Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar
gulfemhatun bence yanlış düşünüyorsun. Ben eşimden çok daha fazla para kazanıyorum. 4 katı kadar. Ancak bugüne dek aramızda bunun bahsi bile geçmedi. Geçmez. Bunu ima eymeye çalışanlara da ağzının payını veririm.
Eşimin işi eve yürüyerek 5 dk. Benimki arabayla 15 dk filan. Arabayı ben kullanıyordum. Eşim hiç istememesine rağmen geçen yıl 2. Arabayı aldık. Çünkü benim gönlüme yük oluyorsu. Ben aranaula geziyorum o yürüyor diye. Ya da otobüse biniyor diye. Bütçemiz ortak. Herkesin parası havuzda toplanır.
Umuyorum benim eşim de senşn gibi hissetmiyordur. Çok çok üzülürüm yoksa.

meraba kızlar bugün kuyumcular çarşısına gittim
benim alyansım olmuyordu 3 yıldır parmağım boş :)
eşiminde küçük geliyordu
ikisini bozdur kendine alyans al , geri kalan da senin dedi ama fırsat bulamıyordum bir türlü
birazda içimden gelmiyordu satmak ama bugun hallettim
ikimizin yüzükleri 16 gr falan geldi , 1375 tuttu
kendime sade klasik bir tane beğendim , gram farkı ile birisi 900 diğeri 475 idi . bende düşük gramlısını aldım 475 tlye . oğlumun da yanımda 270 tl si vardı gram alacaktım , yüzüklerden kalan 900 tl ona kattım 8 gram altın aldım kuzuma .
( hediye gelen bir gramı daha var önümüzde ayda bir gram alırsam hepsi bütünleştiricem )

ayriyetten iki tane tam altın aldım kendime 930 dan 1860 da ona verdim, eşime gümüş yüzük 35 tl.

çarşıda tanıdıkları olan arkadaşlar ile gittim , yemek ismarladım 25 tl ye , hepsini halletim geldim ...

merhaba arkadaşlar...

bence de eşler arasındaki, makam, mevki, maaş farkı evlendikten sonra, söz konusu bile yapılmamalı... ha evlenmeden önce bir bayan/erkek, aradığı eş adayında olması gereken özellikler arasında, kendinden daha iyi bir meslek, daha iyi bir kazanç vs. isteyebilir ama, bir bayanı/erkeği eş olarak kabul ettikten sonra, yok benim kazancım fazla, yok senin maaşın az vs. bunlar hiç hoş şeyler değil...

ama şu da bir gerçek ki, bizim toplumumuzda özellikle de bayanın, erkekten daha yüksek bir konumda olması, daha çok kazanması, karşı tarafın, belli etse de, etmese de, aşağılık kompleksine girmesine vesile olabiliyor maalesef...yani kişi her ne kadar belli etmese de, eziklik hissedebiliyor ve karşı taraf da bunu bertaraf edebilmek için, çaba harcamak zorunda kalabiliyor... veya bu durumu zamanla yüze vurabiliyor...

en güzeli, evlilikte bayan ve erkek arasında, her konuda denklik olması, ama denklik yoktur, nasiptir, olmuştur, bunu elbette sorun etmemek bir şekilde tolere edebilmek gerek...

Ay o benim de hayalim. Bahçeli bir ev. Köyde hem de. Biz de işte minnacık balkonda domates biber yetiştirmeye çalışıyoruz.

Ben buhar makinası alıcam
Eşim vericek parasını
Yüz temizleyici ve bb krem almak istiyorum.
tavsiyesi olan yazabilir.

Buhar makinesi derken odayı nemlendirmek için mi? Eğer öyleyse bizde weewell var. Çok memnunuz.

Güle güle değerlendir altınlarını, iyi yapmışsın

Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldı bol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?

Herkes sütü artırmak için dinlenmek uyumak stres yapmamak olduğunu söylüyor sanki kolaymış gibi

İnşallah emzirdikçe artar sıkıntı etme

Oncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim damatligini da göstersin inşallah. Hepimiz bebek buyuturken o sorunu yaşadık. Benim aklımda kalan maydanoz, nane , ıspanak, havuç ve kimyonun sütü arttırdığı. Emzirmeye devam et ve sakin bırakma. Emdikçe artacaktır. Mümkün mertebe stres yapmamaya çalış. Bol bol su iç çünkü sütün içeriğinde su var zaten. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle
Emzirmede ilk kural şöyle düşün süt vermeyi iste, bebeğinin senin mis gibi sütüne ihtiyacı oldugunu ve sende bunu yapabileceğini düşün.
Sütün az da olsa emzir, rahat olmaya çalış göz göze gelip emzirmek harika bir duygu.
Ben süt verirken oğluma ayva kompostosu çok içtim,helva bol bol ye, rezene ve humana steel tea çok iç hergün ikişer bardak.ve boza inanılmaz süt yaptı bende bunları da bir dene ve az da olsa uyku.
Bol bol su iç
Umarım sende de işe yarar bunlar cvp yazarsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…