- 20 Mayıs 2023
- 1.416
- 766
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Hikayesini sevdimİlk nickim Misk Kedisi'ydi. Kedigilleri çok severim. Bakışlarımda biraz andırır. Kokulara ilgim var. Misk ve amber gibi hayvandan elde edilenler bence parfüm dünyasının en derin ve gizemli üyelerinden. Nicki alırken gerçek misk kedisini değil iki ayrı kelimenin bende uyandırdığı hissi alıp koymuştum.
Değiştirme ihtiyacı hissettim.
Paloma ispanyolca Güvercin anlamında.
Ben ne üyeyi ne konuyu unutmadım yaGüzelmiş yeni nickiniz. "ekşınseveri" hatırlamıyorum ama kutsal kaseyi hatırlıyorum. Peki nasıl yapacaksınız salata kasesini anlamadım :)
O konu da tam uçacak bir konuydu ama bir kase ayrıntısına takılanlar yüzünden konuya yazık oldu. Konusahibesi de o kadar alıngan olmasaydı iyiydi, herkese cevap verme gereğini duydu yok kaseyi kullanmıyorum diye. Ne lüzümu var. Sonunda kase meşhur oldu üye de konu da unutuldu gitti :)
Hemen açalımAyrı bir konu açmaya niyetli değilseniz profil fotoğraflarını konuşmakta çok keyifli olur. Dikkatimi çekenler oluyor.
Yüzünüzü kapatsaniz da cidden kafa şekliniz falan benziyor sanki ben direk siz sandım ilk başta hostesim dediniz diyeYaa konuya bayıldım ayolherkesin hıkayesı tatlıymıs, anlamı olmayanları okumak bile hosuma gitti. KK’yı sevıyorum benimki meslek hastalığı kırmızı fularım var ivit, rengi devamlı solan beni uyuz eden, elimde çitilesemde turunculaşan.. olsundu idare ediyordu. :) çok eskiden sanırım ismim rapunzel’di. Hey gidi genclık profil fotoğrafm da saçımla uyumlu.. bi arkadaşım ya hostescığm bu fotidaki kadın seni andırıyor kım acaba diyip bana atmıştı. Benım tabı çok hoşuma gitmişti, ay neguzel kız dıye kaydedıp anneme gostermıstım. Sonra saçı da hazır hostes topuzu dur bakım profıl pıc olsun benım demiştim. Öyle kaldı, gülü de var
Bana da konuyu söyleyin lütfenBen ne üyeyi ne konuyu unutmadım yahani unutuldu gitti faln diyorsa demesin
Benimki herhangi bir isim sesli harfleri çıkardım sadece, bi hikayesi yokBana da konuyu söyleyin lütfensizin nick neyi anlatıyor
Benimki herhangi bir isim sesli harfleri çıkardım sadece, bi hikayesi yok
Konu da bi üye sizin gibi bir konu açtı işte başlığı tam hatırlamıyorum ama komik anlar mı ne öyle birşeydi garibim bekliyor ki herkes komik birşey yazsın kendi yazdığı olay olup gittibaşka konular hakkında bilgi vermek konuşmak ban sebebimi bilmediğim için tam anlatamıyorum hdhdhd
Ahahah oha çok orijinal12 yıl önce meme estetiği yaptırdığımda, memetör diye biri vardı hanımefendiden çok bilgi almıştım. Hey gidi aklıma geldi
Şöyle bi omuz dansı yaptırıyor banadapamuk musun nesin
Siteye üye olmadan önce görmüştüm. Dilime dolanmıştı. O zamanlar kendime söylüyordum. Şimdi arada eşime söylüyorum
Honkiponkitorino Sizin nickiniz bana anlamsız mutluluk yüklüyor
Benim ilk nikim bu değil ki her birinin farkli hikayesi var bu 4. Nickim olabilirMinik düdüklü tencere den akıl almak peki sjdjdj senin hikayen nedir neden minik düdüklü tencere mesela
Gül benimde dikkatimi çekiyordu her seferindeYaa konuya bayıldım ayolherkesin hıkayesı tatlıymıs, anlamı olmayanları okumak bile hosuma gitti. KK’yı sevıyorum benimki meslek hastalığı kırmızı fularım var ivit, rengi devamlı solan beni uyuz eden, elimde çitilesemde turunculaşan.. olsundu idare ediyordu. :) çok eskiden sanırım ismim rapunzel’di. Hey gidi genclık profil fotoğrafm da saçımla uyumlu.. bi arkadaşım ya hostescığm bu fotidaki kadın seni andırıyor kım acaba diyip bana atmıştı. Benım tabı çok hoşuma gitmişti, ay neguzel kız dıye kaydedıp anneme gostermıstım. Sonra saçı da hazır hostes topuzu dur bakım profıl pıc olsun benım demiştim. Öyle kaldı, gülü de var
Tenceresiz Kaldım Anne çok iyiydi.Benim ilk nikim bu değil ki her birinin farkli hikayesi var bu 4. Nickim olabilir
Olsun hikayesini bizimle paylaşBenim ilk nikim bu değil ki her birinin farkli hikayesi var bu 4. Nickim olabilir
Şöyle bi omuz dansı yaptırıyor banada
Faruk k işteHayır birde nicke bakıyorum öyle.
Pp ayrı bir olayOnun hikayesi var mı?
Dikkatimi çekenlerden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?