Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben 400 lira ödüyorum zaten dahasına gerek yok. Başka yatırım yapıyorum.

Bizde iki ay bekleme durumu varmış ve para iadesi de yokmuş maalesef. Ben akademisyenim bizlerde böyle.

merhaba kızlar
bu gün 70 tl pazar
55 tl yemek parası verdim
markat alışverişi yapmak lazım artık yarın yada pazar günü
yaparım, eksikler var almak lazım

M maviduvar1 birikimin bereketli olsun

k a h v e canım hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın. Sanada sağlık versin Allah çalışasın

sempatik_kiz hangi bölümü okuyorsun.burda okuduğum kadarıyla bekarsında sanırım. Çok mantıklı bişey evlenince birikim zor hemde çok şimdiki aklım olsaydı bende birikim yapardım tek başıma kaç çeşit peynir alıp yemeden çöpe attım şimdi yanıyorum o paralarıma

Aybaşı soygunculqrı yeminle bu işyeri çayocağı 33tl çay kahve 10tl çay hiç yoktan gidiyor paralar.eşim borç olarak aldığı paranın üstüne yattı bende bu kafada koca olduktan sonra hiç biriktirmicem wallah

İşletme okuyorum. Bende birikime başlayalı bir sene anca oldu. Şans eseri birikim topiklerine denk geldim. Hatta sadece okuyordum. @tr_lelli sağolsun dikkatini çekmişim. O davet etti. Birde damacana kumbarasını gösterdi. O günden beri nerden nasıl kısarımda 3kuruş biriktiririm deyip duruyorum

İşyerinde kaç kişisiniz bilmiyorum ama ödediğiniz miktar çok değilmi. Eğer kişi başı her ay bu kadar veriyorsanız gercekten çok fazla

Akşam eşim mesaideydi yemek derdim yoktu
Spor salonunda spinning ve pilates dersi vardı
Sadece spinninge katilacaktim ama kendimi iyi hissedince pilatese de katıldım
İkisi de çok keyifli spor yaptıkça yapasim geliyo resmen yenilendigimi hissediyorum
Zayıflamaktan ziyade sağlıklı bir vücuda sahip olmak hedefim ama zayiflasamda fena olmaz hedeflediğim kiloya 3 kilo kaldi

Beyaz eşya ve eş şansımıza artık. Benim iş yerinde çay parası fiş hesabıyla satılıyor. Ortalama 3 fiş kullanıyorum bu ay 75 lira ödedim (çay, kahve, su, soda, kola) hepsi içinde . Çayı çok seviyor ve içiyorum ikram ettiğimizde oluyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…