Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Olmaz olmaz onlara hiçbirşey olmaz.Zaten eşimde bana bugün konuşma arasında diyor ki ne var haftasonları kalsa yengemde biraz rahat eder diyor.Demek ki insanın rahat etmeyeceğini az çok anlamış
Olur olur, yaşlılık gençlik gibi olmaz.
Şimdi anlamiyorudur, umursamıyordur
İllerde okadar fedakarlık yaptıkları suratına bakmayınca, hastalandığı zaman kapısını açmayınca kafasına dank eder. Benim gençliğim nerde kaldı der, iş işten geçer ama.

Yani bu nasıl bir kafa nasıl mutlu olur ben asla inanmıyorum size öyle yansıtılıyordur kazık kadar iki adam evimde yaşasa hiç mutlu olmazdım olanın da aklında problem vardır bence

He evet geldi haftasonu kalacak çünkü burada.Benim dersim hiç kalmasın değil arada gelir tabi kalır ama her haftasonu her çarşamba v.s gibi gün yada günler belirlemek beni çıldırttı
Çift terapisinden öğrendiğim bir şeyi söyleyeyim size.Bu konuda siz ne kadar esneyebilirsiniz, o ne kadar esneyebilir bunu konuşmalısınız ama tartışmadan sakince. Ortak bir noktada buluşup uzlaşmanız gerekli. Yok eşiniz buna yanaşmıyor illa benim dediğim olacak diyorsa, size yine bencillik gibi ithamlarda bulunuyorsa sizi suçlu hissettirip sindirmeye çalışıyor demektir.

Kahve storyleri atıyor kız eşinin kardeşlerini de etiketleyerek.
O dedigin hayatı eltimler yaşıyor başta bende öyle sandim şimdi o ev halkının hepsi hasta.
Kaynanam psikiyatriye gidiyor
Eltilerim bir an önce ayrılma derdinde
Suan hepsi kocalarınin başının etini yiyor ayrı eve çıkalım diye.
Hepsi isyanda.
İlk basta çok samimi imaj çizdiler hepsi yalan.

Nerdeyse bizler anormaliz galiba diye düşünmeye başlicam

Ben kv ile aynı apartmanda oturupda memnunum diyene bile inanmiyorum ki, hele böyle iç içe yaşayanlara asla inanmam.

Ben kv ile aynı apartmanda oturupda memnunum diyene bile inanmiyorum ki, hele böyle iç içe yaşayanlara asla inanmam.
Kesinlikle.
Başta kaynanam bana geldiklerinde kızlarım diye sarıldı hadi gidiyoruz felan.
Evde yapılan pideleri onlara yedirdi biz çok iyiyiZ gibisinden.
Hep numara ama ben dışardan gelin olduğum için gösteriş yaptı.
İçimden dedim hep iyi olun benden uzak olun gibisinden şimdi hepsi hastanelik oldu.

Aynen ben bazen öyle düşünüyorum biliyor musunuz sonrada diyorum ki ben bu aileye ait değilim ben bunlarla yapamam
Yaşınız kaç?
Yillarinız böyle dusune düşüne geçebilir.
Eşiniz sizden yana olsa bu kadar düşünmek zorunda kalmazsınız.
Çocuk isteğiniz var iyi düşünün.
Sırnaşık ve laftan anlamayan aile ile zor.

Her tartışmada bavulunu alıp ana evine gitmeyen erkekte ne biliyim kac senelik evlisiniz bilemiyorum ama ilişkinin suyu çıkmış..

Boşa bu ayıyı, köyünden kızla evlensin.

Evliliğimizin ilk başlarında benzer şeyler yaşamıştım bende Eşim değil de kayınvalidem kaynaklıydi bizimki.

Kendisi şehir dışında çalışan kayinpederimin yanında yaşamaya karar verince, görümcemi sorgusuz sualsiz bizimle kalmasına karar vermiş, hangi odaya eşyalarının yerleseğine kadar düşünmüştü. Bana da, kızım abisinde kalacak ben gidince demişti, abisi eşim, evi de benim evim. Yazarken aynı sinir yine bastı beni.
Tabi ben çok tatlı ve minnoş bir insan olduğumdan kayınvalideme gereken cevabı verdim. Ve benim itiraz etmeme inanılmazdı şaşırtmıştı. Kardeşi abisinin evinde neden kalamasindi? Kendisinin 30 yıl önce kayinlariyla yıllarca yaşamasından falan bahsetti
Eşim bana hak verdi, annesiyle babasıyla konuştu. Bir süre aramız limoniydi. Sonra onlar durumu kabullendiler.

Ben ailelerin gelip kalmasına falan karsi değilim normalde. Her yıl eşimin anne, babası gelir kalır, bizde gideriz fırsat buldukça yanlarına ama uzun süreli birşeyi kimse keyfî yere hem de tek başına karar veremez.
Eşinizin kardeşi hafta sonları arada sizde kalsa birşey olmaz aslında ama onlarda durum sürekli hale gelecek önceki konunuzdan anlaşılacağı üzere. O yüzden hak verdim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…