altın 140'ın altına iner mi sence?dolar geçen hafta 3,78 lere kadar çıktı, kaçtan almıştın ki sen?
bahsetmiştim arabayı sattığımızda büyük bir kısmını dolar olarak ödemişlerdi... o günki kur 3.715 lerdeydi, geçen hafta 3, 75 in üstüne çıktığında bozdum hepsini.... sevmiyorum doları nedense... :)
şimdi de altının gramı 140 ın altına inerse alırım belki biraz...
Bu gün bakıcının parasını verdim 600
İki üç aydır bir öğrenciye burs gibi bir şey veriyoruz 200 onu yatırdım
durkan altınların ve paran hayırlı olsun
3.85 ede aldim 3.75ede ortalamam 3.76 o zaman belki daha yükselir ve satmak için acelem yok diye saymadım canım birde geçen haftalarda sanırım çok takip edemedimdolar geçen hafta 3,78 lere kadar çıktı, kaçtan almıştın ki sen?
bahsetmiştim arabayı sattığımızda büyük bir kısmını dolar olarak ödemişlerdi... o günki kur 3.715 lerdeydi, geçen hafta 3, 75 in üstüne çıktığında bozdum hepsini.... sevmiyorum doları nedense... :)
şimdi de altının gramı 140 ın altına inerse alırım belki biraz...
altın 140'ın altına iner mi sence?
3.85 ede aldim 3.75ede ortalamam 3.76 o zaman belki daha yükselir ve satmak için acelem yok diye saymadım canım birde geçen haftalarda sanırım çok takip edemedim
ben de ineceğini umud ediyorum, bir miktar param var eğer inerse alacağım inşallah. 127 iken yüksek diyordukkkinebilir, neden inmesin, bir şey kalmadı zaten inmesine... :)
ha inmeyebilir de.... :)
malum bu işler, müneccimleri bile aşan işler canım... :)
ytd...
ben de ineceğini umud ediyorum, bir miktar param var eğer inerse alacağım inşallah. 127 iken yüksek diyordukkk
502 Bad Gateway şu hata kodunu veriyor. diğer siteler normal. ne ki bu?Kızlar kk ya girmekte zorlanıyor musunuz?
Evet aynen ondanAyyyyy evet bende benden kaynaklı sanıyordum sürekli 509 hata mı ne diyor
Ay bilmiyorum ama bende benden kaynaklanan bir durum sanmıştım502 Bad Gateway şu hata kodunu veriyor. diğer siteler normal. ne ki bu?
ben de öyle zannettim hatta arkadaşı çağırmıştımAy bilmiyorum ama bende benden kaynaklanan bir durum sanmıştım
Evet bugün bir tuhaflık var.Kızlar kk ya girmekte zorlanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?