Küçük görümce sorunu

Küçük yerde oturuyorlar ve seneler önce erkek arkadaşı olmuş kız psikolojik sorunlar atlatmış vs biraz da koruma amaçlı ailesinin yaptığı

Anne babasını çok seviyorum misafir etmekten de mutluluk duyarım ama her şeye kendisi dahil olmak istiyor bebeğin olunca ben gelio bakıcam dedi ben de Allah nasip ederse bize evlat annem ve ablam yakınımda dedim

Hiç karışmazdım ben olsam.
Anne babasını çok seviyorum misafir etmekten de mutluluk duyarım ama her şeye kendisi dahil olmak istiyor bebeğin olunca ben gelio bakıcam dedi ben de Allah nasip ederse bize evlat annem ve ablam yakınımda dedim

1 yıl derken ablasinda 1 yıl mi kaldi ? Siz de bence tek kalmasını kabul etmeyin başına bir şey gelse siz sorumlu olursunuz şimdi sevgililere falan güven olmuyor Allah korusun neler duyuyoruz medyada kız da biraz havai gibiyse, bir de daha 1 aylık evliymissiniz öyle size gelip uzun kalmaları doğru olmaz bence gelip 2-3gun kalıp gitseler iyi olurdu. Öyle yok annemin babamın aklına sokun falan sakın öyle şeyler yapmayın kız kendine yer yapıyor resmen

Kesinlikle öyle ya insan artık komşusuna bile güvenemiyor beni çok sevdiği için değil kendine yer etmek için arıyor sürekli beni

Anne babasını sevin tabii, çok güzel bir şey. Ama konuda yazdığınız gibi görümce kendi yalanına sizi ortak ediyorsa şahsen ben bundan rahatsız olurdum. Yarın bir şey olsa sorumluluk bana da kalır düşüncesi ile karışmazdım. Abla olarak uyarırdım eğer o samimiyet varsa aramda ama o madem kendi bir şeyler yapıyor o halde başının çaresine baksın beni yalanına ortak etmesin isterim. Siz misafir olarak tabii davet edin sonuçta eşinizin kardeşi. Ama mesafeyi iyi ayarlayın. Anne babayı ikna etmek gerekiyorsa kendi ikna etsin, abisi ikna etsin. Yarın bir şey olursa siz de zor durumda kalırsınız diye öyle yazdım.. Tabii en nihayetinde sizin kararınız. Bebek olunca eşinizle ikinizin kararı kime bakacağı. Duymayın dediğini belki bir süre sonra bu konuda susar. Gerektiğinde abisi konuşur ya da bu konuyla ilgili.

Kesinlikle öyle ya insan artık komşusuna bile güvenemiyor beni çok sevdiği için değil kendine yer etmek için arıyor sürekli beni
Kesinlikle... Eşinizle konuşun uslubunuz belliiki hanımefendi birisiniz nasıl konuşmanız gerektiğini bilirisiniz. Asla bu sorumluluğa girmeyin herşeye maymun iştahlı bir genç kız hatta çocuk ruhlu hala anladığım kadarıyla sorumluluğu ağır olur.. Başınız ağırmasa bile stresten gerginlikten 10 yaş yaşlanırsınız. Ararsa yazarsa dönmeyin sürekli ulaşabildiği biri olmayın. İşlerim vardı diyin... Mesafe koymaya başlayın ama soğukluk hissettirmeden hayatın olaan akışında vakit bulamıyor gibi.

Ya soze hic dert olmasin. Abisi ilgilensin. Belki niyeti sizde kalmak degildir. Olmadan bilemeyiz. Siz sadece gelsin bizde kalsin falan demeyin kizin ailesine ya da esinize sonra bisey olur kabak sizin basinizda patlar. Sessizliginizi koruyun.

Emin olun sizi sevdiğinden gelmiyordur, başınızı çok ağrıtır, git de diyemezsiniz. Bence eşinizle konuşun ve istemediğinizi belirtin. Burada yanlış bir şey yapsa sorumlu sayılacağınızı, hesap vermek zorunda bırakılacağınız söyleyin.

Hatta büyük görümcenizden , "kardeşin beni ve abisini dinlemez, başına bir şey gelse hem üzülürüz hem bizden hesap sorulur. Ben bu sorumluluğu istemiyorum ama kalbini de kıramıyorum. Lütfen sen annenle konuşur musun, ben söylesem yanlış anlaşılabilir" diyerek yardım isteyin..

Onun aklıyla iş yapma sakın. Kıza bak nasıl dıyor annemin babamın kafasına sokman gerekıyor bunu diye. Sakınn. Bak ablasında 1 yıl kalmış utanmadan sende de kalır

Siz kocanzla hiç mi gezmediniz evlenmeden önce ? Veya sevgiliyken annenize babanıza ben sevgilimle buluşuyorum diyerek çıkabiliyor muydunuz ?

Eşinle konuş canım endiseleriji güzel bir dille anlat sakın suçlayıcı olma yanlış anlamasin seni çünkü düşüncen yanlış değil bende olsam istemezdim

Bu gelsin kalsın ne varları anlamıyorum ben. Ne münasebet ya. Bir hafta bilemedin on beş gün misafir edilir. Bir sene ne demek. Benim kendime göre düzenim var. Koskoca kız kendi evinde rahat edemiyor diye, sırf benim bulunduğum şehir daha güzel diye, ben niye onun gönlünü eğleyeyim. 23 yaşında evlenme derdine düşeceğine üniversiteye gitmek için çabalasın. Meslek edinmeye baksın.
Okula giderse kendi başına gezerde, sevgiliside olur.
Tavsiyem uzun süreli kabul etmeyin. Ailesinin tasvip etmeyeceği bir durum olur başınıza kalır, yengesi ayarttı derler.

Bütün endişem bu zaten yengesi ayarttı o biliyordu her şeyi derler ben sorumluluk kabul etmiyorum eşimle de bunu açık açık konuşacam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…