Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde bugün harcamalı geçecek.
Kendime spor ayakkabısı bakcam. Kıza yeni kıyafetler almam lazım.
Balık alcaz.
Bir de kahve makinesi bakcaz

geçmiş olsun canım bizde yaptırıcaz sünnet özelde mi yaptırdınız?görümcem hemşire çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıcaz biz.ağrı sızı sonradan huysuzluk yapıyor mu?yanımda kimse yok benim bir de 2 yaşında kızım var ev sürecinde sıkıntılı oluyorsa eşimin işten izin alması lazım.süt için de en önemlisi bol su bence.humananın çayını içiyorum faydası oluyor.tahin helvası da çok faydalı.

Sünnetini nasıl yaptırdınız klips ile mi.ben Mart 1de 7aylık oğlumu klips ile sünnet ettirdim çok memnun kaldım da.herkese öneririm kolay bir yöntem
özelde mi devlette mi yaptırdınız cnm klips ile.bir araştırayım bende bakalım bunu

mutlu pazarlar herkese
çocuklar ve eşi uyuyor.bende çay eşliğinde burayı okuyayım dedim.birikim yerinde sayıyor.kendim birşeyde almadım hiç.bugün ekmek alınır sadece.

Temizlik yaptık bugun
Cok yorgun hissediyorum kendimi
Hava da kapalı
Tam uyuma havası valla ya da film izleme de iyi olur
Cnm Bişi yapmak istemiyo
Akşama yemeğim de yok ne yapsam ki
Hafta içine de liste yapmalıyım

Özelde yaptırdık biz. Operasyondan sonra Ağrı kesici verdiler. Üç saat kadar sonra yarım saatlik bı ağlama krizi oldu sonrası rahattı. İkinci gün iyice rahatlıyorlar. Ama tek olmaz bakımı vs oluyor bezlerken. En azından iki gün yanınızda birinin bulunmasını tavsiye ederim. Devlette genel anestezi uyguladıklarından tercih etmedim. Lokal anestezi ile oldu bizim. İyiki küçükken yaptırdım stresime degmedi.
Kolaylıklar dilerim.

Selammm
yine bir kosturmacalı bens.
Pazara gittik geldik.
Yesilzeytin,köy peyniri,kivircik,yesil sogan,karnabahar,2 bag karalahana aldim 30 tl tuttu.
Cikista markete gittik toz seker aldim
Ogluma abur cubur buskuvi aldim.
24tl de oraya gitti.
50 tl zulama attim.

Zula etti 300tl.
(Bi azaliyo bi cogaliyo garibim yazik benim zulama be keske 500den asagi hic dusmese).

Yemegim yok

Fasulye tursusu kavurucam
Hamsi buglucam
Pilav var bir de.
Salatada yaparim.

Buzlugumda et kiyma stogu bitti bitecek dibi gordum.
Bayadir et kiyma almamistim iyi idare etti beni bakalim nezaman alicaz onuda

Bu hafta ici 100tl oglumun kursuna goturmem lazim
40tl vermistim kaldi 100tl

Kelepceli kek kalibi ve tart kalibi istiyorum ona bakicam zuccaciyeciden yazdiririm artik.

Bime alman cikiletalari geliyomus haberiniz olsun ben bekliyodum.

Cook gecmis olsun canim atlattin bunuda bak kolayca olmus bitmis.

Merhaba
Bugün biraz harcamalı oldu.
Dün de öyleydi. Dün 230 liralık büyük market alışverişi yaptık. Deterjanlar, bebek bezleri falan.
100 liralık mama aldım.

Bugün de kız için harcadık. Toplam ne verdiğimi hatırlamıyorum.

Ama kız için 2 tane pijama takımı
1 üst, 2 alt evde giymelik penye
1 kot pantolon,
1 hırka aldık.

1 paket alt açma örtüsü

Sonra marketten de somon ve içki aldık.
Epey oldu galiba

İyi akşamlar kızlar,
Bugün bol harcamalı bir gün geçirdim. Gerçi gereksiz bir harcama yoktu. 100 TL annemin kent kartına yükledim. 60 TL internet, 21 TL annemin cep telefonu faturasını ödedim.

Yarın annemin doğum günü henüz hediyesini alamadım. Yarın ceyodan terlik alacağım (125 TL), bir bukette çiçek yaptırdım mı tamamdır. ( O da 30-35 TL civarında falan tutar)

Slm kızlar bugun benden sıfır harcama
Yarın su siparişi verecem cay için de dolduracaz
Bi kac azalmaya başlayan sey var bu hafta onlara bakarım
Yemek listem de oluştu
Bugun de çay yanına börek kurabiye fln öyle gecti yemek faslı
Eşim markete gitti 20tl bnm istediklerim ve 110tlde sigarası tuttu (bnm cepten çıkmayınca sıfır harcama sayıyorum nedense)
Hafta içi arabanın yakıtını alacak eşim onun haricinde
Bu hafta az harcamalı olur inşallah

merhaba kızlar
dün bütün gün dışarıdaydın
sınav görevinden sonra markete uğradım 33 tl
daha sonra kızlarımı hamburger yemeğe götürdüm 35 tl
2 tl de ekmek

bu gün harcamam olmadı ama
eşimi bilmiyorum o arkadaşları gezdirecekti yemek içmek derken gider bayağı

canım geçmiş olsun, umarım damatlığınıda görürsün
yeşillik ve su çok işe yarıyor
bazı kişilerde protein tüketince artıyor
bide ayva bende işe yarmıştı

Güle güle kullanın inşallah mavimli

Yatak odam geldi. Kuruldu. Ufak tefek eksikleri var. Çekmece içi bölmeleri yarın yapılacak. Bir de halı alacağız. Çok içime sindi.

5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
2800 yatak (yorgan, 2 adet yastık ve nevresim hediyeli)
500 boya
50 tablo
Olmak üzere 10775 tl şimdilik harcadığımız para. Halı da en az 500 tutar sanırım

kızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
Güle güle kullansın fasulye

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın insallah

Canım biz ankaraya yeni taşındık araştırmalarım sonucu harika bir üroloji Dr.ile tanıştık çok efendi biri özel yeri var orda oldu çok memnun oldum. Çok korktum stres yaptım ama gereksizmiş.şuan olalı 18gün oldu harika. Klips ile kanamasız bi sünnet oldu oğlum. Sadece ilk iki gün ilk çişte ağladı sonra hiçbişey yok şükür. Burdaysan tavsiye ederim

Mutlu yaşları olsun annenizin.Anne ne güzel bir nimet Allah olmayanlara da yardım etsin annelerimizi eksik etmesin amin.off off annem ailem yanımdaydı 15gün dün gittiler evim sessizleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…