Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlar
direksiyon sınavından kaldım
bu hafta 210 TL ödeme yapacağım..

Hayırlısı..Bende kursa yazıldım ama korkuyorum çok. Hazır sizi bulmuşken sorzyım. çokmu zor ? Hem sınavdan çekiniyorum herkes çok zor diyor,hemde direksiyondan

Hayırlısı..Bende kursa yazıldım ama korkuyorum çok. Hazır sizi bulmuşken sorzyım. çokmu zor ? Hem sınavdan çekiniyorum herkes çok zor diyor,hemde direksiyondan

sınav en basiti ama cidden direksiyonu zorlaştırmıştırlar
korkma öğretiyolar ki ben acayip paniktim ilk oturduğumda
gayette iyiydim dersler de ama iki duba park ederken elim ayağım dolaştı

ben de bugün için yemeğimi dün akşam yaptım. evde yer elması vardı onu yaptım. zaten çorbam kereviz zeytinyağlı var yoğurt mayalamıştım. onlar da yeter. pazartesi geç çıkıyorum. hazır oluyor.

günaydın herkeseee biz de eşimle bugün diyete başladık bakalım devam ettirebilirsek. :)

ben de yazılacağım ama hep bahane buluyorum. sanki yapamayacağım gibi geliyor. araba konusunda çok paniğim.

ben de yazılacağım ama hep bahane buluyorum. sanki yapamayacağım gibi geliyor. araba konusunda çok paniğim.

ben ilk oturduğum da ağladım
yapamıycam çok heyecanlıyım ve korkuyorum diye
ama hocalar ciddi anlamda sakin ve düzgün anlatıyor
ben yeterince ertelemiştim
bence sizde bir deneyin ..

ben ilk oturduğum da ağladım
yapamıycam çok heyecanlıyım ve korkuyorum diye
ama hocalar ciddi anlamda sakin ve düzgün anlatıyor
ben yeterince ertelemiştim
bence sizde bir deneyin ..

eşim diyor sürekli bakalım biraz havalar ısınsın, öyle başlayacağım. bazen öyle bir gerek duyuyorumki. hep eşimi bekliyorumki arabayla beni götürsün

kızlar biberi nasıl kışlık hazırlıyorsunuz ? bir defa kızartım kavanoz yapmıştım bozulmuştu. nasıl yapmam gerekir

Günaydın...tükanı ben açayım bugünlük ama ikram yok:) kalkamamışım sabah,çocuğuma bile kahvaltı hazırlayamadım yazık,hem geç hem aç gitti yavrum..
Ayy kiyamam
Anneyiz ya icimiz el vermiyor
Canim ilk atami 3ceyregim vardi uzerine 1ceyrek parasi ekleyip yaptim.
3tanesini biraz biriktirip yaptim (ozaman 630civariydi) 575den bile aldigim var.
Son 4taneyi takmadigim bir setim vardi onu bozdurup ataya cevirdim.
5i bir yerde dizer takarim artik
8atam suan
1yarim +1ceyregim var o an param ona yetti simdi 250tl ekleyip onuda tam yapicam
3-4ayda da 1tam daha alip 10a tamamlamak istiyorum
5tanede bizeligim var yani birazi bilezik birazi ata seklinde benim altinlar.
Yaaa cok istikrarlisin vericeksin
Suan vicdan yaptim pisi yedim yaw
Madimak falan sivaslimisin?

La arkadasim yok de bakim sen bi daha

Ayy bana misafir gelcekmis simdi aradi
Bu saattemi haber verilir yaw ben gibi hasta hatuna ev haftasonu harbinden cikmis gibi ben bi toparlamaya baslim kaplubaga modunda

Yardima gelin be sevaptir valla bak.

Yaaa cok istikrarlisin vericeksin
Suan vicdan yaptim pisi yedim yaw
Madimak falan sivaslimisin?

Yok gülüm ben orduluyum eşim nevşehirli kaynanam seviyor biliyor ben bilmiyorum normalde annem seviyor diye yaptık. İnşallah zayıflarım atık yeter 82,5 nedir ya öle kilo mu olur 1 çuval fındık kadar @tr_lelli

tr_lelli isyerinde olmasam gelir yatdim ederidim canim :) kolay gelsin
Dun aksam balik yaptik.gorumcemde geldi sadece slata malzemesi 3.5 tuttu
Bide gol kenarina gitmistik 10 lira orada harcadik git gel benzin parasi da var ama cok degil dun cok harcamam olmadi yani
Bugunde yazdan hazirladigim domatesli sosla tavuk tava yapacagim sulu bi yemek olcak baska oneriniz var mi? Birde tarhana corbasi yaparim salata birde tamamdir

tr_lelli tamam bende öyle yapayım o zaman..zaten gr ları teker teker dağıtıyorum belki kıyamam böyle..

sabah sabah cd parası çıktı 157 lira..bu çocuklar büyüdükçe masraf çıkarıyolar he
karttan çektirdim 3 taksit eşim inşallah taksit kısmını es geçer.en kızdığı şey..

tr_lelli eyyay kız bi tane arkadasım kaldı bekar biliyorsunuz biri o
Diğeri de evli, çok başını ağrıttım herhalde yalnız kaldım niye bu kadar çabuk evlendiniz diye acıdı zaaar
Bekar arkadaşlar arıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…