Küçük görümce sorunu

Büyük görümcem zaten ona karşı çok anlayışlı ve bütün gücü ondan alıyor sanırım bu konuyu sadece eşim çözer

Teşekkür ederim eşimle konuşacam ben de tamamen başında çözmek en iyisi

Teşekkür ederim bu konuyu sadece eşim çözer anladığım kadarıyla onunla konuşucam

Gelsin kalsın, baktın kalmayı uzatıyor sen eşine söyle eşin de annesine söylesin kızlarını çağırsınlar. Yeni evlilerin evinde çok kalınmaz düşüncesi hakim nasılsa. Annesi bu bahaneyle çağırır. O da olmadı şehir dışına giceğinizi söylersiniz. Yani gelip 1 yıl kalması hoş olmaz.

Gelip kalması değil ki konu kız çok rahat maalesef

yani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundan sizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
Benim anladığım arama sebebi başka. Kendi çıkarı için yani onlarda kalmak için arıyor. .23 yaşında olabilir ama başına bir iş gelse bence abi ve yan geçen hesap sorarlar.nasıl izin verdiniz,nasıl farkına varmadınız falan..annesinin babasının yanında kalsın

yani sevgilisiyle buluşmuş gezmiş 23 yaşında kız sizi neden rahatsız ediyor yok erkekleri eklemiş bilmem ne size ne ki bundan sizi arıyor soruyor aramasa da hiç aramıyor dersiniz
Çok tuhafsınız anlamamışsınız olayı. Eş ailesi baskıcıymış. Her kızın sevgilisi olabilir evet. Görümce abisinin yanına geldiğinde rehavet ve özgürlüğü yönetemeyip saçma insanlar yüzünden başını derde sokarsa ilk topa tutulacak kim??

Maalesef ben ve eşim

Evet kendine yer yapıyor bu yüzden her aradığında telefonu açmıyorum

Abisi. Yengesi mi topa tutulacak ?

Ama başkalarını alet etmiyordum yalan söylemiyordum aileme
Sonuçta buluşup geziyordun . Onun da gezmesi nrmal ki ailesi çok baskıcı çok tutucu dediğine göre başka türlü evden çıkamıyormuş.. evet böyle yaparak hata etmiş.. Belli ki başka türlü çıkamamış evden. Bunu bana kuzenim yapıyordu.. anlayış gösteriyordum çünkü hepimiz geçtik o yollardan.. bende nişanlımla bile buluşurken arkadaşmla buluşacağımı söylerdim çünkü benim ailemde çok tutucudur.. söylediği yanlış olan ailesine karşı sizin ısrar etme durumunuz bunu asla yapmayın. Ve gelirse de 1 haftadan fazla kalmasına müsaade etmeyin..

Direkt tek basina gelemezsin ,annenle babanla gelir onlarla donersin,ben senin sorumlulugunu alamam diyin,kapiyi kapatin,yalniz gelemeyecegini bilsin ,kv size mahcup olurum bir sorun yasanirsa diyin

olayı anladım . verilen detaylar hoşuma gitmedi mesela düğünde herkesi eklediyse ekledi, belirtmeye gerek yok ki, diğer yorumda da belirttim kızı karşına alıp konuşmaktan başka çare yok diye bunda çok düşünülecek bişey yok

Detay değil de aslında konuyu anlamanız için açık açık yazdım çok özgüvenli ve düşünmeden hareket ediyor bana göre normal bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…