Küçük görümce sorunu

Ne diyorsunuz siz ya bu nasıl sığ düşünce ben onun için nasıl dua ediyorum biliyor musunuz ve bütün mesajları okusaydınız her şeyin evlilikte bitmediğini düşündüğümü anlardınız evlenince insanın boyu uzamıyor ben sadece eşimin kardeşi için endişeleniyorum çünkü ahir zaman ve insanlar çok kötü niyetli şiddete eğilimli bu kadar insan var haberleri izlemiyor musunuz?

Yengesi kızın yalanlarını idar e etmek zorunda değil sırf erkek arkadaşı ile buluşacak diye yeni evlilerinde huzurunu bozacak ki yeni, yeni evlilik düzenini alışmaya çalışıyorken ,

Yengesi kızın yalanlarını idar e etmek zorunda değil sırf erkek arkadaşı ile buluşacak diye yeni evlilerinde huzurunu bozacak ki yeni, yeni evlilik düzenini alışmaya çalışıyorken ,
Aynen öyle ben de eşimi ve yuvamı düşünüyorum

Kesinlikle böyle uzun süreli kabul etmeyin. Aman biri rahat etsin diye kendi rahatinizdan olmayın. Eşinizle açık olarak konuşun siz değil eşiniz müdahale etsin.

Kim uğraşıcak tabi ki konu sahibine kalıcak yükü. Ayrıca yeni evli bi çiftin yanında işi ne başkasının
Niye kalsın yükü benden bir şey isterse beni karıştrma sorumluluk alamam abinle hallet derim illa kalma durumu olacaksa . Yeni evli çift olarak kalmasını istemiyorsa önce eşine uygun dille yeni evli çift kısmını kullanarak söyleyecek snra kendisine söyleyecek susmayacak olay bu eğer istemiyorsa . İnsanlar bu yeni evli fln kısmını düşünmez düşünen çok az insan var. Şimdiden dişi çıkacak ki yerinde ve zamanınd herkes baştan bilecek yerini haddini.

Ben bu yeni evlenenlerin bekar kardeşlerinin gelip evde yatılı kalma aşklarını sanırım hiç anlayamayacağım. Ailesiyle gelmez tek gelirler. Amaç hobareyyyyy özgürümmmm diye canının istediğini yapabilmek elbette. Çok mu zor acaba aileyle evde oturmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…