- Konu Sahibi kurklukadin
-
Çünkü ailesi baskıcı daha önce de arkamdan beni alet edip yalanlarına ortak etmiş sevgilisiyle buluşmaya gidince yengemle buluşacam falan demiş özel hayatı değil beni ilgilendiren yalanına ortak edilmem hem de habersiz bir şekildeyani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundansizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
o zaman üstünde çok da düşünmeye gerek yok alın karsiniza ben rahatsız oldum beni alet etmenden başına bir şey gelse ben suçlu duruma düşerim beni de anla, bir daha olursa ailenle konuşurum diyin. ne yaparsa yapsın siz kendinizi ifade etmiş olursunuz sizin de basiniz ağrımazÇünkü ailesi baskıcı daha önce de arkamdan beni alet edip yalanlarına ortak etmiş sevgilisiyle buluşmaya gidince yengemle buluşacam falan demiş özel hayatı değil beni ilgilendiren yalanına ortak edilmem hem de habersiz bir şekilde
birinin sorumluluğunu almak bu kadar kolay mı sizce her gün neler okuyoruz haberlerde dışarıda şiddet eğilimi bu kadar adam (!) varken istediği gibi çıksın gezsin diyemiyorum ben ama karışamıyorum da işteGelirse kalırsa nasılsa abisinn evi abisi bir şeyini görürse tepkisini verir enişte gibi olmaz abla gibi olmaz sonucta sizlik bişiy yok. Bırakın kalmak istiyorsa kalsın abisi ile o ugrasacak siz karışmazsnz olur biter. Sie karşı bi saygısızlığı olmadığı sürece
Çok şükür beni anlayan birisi çıktı ben ailesine hak veriyorum haberlerde neler çıkıyor bu kız evleneyim de nasıl olursa olsun düşüncesinde maalesefAile baya baskıcı anlaşılan 23 yaşındaki kız sevgilisiye gezse nolur ? Eniste de bir garip. Ama aile ici meselelere sizin karışmamanızı tavsiye ederim. Bir sey olsa x ablanın haberi vardı olur. Yeni evlisiniz anladığım kadarıyla evde uzun süreli birini ağırlamak hoş değ.
Çünkü ailesi baskıcı daha önce de arkamdan beni alet edip yalanlarına ortak etmiş sevgilisiyle buluşmaya gidince yengemle buluşacam falan demiş özel hayatı değil beni ilgilendiren yalanına ortak edilmem hem de habersiz bir şekilde
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ben 30 yaşında evlendim ve iyi ki de okuyup mesleğimi aldım evlendim diyorum okulunu bitir mesleğin olsun dedim kaç kez ne yazık ki dinlemediKocaman kadinin o kadar uzun süre ablasinin evinde isi ne. Erkek derdine düsecegine kendine hayat kurma derdine düssün. Calisip kendi hayatini kursun. Gelip kalmak istese kabul etmeyin
Yeni evliymişsinz ablası söz geçiremez ama abi öyle olmaz. İlla bir şey sezersenz abisine uygun dile söylersinz . Size laf gelirse de ben söyledim dersenZ eşime ben evime gelene nasış gelme diyeyim bu sefer de yengem daha ilk gunden beni istemedi modu olacak dersinz.birinin sorumluluğunu almak bu kadar kolay mı sizce her gün neler okuyoruz haberlerde dışarıda şiddet eğilimi bu kadar adam (!) varken istediği gibi çıksın gezsin diyemiyorum ben ama karışamıyorum da işte
Bence aile haklı değil baskının sonucu hep kötüdür. Baksanıza kız ilk bulduğuyla evlenme derdinde baskıdan o kadar bıkmış. Ama simdi ailesi bu olaylara karşıyken de gel istediğini yap burada denmez bir şey olsa suçlusu siz olursunuz. Abisi ya da kendisi olmaz.Çok şükür beni anlayan birisi çıktı ben ailesine hak veriyorum haberlerde neler çıkıyor bu kız evleneyim de nasıl olursa olsun düşüncesinde maalesef
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ben 30 yaşında evlendim ve iyi ki de okuyup mesleğimi aldım evlendim diyorum okulunu bitir mesleğin olsun dedim kaç kez ne yazık ki dinlemedi
Hiç karışmazdım ben olsam.en son aramasında biz size gelicez yaza doğru ama bunu sen ve abimin anne babamın kafasına koyması gerekiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?