Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

merhaba kizlar. bende orjinal chanel chance var 100ml yarisindan cogu duruyor. severek kullanmistim ama sikildim kokudan kullanmiyorum artik. ilgilenen varsa mesaj atsin vereliniortak

canım bende narcisso rodriges 50 ml belki 2-3 fıs sıkımışımdır bana hediye geldi yurtdışından takasa vamısın chanel nasıl bir koku ben esmerim opuyorumnanaktan

canım bende narcisso rodriges 50 ml belki 2-3 fıs sıkımışımdır bana hediye geldi yurtdışından takasa vamısın chanel nasıl bir koku ben esmerim opuyorumnanaktan

narciso benim kullandığım bir parfüm bendeki
dkny be delicious night 50ml
dkny gold 50ml
baby phat golden goddess 50ml
lucky no 6 100ml
givenchy ptisenbon tartine et chocolat 50ml
liz claiborne candies 100ml
gf gianfrance ferre 60ml
victoria secret dream angels desire 75ml body mist
victorias secret pool party lemonita 250ml body chiller mist

bunlar hiç kullanılmamış parfümler,düşünürsen neden olmasın

dkyn gold u denemıstım galıba guzeldı.... bende c cleın secret obsessıon 50ml yarısı kullanılmıs.. valentıno absolu 90 ml.... body shop nerolı jasmın 50ml simlı parfum var... var ama kımsede ses yoksüprizzzzz

kizlar bendeki pure poison u erkek parfumu ile takas etmek istiyorum. elinde kullanilmamis erkek parfumu olan varsa bana mesaj atsin turkbayragi

Bende de orjinal strawberryden alınmış 20 ml kadar euphoria ve sadece 4 kere sıkılmış 30 ml angeo demon var. narcisoyu çok seviyorum. hangi rengi var narcisonun elinizde

ayşe'nin bahsettiği chanel chance'ı ben aldım hacer,
yanlız orjinalliğinden emin değilim,gerçi ayşe'ye defalarca sormama rağmen orjinal dedihihoyyyt

elimde olanlar

Pink Sugar 80 ml
Bvl Notte 40 ml

valentıno 100ml 90 ml kaldı..... body shop neroli jasmın 50ml simli...hiç kullanılmamıs 2 tane var bırını kullanıyorm.. bırı takasta nerolinin...sıktıgınız yer pırıl pırıl ışıldıyor boyun sac ..

ayşe'nin bahsettiği chanel chance'ı ben aldım hacer,
yanlız orjinalliğinden emin değilim,gerçi ayşe'ye defalarca sormama rağmen orjinal dedihihoyyyt

elimde olanlar

Pink Sugar 80 ml
Bvl Notte 40 ml

Hadi yaa :sinifsinif: bvl notte sabun kokusu demiştin değil mi öyleyse varım o zaman sende okeysen değiştirelimm ne dersin ama nasıl postalicaz bilmiyorum ilk defa yapıcam canım benimkinden emin olabilirsin orjinalliğinden

canım yanılma olmasın yerimseniben bvl sabun kokusu demedim ama soft bi koku,ağır geleceğini sanmıyorum,ben ağır kokuları sevdiğim için kullanamadım zaten.

212 sexy
tom ford black
v.secret vanilla
y.roches strawbery
n.campbel cat deluxe
aqualina pink sugar+body lotion
marc jacobs daisy
lancome miracle

gel gelllllllllllllllll takasa gellkaydirigubbakcemile5

benımde clinique be happy var boel cam qıbı kokuo bı alısamadım settı hatta kremı de var vucut ıcın ..

slm kızlar takasa geldim :)) çok zamandır clinique istiyordum şişesi turuncu olan mı bee happy bendede çok az kullanılmış bvlgarı yasmin var free shop tan alınmış orjinalBvlgari Voile De Jasmin Edt Bayan Parfüm

A-82319
Tensel zerafeti, duyarlı dişiliği ifade eden koku içinizi titreten niteliği ortaya çıkartıyor. Üst notasındaki mimoza ve bergamotun ışıltısı teninizde yansıyor. Orta notalarında kullanılan prelude gülü ve vahşi leylak, zambak yasemin tatlı tazeliği ile birleşerek parfüme kadifemsi ve baştan çıkarıcı dokunuş kazandırıyor. Dişiliği ve duruluğu yansıtan şişesiyle kokuyu tamamlıyor. 153,00TL
HEDİYE GELMİŞTİ BEN GENELDE BAHARATLI KOKULARDAN HOŞLANIRIM BLVGARİ HAFİF GELDİ BANA
CLİNİQUE OLMAZSA DİĞER MARKALARDA OLUR
NARCİSO RODRİGUEZ
HYPNOTİC POİSON DİOR
GUCCİ RUSH PEMBİŞ
ESCADA COLLECTİON
ALİEN (MOR)
DOLCE GABBANA LİGHT BLUE
:enbuyukkk:

slm HACER takasa geldim :)) bende çok az kullanılmış bvlgarı yasmin var free shop tan alınmış orjinalBvlgari Voile De Jasmin Edt Bayan Parfüm istersen narciso ile takas yapbiliriz? delikafadulden

A-82319
Tensel zerafeti, duyarlı dişiliği ifade eden koku içinizi titreten niteliği ortaya çıkartıyor. Üst notasındaki mimoza ve bergamotun ışıltısı teninizde yansıyor. Orta notalarında kullanılan prelude gülü ve vahşi leylak, zambak yasemin tatlı tazeliği ile birleşerek parfüme kadifemsi ve baştan çıkarıcı dokunuş kazandırıyor. Dişiliği ve duruluğu yansıtan şişesiyle kokuyu tamamlıyor. 153,00TL
HEDİYE GELMİŞTİ BEN GENELDE BAHARATLI KOKULARDAN HOŞLANIRIM BLVGARİ HAFİF GELDİ BANA

NARCİSO RODRİGUEZ
HYPNOTİC POİSON DİOR
GUCCİ RUSH PEMBİŞ
ESCADA COLLECTİON
ALİEN (MOR)
DOLCE GABBANA LİGHT BLUE

canim hic kullanamadim pure poisonu hediye gelmisti.sadece kokusuna baktim esim begenmedigi icin duruyor oyle kullanmiyorum turkbayragi

Bvlgari Voile De Jasmin Edt Bayan Parfüm free shoptan alınmış ben daha çok baharat ve ağır kokulardan hoşlandığım için bana hafif geldi bu koku takas istersen yazışalım dior un parfümlerine bayılıyorum :dance:

caldion deo
viva capio deo+ vücut kremii
casablanca edT
Dunlop erkek Edt. laelaelaelaelae

kırılmaz mutfak saati..ekmek sepeti desenl..kırılmaz.. dore marka
dolce Gaabbana beyaz belden mont( mewsimlik)
====> Takastaa

Son düzenleyen: Moderatör:

canım merhaba bvlgari volie jasmin gecen ay çilekten almıştım kullanıyorum yani
aslında alien kullanmıştım beğenerek ona talip olabilirim ne dersin ?
sıkıldım artık değiştirmek istiyorum narcissoyu sıkmıyorum yazık duruyor öylee ağır kokulardan hoşlanıyorsan tam sana göre ama işte benim tarzım değil

ne dersin alien e karşılık narcisso ?
alien orjinal değil mi çünkü benim ki orjinal.

bugun burçinle takaslarımızı gonderdıkk.bakalım beegencekmıyız..

ben biliyorum zaten gelecek kokulari insallah sen begenirsin canim. agir bir koku organza tek fis yeterli oluyor.yorumunu merak ediyorum yarin insallah begenirsin opuyorumnanaktan

AH AH ALİEN BENDE OLSA TAKAS EDERMİYİM HİÇ yerimseniben EN ALTA YAZDIKLARIM BENİM BLVGARI İLE TAKAS YAPABİLECEĞİM PARFÜMLER
BENDE OLANLAR DEĞİL MAALESEF:jeyyar:

NARCİSSOYU ÇOK MERAK EDİYORUM SU AN KULLANMADIĞIM Bİ TEK WİSH OF LOVE AVON VAR ASLINDA HOŞ PARFÜM AMA KALICI DEĞİL.
BİDE 2 SENE ÖNCE ALDIĞIM DİOR ADDİCTT VAR 2 FIS KULLANILMIŞ ARKADASA SİPARİŞ ETMİŞTİM YANLIŞ ADDİCT ALMIŞ AMA BOZULDUMU SAĞLAM MI BİLMİYORUM ÇÜNKÜ DİOR UN PARFÜMLERİ HEMEN BOZULUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…