Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bütçeyi kim yapiyor? Eger sen yapiyorsan yapma. O yapiyorsa da u kadar kendini kasma canim. Bu hayat iki kisilik. Bisiklet iki taraflı surulur. Sen sadece tek pedalla surersen yorulan yipranan sen olursun kiymetinde bilinmez. Tecrübe konusuyor.

Sakin oyle dusunme sen calismasanda herseyi hakediyorsun. Bu kadar verici olma sonra geriye donup pisman olursun . O da senin gibi fedakarsa sende yap. Ama esin oyle degilken ileride icine dert olur.

gulfemhatun bence yanlış düşünüyorsun. emin ol sen harcamadığın için eşin bu kadar harcama yapabiliyor. sen harcamıyorsun diye o da kısıyor mu? hayır. madem öyle en azından ihtiyaçlarını lütfen bu düşüncelerden sıyrılıp al. o bakımlı bakımlı gezerken sen neden bakımsız geziyorsun ki? eşin senin, evinin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. ki bundan da erindiğini hiç sanmam. anlattıklarından böyle anlaşılıyor.

kızlar evimi dip köşe elden geçirdim. gidip hediyemi de aldım, sonra da bursa'nın hanlarınden birinde kahvemi içtim. 55 TL harcadım, güle güle giysin kuzucuk birazdan eşim gelir, yemeğimizi yer doğum gününe gideriz. yarın da sabahtan pazar, market işlerini hallederiz inşallah. öğleden sonra da hava güzel olursa motosikletle trilye tarafına gider gezeriz. hepinize mutlu pazarlar dilerim

Kızlar cok yoruldum bugun
Sınava gittim cok uzun sürdü bnm şansıma
Sonra eve geldim çamaşır toplayıp ütü yapıp çıktık eşimle markete ve pazara gittik
Allahım pazar ne pahalı öyle 60tl gitti pazara 30tl market 27tl balık aldık ayaküstü sınav parası gitti yani
Eve geldik onları yerleştirdik eşim salata yaptı brn balığı fırına attım dört gözle balığı bekliyoruz

Yemek faslı bitti bulaşıklar yıkandı yoğurt da mayalandı artık kahve kitap keyfinde sıra
Belim ve ayaklarım ağrımış az dinleneyim ben

Kızlar hepinize teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumlarınıza .

İçim çok ferahladi

Eşim de zaten sizin gibi düşünüyo hiçbişey kısıtlamaz bu benim kendi kendime yaptığım bişey di.

Dün gene kartını verdi al istediğini dedi

Çok teşekkür ederim hepinizi kocaman öptüm memleketteyiz diye giremedim kusura bakmayin soru sorup kaçmış gibi oldum

Bu arada bb krem soranlara watsons taki pure beauty markasinin bb si de cc si de.çok guzel

Hayırlı olsun allahım mürvetini görmenizi nasip etsin. Canımbenim çocuğum yok ama kardeşlerimin var onlardan biliyorum yeşil mercimekli bulgur pilavı, tahin helvası, soğan salatası, bol yeşillik, ılık su iç. Bunlar sütü artırır diye biliyorum.

Hayırlı olsun canım öncelikle darısı damatlığına.bebeğin emmeyi seviyorsa sıkıntı yok gece özellikle sen kalk emZir. Onun dışında ben sütüm artsın diye ilk başlarda bi karışım yaptım söyleyeyim sana da 1yemek K.rezene 1yemek kaşığı ısırgan otu 1yemek kaşığı ıhlamur 1tatlı kaşığı anason 1tatlı kaşığı kimyon tane bunlar 1kupa sıcak suyu dök üzerine 15dk demlenir sonra süzdür iç afiyet olsun yarasın. Başka dereotu marul hurma tahin helva

Canım maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyor

Dün 30 lira spor malzemesi
20 lira kahvaltılık birşeyler aldık
Gitti 50 TL
Aa binden ve şoktan beyti için 25 TL
75 TL gitti

Canım maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyor
Canım daha gecende yengem aynı sorunla karşılaştı. Doktor tavsiye etmiş demet demet yiyordu o yüzden yazdım. Sen dedikten sonra nette araştırdım bir kısım doktor artırır bir kismi azaltir demiş. Tam kesin bir bilgi yok bu konuda. Yeşil yapraklı besinlerin azaltacagini ben de düşünmüyorum. Belki de her bünye farklı olduğundan etkisi de farklı oluyordur. Ama yengem boyle çözüm buldu.

Olabilir tabi canım bende okudum öyle yazınca korkumdan taze maydanoz falan yiyemedim ilk dönem.zor iş valla süt işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…