Basel'e gitmedim ancak gitsem colmar, strasburg,bern, Zürih hatta freiburg şeklinde bir program yapardım.M maviduvar1 , İsviçre'ye gittiniz mi? Benim Mayıs'ta iş için 3 günlüğüne Basel'e gitmem gerekiyor. Eşimi de sürüklesem 1 hafta İsviçre'de gezsek diye düşünüyorum.
Bence en güzelini yapmışsın canımİyi akşamlar kızlar,
Bugün mevlid evine erkenden gitmem gerekti. Hediye işinide bugüne bıraktığım için eli boş gitmek istemedim. Bende ufaklık yerine annesine evden birşeyler götürdüm.
2 havlu, 1 seccade, 1 tesbih, 2 çorap, 3 yazma koydum. Hem evin kalabalıklığı gitti. Hemde para harcamamış oldum iyi oldu. Ama ilk fırsatta ufaklık içinde bir hediye alıp götüreceğiz annemle
Ben iş gereğini Urfa'da kaldım..o bölgede be güzel yerler var aslında..zaten mutfak kültürü lezzetlidir..Hatay'dan başladık etrafı dolaştık..Antep zaten çok güzel..Mardin'de öyle..ama yazın çok sıcak oluyor ..yaza gitmek zor olur ..eşim nerde ne yemeliyiz çok iyi araştırmış ..kilo bile aldık herşeyi deneyeceğiz diyeBende Türkiye'nin hemen hemen heryerine gittim. Sadece Urfa ve Mardim taraflari kaldi. Mayis ayi gibi oralara gidebilirim. Bir de iki uc gunluk Kapadokya turu planliyorum insallah Mayista. Deniz iciin neresi olur bilmiyorum. Bakalim.
Lungern diye bir bölge var, epey güzel gözüküyor. Basel-zürih-cenevre-lungern gibi düşünüyorum ama oteller epey pahalı. Senin dediğin güzergaha da bir bakayım canımBasel'e gitmedim ancak gitsem colmar, strasburg,bern, Zürih hatta freiburg şeklinde bir program yapardım.
İsviçre çok pahalı bir ülke canım. Belki de Avrupa'nın en pahalısı.Lungern diye bir bölge var, epey güzel gözüküyor. Basel-zürih-cenevre-lungern gibi düşünüyorum ama oteller epey pahalı. Senin dediğin güzergaha da bir bakayım canım
Çok iyi düşünmüşsün ben bebek mevlüdü yaptığımda bir arkadaşım bana eşofman takımı getirmişti herkes bebeğe getirirken onun veni düşünüp yeni birşey alması çok mutlu etmişti.İyi akşamlar kızlar,
Bugün mevlid evine erkenden gitmem gerekti. Hediye işinide bugüne bıraktığım için eli boş gitmek istemedim. Bende ufaklık yerine annesine evden birşeyler götürdüm.
2 havlu, 1 seccade, 1 tesbih, 2 çorap, 3 yazma koydum. Hem evin kalabalıklığı gitti. Hemde para harcamamış oldum iyi oldu. Ama ilk fırsatta ufaklık içinde bir hediye alıp götüreceğiz annemle
Çok pahalı hakikaten, bakalım bir bütçe toplantısı düzenleyeyim ben kocamlaİsviçre çok pahalı bir ülke canım. Belki de Avrupa'nın en pahalısı.
Bence en güzelini yapmışsın canım
İnşallah o da böyle düşünmüştür kızlar. Şuan maddi olarakta biraz sıkıntıdaydık bu şekilde atlatabilmek bizim içinde iyi oldu. Ama gerçekten çok sevdiğimiz bir aile, annemde ilk fırsatta bir şeyler alalım çocuklarada diye düşünüyor.Çok iyi düşünmüşsün ben bebek mevlüdü yaptığımda bir arkadaşım bana eşofman takımı getirmişti herkes bebeğe getirirken onun veni düşünüp yeni birşey alması çok mutlu etmişti.
Sen hangi markanin gunes kremini aldın?ay ne güzel tatil planlarınızdan bahsetmişsiniz
ben hiç plan yapmadım çünkü maddi anlamda önümüzü göremiyorum
bide ne zaman plan yapsam bir aksilik çıkıyor o yüzden şimdilik bir şey yok aklımda
bu gün 120 tl güneş kremine verdim
69 tl markete ikisinide kk ile ödedim,
3 tl de ekmek aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?