- 20 Haziran 2024
- 1.360
- 1.497
- 53
- 49
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Güzelmiş yeni nickiniz. "ekşınseveri" hatırlamıyorum ama kutsal kaseyi hatırlıyorum. Peki nasıl yapacaksınız salata kasesini anlamadım :)Yıl 2008; benim ilk nick adımın ve soyadımın ilk hecesi idi, bi 8 sene gitti öyle, o vakitler buralar dutluktu tabi...
Yıl 2020-2021 dolaylarıydı, nedense bir anda çok ifşa olmuşum gibi hissettim -çok hızlı anlıyorum zahar- meraklı ve araştırmacı kişiliğime vurgu yaparak "inquisitive" dedim...
Sıkılırsam "ekşınsever" ya da "salatakasesi" (hatırlıyoruz değil mi kutsal kaseyi ) yapabilirim
Ben beğendim hikayesini. Önünüzden yine de çok aykırı hareket edemiyor insan. Evet burada çok dangalak insan var benim de çok sinir olduğum dönem oldu yine de güzel insanlarda çok be Mahmut abiYani Aykırı üye. "Hakkımda ne düşünürseniz düşünün, ister fake deyin, ister erkek deyin, umurumda değil, canım ne istiyorsa onu yazarım" tarzı bir başkaldırı.
Bundan önceki pro üyeliğimi iptal ettim, o üyeliğimde ben çok kibar bir hanımdım. Ama beni çıldırttılar. Ben de üyelik iptali yaptım.
Sonra aradan biraz zaman geçti, BDV'de bir konu okudum, oradaki hanıma çok üzüldüm ona iyi gelecek bir şeyler yazmak istedim, ama siteden de soğumuşum, yeniden polimik falan asla girmek istemiyorum. Yani üyelik aldım. Bu nicki aldım, Eski beni devam ettirmek istemedim. Burası kadınlar forumu ya alın size aykırı üye Mahmut abi. "kimse beni tanımıyor, ne istersem yazarım" bir de fake üyelerle ya da benimle polimiğe girenlerle de bi güzel dalga geçerim dedim ama onu da pek yapmadım yani.
evet güzel insanlar da var.Ben beğendim hikayesini. Önünüzden yine de çok aykırı hareket edemiyor insan. Evet burada çok dangalak insan var benim de çok sinir olduğum dönem oldu yine de güzel insanlarda çok be Mahmut abi
Kutsal kase konusunu bana atsana ben yokum galiba o zamanlarYıl 2008; benim ilk nick adımın ve soyadımın ilk hecesi idi, bi 8 sene gitti öyle, o vakitler buralar dutluktu tabi...
Yıl 2020-2021 dolaylarıydı, nedense bir anda çok ifşa olmuşum gibi hissettim -çok hızlı anlıyorum zahar- meraklı ve araştırmacı kişiliğime vurgu yaparak "inquisitive" dedim...
Sıkılırsam "ekşınsever" ya da "salatakasesi" (hatırlıyoruz değil mi kutsal kaseyi ) yapabilirim
Seninkine bayılıyorum jsjdjd ilk gördüğümde çok hoşuma gitmistiBen dilime takıldığı bir dönemde seçtim kendisinikfkf
Bir kez daha nick değiştirmek falan istersen derya Uluğ sana yardımcı olabilir arkadaşımBen dilime takıldığı bir dönemde seçtim kendisinikfkf
Kızıl insanlara hep ateş onlara öpücük kondurmuş gözüyle baktığım için onlara aşırı imrenirim. O yüzden turunç ve mesleğim olan chemist gayet basit yanisohbet konusu kullanıcı adınızın hikayesi herkes birini etiketlesin ve sorsun onun sitenin en mantıklısı en delisi en çatlağı diye etiket yapabilirsiniz mesela eğlenceli olursitenin en sevdiğim üyesi en samimi insanı @yenGEnC ile başlayalım
Hmmm bunu okuyunca 2 üye geldi aklıma eskilerden. Acaba onlardan biri misinizYani Aykırı üye. "Hakkımda ne düşünürseniz düşünün, ister fake deyin, ister erkek deyin, umurumda değil, canım ne istiyorsa onu yazarım" tarzı bir başkaldırı.
Bundan önceki pro üyeliğimi iptal ettim, o üyeliğimde ben çok kibar bir hanımdım. Ama beni çıldırttılar. Ben de üyelik iptali yaptım.
Sonra aradan biraz zaman geçti, BDV'de bir konu okudum, oradaki hanıma çok üzüldüm ona iyi gelecek bir şeyler yazmak istedim, ama siteden de soğumuşum, yeniden polimik falan asla girmek istemiyorum. Yani üyelik aldım. Bu nicki aldım, Eski beni devam ettirmek istemedim. Burası kadınlar forumu ya alın size aykırı üye Mahmut abi. "kimse beni tanımıyor, ne istersem yazarım" bir de fake üyelerle ya da benimle polimiğe girenlerle de bi güzel dalga geçerim dedim ama onu da pek yapmadım yani.
Evet sakız gibi yapışıyor ağzına insanınSeninkine bayılıyorum jsjdjd ilk gördüğümde çok hoşuma gitmistiFaruk k bile şarkısını her gün hatırlamıyodur jsjd
Fenasınnnn kızzzBir kez daha nick değiştirmek falan istersen derya Uluğ sana yardımcı olabilir arkadaşım
"nefessini almassam biterim "
Ya yardınÇok basit. Üyelik alırken şööyle bir etrafa baktım. Bir radyo gözüme çarptı. Radyonun tersini yazdım al sana oydar. Ama burda anlamı çok derin falan sananlar olmuş askdkfkfkfk
Bizde derinizzz diyosunBenimki gerçek ismimle, İtalya ve mitoloji ile bağlantılı
Saçların kızıl mi peki şuan bak yanıltıcı gerçekten anon bir nickname kimse seni bilemez taniyamaz uajdjfKızıl insanlara hep ateş onlara öpücük kondurmuş gözüyle baktığım için onlara aşırı imrenirim. O yüzden turunç ve mesleğim olan chemist gayet basit yani
Minik düdüklü tencere den akıl almak peki sjdjdj senin hikayen nedir neden minik düdüklü tencere meselaBir kez daha nick değiştirmek falan istersen derya Uluğ sana yardımcı olabilir arkadaşım
"nefessini almassam biterim "
Bi dönem kızıllığı vardı, çok akınca kendi rengime döndü malum 1-2 yıldır boyamadığım içinSaçların kızıl mi peki şuan bak yanıltıcı gerçekten anon bir nickname kimse seni bilemez taniyamaz uajdjf
E ben öyle bir şey demedim kendi kafalarında çok büyük anlamlar yüklemişler. İşte hayat bazen böyledirYa yardınnickimin çok derin bir anlami var? Nedir? Radyonun tersi aushshshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?