Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

Güzelmiş yeni nickiniz. "ekşınseveri" hatırlamıyorum ama kutsal kaseyi hatırlıyorum. Peki nasıl yapacaksınız salata kasesini anlamadım :)
O konu da tam uçacak bir konuydu ama bir kase ayrıntısına takılanlar yüzünden konuya yazık oldu. Konusahibesi de o kadar alıngan olmasaydı iyiydi, herkese cevap verme gereğini duydu yok kaseyi kullanmıyorum diye. Ne lüzümu var. Sonunda kase meşhur oldu üye de konu da unutuldu gitti :)

Son düzenleme:
Ben beğendim hikayesini. Önünüzden yine de çok aykırı hareket edemiyor insan. Evet burada çok dangalak insan var benim de çok sinir olduğum dönem oldu yine de güzel insanlarda çok be Mahmut abi

Kutsal kase konusunu bana atsana ben yokum galiba o zamanlar

Kızıl insanlara hep ateş onlara öpücük kondurmuş gözüyle baktığım için onlara aşırı imrenirim. O yüzden turunç ve mesleğim olan chemist gayet basit yani

Hmmm bunu okuyunca 2 üye geldi aklıma eskilerden. Acaba onlardan biri misiniz

Çok basit. Üyelik alırken şööyle bir etrafa baktım. Bir radyo gözüme çarptı. Radyonun tersini yazdım al sana oydar. Ama burda anlamı çok derin falan sananlar olmuş askdkfkfkfk
Ya yardın nickimin çok derin bir anlami var? Nedir? Radyonun tersi aushshshsh

İlk nickim Misk Kedisi'ydi. Kedigilleri çok severim. Bakışlarımda biraz andırır. Kokulara ilgim var. Misk ve amber gibi hayvandan elde edilenler bence parfüm dünyasının en derin ve gizemli üyelerinden. Nicki alırken gerçek misk kedisini değil iki ayrı kelimenin bende uyandırdığı hissi alıp koymuştum.
Değiştirme ihtiyacı hissettim.

Paloma ispanyolca Güvercin anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…