Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Valla helal olsun sana katıp. Herkes yapamaz. Konuya en doğru yorum senin yorumların olacaktır o yüzden.
Sagol canım.Bana huzur veren herkesin başım üstünde yeri var. Kaynanamı ayda bir zor ararım mesela. Neden? Kadın yürüyen huzursuzluk çünkü.

Bunlara aynısını yaşatacaksınız, başka türlü anlamazlar.

Sizi çok iyi anlıyorum benim mamutun ailesinde de oğlumun evi zihniyeti vardı.İnadına bildiklerini okuyorlardı.Hep bi hakimiyet kurma çabası.Çok savaşlar verdim, çok kavgalar ettim.En sonunda yaş ilerledikçe benim mamut bu konuda değişti, sınır çizmeye başladı da aile yüzünden olan kavgalar bitti. Tabi en az 10 yıl çektim.

Benim babam da lisede okurken halamda kalmış ama yani bu dediğim 45 sene öncesi köyden okumaya gidecek başka çare yok. 25 sene önce de 1 sene kuzenim bizde kaldı ÖSS ye girecekti dershaneye gidiyordu onlar da köyde yaşıyordu.

Kızzzz 4 dairesi var ne demek orta şeker

Ya hadi kardeş gene neysede
Eşimin yeğenlerine ben neden bakayım?
Misafir değil bildiğin eve yerleşiyor gelen.
Zorluk olmasa bile neden yani? Sebeb ne.

Burada ise eşimin ailesinin yaptığı hiç birşey yok hepsini yapan eşim.

Ya hadi kardeş gene neysede
Eşimin yeğenlerine ben neden bakayım?
Misafir değil bildiğin eve yerleşiyor gelen.
Zorluk olmasa bile neden yani? Sebeb ne.
Çünkü onlar için bu durum yaşam stili acaba o yenge hiç kocasıyla çocuklarıyla baş başa kaldı mı hiç sanmıyorum ben de sesimi çıkarmasam sonum böyle olacak

Amcanin eşi nasil rahat ediyor ? Yani bu zamanda bir maasla kira, fatura odemek ve gecinmek inanilmaz zor. Ben o yuzden ev tutamamis olmasini yadirgamadim. Siz diger yorumlarinizdan anladigim kadariyla zaten uzagiz cok gorusmeyiz dusuncesiyle bile bile evlenmissiniz. Aile degismemis ki, sadece isler sizin planladiginiz gibi gitmemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…