Sen gel en güzel yerde en güzel yemekleri ısmarlarım ben sanaOlsun brz değişiklik olur bnm içinde hem nasılsa araba turundan sonra içli köfte ısmarlarsın bana
Sen gel en güzel yerde en güzel yemekleri ısmarlarım ben sanaOlsun brz değişiklik olur bnm içinde hem nasılsa araba turundan sonra içli köfte ısmarlarsın bana
Çok teşekkür ederim
Yarın sınav var haftaya ctsi ordayım o zmnSen gel en güzel yerde en güzel yemekleri ısmarlarım ben sana
Gelmezsen Ama :)Yarın sınav var haftaya ctsi ordayım o zmn
Zaten gelirsem Oray'a temelli gelecem bu gidişle:)Gelmezsen Ama :)
Canım ben 400 lira ödüyorum zaten dahasına gerek yok. Başka yatırım yapıyorum.Selamlar..Bizim ocak ayında başkadı kesinti..ama biz şubat ayında hemen bankayı arayıp iptal ettik..3 .Gün de hemen para hesabımıxa iade edildi..Bizde 2 yıldr ödüyoruz zaten..eşimle benim vardı..Aylık 100 idi..şimdi eşimde çıktı otomatik besten..Diğer ödediğimiz 100 tl olanları 150 yaptık..İki kızımız var..Onlara ilerde çeyiz oarası niyetine ödüyoruz..Hauırlısı artık...kumbara biyetine bir nevi iyi oluyor..Zamanında da ödedik ilk öıktığı zamanlarda 10 yıl ..bir yıl sonra çekmek zorunda kaldık..Ev aldık..32.000 civarı bir para idi..Çok iiimize yaradı..Öderken insan anlamıyor..bence çok sizleri kasmyacksa bence ödensin...
Bizde iki ay bekleme durumu varmış ve para iadesi de yokmuş maalesef. Ben akademisyenim bizlerde böyle.Selamlar..Bizim ocak ayında başkadı kesinti..ama biz şubat ayında hemen bankayı arayıp iptal ettik..3 .Gün de hemen para hesabımıxa iade edildi..Bizde 2 yıldr ödüyoruz zaten..eşimle benim vardı..Aylık 100 idi..şimdi eşimde çıktı otomatik besten..Diğer ödediğimiz 100 tl olanları 150 yaptık..İki kızımız var..Onlara ilerde çeyiz oarası niyetine ödüyoruz..Hauırlısı artık...kumbara biyetine bir nevi iyi oluyor..Zamanında da ödedik ilk öıktığı zamanlarda 10 yıl ..bir yıl sonra çekmek zorunda kaldık..Ev aldık..32.000 civarı bir para idi..Çok iiimize yaradı..Öderken insan anlamıyor..bence çok sizleri kasmyacksa bence ödensin...
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın. Sanada sağlık versin Allah çalışasınSelam kızlar
Hedef tamamlandı babacığıma içine sinen ufak çaplı bi araç alındısözleşmeyi imzaladık Pazartesi devir işlemleri yapılacak.. Allah aileme sağlık/sıhhat ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. üstünü tamamlamak için bi miktar kredi çektim banada ödeme kolaylığı versin
Şuan hedefim ev kredisi ve araba kredisi her ay düzenli ödenirken 4 çeyrek ve 1500 kart borcunu da bitirmekbenim de baya borcum varmış yahu
Tessettüre girerken butün kıyafetlerimi satmiştim. Beymenden bir ceketim vardı. Giymeyecegimi bilmeme rağmen onu satmaya kiyamiyordum. Bugun 100 TL ye onu sattim. O paraylada internet ve annemin cep telefonu faturasini ödeyecegim.
Günü sıfır harcama ile kapadım. Okula giderken suyumu ve yemegimi yanima aliyorum. Bu sayede hic harcamam olmuyor.
İşletme okuyorum. Bende birikime başlayalı bir sene anca oldu. Şans eseri birikim topiklerine denk geldim. Hatta sadece okuyordum. @tr_lelli sağolsun dikkatini çekmişim. O davet etti. Birde damacana kumbarasını gösterdi. O günden beri nerden nasıl kısarımda 3kuruş biriktiririm deyip duruyorumsempatik_kiz hangi bölümü okuyorsun.burda okuduğum kadarıyla bekarsında sanırım. Çok mantıklı bişey evlenince birikim zor hemde çok şimdiki aklım olsaydı bende birikim yapardım tek başıma kaç çeşit peynir alıp yemeden çöpe attım şimdi yanıyorum o paralarıma
İşyerinde kaç kişisiniz bilmiyorum ama ödediğiniz miktar çok değilmi. Eğer kişi başı her ay bu kadar veriyorsanız gercekten çok fazlaAybaşı soygunculqrı yeminle bu işyeri çayocağı 33tl çay kahve 10tl çay hiç yoktan gidiyor paralar.eşim borç olarak aldığı paranın üstüne yattı bende bu kafada koca olduktan sonra hiç biriktirmicem wallah
Beyaz eşya ve eş şansımıza artık. Benim iş yerinde çay parası fiş hesabıyla satılıyor. Ortalama 3 fiş kullanıyorum bu ay 75 lira ödedim (çay, kahve, su, soda, kola) hepsi içinde . Çayı çok seviyor ve içiyorum ikram ettiğimizde oluyor tabiki.Aybaşı soygunculqrı yeminle bu işyeri çayocağı 33tl çay kahve 10tl çay hiç yoktan gidiyor paralar.eşim borç olarak aldığı paranın üstüne yattı bende bu kafada koca olduktan sonra hiç biriktirmicem wallah
İşyerinde kaç kişisiniz bilmiyorum ama ödediğiniz miktar çok değilmi. Eğer kişi başı her ay bu kadar veriyorsanız gercekten çok fazla[/QUOTE10 lira çay parası sabit diğeri keyfi kahve soda parası. Ama bu ay dikkat ettim güya bi kurumun genel müdürlüğünde çalışıyorum herkes zengin anacım burda kimse borçluyu düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?