Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Eşiniz sizden yana olunca her şekilde yol bulunur ama benimki gibi olmayınca olayın tek bir çıkışı var bence o da boşanmak

Kendisinin 30 yıl önce kayinlariyla yıllarca yaşamasından falan bahsetti
Şu durumu ölsem anlamam ben. Bu kadınlar kendi kocalarının yanında bacak bacak üstüne atamazken kayınçolar ile iki göz evde yaşatılıyorlar.

Bence de en doğrusu bu ama istemezler kültürlü bilgili isterler öylelerini de cahil görürler
Oradakiler hiç düşünmeden konuşuyor Cat Cat söylüyorlar.
Bunlar saniyorki egitimli alınca gelecek bize hizmet edecek bizde kalacak.
O kadar yozlarki .
Geçende esim nerdeyse ağlayacak annem çok hasta depresyona girmiş diyor.
He dedim telefonda konuşurken sesini duydum aynı carlama devam ediyor.
Bana da annem eskisi gibi değil sus pus olmuş diyor he dedim o ilaçlar bile anneni susturamaz.
İlaçların yan etkisi bile geçersiz onda

Şu durumu ölsem anlamam ben. Bu kadınlar kendi kocalarının yanında bacak bacak üstüne atamazken kayınçolar ile iki göz evde yaşatılıyorlar.
Aynen öyle ayıp günah yok
Bunlarda adet sanırım yenge evinde kalmak
normalde teyze anne yarısıdır ya bunlarda yenge anne yarısı hatta annenin
Ya kendisi.Anne yenge yarısı oluyor bunlarda

Kaynanam da ilaca başlamış, pamuk gibi olmuş öpücük falan atıyor.

Ya hiç sorma katip.
Benim annemde yaşamış aynı şeyleri.
Bana doğum yaptığında amcam sadece 2 gün kalmış halamda, sonra hemen abisinin evine. Kız kardeşte kalmakta yok.
O kadar zorluk çekmiş ki.

Kaç tane bekar kuzen var öyle abilerinde kalan, toplanıp bir ev tutmamışlar. Hazır yemek yapip, çamaşırlarını yıkayacak kimse olmayacak tabi öyle.

Isiniz cok zor Allah yardimcin olsun

Peki eşiniz size evlenmeden önce kardeşim bizimle yaşayacak dedi mi? Şimdi ne diye diretiyor? 4 daireleri varmış onlardan birinde yaşasın işte. kazık kadar adam sanki aç sefil sokakta kalmış. Hem suçlu hem güçlü buna rağmen resti çekip evi terketmeler falan çok değişik eşiniz Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…