- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
canım senin mesleğin ne? Bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum eşim aldığı parayı hak ediyor istediği gibi harcasın diyorum ki eşim hiç harcamaz seninki gibi hatta alışverişten hiç hoşlanmaz lazim oldukca giderizMerhaba kızlar giremedim buraya geldiğimizden beri... çok okuyamadım da umarım herkes iyidir
Bizim 300 lira ekstra harcamamız var.malesef eşim telefonunu yere düşürdü ekranı değişti... 50 liraya dışarda yemek yedik 50 lira da benzin aldık . Eşim istediği pantolonu buldu aldı ben kendime hiçbişey almadım onun yoğun israrlarina rağmen.benim de pantolon almam lazım siyah pantolonum yok lazım oluyo.
Bi tane dar bi tane normal kesim kot pantolonum var
Bi kahve bi de yeşil pantolonum var
Ama onlar baya eskidi renkleri açıldı
Eşim ise tam bi alosveris canavarı üstüne başına çok dikkat ediyo beni de hep yaşımdan büyük giyinmekle eleştiriyor onun belki 30 pantolonu var ama hala daha bak benim bu model yok diyor...
Bazen kendimi onun yanında çirkin hissediyorum ve bu beni üzüyor
O mesela kuaförüne o kadar çok para veriyo ki çok pahalı bi yere gidiyo ben istanbulda pahalı diye memleketime gelince saçımı kestiriyorum bi daha da hiçbi şey için gitmiyorum.düşündüm en son kasımda kuaföre gitmişim o da kesime.
Ama ben de onun gibi harcasam borçtan kurtulamayız
Bi de onun işi çok yoğun akşam eve geç geliyo kazandığı para sanki onun hakkı da benim değilmiş gibi hissediyorumsizce abartiyomuyum bana yardım edin
Bu arada bana sürekli şunu al bunu al diye gösterir ilgilenir ben şimdi 1000 liraya bişey alsam hiçbişey demez kredi kartlarını paralarını hep bana verir yani benden para saklamaz ama benim huyum bu işte
Biz eşimle üniversiteden arkadaşız canım meslektaşız ikimizde fizyoterapist iz. Ben bu sene işten ayrılmak zorunda kaldım mesleki olarak sanssizdim hep esimin isi iyi o çok güzel bi yerde calisiyo onu acık masallah . Evet bence de yanlış ama öyle düşünmekten kendimi alamıyorum.canım senin mesleğin ne? Bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum eşim aldığı parayı hak ediyor istediği gibi harcasın diyorum ki eşim hiç harcamaz seninki gibi hatta alışverişten hiç hoşlanmaz lazim oldukca gideriz
Ama tabiki bu düşünce yanlış çünkü hayatı paylaşiyoruz
Benim diğer işyeride fiş ile alıyorduk 35tl veriyordum bitene kadar devam bu bi tuhaf kahve yapılıyor ekstre para oluyor eee oda keyfim vazgeçemiyorum ki.ama bi çözüm bulmak şart.neyse hanımlar benden bu kadar kuzularım uyurken uyudum az sonra emzirme zamanı gelmeden yatayım iyi geceler dükkanı kim kapatırsa ellerine sağlıkBeyaz eşya ve eş şansımıza artık. Benim iş yerinde çay parası fiş hesabıyla satılıyor. Ortalama 3 fiş kullanıyorum bu ay 75 lira ödedim (çay, kahve, su, soda, kola) hepsi içinde . Çayı çok seviyor ve içiyorum ikram ettiğimizde oluyor tabiki.
bereketli olsun canımKalbimiz karşı karşıya demek ki
Bugün 5 bin liraya 15 gr altın, 350 Euro ve 415 dolar aldım. Yaptığım extra bir işten gelen para idi. Kullanmayı düşündüğümüz bir yer Yok. Rabbim ileride güzel şeyler için kullanmayı nasip etsin.
bir gün bende bu kadar marifetli olabilecek miyim kimutfak benim ilgi alanım :)
çok severim mutfakta zaman getirip, birşeyler hazırlamayı.
birde çalışan insan olunca mecburen pratik olmak gerekiyor.
Beth18 yufka ve milföy alıp içine peynir, patates, kıyma, vs koyup börek yapabilirsin.
makarna salatası yada tavuklu şehriye salatası, kereviz salatası, patates salatası, havuç salatası olabilir.
kıbrıs salatası favorim hem pratik hemde hafif.
kurabiye yapabilirsiniz. birde yanına kek yaptınız mı ohh değmeyin keyfinize :)
bu arada geçen hafta yaklaşık 10 büyük + 7 çocuk öğlen, 16 büyük + 8 çocuk akşam misafir ağırladım
hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanınSelam kızlar
Hedef tamamlandı babacığıma içine sinen ufak çaplı bi araç alındısözleşmeyi imzaladık Pazartesi devir işlemleri yapılacak.. Allah aileme sağlık/sıhhat ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. üstünü tamamlamak için bi miktar kredi çektim banada ödeme kolaylığı versin
Şuan hedefim ev kredisi ve araba kredisi her ay düzenli ödenirken 4 çeyrek ve 1500 kart borcunu da bitirmekbenim de baya borcum varmış yahu
ben de avm gezerken bir şey alasım gelmiyor da netten bakınca herşeyi alasım geliyorÇok teşekkür ederimhawar
Avm den geliyorum. İçşmdeki alışveriş canavarı ölmüş. Doğru dürüst mağazaya bile girmedim. Tek kuruş da harcamadım
az kalmış ne güzel benim de 9 kilocuk varAkşam eşim mesaideydi yemek derdim yoktu
Spor salonunda spinning ve pilates dersi vardı
Sadece spinninge katilacaktim ama kendimi iyi hissedince pilatese de katıldım
İkisi de çok keyifli spor yaptıkça yapasim geliyo resmen yenilendigimi hissediyorum
Zayıflamaktan ziyade sağlıklı bir vücuda sahip olmak hedefim ama zayiflasamda fena olmaz hedeflediğim kiloya 3 kilo kaldi
bence öyle düşünmeyin biz çalışmıyoruz diye hakkımız olmaz olur mu,hayatı paylaşıyoruz sonuçta.bu kadar özenli eşiniz varken siz de biraz para harcayabilirsiniz kendinize bence.bu size de iyi hissettirecektirMerhaba kızlar giremedim buraya geldiğimizden beri... çok okuyamadım da umarım herkes iyidir
Bizim 300 lira ekstra harcamamız var.malesef eşim telefonunu yere düşürdü ekranı değişti... 50 liraya dışarda yemek yedik 50 lira da benzin aldık . Eşim istediği pantolonu buldu aldı ben kendime hiçbişey almadım onun yoğun israrlarina rağmen.benim de pantolon almam lazım siyah pantolonum yok lazım oluyo.
Bi tane dar bi tane normal kesim kot pantolonum var
Bi kahve bi de yeşil pantolonum var
Ama onlar baya eskidi renkleri açıldı
Eşim ise tam bi alosveris canavarı üstüne başına çok dikkat ediyo beni de hep yaşımdan büyük giyinmekle eleştiriyor onun belki 30 pantolonu var ama hala daha bak benim bu model yok diyor...
Bazen kendimi onun yanında çirkin hissediyorum ve bu beni üzüyor
O mesela kuaförüne o kadar çok para veriyo ki çok pahalı bi yere gidiyo ben istanbulda pahalı diye memleketime gelince saçımı kestiriyorum bi daha da hiçbi şey için gitmiyorum.düşündüm en son kasımda kuaföre gitmişim o da kesime.
Ama ben de onun gibi harcasam borçtan kurtulamayız
Bi de onun işi çok yoğun akşam eve geç geliyo kazandığı para sanki onun hakkı da benim değilmiş gibi hissediyorumsizce abartiyomuyum bana yardım edin
Bu arada bana sürekli şunu al bunu al diye gösterir ilgilenir ben şimdi 1000 liraya bişey alsam hiçbişey demez kredi kartlarını paralarını hep bana verir yani benden para saklamaz ama benim huyum bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?