- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Kalbimiz karşı karşıya demek kiBende nette baktım nasıl düzeltirken diye
Benden kaynaklı sandım
Sana yazacaktım aynı şeyi dusunmusuz M maviduvar1
hepsini favorilerime ekledim çok sağolmutfak benim ilgi alanım :)
çok severim mutfakta zaman getirip, birşeyler hazırlamayı.
birde çalışan insan olunca mecburen pratik olmak gerekiyor.
Beth18 yufka ve milföy alıp içine peynir, patates, kıyma, vs koyup börek yapabilirsin.
makarna salatası yada tavuklu şehriye salatası, kereviz salatası, patates salatası, havuç salatası olabilir.
kıbrıs salatası favorim hem pratik hemde hafif.
kurabiye yapabilirsiniz. birde yanına kek yaptınız mı ohh değmeyin keyfinize :)
bu arada geçen hafta yaklaşık 10 büyük + 7 çocuk öğlen, 16 büyük + 8 çocuk akşam misafir ağırladım
Ooooooo maşallah.... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...Selam kızlar
Hedef tamamlandı babacığıma içine sinen ufak çaplı bi araç alındısözleşmeyi imzaladık Pazartesi devir işlemleri yapılacak.. Allah aileme sağlık/sıhhat ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. üstünü tamamlamak için bi miktar kredi çektim banada ödeme kolaylığı versin
Şuan hedefim ev kredisi ve araba kredisi her ay düzenli ödenirken 4 çeyrek ve 1500 kart borcunu da bitirmekbenim de baya borcum varmış yahu
Çok teşekkür ederimOoooooo maşallah.... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...
Rabbim ödeme kolaylığı versin
hayırlı olsun mandalina kazasız belasız insallahSelam kızlar
Hedef tamamlandı babacığıma içine sinen ufak çaplı bi araç alındısözleşmeyi imzaladık Pazartesi devir işlemleri yapılacak.. Allah aileme sağlık/sıhhat ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. üstünü tamamlamak için bi miktar kredi çektim banada ödeme kolaylığı versin
Şuan hedefim ev kredisi ve araba kredisi her ay düzenli ödenirken 4 çeyrek ve 1500 kart borcunu da bitirmekbenim de baya borcum varmış yahu
Hayırlı olsun cnm Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Selam kızlar
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Allah borcunuzu ödemede kolaylık versin.Selam kızlar
hayırlı olsun mandalina kazasız belasız insallah
Hayırlı olsun cnm Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Sanada ödeme kolaylığı versin. Tez zamanda bütün borçlarını bitirip güzel birikimler yaparsin insallah
Çooook teşekkür ederim kızlarHayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Allah borcunuzu ödemede kolaylık versin.
Senin arabandan sonra benimki attan inip eşeğe binmek olurk a h v e bana da borcun vardı da neyse bugun altını aldım tekrar affettim seni
Arabayı al gezdir beni ama Bi kez
Olsun brz değişiklik olur bnm içinde hem nasılsa araba turundan sonra içli köfte ısmarlarsın banaSenin arabandan sonra benimki attan inip eşeğe binmek olur
Fakir ama gururlu dolaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?