- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Bence de en doğrusu bu ama istemezler kültürlü bilgili isterler öylelerini de cahil görürlerBoşa bu ayıyı, köyünden kızla evlensin.
Ana evi olsa gene iyi, bavulunu alan yengeye gidiyorHer tartışmada bavulunu alıp ana evine gitmeyen erkekte ne biliyimkac senelik evlisiniz bilemiyorum ama ilişkinin suyu çıkmış..
Eşiniz sizden yana olunca her şekilde yol bulunur ama benimki gibi olmayınca olayın tek bir çıkışı var bence o da boşanmakEvliliğimizin ilk başlarında benzer şeyler yaşamıştım bende Eşim değil de kayınvalidem kaynaklıydi bizimki.
Kendisi şehir dışında çalışan kayinpederimin yanında yaşamaya karar verince, görümcemi sorgusuz sualsiz bizimle kalmasına karar vermiş, hangi odaya eşyalarının yerleseğine kadar düşünmüştü. Bana da, kızım abisinde kalacak ben gidince demişti, abisi eşim, evi de benim evim.Yazarken aynı sinir yine bastı beni.
Tabi ben çok tatlı ve minnoş bir insan olduğumdan kayınvalideme gereken cevabı verdim. Ve benim itiraz etmeme inanılmazdı şaşırtmıştı. Kardeşi abisinin evinde neden kalamasindi? Kendisinin 30 yıl önce kayinlariyla yıllarca yaşamasından falan bahsetti
Eşim bana hak verdi, annesiyle babasıyla konuştu. Bir süre aramız limoniydi. Sonra onlar durumu kabullendiler.
Ben ailelerin gelip kalmasına falan karsi değilim normalde. Her yıl eşimin anne, babası gelir kalır, bizde gideriz fırsat buldukça yanlarına ama uzun süreli birşeyi en kimse keyfî yere hem de tek başına karar veremez.
Eşinizin kardeşi hafta sonları arada sizde kalsa birşey olmaz aslında ama onlarda durum sürekli hale gelecek önceki konunuzdan anlaşılacağı üzere. O yüzden hak verdim size.
Şu durumu ölsem anlamam ben. Bu kadınlar kendi kocalarının yanında bacak bacak üstüne atamazken kayınçolar ile iki göz evde yaşatılıyorlar.Kendisinin 30 yıl önce kayinlariyla yıllarca yaşamasından falan bahsetti
Aynen annesine gidemez zaten yengesine gider o da giderseAna evi olsa gene iyi, bavulunu alan yengeye gidiyor
Bunlarda adet sanırım yenge evinde kalmakAna evi olsa gene iyi, bavulunu alan yengeye gidiyor
Oradakiler hiç düşünmeden konuşuyor Cat Cat söylüyorlar.Bence de en doğrusu bu ama istemezler kültürlü bilgili isterler öylelerini de cahil görürler
Yok öyle değil, onlara sadece hizmet ettirebilirler, evin geçim yükü kendilerine kalır olduğu gibi.Bence de en doğrusu bu ama istemezler kültürlü bilgili isterler öylelerini de cahil görürler
Aynen öyle ayıp günah yokŞu durumu ölsem anlamam ben. Bu kadınlar kendi kocalarının yanında bacak bacak üstüne atamazken kayınçolar ile iki göz evde yaşatılıyorlar.
normalde teyze anne yarısıdır ya bunlarda yenge anne yarısı hatta anneninBunlarda adet sanırım yenge evinde kalmak
Kaynanam da ilaca başlamış, pamuk gibi olmuş öpücük falan atıyor.Oradakiler hiç düşünmeden konuşuyor Cat Cat söylüyorlar.
Bunlar saniyorki egitimli alınca gelecek bize hizmet edecek bizde kalacak.
O kadar yozlarki .
Geçende esim nerdeyse ağlayacak annem çok hasta depresyona girmiş diyor.
He dedim telefonda konuşurken sesini duydum aynı carlama devam ediyor.
Bana da annem eskisi gibi değil sus pus olmuş diyor he dedim o ilaçlar bile anneni susturamaz.
İlaçların yan etkisi bile geçersiz onda
Çocuğunda yok sanırım çekme bu adamı. Benim de eşimle kültür farkım var ancak eşim çok güzel çizgiyi koruyor eş desteği önemli.2 buçuk yıl oldu.
Vah yengenin başına gelenler.Bunlarda adet sanırım yenge evinde kalmak
Yengelerin suçu ne?Vah yengenin başına gelenler.
Biri gitti diye sevinemedin iki kişi geliyorlar kuş kadar eve
Evet çocuk olmadan bitirmek en güzeliÇocuğunda yok sanırım çekme bu adamı. Benim de eşimle kültür farkım var ancak eşim çok güzel çizgiyi koruyor eş desteği önemli.
Hakkınızda en hayırlısı olsunEvet çocuk olmadan bitirmek en güzeli
Ben de öyle sandım esim anlatınca ta ki sesini telde duyana kadar.Kaynanam da ilaca başlamış, pamuk gibi olmuş öpücük falan atıyor.
Amin inşallah teşekkür ederimHakkınızda en hayırlısı olsun
Ya hiç sorma katip.Şu durumu ölsem anlamam ben. Bu kadınlar kendi kocalarının yanında bacak bacak üstüne atamazken kayınçolar ile iki göz evde yaşatılıyorlar.
Isiniz cok zor Allah yardimcin olsunHanımlar merhaba.Şuan göz yaşlarıyla yazıyorum buraya daha önce konu açmıştım.Eşim erkek kardeşini memleketlerinde değil bizim yaşadığımız yerde dersaneye yazdırmak istedi bizimle kalmasını istedi ve bunu bana sormadan kendi kendi kendine yapmaya kalktı ve ben buna karşı çıktım ardından erkek kardeşi bizim yaşadığımız şehre çalışmaya geldi bizim yaşadığımız şehirde amcasında kalıyor.Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor.4 ay oldu erkek kardeşi bizim yaşadığımız şehre geleli ilk kez dün geldi bize yemeğe ve burada kaldı dün gece ve eşim ona dedi ki yarında kalırsın pazartesi geçersin amcalara dedi haftasonları burada kalırsın dedi.Daha önce dersaneye yazdırmak istediğinde kavga etmemize rağmen Daha ilk gelişinde haftasonları gelir burada kalırsın ne demek ? Bu ailede ve belki başka ailelerde de vardır beraber kalma gibi bir kültür var.Birlikte yaşamak gibi Yani erkek kardeş kafasına göre burada çalışmaya gelebiliyor anası babası memlekette elbet bi yerde kalırım diye düşünüyor.Benim bu aileye ayak uydurmam mümkün değil ben de çalışıyorum benim de bir haftasonum var her haftasonu istemem eşimin erkek kardeşi ile kalmak.Bunu eşime söylediğimde kardeşinin eşyalarını da almış kendi birkaç eşyasını da almış gitmiş evden.Kendimi burada çok yalnız hissediyorum sanki kimsem yokmuş gibi…Sizce ne yapmalıyım
Gerçekten güzelce söyledim dedim ki haftasonları gelirsin kalırsın derken bütün haftasonunu mu kastettin ama biz de çalışıyoruz ve bir haftasonumun var dedim ben bencil ve ukalaymış ne olmuşmuş haftasonu ben istediğim yere gidermişim zaten kardeşi evde otururmuş ve ya dışarı çıkar yatmaya gelirmiş evim otel gibi kullanılacak yani onu istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?