Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende nette baktım nasıl düzeltirken diye
Benden kaynaklı sandım
Sana yazacaktım aynı şeyi dusunmusuz M maviduvar1
Kalbimiz karşı karşıya demek ki
Bugün 5 bin liraya 15 gr altın, 350 Euro ve 415 dolar aldım. Yaptığım extra bir işten gelen para idi. Kullanmayı düşündüğümüz bir yer Yok. Rabbim ileride güzel şeyler için kullanmayı nasip etsin.

mutfak benim ilgi alanım :)
çok severim mutfakta zaman getirip, birşeyler hazırlamayı.
birde çalışan insan olunca mecburen pratik olmak gerekiyor.
Beth18 yufka ve milföy alıp içine peynir, patates, kıyma, vs koyup börek yapabilirsin.
makarna salatası yada tavuklu şehriye salatası, kereviz salatası, patates salatası, havuç salatası olabilir.
kıbrıs salatası favorim hem pratik hemde hafif.
kurabiye yapabilirsiniz. birde yanına kek yaptınız mı ohh değmeyin keyfinize :)

bu arada geçen hafta yaklaşık 10 büyük + 7 çocuk öğlen, 16 büyük + 8 çocuk akşam misafir ağırladım

hepsini favorilerime ekledim çok sağol

Selam kızlar
Hedef tamamlandı babacığıma içine sinen ufak çaplı bi araç alındı sözleşmeyi imzaladık Pazartesi devir işlemleri yapılacak.. Allah aileme sağlık/sıhhat ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. üstünü tamamlamak için bi miktar kredi çektim banada ödeme kolaylığı versin
Şuan hedefim ev kredisi ve araba kredisi her ay düzenli ödenirken 4 çeyrek ve 1500 kart borcunu da bitirmek benim de baya borcum varmış yahu

Ooooooo maşallah.... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...
Rabbim ödeme kolaylığı versin

hayırlı olsun mandalina kazasız belasız insallah

Hayırlı olsun cnm Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Sanada ödeme kolaylığı versin. Tez zamanda bütün borçlarını bitirip güzel birikimler yaparsin insallah

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Allah borcunuzu ödemede kolaylık versin.

Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar
Eskişehir'de üni.ogrencisine kiralamak için semt olarak nereden apart almak mantıklı? Yani sürekli kirada olabilecek 1+1 bir daire

Tessettüre girerken butün kıyafetlerimi satmiştim. Beymenden bir ceketim vardı. Giymeyecegimi bilmeme rağmen onu satmaya kiyamiyordum. Bugun 100 TL ye onu sattim. O paraylada internet ve annemin cep telefonu faturasini ödeyecegim.

Günü sıfır harcama ile kapadım. Okula giderken suyumu ve yemegimi yanima aliyorum. Bu sayede hic harcamam olmuyor.

hayırlı olsun mandalina kazasız belasız insallah

Hayırlı olsun cnm Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Sanada ödeme kolaylığı versin. Tez zamanda bütün borçlarını bitirip güzel birikimler yaparsin insallah

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Allah borcunuzu ödemede kolaylık versin.
Çooook teşekkür ederim kızlar kocaman bi amin diyorum..

Slm kızlar Bi haftayı daha bitirdik
Bugun sıfır harcama
Yarın pazara gidilecek bir de öğleden sonra sınav görevim var
Bugun yemekte spagetti ile geçiştirdik gece eşim eminim acıkıp kokoreç yemek isteyecektir adamın bu etle ilgili sevdası allaam bitmek bilmiyor

Eşimle tatil işini konuştum ve bu yazda gidemeyeceğimiz sonucu cıktı
Eşimin uzun süre Güneş'te durması yasak bu yıl da zaten Denizli bir tatil değildi fikrim yurtdışınaydi ama gezecez yıne Güneş olur dıye ve sonra kurban gelıyor araba kredisi vs hepsi üst üste zor olacak maalesef
Ama küçük Bi Karadeniz turu düşünülebilir yine de
Ben kendi ailemle Alanya'ya kaçarım bir de brz da yakın yerlerde ark ile denize girer gezersem tatil böylece biter bu yıl da
Hedef 2018 Avrupa turu

yarın hafta sonu. benim için evle ilgilenme günüçalışmayı da seviyorum, evde kalıp ev işleriyle meşgul olmayı da. halimize binlerce şükür. yarın akşam kuzenimin bebeğinin doğum gününe davetliyiz. öğleden sonra AVM'ye gidip hediye bakmam lazım. ne alayım diye sordum, pijama takımına her zaman ihtiyaç oluyor dediler. ben de mot...c...r..e ',n ikili pijama takımlarından almayı düşündüm. ama bu sene için değil, önümüzdeki sene giysin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…