Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben aylık ödemelerimi excel de liste yaptım. ve ev ve şahsi masraflar için 500 ayırıyorum. bazen 500 ü aşıyor bazen para kalıyor. belli olmuyor o harcamama göre değişiyor.
Kendimize birşey almayız oğluma görünce dayanamıyorum sezon geliyor
Liste yapıcm dışına çıkıp birşey almıcm yoksa kendimi kaybediyorum boşuna takside giriyorum

ben de tatil parası biriktiriyorum. 105 dolar var bakalım bozukluklar kaç çıkacak yine dolar alıp koyacağım eşimin haberi var arada soruyor tatil paramız ne oldu diye

yarın kpss başvurusu yapacam.. hiç umudum yok öylesine girmiş olacak. iki otorum için 120 tl vermeliyim.. şeytan diyo girme bilmiyorum ne yapayım..

umudun yoksa boşuna verme, umudunu kırmak istemem ama. sınava çalışacaksan ver değer. ben önceden çok yaptım bu hatayı.

Kizlar buzlukta agir misafire cikarmak icin ispanakli borek yapmak istiyorum. Buzluga atiim gelecekleri vakit cikariyim hemen pisiriyim onlerine koyayim ostiyorum nasil yapaicam bilen var mi?

Peki canım netten eşim açsa ordan yatırdığım para kdr altın alabiliyorum değil mi bankaya git fln işim yok sonra bozucam bu altınları hesaba tl olaral geçiyor diyeli 1 gram alıcn o kadar para oluyor hesapta

iki ay sonra kendi evime geçeceğimi düşünmek beni çok mutlu ediyor.. iki ay daha kirada kalmaya devam aylık kiramız 500 tl ondan kurtulmaya az kaldı inşallah..

ne güzel 500 tl kira. burada 1500 e bile düzgün bir ev yok yaa... isyan ediyorum istanbulda yaşadığım için.

Biz en son hamileyken tatile gittik 2 yıl sonra gidicez ama ailemin yazlığı var o yüzden tatil ihtiyacımız olmuyor bedava tatil yapıyoruz yazı orda geçirdiğim için masrafımız hiç olmuyor eşimin gelip gitme yol paeaları harci.

Ama tatile gitmenin tadı ayrı herşey dahilse süper ne yemek yapcam derdi yok

Kizlar buzlukta agir misafire cikarmak icin ispanakli borek yapmak istiyorum. Buzluga atiim gelecekleri vakit cikariyim hemen pisiriyim onlerine koyayim ostiyorum nasil yapaicam bilen var mi?
Yanlış bilgi vermk istemem ama yufka çiğden konuluyor önceden yapardım.
Ispanaklı denemedim ama pişirilip konulabilir ıspanağı çiğden koyucksanda çözdürmeden fırına koysan sıkınyı olmaz

Ne mezunuydun işletme bitirdim ama o kdr çok giren varki gözüm korkuyor 2 yıl evvel çok çalıştım bir umut girdim olmadı
ben gıda mühendisiyim

Dua et biz de gecelim kira çok zor allah daha büyük dert vermesin de zor iste
inşallah canım.. rabbim ihtiyacı olan herkese nasip etsin

umudun yoksa boşuna verme, umudunu kırmak istemem ama. sınava çalışacaksan ver değer. ben önceden çok yaptım bu hatayı.
ben de öyle düşünüyorum.. biliyorum ki vereceğim 120 tl boşuna.. fakat sonra da neden girmedim diye kızacam kendime..

ne güzel 500 tl kira. burada 1500 e bile düzgün bir ev yok yaa... isyan ediyorum istanbulda yaşadığım için.
offf çok gerçekten.. küçük bile olsa kendi insanın kendi evi olsa keşke..

bes para biriktiremeyenler için mantıklı bence, ben de girdim açıkçası biraz pişman oldum. çünkü devlet katkısının hepsini 58 yaşında alabiliyorsun ölme eşeğim hesabı, 10 yıl geçince ise %60 ı alınıyor. para birikiyor elbet fonlardan ama yine de kendin biriktirmek daha karlı tabi dokunmayacaksan.

58 yaşında alındığını bilmiyordum ooo o zaman bir önemi kalmıyor ki yani altın döviz yapsan daha kar getirir dokunmaya dokunmam ama bir mal alınacaksa aklım o paraya gidiyor biriken parayı unutmak en iyi sistem

aynen küçük evim var çok şükür, diyorum bazen kira vermekten iyidir

Kpss ile yerleşme olasılığı nasıl bilemiyorum ama çok fazla çalışmak gerekiyor.
500 tl kira çok iyimiş gerçekten Rabbim kirada olana ev nasip etsin küçükte olsa senin olduğunu bilmek rahatlatıyor

Peki canım netten eşim açsa ordan yatırdığım para kdr altın alabiliyorum değil mi bankaya git fln işim yok sonra bozucam bu altınları hesaba tl olaral geçiyor diyeli 1 gram alıcn o kadar para oluyor hesapta

hesabınızın olduğu bankadan altın hesabı açabilirsiniz.
hesapa atm den para yatırım internet bankacılığı kullanarak gr altın alıp, istediğiniz zaman bozdurabilirsiniz.

mesai saatleri dışında ve hafta sonu altın alış satış fiyatları arasındaki fark daha yüksek olduğu için alım-satım işlerini hafta içi saat 9-17 arasında yapmaya çalışırsanız pek sorun yaşayacağınızı sanmam

Bilgi için sağol canım akşam eşimle konuşayım o biliyordur belki kullanıyor net bankacılığını altın hesabı yok ama elimde biraz para var biriktirmek için hedef koyarsam bu işi ancak başarırım yoksa şunu alayım bunu alayım diye uçuyor

aaa nasıl yer peki güzelmi çok merak ediyorum orayı.doğayı çok severim beni rahatlatır. yani yeşil şelale tarzımdır. deniz o kadar değil...

yeşili seviyorsan tam yeri
tabi ayder çok kalabalık ama aşağıda köyleri var o meşhur köprüler falan çok güzel gerçekten doğa harikası bir yer

Merhaba bayanlar. Gününüz güzel geçiyordur umarım.
Benim için harcamalı bir gün oldu.
180 tl kpss, 90 tl ales toplam 270 tl sınav parası ödedim. Karttan çektim. Kredi kartımın hesap özetine bakmaya korkuyorum bu ay.
15 tl kırtasiyeden ihtiyaçlarımı aldım.

285 tl ile günü kapatmış bulunuyorum.

Kpss parası içime oturdu ama. Atanacağımdan değil sırf ailem istiyor diye şansımı denemek için giriyorum sınava.

Maaş alınca ilk önce birikim yapıyorum her aman ama bu ay yapamayacağım sanırım. Çok açıldım.

Tr-lelli bende insallah allah nasip ederse 2 gunluk kastamonu gezisine katilmak istiyorum oralari merak ediyorum...cumartesi yegenimin kucuk bir operasyonu oldu bin tl ona gitti.. 1350 tl bilezik aldim yegenime dogum gunu icin ilerde birikim icin.. Su sisem hala yarida dolmadi gitti .. Havalar isinmaya basladi bi kac bisey almam lazim ama idare edebilirmiyim gecen yazdan olanlarla iyice cimrilestim yahuu baskalarina alirken aliyorum kendime gelince almiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…