Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

tamam tatlım tasaka varım noix de coco yves rocher ya da naomi campbell cat deluxe bana uygun

kızlar bare parfümlerimizi takas yapamıyoruz bare makyaj topiğine gelınde makyajlarımızı takas yapalım kullanmaktan sıkıldıgımız ürünlerimizi wea alıp hiç kullanmadıgımız ürünlerimizi ben birsürü yenı şeyler ekledım hadı sızlerde ekleyın

makyajda hıjyen noolcak.. ya bulasıcı hastalık gecerse...aslında kozmetıkcılerdekı testerları kullnmak cok rısklı

lınıp kullanılmamış olasına dikkat edicez..kullanıp kullanıp koymazlar inş sölemeye gerek yoktur :) yoksaa bi kalem rimel 2.el asla alınmaz yaaa :s

takas şöle.. birbirimize postayla yada kargoyla yolluyoruz parfumlerımızı

hani derler ya benim ağzımda kel mi var o hesap gamyoncuiremsu parfum takas işleri durdu yaww...

deydey sendeydı dimi şu balgari mavi şişe onla takas mı yapsak neetsek.. piyasa iyice durdu... makyaja çaarıo millet... benim ağzımda kel mi var .. ehehhehe benim rujum senın rujun ....laelaelaelaelae

deydey sendeydı dimi şu balgari mavi şişe onla takas mı yapsak neetsek.. piyasa iyice durdu... makyaja çaarıo millet... benim ağzımda kel mi var .. ehehhehe benim rujum senın rujun ....laelaelaelaelae

evet canım bvlgarı bendehihoyyyt
bi arkadaş msj atmış,beklermisin diye rica etti,ses çıkmazsa haber veririmzemuszemus

kizlar a.s.
Givenchy Organza ve Dior Pure Poison ile takas isteyen var mi??Orjinal parfumlerdir ve kullanmiyorum suan.

Avon;Oriflame;Dore parfumleri ile takas dusunebilirim ilgilenen mesaj atsin!!! :1hug:

Avon Wish of love var yüzde 30unu falan kullandım.ilgilenen msj atsın.ve far away var hiç kullanılmamış.

kızlar nasıl gonderiyorz.aynı anda mı.kandırılmayalım bir de daha once hiç böle birşey yapmadm.

kizlarrrr

maix le takasa anlastik.organzayi ona yollucam :1hug:

pure poison kaldi bende.onunla takas yapmak isteyen var mi???? :jeyyar:

canim hic kullanamadim pure poisonu hediye gelmisti.sadece kokusuna baktim esim begenmedigi icin duruyor oyle kullanmiyorum turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…