Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Kız kardeşiniz gelse bu tepkiyi mi verirsiniz

Evlenirken eşinizin nereli olduğunu bilmiyormuydunuz
Biliyordum ama bizde hiç böyle şeyler olmadığı için aklımın ucundan geçmedi bir de ben çalışıyorum diye bana fazla bulaşmazlar diye düşündüm aslında bu mevzu olmasa ailesiyle uzaktan uzağa telefon görüşmesiyle çok idealdi herşey.Bu olayla beraber patlak verdi.

Bu arada benim kardeşim yok.

Maalesef kardeşim yok benim benim için geçerli değil Yani bu yorumunuz

Yani evlendiğinizden beri birliktemi oturuyorsunuz?

Maalesef kardeşim yok benim benim için geçerli değil Yani bu yorumunuz
Muhtemelen bu yüzden bu durumu anlayamıyorsunuz.Kardes bu dünyada ki en önemli kişidir bana göre ve 4 ay ben evime alamiyorsam bu ciddi bir sorundur.Kalma konusunu ayri tutuyorum tabiki.

Çünkü 4 ay boyunca çağırılmadı.Ve inanın bana kesinlikle her haftasonu gelip kalır ben adım kadar eminim

İyi de kültür farkı böyle bir şey değil. Siz çöpsüz üzüm, oh akrabasız koca demişsiniz.

Evet biliyorum sizinle tartıştığımızı.Teşekkür ederim ama yorumunuza Beter değil de çok bunaldım gerçekten bu konudan bana doğru gelmeyen bişey nasıl eşime bu kadar normal geliyor anlamıyorum ve psikolojimde kaldırmıyor.Bu nedenle eğer o dönem Sizi kırdıysam özür dilerim.

Haklısınız tabi ki o ne öyle kültürleri böyle diye zırt pırt birilerini misafir etmek zorunda değilsiniz ki misafirde olmuyor bu artık. Bizde de öyledir mesela yengemler, kuzenlerim geldiğinde kalırlar tamam bunda sorun yok kalsınlar ama yengem çocuğununda yani kuzenimin liseye buradan devam edeceği bizde kalmasını istedi kesinlikle kabul etmedim sebepleri var elbet. Arada gelsin sıkıntı yok ama sürekli bizde kalmasını kimsenin istemem zaten ne kadar yakınında olsa evinde rahat olamıyorsun. Eşiniz saygısızlık yapmış herkes kendi kültürünü kafasına göre yansıtsa bu evlilik boka sarar afedersiniz Siz yapsanız aynı şeyi kızardı bence. Bence zamana bırakın eşyalarını alıp gitmesi çok saçma sizin yapmanız gerekeni o yapmış bence geri gelecektir ama gelmezse de elbette üzülürsünüz ama aramayın bence çünkü böyle kendi hatası yüzünden evden giden biri kendi bilir siz biraz daha zamana bırakın derim ben durumun gidişatına göre hareket edersiniz. Ben bu arada o kuzenimi kabul etmedim belli başlı sebeplerden dolayı ama çok yakın olduğum sevdiğim bi kuzenimde kpss için dersaneye gidiyordu oldğumuz yerde haftada iki gün kaldı 1.5 sene boyunca bizde ama yok olmuyor geçinemiyorsun daha da nankörleşiyorlar. Aranız iyiyse bile kötü oluyor o yüzden sevmiyorum fazla yakın olmayı.

Eşim kabul etmiyor beni bencillikle ukalalıkla vicdansızlıkla suçluyor.Ne varmış bunda gelse kalsa ne olurmuş asla kafası basmıyor.şaka gibi ama gerçek

Maşallah büyük fedakarlık sizinkisi.
Zor oluyordur mutlaka.
Valla hiç zor olmuyor. Hatta bakıyorum geriye , onsuz bir zaman düşünemiyorum. Allah hepimizi iyi ve anlayışlı insanlar ile karşılaştırsın .

Ayol hala anlamıyorsunuz yavrum, hadi evi tuttular, hizmetçi?
Canım ben anlıyorum da eski konuyu tam bilmeden burada aileyi yargıladığımızı düşünen konu sahibini vicdansızlık suçlayanlar var diye yazdım.

Sanki ana baba fakir sersefil de eli ekmek tutsun diye çocuğu ezile büzüle mahcup ola ola büyükşehire yollamışlar ama o fettan gelin küçücük yavrucağı istememiş gibi mesajlar da gördüm de yazmak istedim.

Eşim kabul etmiyor beni bencillikle ukalalıkla vicdansızlıkla suçluyor.Ne varmış bunda gelse kalsa ne olurmuş asla kafası basmıyor.şaka gibi ama gerçek
Sizin erkek kardeşiniz yok mu ? Kız da olur fark etmez.

Neden sizde kalıyor kp, kv nerde?

MorAnka bu soruyu Katibin Ruhu e sormuş. Sizin 2 konunuzda da kayınvalide kayınpeder ağırlamanıza dair bir bilgi yok.

Soruyu yanlış anlamışsınız. Çektiğiniz bir cereme varsa ; o da , ağzınızdan çıkan söze dikkat etmemenizden kaynaklı gözüküyor.

Memleketlerinde daha doğrusu köyde köyü bekliyorlar öyle başka çocukları da yok onlar Prada keyif yapıyor ceremesini biz çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…