- Konu Sahibi incirlibitter
-
merhaba kizlar. bende orjinal chanel chance var 100ml yarisindan cogu duruyor. severek kullanmistim ama sikildim kokudan kullanmiyorum artik. ilgilenen varsa mesaj atsin vereliniortak
canım bende narcisso rodriges 50 ml belki 2-3 fıs sıkımışımdır bana hediye geldi yurtdışından takasa vamısın chanel nasıl bir koku ben esmerim opuyorumnanaktan
narciso benim kullandığım bir parfüm bendeki
dkny be delicious night 50ml
dkny gold 50ml
baby phat golden goddess 50ml
lucky no 6 100ml
givenchy ptisenbon tartine et chocolat 50ml
liz claiborne candies 100ml
gf gianfrance ferre 60ml
victoria secret dream angels desire 75ml body mist
victorias secret pool party lemonita 250ml body chiller mist
bunlar hiç kullanılmamış parfümler,düşünürsen neden olmasın
dkyn gold u denemıstım galıba guzeldı.... bende c cleın secret obsessıon 50ml yarısı kullanılmıs.. valentıno absolu 90 ml.... body shop nerolı jasmın 50ml simlı parfum var... var ama kımsede ses yoksüprizzzzz
canım bende narcisso rodriges 50 ml belki 2-3 fıs sıkımışımdır bana hediye geldi yurtdışından takasa vamısın chanel nasıl bir koku ben esmerim opuyorumnanaktan
ayşe'nin bahsettiği chanel chance'ı ben aldım hacer,
yanlız orjinalliğinden emin değilim,gerçi ayşe'ye defalarca sormama rağmen orjinal dedihihoyyyt
elimde olanlar
Pink Sugar 80 ml
Bvl Notte 40 ml
Hadi yaa :sinifsinif: bvl notte sabun kokusu demiştin değil mi öyleyse varım o zaman sende okeysen değiştirelimm ne dersin ama nasıl postalicaz bilmiyorum ilk defa yapıcam canım benimkinden emin olabilirsin orjinalliğinden
benımde clinique be happy var boel cam qıbı kokuo bı alısamadım settı hatta kremı de var vucut ıcın ..
canim hic kullanamadim pure poisonu hediye gelmisti.sadece kokusuna baktim esim begenmedigi icin duruyor oyle kullanmiyorum turkbayragi
slm HACER takasa geldim :)) bende çok az kullanılmış bvlgarı yasmin var free shop tan alınmış orjinalBvlgari Voile De Jasmin Edt Bayan Parfüm istersen narciso ile takas yapbiliriz? delikafadulden
A-82319
Tensel zerafeti, duyarlı dişiliği ifade eden koku içinizi titreten niteliği ortaya çıkartıyor. Üst notasındaki mimoza ve bergamotun ışıltısı teninizde yansıyor. Orta notalarında kullanılan prelude gülü ve vahşi leylak, zambak yasemin tatlı tazeliği ile birleşerek parfüme kadifemsi ve baştan çıkarıcı dokunuş kazandırıyor. Dişiliği ve duruluğu yansıtan şişesiyle kokuyu tamamlıyor. 153,00TL
HEDİYE GELMİŞTİ BEN GENELDE BAHARATLI KOKULARDAN HOŞLANIRIM BLVGARİ HAFİF GELDİ BANA
NARCİSO RODRİGUEZ
HYPNOTİC POİSON DİOR
GUCCİ RUSH PEMBİŞ
ESCADA COLLECTİON
ALİEN (MOR)
DOLCE GABBANA LİGHT BLUE
bugun burçinle takaslarımızı gonderdıkk.bakalım beegencekmıyız..
canım merhaba bvlgari volie jasmin gecen ay çilekten almıştım kullanıyorum yani
aslında alien kullanmıştım beğenerek ona talip olabilirim ne dersin ?
sıkıldım artık değiştirmek istiyorum narcissoyu sıkmıyorum yazık duruyor öylee ağır kokulardan hoşlanıyorsan tam sana göre ama işte benim tarzım değil
ne dersin alien e karşılık narcisso ?
alien orjinal değil mi çünkü benim ki orjinal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?