Sabah gördüm canım da esin yanında mı değil mi bilemeyip cevap vermedim :) hemen yazıyorum
Geçmiş olsun kankey
neyin var
Buraya gel pampa bahar bugun start verdi sanırım burda umarım soğumaz geriGrip oldum canım
Hava çok fena dün resmen tipi vardı dikkat et Şen'de kendine.. bebişi hasta etme :)
Bak gelirimBuraya gel pampa bahar bugun start verdi sanırım burda umarım soğumaz geri
Ben buhar makinası alıcam
Eşim vericek parasını
Yüz temizleyici ve bb krem almak istiyorum.
tavsiyesi olan yazabilir.
La Roche posayın kullandım ve memnun kaldım kızlar
Roche ye baktım çok seçenek var hangisi acabaLa Roche posayın kullandım ve memnun kaldım kızlar
Günaydın herkese
Burada hava günlük güneşlik inşallah güneş atmaz
Bir saat içinde duş almam, mutfağı toplamam,çamaşırları asmam ve giyinip çıkmam gerek
Sınav görevim var
Esimde mesaiye gitti
Zalım kapitalizm ne olurdu köyde iki tavuk, bı bahçeyle geçinip gitseydik
Bu da çok güzel ama insan keyifli keyifli günün tadını çıkarmak istiyo
Neyse çok şükür bugünkü halimize binlerce kez şükür
Allah sağlık sıhhat versin mı çalışalım
Bugün tartıda 60.5i gördüm
2 kilom kaldı 58 olsam rahatlayacam
Ben buhar makinası alıcam
Eşim vericek parasını
Yüz temizleyici ve bb krem almak istiyorum.
tavsiyesi olan yazabilir.
meraba kızlar bugün kuyumcular çarşısına gittim
benim alyansım olmuyordu 3 yıldır parmağım boş :)
eşiminde küçük geliyordu
ikisini bozdur kendine alyans al , geri kalan da senin dedi ama fırsat bulamıyordum bir türlü
birazda içimden gelmiyordu satmak ama bugun hallettim
ikimizin yüzükleri 16 gr falan geldi , 1375 tuttu
kendime sade klasik bir tane beğendim , gram farkı ile birisi 900 diğeri 475 idi . bende düşük gramlısını aldım 475 tlye . oğlumun da yanımda 270 tl si vardı gram alacaktım , yüzüklerden kalan 900 tl ona kattım 8 gram altın aldım kuzuma .
( hediye gelen bir gramı daha var önümüzde ayda bir gram alırsam hepsi bütünleştiricem )
ayriyetten iki tane tam altın aldım kendime 930 dan 1860 da ona verdim, eşime gümüş yüzük 35 tl.
çarşıda tanıdıkları olan arkadaşlar ile gittim , yemek ismarladım 25 tl ye , hepsini halletim geldim ...
Buhar makinesi derken odayı nemlendirmek için mi? Eğer öyleyse bizde weewell var. Çok memnunuz.
kumandalı olanını aldım :)
Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldıbol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?
Oncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim damatligini da göstersin inşallah. Hepimiz bebek buyuturken o sorunu yaşadık. Benim aklımda kalan maydanoz, nane , ıspanak, havuç ve kimyonun sütü arttırdığı. Emzirmeye devam et ve sakin bırakma. Emdikçe artacaktır. Mümkün mertebe stres yapmamaya çalış. Bol bol su iç çünkü sütün içeriğinde su var zaten. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler...Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldıbol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?
Canım çok geçmiş olsun öncelikleKızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Bizimde bu kadar oluyor du.Aybaşı soygunculqrı yeminle bu işyeri çayocağı 33tl çay kahve 10tl çay hiç yoktan gidiyor paralar.eşim borç olarak aldığı paranın üstüne yattı bende bu kafada koca olduktan sonra hiç biriktirmicem wallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?