Bütçeyi kim yapiyor? Eger sen yapiyorsan yapma. O yapiyorsa da u kadar kendini kasma canim. Bu hayat iki kisilik. Bisiklet iki taraflı surulur. Sen sadece tek pedalla surersen yorulan yipranan sen olursun kiymetinde bilinmez. Tecrübe konusuyor.Merhaba kızlar giremedim buraya geldiğimizden beri... çok okuyamadım da umarım herkes iyidir
Bizim 300 lira ekstra harcamamız var.malesef eşim telefonunu yere düşürdü ekranı değişti... 50 liraya dışarda yemek yedik 50 lira da benzin aldık . Eşim istediği pantolonu buldu aldı ben kendime hiçbişey almadım onun yoğun israrlarina rağmen.benim de pantolon almam lazım siyah pantolonum yok lazım oluyo.
Bi tane dar bi tane normal kesim kot pantolonum var
Bi kahve bi de yeşil pantolonum var
Ama onlar baya eskidi renkleri açıldı
Eşim ise tam bi alosveris canavarı üstüne başına çok dikkat ediyo beni de hep yaşımdan büyük giyinmekle eleştiriyor onun belki 30 pantolonu var ama hala daha bak benim bu model yok diyor...
Bazen kendimi onun yanında çirkin hissediyorum ve bu beni üzüyor
O mesela kuaförüne o kadar çok para veriyo ki çok pahalı bi yere gidiyo ben istanbulda pahalı diye memleketime gelince saçımı kestiriyorum bi daha da hiçbi şey için gitmiyorum.düşündüm en son kasımda kuaföre gitmişim o da kesime.
Ama ben de onun gibi harcasam borçtan kurtulamayız
Bi de onun işi çok yoğun akşam eve geç geliyo kazandığı para sanki onun hakkı da benim değilmiş gibi hissediyorumsizce abartiyomuyum bana yardım edin
Bu arada bana sürekli şunu al bunu al diye gösterir ilgilenir ben şimdi 1000 liraya bişey alsam hiçbişey demez kredi kartlarını paralarını hep bana verir yani benden para saklamaz ama benim huyum bu işte
Sakin oyle dusunme sen calismasanda herseyi hakediyorsun. Bu kadar verici olma sonra geriye donup pisman olursun . O da senin gibi fedakarsa sende yap. Ama esin oyle degilken ileride icine dert olur.Biz eşimle üniversiteden arkadaşız canım meslektaşız ikimizde fizyoterapist iz. Ben bu sene işten ayrılmak zorunda kaldım mesleki olarak sanssizdim hep esimin isi iyi o çok güzel bi yerde calisiyo onu acık masallah . Evet bence de yanlış ama öyle düşünmekten kendimi alamıyorum.
Garnier bb krem guzel tavsiye ederim@Mi_a bb krem ben kullanmıyorum ama merak ediyorum etkisini herkes çok ovuyor marka farkediyor mu bb kremi
@mandaliina geçmiş olsun canım face.ten yazdim sana gördün mu?
Gel kanka ayıp ettinBak gelirim
Hayırlı olsun allahım mürvetini görmenizi nasip etsin. Canımbenim çocuğum yok ama kardeşlerimin var onlardan biliyorum yeşil mercimekli bulgur pilavı, tahin helvası, soğan salatası, bol yeşillik, ılık su iç. Bunlar sütü artırır diye biliyorum.Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldıbol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?
Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldıbol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?
Hayırlı olsun canım öncelikle darısı damatlığına.bebeğin emmeyi seviyorsa sıkıntı yok gece özellikle sen kalk emZir. Onun dışında ben sütüm artsın diye ilk başlarda bi karışım yaptım söyleyeyim sana da 1yemek K.rezene 1yemek kaşığı ısırgan otu 1yemek kaşığı ıhlamur 1tatlı kaşığı anason 1tatlı kaşığı kimyon tane bunlar 1kupa sıcak suyu dök üzerine 15dk demlenir sonra süzdür iç afiyet olsun yarasın. Başka dereotu marul hurma tahin helvaKızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Canım maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyorOncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim damatligini da göstersin inşallah. Hepimiz bebek buyuturken o sorunu yaşadık. Benim aklımda kalan maydanoz, nane , ıspanak, havuç ve kimyonun sütü arttırdığı. Emzirmeye devam et ve sakin bırakma. Emdikçe artacaktır. Mümkün mertebe stres yapmamaya çalış. Bol bol su iç çünkü sütün içeriğinde su var zaten. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler...
Canım daha gecende yengem aynı sorunla karşılaştı. Doktor tavsiye etmiş demet demet yiyordu o yüzden yazdım. Sen dedikten sonra nette araştırdım bir kısım doktor artırır bir kismi azaltir demiş. Tam kesin bir bilgi yok bu konuda. Yeşil yapraklı besinlerin azaltacagini ben de düşünmüyorum. Belki de her bünye farklı olduğundan etkisi de farklı oluyordur. Ama yengem boyle çözüm buldu.Canım maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyor
Beyti mi?Dün 30 lira spor malzemesi
20 lira kahvaltılık birşeyler aldık
Gitti 50 TL
Aa binden ve şoktan beyti için 25 TL
75 TL gitti
Beyti mi?
Sende mi basladın cnm beytiye benim gibi
Olabilir tabi canım bende okudum öyle yazınca korkumdan taze maydanoz falan yiyemedim ilk dönem.zor iş valla süt işi.Canım daha gecende yengem aynı sorunla karşılaştı. Doktor tavsiye etmiş demet demet yiyordu o yüzden yazdım. Sen dedikten sonra nette araştırdım bir kısım doktor artırır bir kismi azaltir demiş. Tam kesin bir bilgi yok bu konuda. Yeşil yapraklı besinlerin azaltacagini ben de düşünmüyorum. Belki de her bünye farklı olduğundan etkisi de farklı oluyordur. Ama yengem boyle çözüm buldu.
Sünnetini nasıl yaptırdınız klips ile mi.ben Mart 1de 7aylık oğlumu klips ile sünnet ettirdim çok memnun kaldım da.herkese öneririm kolay bir yöntem@mavi_patiklibir yudum mutluluk durkan elenaferrante Y yediveren14 teşekkür ederim hepinize dikkate alacağım önerilerinizi. Umarım faydası olur. Sevgiler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?