Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok yahu aşk maşk
Bi sen bi eyyay bi tr_lelli ne fenasınız..
Bu ikisi de tüm sosyal medya hesaplarımdan kimle nerdeyim onu araştırmış arkadaş listemi bile didiklemişler ajan anacım bunlar
Pampa önceki başarılı hikayelerimi biliyorsun o yüzden bu konuyu es geciyorum şimdi öhöm öhöm
ne kadar ayıp, ben oyle seyler yapmam
Canımm güçleri birleştirebiliriz diye düşünüyorum

Evet canım adana dayım gel buyur bizi 8 yıl bekletme misafirim ol beklerim her zaman, bana arkadaşlık, kardeşlik edersin. Devlet dairesinde çalışıyorum. Adana mızı biliyorsun güneşi 3-4 gündür yakmaya başladı, dün akşam klimayı açmadık bile hava iyiydi ortalık mis gibi

k a h v e ben yatıyorum sen bugun uyuyamazsın biliyorum o yuzden buraları iyice sil temizle durkan yapmadan kaçmış çünkü
Sabah da simitleri hazırla
Hadi kolay gelsin düşünceli geceler
Kız niye uyuyamayayım
Beni hiç tanımadın mı :)
Valla mis gibi de uyudum
Ben iş yapamam ojelerim bozulur
Hem bak durkan herseyi yapmış beğenmiyo musun? İnanmayıp arkasından kontrol mu ediyorsun? Durkan sence de bu @eyyay çok ayıp etmedi mi?

yok kız kaşla göz arasında temizlik yapılınca şaşırdı sadece. Senin ojeli parmaklarını seveyim

inan bir bilgim yok çok geçmiş olsun canım. ben de inşallah doğduktan hemen sonra sünnet ettireceğim hayırlısıyla.

eşim bahçeye domates biber soğan ekiyor yazın menemen hasılatını bahçeden topluyoruz :)

Günaydın oh çaylar peynirler sefa olsun kızlar

The Black geçmiş olsun canım
oğlumu 52 günlük iken sünnete ettirdim
tabi kan alırken vs biraz ağladı ama çok çabuk iyileşti
verilen kremleri sürdüm altını da bezleyebiliyorsun sorun olmuyor
tabi anne olarak insan duygulanıp üzülebiliyor ama iyi ki yaptırmışım
çevremde herkese de tavsiye ediyorum erken zaman sünnetini

durkan canım geçmiş olsun ameliyatın iyi geçsin inşallah

dün bende markete gittim eksikler vardı 50 lira gitti
moduma göre bu hafta bitmeden ya da önümüzdeki hafta başı kuaföre gidip boya kaş işini halledeceğim

Çok sağol canım allah razı olsun. Amin.

Günaydın hanımlar durkan geçmiş olsun hemencecik atlatır oğluşun inşallah dün alınmıştım burdaki konuya ama artık takmıyorum bn ve çevrem biliyor nasıl bir anne olduğumu üstelik tek kendi çocuğuma da değil... Neyse Tadımız kaçmasın benim buzluk tükendi hanımlar zaten bu sene çok hazırlık yapamamıştım 1 poşet vişne hoşafı biraz tereyağı biraz peynir içliköfte tavuk falan var allah bereket versin Zaten tayin çıkacak o yüzden gittiğim yerde 2 dolabımıda doldururum allah nasip ederse birde bizim köy ürünleri var tr_lelli bilit pancar sarması melocan kavurması nivik mısır unu falan var bakalım bn ne zaman yerim tek başıma onları.
Benim hesaplar tuttuyor bugün kart kesilmiş şükür onuda ödedikten sonra 15inde ödemeler var 18indeki maaş bize kalıyor şükürler olsun. 1 çeyrekte kenarda bu ay

Sorma yaw
Boyle bisi olmuyordu canim ya
Dukkan sahibi olarak benimde tadim kacti.
Dukkana kursun dokturim ben nazara geldik
Ne yemek var aksama ?
Gecenlerde banada sen bunlari yaparken çocukların ne yapiyor diye bisey soyledi. O gün benide kirdi. Cevremdeki herkes beni cocuklarim konusunda takdir eder. Ben onu kirmadan cevapladim. Ama o insanin kalbini kirmakdan cekinmiyo.
Kalbi kirmak, kabeyi yikmaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…