- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Gerçekten güzelce söyledim dedim ki haftasonları gelirsin kalırsın derken bütün haftasonunu mu kastettin ama biz de çalışıyoruz ve bir haftasonumun var dedim ben bencil ve ukalaymış ne olmuşmuş haftasonu ben istediğim yere gidermişim zaten kardeşi evde otururmuş ve ya dışarı çıkar yatmaya gelirmiş evim otel gibi kullanılacak yani onu istiyorSiz ne dediniz güzelce konuşsaydınız belki çözülürdü
Benim eşimde sizinki gibiydi bu konuda beni hiç takmazdı çok zor çok yıpratıcıBurada ise eşimin ailesinin yaptığı hiç birşey yok hepsini yapan eşim.
Aynen öyle haklısınız ben böyle düşünmemiştim aklıma gelmemişti.Amcanin eşi nasil rahat ediyor ? Yani bu zamanda bir maasla kira, fatura odemek ve gecinmek inanilmaz zor. Ben o yuzden ev tutamamis olmasini yadirgamadim. Siz diger yorumlarinizdan anladigim kadariyla zaten uzagiz cok gorusmeyiz dusuncesiyle bile bile evlenmissiniz. Aile degismemis ki, sadece isler sizin planladiginiz gibi gitmemis.
Cinnet is loading..Gerçekten güzelce söyledim dedim ki haftasonları gelirsin kalırsın derken bütün haftasonunu mu kastettin ama biz de çalışıyoruz ve bir haftasonumun var dedim ben bencil ve ukalaymış ne olmuşmuş haftasonu ben istediğim yere gidermişim zaten kardeşi evde otururmuş ve ya dışarı çıkar yatmaya gelirmiş evim otel gibi kullanılacak yani onu istiyor
Eşime göre herkes kabul eder kabul etmeyen bir tek benim.Ben bencilim herkes çok iyiBu durumda yapacak birşey yok.
Kimse bu şekil hayati kabul etmez.
Bu adama yüz verseniz yenge gibi olursunuz artık bu çocuk evlenir onun çocuklarına da bakarsınızGerçekten güzelce söyledim dedim ki haftasonları gelirsin kalırsın derken bütün haftasonunu mu kastettin ama biz de çalışıyoruz ve bir haftasonumun var dedim ben bencil ve ukalaymış ne olmuşmuş haftasonu ben istediğim yere gidermişim zaten kardeşi evde otururmuş ve ya dışarı çıkar yatmaya gelirmiş evim otel gibi kullanılacak yani onu istiyor
Siz şu kuzen işini acilen düşünün. Emin olun sizinkiler olunca bu kadar anlayışlı olmayacak.Gerçekten güzelce söyledim dedim ki haftasonları gelirsin kalırsın derken bütün haftasonunu mu kastettin ama biz de çalışıyoruz ve bir haftasonumun var dedim ben bencil ve ukalaymış ne olmuşmuş haftasonu ben istediğim yere gidermişim zaten kardeşi evde otururmuş ve ya dışarı çıkar yatmaya gelirmiş evim otel gibi kullanılacak yani onu istiyor
He evet geldi haftasonu kalacak çünkü burada.Benim dersim hiç kalmasın değil arada gelir tabi kalır ama her haftasonu her çarşamba v.s gibi gün yada günler belirlemek beni çıldırttıKardeşi sizde kalmadı mı
Yengenin evi benim evimden küçük 2+1 ve eşimin kardeşi ile birlikte 6 kişi kalıyorlarAdamlar doğurup gönderiyor herkes birilerinde kalıyor okadari da olsun bariyengenin evi de 15+falan olmalı ki ipini koparan soluğu yengede alıyor.
Olmaz olmaz onlara hiçbirşey olmaz.Zaten eşimde bana bugün konuşma arasında diyor ki ne var haftasonları kalsa yengemde biraz rahat eder diyor.Demek ki insanın rahat etmeyeceğini az çok anlamışVallah o yenge ilerde psikatrilik vaka olmazsa bende birşey bilmiyorum.
Yengenin evi benim evimden küçük 2+1 ve eşimin kardeşi ile birlikte 6 kişi kalıyorlar
Yuh vays oyş vışYengenin evi benim evimden küçük 2+1 ve eşimin kardeşi ile birlikte 6 kişi kalıyorlar
Kendi köylerindeki kızlar kabul ediyor mesela eşimin arkadaşı evlendi ve bir hafta balayından sonra eşinin erkek kardeşi ile yaşamaya başladı şimdi 6 ay sonra askerde olan erkek kardeşi de geldi beraber yaşıyorlar yani 6 aylık evli kız 2 erkek kardeşle kalıyor ve halinden de hiç şikayetçi değil tam aksine çok mutluAnlayış çok baska birşey.
Benim babam 47 doğumlu ama adam çağının ötesinde biri.
O zamanlar kalma çok meşhur.
Bir kere anneme demiş yeğeni bulunduğu yere tayin isteyince.
Gelse kalsa olur mu?
Annemde benim kızlarım evde rahat edemez giyimleri evde rahat surekli bir erkekle olmaz diyor arada gelsin yemeğimi yesin ama kalma olmasın demis.
Babamda düşününce doğru diyorsun demiş ısrar etmemis.
Ben erkeklerde bu inadı anlamıyorum.
Senin yuvan bozulacak arada gelsin kardeşin yesin içsin gitsin ama kalma bu aileye huzur saglamaZ sanki şuanki eşi istemese yeni aldığı kadın isteyecek mi?
Kafasız bunlar.
Arkadaşım üç çocukla boşandı adam istedi bosanmayi kaynana ile arkadaşım sürekli aynı evde kalmam diye.
Şuan adam yeniden evlendi kaynana semtine uğramıyor.
Hani ilki istemedi de ikinci istedi mi?
Bir tanesi de ailesi yüzünden eşini bosadi boşanmış çocuklu kadınla evlendi kendi çocuğuna babalık yapmaktan kaçtı yeni aldığı kadın yine o aileye gitmiyor gelmiyor.
Hani zannediyorlar ki eşleri sorunlu başka kadınlar kabul edecek
Bu devirde yemez bu tutum.
Sizin de eşiniz gitti mi o evden hiç umursamayin keyfi bilir.
Kararinizdan donmeyin ben eşime de dedim bayramdan bayrama giderim başka beni oraya goturemezsin .
Geldiklerinde de saygısızlık yaparlarsa odadan çıkmam dedim.
Çünkü hoşgörüsüzlük çok kotu bir durum.
Çok seviyorlar da ogullarini saygı duymayı bilecekler.
Benimkiler bu hafta içi çocuğu görmeye gelecekler.
Ozlemisler hakları görsünler ama herkes edebiyle gelsin gitsin.
Bu had bilmezligi sevmiyorum.
Birinin başına at sonra bırak gel.
Sorumsuzluk bu.
Kültürleri buysa kendi kültürlerinden alsalarmis o da hikaye o kültürü bilen zaten gitmez.
Bilmeyenleri kandiriyorlar.
Anan evlerinden birini boşaltsın da kardeşini oturtsun yengeni çok düşünüyorsan deseydin.Olmaz olmaz onlara hiçbirşey olmaz.Zaten eşimde bana bugün konuşma arasında diyor ki ne var haftasonları kalsa yengemde biraz rahat eder diyor.Demek ki insanın rahat etmeyeceğini az çok anlamış
He tabi deseydin.Eşime göre herkes kabul eder kabul etmeyen bir tek benim.Ben bencilim herkes çok iyi
Bencede kesinlikle öyle bu adam degismezDaha önceki konuya da baktım da bence siz tamamen zıt karaktersiniz, bu evlilik devam edemez bence, yani sağlıklı devam edemez.Sorun burda kardeş değil ,cok daha temel sorunlar var.Karar sizin ama uzatmamak en doğrusu
Şimdilik öyledir sanmıyorum.Kendi köylerindeki kızlar kabul ediyor mesela eşimin arkadaşı evlendi ve bir hafta balayından sonra eşinin erkek kardeşi ile yaşamaya başladı şimdi 6 ay sonra askerde olan erkek kardeşi de geldi beraber yaşıyorlar yani 6 aylık evli kız 2 erkek kardeşle kalıyor ve halinden de hiç şikayetçi değil tam aksine çok mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?