- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Cnm lokantalarda yendiğimiz beytiyi evde yapıyırum ben kolay pratik hesaplı oluyoBeyti derken?
geçmiş olsun canım bizde yaptırıcaz sünnet özelde mi yaptırdınız?görümcem hemşire çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıcaz biz.ağrı sızı sonradan huysuzluk yapıyor mu?yanımda kimse yok benim bir de 2 yaşında kızım var ev sürecinde sıkıntılı oluyorsa eşimin işten izin alması lazım.süt için de en önemlisi bol su bence.humananın çayını içiyorum faydası oluyor.tahin helvası da çok faydalı.Kızlar merhaba. Anne olanlar vardır yardım rica ediyorum.
Oğlumun sünnetini yaptırdık çok küçük olduğu için inanılmaz korkuyordum. Günlerdir kendime öyle çok stres yaptım ki sütüm azaldıbol su içiyorum, emzirme çayı da aldım başka ne yapabilirim. Mama vermek istemiyorum. Emzirmek çok özel bir duygu ve bebeğim cok seviyor nasıl artar sütüm fikri olan var mı acaba?
özelde mi devlette mi yaptırdınız cnm klips ile.bir araştırayım bende bakalım bunuSünnetini nasıl yaptırdınız klips ile mi.ben Mart 1de 7aylık oğlumu klips ile sünnet ettirdim çok memnun kaldım da.herkese öneririm kolay bir yöntem
Özelde yaptırdık biz. Operasyondan sonra Ağrı kesici verdiler. Üç saat kadar sonra yarım saatlik bı ağlama krizi oldu sonrası rahattı. İkinci gün iyice rahatlıyorlar. Ama tek olmaz bakımı vs oluyor bezlerken. En azından iki gün yanınızda birinin bulunmasını tavsiye ederim. Devlette genel anestezi uyguladıklarından tercih etmedim. Lokal anestezi ile oldu bizim. İyiki küçükken yaptırdım stresime degmedi.geçmiş olsun canım bizde yaptırıcaz sünnet özelde mi yaptırdınız?görümcem hemşire çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıcaz biz.ağrı sızı sonradan huysuzluk yapıyor mu?yanımda kimse yok benim bir de 2 yaşında kızım var ev sürecinde sıkıntılı oluyorsa eşimin işten izin alması lazım.
Cook gecmis olsun canim atlattin bunuda bak kolayca olmus bitmis.Özelde yaptırdık biz. Operasyondan sonra Ağrı kesici verdiler. Üç saat kadar sonra yarım saatlik bı ağlama krizi oldu sonrası rahattı. İkinci gün iyice rahatlıyorlar. Ama tek olmaz bakımı vs oluyor bezlerken. En azından iki gün yanınızda birinin bulunmasını tavsiye ederim. Devlette genel anestezi uyguladıklarından tercih etmedim. Lokal anestezi ile oldu bizim. İyiki küçükken yaptırdım stresime degmedi.
Kolaylıklar dilerim.
Sağol canım. Rabbim kuzularımızı korusun. Bir de sütümü artırabilirsem çok rahatlıcam.Cook gecmis olsun canim atlattin bunuda bak kolayca olmus bitmis.
canım geçmiş olsun, umarım damatlığınıda görürsünÖzelde yaptırdık biz. Operasyondan sonra Ağrı kesici verdiler. Üç saat kadar sonra yarım saatlik bı ağlama krizi oldu sonrası rahattı. İkinci gün iyice rahatlıyorlar. Ama tek olmaz bakımı vs oluyor bezlerken. En azından iki gün yanınızda birinin bulunmasını tavsiye ederim. Devlette genel anestezi uyguladıklarından tercih etmedim. Lokal anestezi ile oldu bizim. İyiki küçükken yaptırdım stresime degmedi.
Kolaylıklar dilerim.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.kızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
Güle güle kullansın fasulyekızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın insallahGüle güle kullanın inşallahmavimli
Yatak odam geldi. Kuruldu. Ufak tefek eksikleri var. Çekmece içi bölmeleri yarın yapılacak. Bir de halı alacağız. Çok içime sindi.
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
2800 yatak (yorgan, 2 adet yastık ve nevresim hediyeli)
500 boya
50 tablo
Olmak üzere 10775 tl şimdilik harcadığımız para. Halı da en az 500 tutar sanırım
Çok teşekkürlerGüle güle kullansın fasulye
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın insallah
Canım biz ankaraya yeni taşındık araştırmalarım sonucu harika bir üroloji Dr.ile tanıştık çok efendi biri özel yeri var orda oldu çok memnun oldum. Çok korktum stres yaptım ama gereksizmiş.şuan olalı 18gün oldu harika. Klips ile kanamasız bi sünnet oldu oğlum. Sadece ilk iki gün ilk çişte ağladı sonra hiçbişey yok şükür. Burdaysan tavsiye ederimgeçmiş olsun canım bizde yaptırıcaz sünnet özelde mi yaptırdınız?görümcem hemşire çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıcaz biz.ağrı sızı sonradan huysuzluk yapıyor mu?yanımda kimse yok benim bir de 2 yaşında kızım var ev sürecinde sıkıntılı oluyorsa eşimin işten izin alması lazım.süt için de en önemlisi bol su bence.humananın çayını içiyorum faydası oluyor.tahin helvası da çok faydalı.
özelde mi devlette mi yaptırdınız cnm klips ile.bir araştırayım bende bakalım bunu
mutlu pazarlar herkese
çocuklar ve eşi uyuyor.bende çay eşliğinde burayı okuyayım dedim.birikim yerinde sayıyor.kendim birşeyde almadım hiç.bugün ekmek alınır sadece.
Mutlu yaşları olsun annenizin.Anne ne güzel bir nimet Allah olmayanlara da yardım etsin annelerimizi eksik etmesin amin.off off annem ailem yanımdaydı 15gün dün gittiler evim sessizleştiİyi akşamlar kızlar,
Bugün bol harcamalı bir gün geçirdim. Gerçi gereksiz bir harcama yoktu. 100 TL annemin kent kartına yükledim. 60 TL internet, 21 TL annemin cep telefonu faturasını ödedim.
Yarın annemin doğum günü henüz hediyesini alamadım. Yarın ceyodan terlik alacağım (125 TL), bir bukette çiçek yaptırdım mı tamamdır. ( O da 30-35 TL civarında falan tutar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?