Kanki gr nekadarGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Altında düşüş dvm ediyor alacaklara duyurulur
142-143 arasıKanki gr nekadar
Selamlar..Bizim ocak ayında başkadı kesinti..ama biz şubat ayında hemen bankayı arayıp iptal ettik..3 .Gün de hemen para hesabımıxa iade edildi..Bizde 2 yıldr ödüyoruz zaten..eşimle benim vardı..Aylık 100 idi..şimdi eşimde çıktı otomatik besten..Diğer ödediğimiz 100 tl olanları 150 yaptık..İki kızımız var..Onlara ilerde çeyiz oarası niyetine ödüyoruz..Hauırlısı artık...kumbara biyetine bir nevi iyi oluyor..Zamanında da ödedik ilk öıktığı zamanlarda 10 yıl ..bir yıl sonra çekmek zorunda kaldık..Ev aldık..32.000 civarı bir para idi..Çok iiimize yaradı..Öderken insan anlamıyor..bence çok sizleri kasmyacksa bence ödensin...ben bizim personele sordum nisan gibi başlar haziran gibi vazgeçersiniz dedi. çok büyük haksızlık bu
Çok geçmiş olsun canım.selam kızlar.. başım çok fena ağrıyor.. bu akşam yemek için kahvaltılık koyacam sofraya bi de köy yumurtası kırarım.. yemek yapacak halim yok..
Merhaba kızlar
Bugün çok geç uyandım keyif yaptım
Altın ortalamama baktım da 143.83mus
Eğer bu seviyenin üstüne çıkarsa satacağım
Sizlerden almissiniz hayırlı bereketli olsun inşallah
Dolardan da fena zarardayim kısmet acil bir durumda olursak hiç yoktan iyidir yoksa harcayacagim durdukça şimdi en azından bozdurmuyorum diye kendimi avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?