canım benim geçen yıl sağ gözde kornea da yara (göz ülseri) ameliyatı oldum. Korneaya yapay zar takıldı şimdi o zar incel miş, tekrar yapay zar takılacak, bir yıl kadar sonrada kornea nakli olacağım inşallah.durkan ben kaçırmışım ne ameliyatı olacaksın canım?
çok geçmiş olsun. göz ameliyatları hassas ameliyatlar. ben de iki kere oldum yüksek miyoptan yırtılmıştı sormacanım benim geçen yıl sağ gözde kornea da yara (göz ülseri) ameliyatı oldum. Korneaya yapay zar takıldı şimdi o zar incel miş, tekrar yapay zar takılacak, bir yıl kadar sonrada kornea nakli olacağım inşallah.
Ellerine sağlık canım çaylar tavşan kanı gibi olmuş.Cay demlendi gelen alsıngunaydin hepimize
İnşallah canım sizlerle birlikte olunca atlatmak kolay olacak. Sanada çok geçmiş olsun allah birdahaki göstermesin. Şimdi gözün nasıl ne tedavi uygulanıyor.çok geçmiş olsun. göz ameliyatları hassas ameliyatlar. ben de iki kere oldum yüksek miyoptan yırtılmıştı sormainşallah güzel geçecek ameliyatın canım benim.
Çok sağol canım allah razı olsun. Amin inşallah.
Hadi len ordan basina bisi gelirse sikayetci olurduk sahisdan diye seettik biz
Herkes evladinin en iyi annesidir.Gecenlerde banada sen bunlari yaparken çocukların ne yapiyor diye bisey soyledi. O gün benide kirdi. Cevremdeki herkes beni cocuklarim konusunda takdir eder. Ben onu kirmadan cevapladim. Ama o insanin kalbini kirmakdan cekinmiyo.
Kalbi kirmak, kabeyi yikmaktir.
Ahh canım hepimiz cok guzel anneleriz.tr_lelli biz süperkadınlarız hem mutfaktan elimizi çekmeyip hemde çocuklarımızı güzel yetiştiriyoruz çok şükür.
ben pazar günü börek ve kurabiye yaptım baya fazla kurabiye daha birsürü var börek bitmek üzere sanırım cumartesi falan bisküvi pastası yaparım bu haftaki pasta börek olayı kapanır. Akşama tuvalet kağıdı alıcam eve geçerken dün akşamdan mantar ve çorba vardı öğlen onları yerlerse akşama gidince yaparım birşeycikler bakalım. hepinizi öpüyorum kızlar kurşun ne zaman döktürceksintr_lelli
Dilimleyip saklama kabinda koyabilirsin.Birde buzluğa hamur işi neler koyuyorsunuz, Mayalı hamuru beceremeyebilirim. Ben yufkadan pişmiş/çiğ börek koyuyorum. Geçen gün kurupasta getirmişlerdi, buzluğa koydum, nasıl olur bilemedim. Kek nasıl oluyor, ani misafirde börek ve kekim hep hazır olsa çok güzel olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?