Kolay Kolay aşık olacağımı sanmıyorum :) gram hoşlansam benim için büyük başarı..ama neden oyle dedın?
ask yok dedın?
Pampa önceki başarılı hikayelerimi biliyorsun o yüzden bu konuyu es geciyorum şimdi öhöm öhöm
Canımm güçleri birleştirebiliriz diye düşünüyorumne kadar ayıp, ben oyle seyler yapmam
Evet canım adana dayım gel buyur bizi 8 yıl bekletme misafirim ol beklerim her zaman, bana arkadaşlık, kardeşlik edersin. Devlet dairesinde çalışıyorum. Adana mızı biliyorsun güneşi 3-4 gündür yakmaya başladı, dün akşam klimayı açmadık bile hava iyiydi ortalık mis gibiDurkan adanalı olunca senin yazdıklarını falan okuyunca oralar geliyor aklıma şuan adanada mısın.çalışıyorsun ya devlette mi belki tayin isterim oraya tanışırız. Oyy memleketim gözümde tütüyor Yaz gelmiştir ağaçlar çoktan çiçek vermiştir 8yıldır ayrıyım inş.bi 8yıl sonra temelli döneceğim
Kız niye uyuyamayayım
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.durkan çok geçmiş olsun şimdiden inşallah
yok kız kaşla göz arasında temizlik yapılınca şaşırdı sadece. Senin ojeli parmaklarını seveyimKız niye uyuyamayayım
Beni hiç tanımadın mı :)
Valla mis gibi de uyudum
Ben iş yapamam ojelerim bozulur
Hem bakdurkan herseyi yapmış beğenmiyo musun? İnanmayıp arkasından kontrol mu ediyorsun? Durkan sence de bu @eyyay çok ayıp etmedi mi?
Laf aramızda o senin kadar hamarat değil.. bilemedi tabi o da haklıyok kız kaşla göz arasında temizlik yapılınca şaşırdı sadece. Senin ojeli parmaklarını seveyim
inan bir bilgim yok çok geçmiş olsun canım. ben de inşallah doğduktan hemen sonra sünnet ettireceğim hayırlısıyla.Kızlar merhaba.
Biraz konu dışı olacak affınıza sığınarak.
Minik oğlum için doktora gittik bugün. Göbeği problemli biraz. Düşerken yarışı kaldı o kısım enfeksiyona açık hale geldi akıntılı v.s cerrah gördü bakım verdi duzelmezse küçük bir operasyon yapcaz dedi. Baticonla umarım düzelir bir haftamiz var.
Bir de sünnet olmamız gerekiyormus. Haftaya bir aylık olcak kuzum. Lokal anestezi ile olcak
Çok tedirginim. Nasıl olcak canı çok yanar mı sonrasında diye. Çok minik daha.
Var mı bilgisi olan.
Oğlum için 200 e yakın harcadık bugün sanırım. Feda olsun.
Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
eşim bahçeye domates biber soğan ekiyor yazın menemen hasılatını bahçeden topluyoruz :)Merhaba
Bizde de kuru fasulye pirinç pilavı salata ve sebze çorbası vardı
Çayın yanına kuruyemiş
Bide meyve
Oh daha ne olsun.
Bugün 10 lira kuaföre verdim. Kaş aldırdım.
Yarın üniversiteden arkadaşımla buluşcam yıllar sonra. Yemek mi yeriz çay kahve mi içeriz bilmiyorum.
Ayrıca yaZın bahçeye balkona sebze ekecek olan var mı?
Döğme çorbası nedir? Güzel bir şey canlandı gözümde
Çok sağol canım allah razı olsun. Amin.Günaydın oh çaylar peynirler sefa olsun kızlar
The Black geçmiş olsun canım
oğlumu 52 günlük iken sünnete ettirdim
tabi kan alırken vs biraz ağladı ama çok çabuk iyileşti
verilen kremleri sürdüm altını da bezleyebiliyorsun sorun olmuyor
tabi anne olarak insan duygulanıp üzülebiliyor ama iyi ki yaptırmışım
çevremde herkese de tavsiye ediyorum erken zaman sünnetini
durkan canım geçmiş olsun ameliyatın iyi geçsin inşallah
dün bende markete gittim eksikler vardı 50 lira gitti
moduma göre bu hafta bitmeden ya da önümüzdeki hafta başı kuaföre gidip boya kaş işini halledeceğim
Gecenlerde banada sen bunlari yaparken çocukların ne yapiyor diye bisey soyledi. O gün benide kirdi. Cevremdeki herkes beni cocuklarim konusunda takdir eder. Ben onu kirmadan cevapladim. Ama o insanin kalbini kirmakdan cekinmiyo.Sorma yaw
Boyle bisi olmuyordu canim ya
Dukkan sahibi olarak benimde tadim kacti.
Dukkana kursun dokturim ben nazara geldik
Ne yemek var aksama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?