Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eki Görüntüle 1952748 Kızlar ya hiç bebeğinize şu setlerden aldınız mı?
Almadım. Çünkü o kartlar şu an için mantıklı değil her bulduğunu ağzına atıyor o dönem bebekler. Benim fikrim her bebeğin gelişimi ayrı olmakla beraber orda ki şeyler için biraz erken. Bu dönem daha büyük parçalı oyuncaklar. Mesela büyük legolar. Ya da yumuşak sert gibi oyuncaklar. Bol şarkı söylemek vs olabilir. Çünkü ilk oğlumda 9 aylıkken internetten baktım topu yuvarlaması gerekiyordu. Benim oğlum yapmıyor. Tabi insan ister istemez üzülüyor. Sonra bir pedagogla görüştüm ve bana bir şeyleri öğretmek için çocuğunuzu zorlamayın, onu sadece sevin ve beraber şarkı söyleyip, konuşun demişti. Yine de sen bilirsin.

Kizlar bende sabah erken kalktim camasirlari toplayip utuledim. Sonra kahvalti hazirladim. Sonra evi supurdum. Toz aldim. Pazara gittim. Eve geldim yogurt yaptim. Bu hafta icin pirasa, kuru fasulye, corba, yazdan kalma visnem vardi hosaf yaptim. Pogcalik hamur yogurdum sabah peynirli pogca yapacagim. Kemik suyu kaynattiim. Aksam yemegi yedik. Simdi oturdum. Bende yazdan domates sosu, yaze fasulye, biber, patlican , beZelye falan koymustum cok isime yariyor. Yoksa hayat pahali.

Napıyonuz yaw
Camasir astim ben
Et hasladik suyunu buzluga koydum.
Kendime etsuyundan patatesli havuclu etli etsulu yemek yaptim
Hersey kemik kaynasin diye.

Yemeklerde bitti yarin yemek yapicim.
Bugun ev falanda supurmedim tembellik yaptim
Dinlene dinlene yapmakdan bisi anlamiyorum zaten yarim yamalak.

yoğun bir günü daha geride bıraktık
bu gün çok yoğundu misafirin biri geliyor diğeri kalkıyor
sağ olsunlar var olsunlar
hazırlık yapmıştım çoğuda kaldı gelenlerde kuru pasta falan almışlar
3 -4 kilo kuru pasta kaldı evde ne yapacağım bilmiyorum
gerçi hafta içi gelen olur yine ama bozulur mu bilemedim

bu ay bende dondurucuya yükleneceğim
dondurucumm dolu bamya barbunya bezelye
biber közlenmiş patlıcan
bide denemek için karnıyarıklık patlıcan koymuştum
onu deniyeyim bu hafta

tr_lelli telefonun hayırlı olsun

Cok tesekkur ederim.
Kurupastalari buzluga kaldirabilirsin
Yada kapakli kavanozda uzun sure dayaniyor

Günaydın...tükanı ben açayım bugünlük ama ikram yok:) kalkamamışım sabah,çocuğuma bile kahvaltı hazırlayamadım yazık,hem geç hem aç gitti yavrum..

tr_lelli canım sen küçük küçük biriktirip mi büyütüyosun,yoksa tam altın parasımı biriktirip öylemi alıyosun. Ben gr alıyorum,ataya mı çevirsem acaba bozdurup. bir ata parası yapayım desem mümkün değil birikmez yani bende.

Günaydın kızlar
İyi haftalar herkese
@The Black hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

@hawar canım ben genelde bu topiğe bakıyorum arada bir de kişisel gelişim başlığına diyet topiği fikri de fena değil
bu hafta da 1.2 kg vermişim yaza kadar gidecek bu sefer çok kararlıyım

haftasonu yoğun ve harcamalı geçti
pazar günü de kuzenim gelmişti onu gezdirdik
bayadır dışarıda kahve içmemiştim
türk kahvesi 9 lira ya valla çok pahalı geliyor bana
biriktirmeye başladıktan sonra fiyatlar da yüksek geliyor

Günaydın hanımlar benimde diyetim iyi gidiyor 3. gün iyiyim yani en azından sık yiyorum ve öleee herşey de gözüm kalmıyor düğünler var yaza -15 le girmeliyim ama ilk hedefim -5 yürüyüşe başlayamadım henüz leslie yaparken de hep çocuğum ağlıyor uyumuyor bu akşam spor salonuna gitmeyi düşünüyorum belki benim afacan da oynar. Buzlukta madımak vardı yanına da çorba bugünkü menüde bu yarına Allah büyük buzluktan deva edeceğim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…