Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 yaşında bir kızım ve 1 aylık bir oğlum var.kızım hala geceleri 2-3 kez kalkar daha çok babası uyutuyor bende bazı geceler uyutuyorum.bebeğim de malum sık sık emdiği için uykum pek olmuyor.ben kızım doğunca işi bıraktım bakacak kimsem olmadığı için,ayrıca düzensiz çalışma saatlerim olduğu için bakıcı tutma şansım da yoktu.hazır uykusuzluğa alışıp rahata ermeden ikinciyi de yapıp beraber büyümeleri daha iyi bence.daha sonra rahata alışınca daha zor geliyor herkese.bence az daha dayanabilirim diyorsanız ikinciyi yapıp bakıcıyı bırakmayın derim zira memnunmuşsunuz ondan

Gelirini giderini yazarsan daha iyi olmaz mı?
Kredili evi satmak sıkıntılı olur.. üzerinde ipotek olan eve kimse Kolay kolay yaklaşmaz anca eş dost olması gerekir.. bide 100 binlik evi 150 olarak ödersiniz ilk yıllar satarsan çok zarar edersin
Hem kredi ödeyip hem kenarda az da olsa biriktirmek gerek diye düşünüyorum

Ya inş bende o günleri görürüm
Ben ev aldım kredi faizleri düştü yapılandırma da yapmadılar iyi örneklere ihtiyacım var

Benim de bir hesap kitap yapmam lazım. Dun eşya değiştik 7000 çektirdik karta taksit taksit ödeyeceğiz. Daha bir suru eksik var. Beyaz eşyaların gözü toprağa bakıyor 1-2 sene daha idare etseler keşke.
elenaferrante takipteyim seni ben de faydalanırım sana gelen önerilerden. Aylık sadece 1000 market pazara ayıracağım. Bakalım yetirebilecek miyim gelecek ay.

Ya inş bende o günleri görürüm
Ben ev aldım kredi faizleri düştü yapılandırma da yapmadılar iyi örneklere ihtiyacım var

faizler yıllık olarak düştü ondandır, 2 yıl düşük 4 yıl biraz daha yüksek 4 yılı geçince daha yüksek. sahibindeni aç senin evin özelliklerindeki evlere bak görürsün evin değerini. yıllar geçtikçe görürsün bak gün gelir yazarsın buraya :)

Ay bizimde suan telefonlar okadar tutuyor
10ay odicez.
Beyaz esyalarinizda en azindan borcunuz bitene kadar idare eder sizi umarim.

ya aylık ev masrafınız ne kadar tutuyor kızlar, ayırdığımız miktarı yetiremiyoruz herkes böylemi acaba

ya aylık ev masrafınız ne kadar tutuyor kızlar, ayırdığımız miktarı yetiremiyoruz herkes böylemi acaba

Valla canım benim 3 çocuk var. 2 si bez kullanıyor biri okula gidiyor. Çok masrafımız var bizim. Biraz da müsrifiz sanırım bakalım kemerleri sıkma zamanı artık. Ev de kira.

Ay bizimde suan telefonlar okadar tutuyor
10ay odicez.
Beyaz esyalarinizda en azindan borcunuz bitene kadar idare eder sizi umarim.

Biz 4 taksit yaptırdık 10 ay çok yaa çatlarım ben

Ayın 15 i itibariyle düzgün düzgün kaydımı tutacağım artık. cebime ne giriyor cebimden ne çıkıyor hepsini bilmem lazım

Ben aldıktan kısa bi süre sonra üst katım 25 bin fazlaya ilan vermiş
Ama benim ev de aynı fiyattı pazarlıkla düşürmüştük
Krediden de 20 bin kadar zararım var
Ben altın alsam altın düşer
Ev aldım faizler düştü hayattaki şansım hep böyle

Dolar alsana o zaman ülke kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…