- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Hayır iade edilmeyecekmiş. Brüt maaşın %3 ü kesilecekmiş. Şimdi hesapladım. 269 tl kesilecek aylık. Aklıma geldikçe sinir oluyorumCnm iptal edince kesilen para geri alınmıyor mu ki
Cnm iptal edince kesilen para geri alınmıyor mu ki
İlk bir ay içinde vazgeçildiğinde geri alınabiliyormuş. Ama devlet 2 ay zorunlu tutmuş. Bu yüzden alınamayacakmışHayır iade edilmeyecekmiş
Ne zaman başvuru yapacağız peki biliyor Musun?İlk bir ay içinde vazgeçildiğinde geri alınabiliyormuş. Ama devlet 2 ay zorunlu tutmuş. Bu yüzden alınamayacakmış
Ne zaman başvuru yapacağız peki biliyor Musun?
Rica ederim. Sistem o kadar değişiyor ki. Annemi kandırıp yapmışlardı. Bir ayı geçtiği için parayı alamamıştık biz. Şimdi 2 ay olmuş.sempatik_kiz çok teşekkür ederim. O halde kesilen parayı geri alabileceğiz. Arkadaşlar idan geri alamayacağız diye duymuştum ben. Demek ki onlar yanlış biliyor
Kesinlikle öyle yapacağım. İlk Nisa'anda kesilecekmiş. Hemen gidip başvuracağımRica ederim. Sistem o kadar değişiyor ki. Annemi kandırıp yapmışlardı. Bir ayı geçtiği için parayı alamamıştık biz. Şimdi 2 ay olmuş.
Her bankanın kurallarıda farklı oluyor. Para kesildiği an bankayla irtibata geçmekte fayda var.
Selam kızlar
Hava çok soğuk tam hastalık havası dikkat edin kendinize.. ben yakalandım bile.. boğazım çok acıyo atesım de var..
bugün işlerim vardı izinliydim hastalık da denk geldi..
babacımla işlerimi hallettim sonra da pazara çıktık.. pazarda 50 lira harcadım ne pahalı hayat yahu.. Allah ev geçindiren herkesin yardımcısı olsun inş
1970 yılından sonra doğan her devlet memuru için zorunlu imiş. 2 ay kesilecekmiş. İlk kesildiği andan itibaren iptal ettirmek için başvurular başlıyor.M maviduvar1 tüm devlette çalışanlar için mı beş.ten çıkma tarihi nisan mı?
Tesekkur ederim@trlelli hayirli olsun. Oglun kaca gidiyordu canim. Ben de bugun 40 tl taksiye verdim disarida kahvalfi ve yemek de var cikti bir 60 tl. Birde manti aldim ev yapimi 25 tl de o. 85 tl harcamam var.
Evde hic su şişem kalmamis. Okulda 75 kurusa bir su aldim. 1 TLyede ekmek aldim. Baskada harcamam olmadi.
Kredi kartina cok yüklenmistim 1500 TL ödemem var. Bu ay asgarisini yatıracağim sadece.
@mandaliina gecmis olsun cnm
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Senin burs vermene çok sevindim bende sürekli olmasa da zaman zaman farklı öğrencilere harçlık yaparsın diyerek verdiğim oluyor. Allah hayırları nı kabul ve makbul etsin.Bu gün bakıcının parasını verdim 600
İki üç aydır bir öğrenciye burs gibi bir şey veriyoruz 200 onu yatırdım
durkan altınların ve paran hayırlı olsun
evet ben de duydum ama resmen haksıklık 2 ay zorunlu ödeme koymuşlarBu yatak odası 10 bin lirayı geçti. Üstelik hep peşin ödediğimiz halde. Taksit yaptırsak daha da fazla olurdu.
Yarın biraz döviz ve altın alacağım.
Devletin yaptırdığı zorunlu bes için aylık 250-300 lira arasında kesinti olacakmış maaşımda. 2 ay sınra iptal ettireceğim. Giden 600 lirama olacak
ben bizim personele sordum nisan gibi başlar haziran gibi vazgeçersiniz dedi. çok büyük haksızlık buNe zaman başvuru yapacağız peki biliyor Musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?