günaydın kızlar
direksiyon sınavından kaldım
bu hafta 210 TL ödeme yapacağım..
Gezdim vallaİyi aksamlar hanımmm gez gez gel
Hayırlısı..Bende kursa yazıldım ama korkuyorum çok. Hazır sizi bulmuşken sorzyım. çokmu zor ? Hem sınavdan çekiniyorum herkes çok zor diyor,hemde direksiyondan
Napıyonuz yaw
Camasir astim ben
Et hasladik suyunu buzluga koydum.
Kendime etsuyundan patatesli havuclu etli etsulu yemek yaptim
Hersey kemik kaynasin diye.
Yemeklerde bitti yarin yemek yapicim.
Bugun ev falanda supurmedim tembellik yaptim
Dinlene dinlene yapmakdan bisi anlamiyorum zaten yarim yamalak.
Günaydın hanımlar benimde diyetim iyi gidiyor 3. gün iyiyim yani en azından sık yiyorum ve öleee herşey de gözüm kalmıyor düğünler var yaza -15 le girmeliyim ama ilk hedefim -5 yürüyüşe başlayamadım henüz leslie yaparken de hep çocuğum ağlıyor uyumuyor bu akşam spor salonuna gitmeyi düşünüyorum belki benim afacan da oynar. Buzlukta madımak vardı yanına da çorba bugünkü menüde bu yarına Allah büyük buzluktan deva edeceğim bende.
Hayırlısı..Bende kursa yazıldım ama korkuyorum çok. Hazır sizi bulmuşken sorzyım. çokmu zor ? Hem sınavdan çekiniyorum herkes çok zor diyor,hemde direksiyondan
ben de yazılacağım ama hep bahane buluyorum. sanki yapamayacağım gibi geliyor. araba konusunda çok paniğim.
ben ilk oturduğum da ağladım
yapamıycam çok heyecanlıyım ve korkuyorum diye
ama hocalar ciddi anlamda sakin ve düzgün anlatıyor
ben yeterince ertelemiştim
bence sizde bir deneyin ..
Ayy kiyamamGünaydın...tükanı ben açayım bugünlük ama ikram yok:) kalkamamışım sabah,çocuğuma bile kahvaltı hazırlayamadım yazık,hem geç hem aç gitti yavrum..
Canim ilk atami 3ceyregim vardi uzerine 1ceyrek parasi ekleyip yaptim.tr_lelli canım sen küçük küçük biriktirip mi büyütüyosun,yoksa tam altın parasımı biriktirip öylemi alıyosun. Ben gr alıyorum,ataya mı çevirsem acaba bozdurup. bir ata parası yapayım desem mümkün değil birikmez yani bende.
Yaaa cok istikrarlisin vericeksinGünaydın hanımlar benimde diyetim iyi gidiyor 3. gün iyiyim yani en azından sık yiyorum ve öleee herşey de gözüm kalmıyor düğünler var yaza -15 le girmeliyim ama ilk hedefim -5 yürüyüşe başlayamadım henüz leslie yaparken de hep çocuğum ağlıyor uyumuyor bu akşam spor salonuna gitmeyi düşünüyorum belki benim afacan da oynar. Buzlukta madımak vardı yanına da çorba bugünkü menüde bu yarına Allah büyük buzluktan deva edeceğim bende.
La arkadasim yok de bakim sen bi dahaGezdim valla
Dün de başka bi arkadaş aradı sinemaya ısmarlayayım diye
İyi dedim yemekler benden madem.. önce yemek yedik lafladık sonra filme girdik.. film sığacıkta çekilmiş.. ne güzel yerler ya.. insanın gözü gönlü açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?