Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar giremedim buraya geldiğimizden beri... çok okuyamadım da umarım herkes iyidir
Bizim 300 lira ekstra harcamamız var.malesef eşim telefonunu yere düşürdü ekranı değişti... 50 liraya dışarda yemek yedik 50 lira da benzin aldık . Eşim istediği pantolonu buldu aldı ben kendime hiçbişey almadım onun yoğun israrlarina rağmen.benim de pantolon almam lazım siyah pantolonum yok lazım oluyo.

Bi tane dar bi tane normal kesim kot pantolonum var
Bi kahve bi de yeşil pantolonum var
Ama onlar baya eskidi renkleri açıldı

Eşim ise tam bi alosveris canavarı üstüne başına çok dikkat ediyo beni de hep yaşımdan büyük giyinmekle eleştiriyor onun belki 30 pantolonu var ama hala daha bak benim bu model yok diyor...

Bazen kendimi onun yanında çirkin hissediyorum ve bu beni üzüyor
O mesela kuaförüne o kadar çok para veriyo ki çok pahalı bi yere gidiyo ben istanbulda pahalı diye memleketime gelince saçımı kestiriyorum bi daha da hiçbi şey için gitmiyorum.düşündüm en son kasımda kuaföre gitmişim o da kesime.

Ama ben de onun gibi harcasam borçtan kurtulamayız

Bi de onun işi çok yoğun akşam eve geç geliyo kazandığı para sanki onun hakkı da benim değilmiş gibi hissediyorum sizce abartiyomuyum bana yardım edin

Bu arada bana sürekli şunu al bunu al diye gösterir ilgilenir ben şimdi 1000 liraya bişey alsam hiçbişey demez kredi kartlarını paralarını hep bana verir yani benden para saklamaz ama benim huyum bu işte

canım senin mesleğin ne? Bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum eşim aldığı parayı hak ediyor istediği gibi harcasın diyorum ki eşim hiç harcamaz seninki gibi hatta alışverişten hiç hoşlanmaz lazim oldukca gideriz
Ama tabiki bu düşünce yanlış çünkü hayatı paylaşiyoruz

Biz eşimle üniversiteden arkadaşız canım meslektaşız ikimizde fizyoterapist iz. Ben bu sene işten ayrılmak zorunda kaldım mesleki olarak sanssizdim hep esimin isi iyi o çok güzel bi yerde calisiyo onu acık masallah . Evet bence de yanlış ama öyle düşünmekten kendimi alamıyorum.

Ouff fazla sosyallik benim neyime tüm kemiklerim agriyor yaw
Öglen disari ciktik annemle magza gezdik fatura odedi annem dolastik harcama yapmadim.
Sonra arkim aradi kuran okutcakti dernekde aksama
gelsene dedi o ki disardasin oraya gittik.
Pilavi yapiyordu o da.
Paketledik evde (kapali sicagi muhafaza eden tabaklara koyduk)
70 tane tabak hazirladik.
Kahve ictik sonra.
Eve gectim. Oglumun gitarini aldim hadi ordan okula oglani aldim gitar kursuna
biraktim ordan dernege kurana
Sonra ordan ciktim tekrar kursa oglani almaya huh!
Ben bitikkkk ben pertt
Esim mr gitti

Dunmus mr unutmusuz ikimizde
Bugun birini bulmus halletmis gece 12 vermisler.
Ben ancak uzandim.

Oglum sevdi kursu iyi basladik ama parayi kafadan istiyorlar bilmiyordum ben bisi dememislerdi bugun kayitta parayi pesin aliyoruz dedi.
Uzerimde de nakit yoktu kartta cekmiyolar.
Haftaya dedim.
Haftaya 140tl oraya vericem.

Bugun lcw fiyatlara baktim ogluma tshrtler 14.90-16.90 gecen sezonun urunlerimidir nedir gayet uygundu.
Ama almadim
Kotona defactoyada bakmam lazim.
Modellere fiyatlara bakmaya basladim.

Kuzenimin cocuklarina tshrt alicam hediye

Kendime eksik listesi yaptim(yazlik ihtiyac)
Ouf cok para lazim cok.

Benim zula 250 tl dustu.
Altin alirken birazini zulamdan verdim.

Bugun yemekde yapmadim
Esim isyerinde yemis
Ogluma disaridan bisiler aldi dayisi onu yedi
Bende kuranda yedim.

Ayy gece gece cenem dustu esim gelene kadar az bakim dedim okurum hem zaman gecer.

Hadi size iyi uykular

Benim diğer işyeride fiş ile alıyorduk 35tl veriyordum bitene kadar devam bu bi tuhaf kahve yapılıyor ekstre para oluyor eee oda keyfim vazgeçemiyorum ki.ama bi çözüm bulmak şart.neyse hanımlar benden bu kadar kuzularım uyurken uyudum az sonra emzirme zamanı gelmeden yatayım iyi geceler dükkanı kim kapatırsa ellerine sağlık

bereketli olsun canım
bir gün bende bu kadar marifetli olabilecek miyim ki
hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Çok teşekkür ederim hawar
Avm den geliyorum. İçşmdeki alışveriş canavarı ölmüş. Doğru dürüst mağazaya bile girmedim. Tek kuruş da harcamadım
ben de avm gezerken bir şey alasım gelmiyor da netten bakınca herşeyi alasım geliyor

az kalmış ne güzel benim de 9 kilocuk var
bence öyle düşünmeyin biz çalışmıyoruz diye hakkımız olmaz olur mu,hayatı paylaşıyoruz sonuçta.bu kadar özenli eşiniz varken siz de biraz para harcayabilirsiniz kendinize bence.bu size de iyi hissettirecektir
mutlu haftasonları herkese
dün eşim ve benim adıma katıldığım bir yarışmadan şampuan ve saç kremi geldi 2 şer adet
eşim gelirken birşeyler almış ne kadar tuttu bilmem.ıslak mendillerde 1 alana 1 bedava varmış stok yapmış.

Günaydin kizlar
Universitenin kurdugu bir kluple kahvaltida olacagim. Birde bi dernek daha olacak. Hatta bi milletvekilide bize eslik edecekmis.Para harcamayacagim. Ucreti onlar karsiliyor. Yani kahvalti beleş

Sonrasinda bir kuran kursunun kermesine gidecegim. Ogle yemegini orda yerim. Aslinda para harcamak istemiyorum. Ama bu hayir icin olacagindan bir problem yok.

Aksamada misafirim var. Ama kurtarici buzlugumda var.
Buzluktan lahmacun ve kek cikaracagim
Yanina da cay kurabiye tamamdir.Onu masrafsiz atlaticam

Günaydın
Biraz grip olmuşum. Kızıma geçmesin diye maske ile dolaşıyorum evde.

Bugün aidat ve yakıt ödedim.
Dün 150 liraya tupper aldım.

Akşam da markete gitcez.

Günaydın herkese
Burada hava günlük güneşlik inşallah güneş atmaz
Bir saat içinde duş almam, mutfağı toplamam,çamaşırları asmam ve giyinip çıkmam gerek
Sınav görevim var
Esimde mesaiye gitti
Zalım kapitalizm ne olurdu köyde iki tavuk, bı bahçeyle geçinip gitseydik
Bu da çok güzel ama insan keyifli keyifli günün tadını çıkarmak istiyo

Neyse çok şükür bugünkü halimize binlerce kez şükür
Allah sağlık sıhhat versin mı çalışalım
Bugün tartıda 60.5i gördüm
2 kilom kaldı 58 olsam rahatlayacam

Ben buhar makinası alıcam
Eşim vericek parasını
Yüz temizleyici ve bb krem almak istiyorum.
tavsiyesi olan yazabilir.

Günaydın arkadaşlar bende çalışanlardanım
Kurstayım ordan sınava
Oradan lazere oradanda il dışından gelen arkadaşımız var onu alacağız 2 gün bizde olur
Onu gezdirecek eşim
Bu hafta sonları daha yoğun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…