- Konu Sahibi kurklukadin
-
Büyük görümcem zaten ona karşı çok anlayışlı ve bütün gücü ondan alıyor sanırım bu konuyu sadece eşim çözerEmin olun sizi sevdiğinden gelmiyordur, başınızı çok ağrıtır, git de diyemezsiniz. Bence eşinizle konuşun ve istemediğinizi belirtin. Burada yanlış bir şey yapsa sorumlu sayılacağınızı, hesap vermek zorunda bırakılacağınız söyleyin.
Hatta büyük görümcenizden , "kardeşin beni ve abisini dinlemez, başına bir şey gelse hem üzülürüz hem bizden hesap sorulur. Ben bu sorumluluğu istemiyorum ama kalbini de kıramıyorum. Lütfen sen annenle konuşur musun, ben söylesem yanlış anlaşılabilir" diyerek yardım isteyin..
Teşekkür ederim eşimle konuşacam ben de tamamen başında çözmek en iyisiKesinlikle... Eşinizle konuşun uslubunuz belliiki hanımefendi birisiniz nasıl konuşmanız gerektiğini bilirisiniz. Asla bu sorumluluğa girmeyin herşeye maymun iştahlı bir genç kız hatta çocuk ruhlu hala anladığım kadarıyla sorumluluğu ağır olur.. Başınız ağırmasa bile stresten gerginlikten 10 yaş yaşlanırsınız. Ararsa yazarsa dönmeyin sürekli ulaşabildiği biri olmayın. İşlerim vardı diyin... Mesafe koymaya başlayın ama soğukluk hissettirmeden hayatın olaan akışında vakit bulamıyor gibi.
Teşekkür ederim bu konuyu sadece eşim çözer anladığım kadarıyla onunla konuşucamAnne babasını sevin tabii, çok güzel bir şey. Ama konuda yazdığınız gibi görümce kendi yalanına sizi ortak ediyorsa şahsen ben bundan rahatsız olurdum. Yarın bir şey olsa sorumluluk bana da kalır düşüncesi ile karışmazdım. Abla olarak uyarırdım eğer o samimiyet varsa aramda ama o madem kendi bir şeyler yapıyor o halde başının çaresine baksın beni yalanına ortak etmesin isterim. Siz misafir olarak tabii davet edin sonuçta eşinizin kardeşi. Ama mesafeyi iyi ayarlayın. Anne babayı ikna etmek gerekiyorsa kendi ikna etsin, abisi ikna etsin. Yarın bir şey olursa siz de zor durumda kalırsınız diye öyle yazdım.. Tabii en nihayetinde sizin kararınız. Bebek olunca eşinizle ikinizin kararı kime bakacağı. Duymayın dediğini belki bir süre sonra bu konuda susar. Gerektiğinde abisi konuşur ya da bu konuyla ilgili.
Gelip kalması değil ki konu kız çok rahat maalesefGelsin kalsın, baktın kalmayı uzatıyor sen eşine söyle eşin de annesine söylesin kızlarını çağırsınlar. Yeni evlilerin evinde çok kalınmaz düşüncesi hakim nasılsa. Annesi bu bahaneyle çağırır. O da olmadı şehir dışına giceğinizi söylersiniz. Yani gelip 1 yıl kalması hoş olmaz.
Benim anladığım arama sebebi başka. Kendi çıkarı için yani onlarda kalmak için arıyor. .23 yaşında olabilir ama başına bir iş gelse bence abi ve yan geçen hesap sorarlar.nasıl izin verdiniz,nasıl farkına varmadınız falan..annesinin babasının yanında kalsınyani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundansizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
Çok tuhafsınız anlamamışsınız olayı. Eş ailesi baskıcıymış. Her kızın sevgilisi olabilir evet. Görümce abisinin yanına geldiğinde rehavet ve özgürlüğü yönetemeyip saçma insanlar yüzünden başını derde sokarsa ilk topa tutulacak kim??yani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundansizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
Kalması sorun değilse kızın rahatlığı sizi neden rahatsız ediyor abisi düşünsün bunu.Gelip kalması değil ki konu kız çok rahat maalesef
Maalesef ben ve eşimÇok tuhafsınız anlamamışsınız olayı. Eş ailesi baskıcıymış. Her kızın sevgilisi olabilir evet. Görümce abisinin yanına geldiğinde rehavet ve özgürlüğü yönetemeyip saçma insanlar yüzünden başını derde sokarsa ilk topa tutulacak kim??
Evet kendine yer yapıyor bu yüzden her aradığında telefonu açmıyorumBenim anladığım arama sebebi başka. Kendi çıkarı için yani onlarda kalmak için arıyor. .23 yaşında olabilir ama başına bir iş gelse bence abi ve yan geçen hesap sorarlar.nasıl izin verdiniz,nasıl farkına varmadınız falan..annesinin babasının yanında kalsın
Abisi. Yengesi mi topa tutulacak ?Çok tuhafsınız anlamamışsınız olayı. Eş ailesi baskıcıymış. Her kızın sevgilisi olabilir evet. Görümce abisinin yanına geldiğinde rehavet ve özgürlüğü yönetemeyip saçma insanlar yüzünden başını derde sokarsa ilk topa tutulacak kim??
Sonuçta buluşup geziyordun . Onun da gezmesi nrmal ki ailesi çok baskıcı çok tutucu dediğine göre başka türlü evden çıkamıyormuş.. evet böyle yaparak hata etmiş.. Belli ki başka türlü çıkamamış evden. Bunu bana kuzenim yapıyordu.. anlayış gösteriyordum çünkü hepimiz geçtik o yollardan.. bende nişanlımla bile buluşurken arkadaşmla buluşacağımı söylerdim çünkü benim ailemde çok tutucudur.. söylediği yanlış olan ailesine karşı sizin ısrar etme durumunuz bunu asla yapmayın. Ve gelirse de 1 haftadan fazla kalmasına müsaade etmeyin..Ama başkalarını alet etmiyordum yalan söylemiyordum aileme
Ben kalbi kırılmasın beni yanlış anlamasın diye çabalıyorum ama konuşacam en sonundaKarşına alıp konuşmayı neden tercih etmiyorsun
Eee sizin kalbiniz kırılıyor iki medeni insan gibi konuştuktan sonra neden ynalış anlasın küçük diyorsunuz ama 23 bence gayet mantıklı düşünülüp davranılabilecek bir yaşBen kalbi kırılmasın beni yanlış anlamasın diye çabalıyorum ama konuşacam en sonunda
olayı anladım . verilen detaylar hoşuma gitmedi mesela düğünde herkesi eklediyse ekledi, belirtmeye gerek yok ki, diğer yorumda da belirttim kızı karşına alıp konuşmaktan başka çare yok diye bunda çok düşünülecek bişey yokÇok tuhafsınız anlamamışsınız olayı. Eş ailesi baskıcıymış. Her kızın sevgilisi olabilir evet. Görümce abisinin yanına geldiğinde rehavet ve özgürlüğü yönetemeyip saçma insanlar yüzünden başını derde sokarsa ilk topa tutulacak kim??
sonra sizin kalbiniz kırılır, bence direkt söyleyin. zaten ortalik kötü bir daha böyle benim haberim olmadan birşeyler yaparsan ailene söylerim direkt diye.Ben kalbi kırılmasın beni yanlış anlamasın diye çabalıyorum ama konuşacam en sonunda
Detay değil de aslında konuyu anlamanız için açık açık yazdım çok özgüvenli ve düşünmeden hareket ediyor bana göre normal bir durum değilolayı anladım . verilen detaylar hoşuma gitmedi mesela düğünde herkesi eklediyse ekledi, belirtmeye gerek yok ki, diğer yorumda da belirttim kızı karşına alıp konuşmaktan başka çare yok diye bunda çok düşünülecek bişey yok
onun baskı altında neler yaşadığını bilemezsiniz bilmediğiniz içinde size normal gelmeyebilir herkes aynı degilDetay değil de aslında konuyu anlamanız için açık açık yazdım çok özgüvenli ve düşünmeden hareket ediyor bana göre normal bir durum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?