- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Olur olur, yaşlılık gençlik gibi olmaz.Olmaz olmaz onlara hiçbirşey olmaz.Zaten eşimde bana bugün konuşma arasında diyor ki ne var haftasonları kalsa yengemde biraz rahat eder diyor.Demek ki insanın rahat etmeyeceğini az çok anlamış
Kahve storyleri atıyor kız eşinin kardeşlerini de etiketleyerek.Şimdilik öyledir sanmıyorum.
Benim babamın kiracısı da bu hayatı yaşıyordu şimdi mahkemelik oldu hepsi.
Yani bu nasıl bir kafa nasıl mutlu olur ben asla inanmıyorum size öyle yansıtılıyordur kazık kadar iki adam evimde yaşasa hiç mutlu olmazdım olanın da aklında problem vardır benceKendi köylerindeki kızlar kabul ediyor mesela eşimin arkadaşı evlendi ve bir hafta balayından sonra eşinin erkek kardeşi ile yaşamaya başladı şimdi 6 ay sonra askerde olan erkek kardeşi de geldi beraber yaşıyorlar yani 6 aylık evli kız 2 erkek kardeşle kalıyor ve halinden de hiç şikayetçi değil tam aksine çok mutlu
Çift terapisinden öğrendiğim bir şeyi söyleyeyim size.Bu konuda siz ne kadar esneyebilirsiniz, o ne kadar esneyebilir bunu konuşmalısınız ama tartışmadan sakince. Ortak bir noktada buluşup uzlaşmanız gerekli. Yok eşiniz buna yanaşmıyor illa benim dediğim olacak diyorsa, size yine bencillik gibi ithamlarda bulunuyorsa sizi suçlu hissettirip sindirmeye çalışıyor demektir.He evet geldi haftasonu kalacak çünkü burada.Benim dersim hiç kalmasın değil arada gelir tabi kalır ama her haftasonu her çarşamba v.s gibi gün yada günler belirlemek beni çıldırttı
O zaman kesin memnun değildirKahve storyleri atıyor kız eşinin kardeşlerini de etiketleyerek.
Yazık yaYengenin evi benim evimden küçük 2+1 ve eşimin kardeşi ile birlikte 6 kişi kalıyorlar
O dedigin hayatı eltimler yaşıyor başta bende öyle sandim şimdi o ev halkının hepsi hasta.Kahve storyleri atıyor kız eşinin kardeşlerini de etiketleyerek.
Nerdeyse bizler anormaliz galiba diye düşünmeye başlicamKendi köylerindeki kızlar kabul ediyor mesela eşimin arkadaşı evlendi ve bir hafta balayından sonra eşinin erkek kardeşi ile yaşamaya başladı şimdi 6 ay sonra askerde olan erkek kardeşi de geldi beraber yaşıyorlar yani 6 aylık evli kız 2 erkek kardeşle kalıyor ve halinden de hiç şikayetçi değil tam aksine çok mutlu
Ben kv ile aynı apartmanda oturupda memnunum diyene bile inanmiyorum ki, hele böyle iç içe yaşayanlara asla inanmam.O dedigin hayatı eltimler yaşıyor başta bende öyle sandim şimdi o ev halkının hepsi hasta.
Kaynanam psikiyatriye gidiyor
Eltilerim bir an önce ayrılma derdinde
Suan hepsi kocalarınin başının etini yiyor ayrı eve çıkalım diye.
Hepsi isyanda.
İlk basta çok samimi imaj çizdiler hepsi yalan.
Kahve storyleri atıyor kız eşinin kardeşlerini de etiketleyerek.
Aynen ben bazen öyle düşünüyorum biliyor musunuz sonrada diyorum ki ben bu aileye ait değilim ben bunlarla yapamamNerdeyse bizler anormaliz galiba diye düşünmeye başlicam
Kesinlikle.Ben kv ile aynı apartmanda oturupda memnunum diyene bile inanmiyorum ki, hele böyle iç içe yaşayanlara asla inanmam.
Hayır ya tam tersi bunu kabul eden zor bulunurEşime göre herkes kabul eder kabul etmeyen bir tek benim.Ben bencilim herkes çok iyi
Yaşınız kaç?Aynen ben bazen öyle düşünüyorum biliyor musunuz sonrada diyorum ki ben bu aileye ait değilim ben bunlarla yapamam
Şaka gibi kocanız var, ay paralarım bunu ben valla.Olmaz olmaz onlara hiçbirşey olmaz.Zaten eşimde bana bugün konuşma arasında diyor ki ne var haftasonları kalsa yengemde biraz rahat eder diyor.Demek ki insanın rahat etmeyeceğini az çok anlamış
Fenalık geldi sorma.Yuh vays oyş vış
Boşa bu ayıyı, köyünden kızla evlensin.Kendi köylerindeki kızlar kabul ediyor mesela eşimin arkadaşı evlendi ve bir hafta balayından sonra eşinin erkek kardeşi ile yaşamaya başladı şimdi 6 ay sonra askerde olan erkek kardeşi de geldi beraber yaşıyorlar yani 6 aylık evli kız 2 erkek kardeşle kalıyor ve halinden de hiç şikayetçi değil tam aksine çok mutlu
29 yaşındayımYaşınız kaç?
Yillarinız böyle dusune düşüne geçebilir.
Eşiniz sizden yana olsa bu kadar düşünmek zorunda kalmazsınız.
Çocuk isteğiniz var iyi düşünün.
Sırnaşık ve laftan anlamayan aile ile zor.
2 buçuk yıl oldu.Her tartışmada bavulunu alıp ana evine gitmeyen erkekte ne biliyimkac senelik evlisiniz bilemiyorum ama ilişkinin suyu çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?