- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Sagol canım.Bana huzur veren herkesin başım üstünde yeri var. Kaynanamı ayda bir zor ararım mesela. Neden? Kadın yürüyen huzursuzluk çünkü.Valla helal olsun sana katıp. Herkes yapamaz. Konuya en doğru yorum senin yorumların olacaktır o yüzden.
Kabus gibiYok onlara göre çok normal bir durumNormali bu Yani onların hayatlarının
Bunlara aynısını yaşatacaksınız, başka türlü anlamazlar.Ben kuzenimle kalmam o kadar süre mutlaka tartışma bişey olur.Kolay değil bir evin içinde yaşamak kim olursa olsun.İnsan anne babasıyla eşiyle tartışıyor.Zaten aynı evde kalmak yeteri kadar zorken neden daha da zorlaştırırki insanlar
Evet ve ben buna karşı çıktığımda ben problemli oluyorum.Başka kuzenin eşleri falanda böyle millet gelsin kalsın umurlarında değil.Ve bana bir tane kuzeninin eşi dedi ki İnan bana hiç zorluk olmuyor…Nasıl olmuyor gerçekten bunu anlayamıyorum.Kabus gibi
Sizi çok iyi anlıyorum benim mamutun ailesinde de oğlumun evi zihniyeti vardı.İnadına bildiklerini okuyorlardı.Hep bi hakimiyet kurma çabası.Çok savaşlar verdim, çok kavgalar ettim.En sonunda yaş ilerledikçe benim mamut bu konuda değişti, sınır çizmeye başladı da aile yüzünden olan kavgalar bitti. Tabi en az 10 yıl çektim.Aynen öyle ben yazın problem çıkarınca dersane konusu ile ilgili bu seferde amcasının yanına gitti.Zaten eşimin babası bir ara buraya geldi o zaman biz başka yerdeydik yine o yengede kaldılar ve gelirken asla aramıyorlar 40 gün kalmaya öyle dan diye giriyorlar eve
Bu durumda yapacak birşey yok.Eşim kabul etmiyor beni bencillikle ukalalıkla vicdansızlıkla suçluyor.Ne varmış bunda gelse kalsa ne olurmuş asla kafası basmıyor.şaka gibi ama gerçek
Benim babam da lisede okurken halamda kalmış ama yani bu dediğim 45 sene öncesi köyden okumaya gidecek başka çare yok. 25 sene önce de 1 sene kuzenim bizde kaldı ÖSS ye girecekti dershaneye gidiyordu onlar da köyde yaşıyordu.Bi kere eş ve ailesinin konu sahibine tutumları yanlış, ya sen kadının evine mahremine talipsin az desturun olsun,patt daliyorsun ayı gibi . Böyle bir şey görmedim ben, benim halam amcamı kendi aldı eve , ben varken erkek kardeşimi gelin evine yollamak saçma dedi. Yav böyle ailelerde kadın evde yabancı erkeğin yanında şort giyemiyor ama gelin evine diğer oğullarını rahat rahat gönderiyorlar ona şaşıyorum.
Kızzzz 4 dairesi var ne demek orta şekerÖyle mi yazmışlar görmedim valla ay hiç ciddiye alıp cevap vermiyorum zaten beni suçlayanları.Evet eşimin ailesinin burada 4 tane dairesi var.Durumları kötü değil kesinlikle He çok da iyi de denemez ama orta şeker diyeyim
Kardeşi sizde kalmadı mıMemleketinde iş imkanı yok burada çok fazla.Evet geldi benim bencil ve vicdansız olduğumu söyledi o da benim ailemle görüşmeyecekmiş bundan sonra
Ya hadi kardeş gene neysedeEvet ve ben buna karşı çıktığımda ben problemli oluyorum.Başka kuzenin eşleri falanda böyle millet gelsin kalsın umurlarında değil.Ve bana bir tane kuzeninin eşi dedi ki İnan bana hiç zorluk olmuyor…Nasıl olmuyor gerçekten bunu anlayamıyorum.
Burada ise eşimin ailesinin yaptığı hiç birşey yok hepsini yapan eşim.Sizi çok iyi anlıyorum benim mamutun ailesinde de oğlumun evi zihniyeti vardı.İnadına bildiklerini okuyorlardı.Hep bi hakimiyet kurma çabası.Çok savaşlar verdim, çok kavgalar ettim.En sonunda yaş ilerledikçe benim mamut bu konuda değişti, sınır çizmeye başladı da aile yüzünden olan kavgalar bitti. Tabi en az 10 yıl çektim.
AA Karadeniz erkekleri kıskanç olur diye bilirdim , harbiden ilginçDeğil ikimizde karadenizliyiz
Siz ne dediniz güzelce konuşsaydınız belki çözülürdüMemleketinde iş imkanı yok burada çok fazla.Evet geldi benim bencil ve vicdansız olduğumu söyledi o da benim ailemle görüşmeyecekmiş bundan sonra
Çünkü onlar için bu durum yaşam stili acaba o yenge hiç kocasıyla çocuklarıyla baş başa kaldı mı hiç sanmıyorum ben de sesimi çıkarmasam sonum böyle olacakYa hadi kardeş gene neysede
Eşimin yeğenlerine ben neden bakayım?
Misafir değil bildiğin eve yerleşiyor gelen.
Zorluk olmasa bile neden yani? Sebeb ne.
O seviyor misafiri bişey diyeceğini sanmıyorum onlara göre çok normal iç içe yaşamakMadem uyardiginiz da anlasamiyorsunuz , siz de haftasonu bir akrabanızı çağırın bakalım tepkisi ne olacak
Kızzzz 4 dairesi var ne demek orta şeker
Bence bir deneyin derim en azından kendinizi hem daha rahat hissedersiniz diye düşünüyorumO seviyor misafiri bişey diyeceğini sanmıyorum onlara göre çok normal iç içe yaşamak
Vallah o yenge ilerde psikatrilik vaka olmazsa bende birşey bilmiyorum.Çünkü onlar için bu durum yaşam stili acaba o yenge hiç kocasıyla çocuklarıyla baş başa kaldı mı hiç sanmıyorum ben de sesimi çıkarmasam sonum böyle olacak
Amcanin eşi nasil rahat ediyor ? Yani bu zamanda bir maasla kira, fatura odemek ve gecinmek inanilmaz zor. Ben o yuzden ev tutamamis olmasini yadirgamadim. Siz diger yorumlarinizdan anladigim kadariyla zaten uzagiz cok gorusmeyiz dusuncesiyle bile bile evlenmissiniz. Aile degismemis ki, sadece isler sizin planladiginiz gibi gitmemis.Ama şöyle bişey var siz erkek kardeşinizin yanında giyiminize dikkat etmesenz de olur ve ya eşiniz zaten dikkat etmesini gerektirecek bir durum olmaz ama ben tesettürlüyüm tesettürlü olmasam bile başka bir erkeğin yanında rahat edemem.
İşlerine gelen yerde kıskanç onlar.AA Karadeniz erkekleri kıskanç olur diye bilirdim , harbiden ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?