Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Ya zaten çocuk 4 ayda ilk kez gelmiş. Zaten o da calisiyor sık gelemez. Lafda da olsa gel hep bekleriz denir yani. Brn cocuga uzuldüm 4 ay sonra ilk kez abine gidiyorsun yengen ilk kez gelmene ragmen herhaftasonu gelmesin deyip gelmeme pazarligi yapiyor abinle. Abin seninle evden ayriliyir yani sorunlari goruyorsun.

Ne bileyim ustuste 3 haftasonu en azindan gelse de ya boyl3 olmuyor dese konusahivlbi esine anlasilabilir. Ama daha bismillah yani.

Sonucta da konu sahibi geri adim atmaz belli. Ama eş ailesini en azindan o bence resmen evden kovdugu cocuğu kaybetmiş. E esi de zaten bu durumdan memnun değil. Bu evlilik ya kötü yurür ya da glyurumez.

19 yasinda birine herhaftasonu gelme derseniz o zaten yalvarsaniz gelmez birdaha. Resmen kovulmuş oluyor istenmedigi soyl3niyor yani.

Hayır böyle bişeyden asla bahsetmedi.Bahsetse ben o zamanda tavrımı koyardım.

Kahramanlık taslayan kendi hayatında taslasin hiç umursamayın.
Aynen, kendileri alsın baksın kayınçoya, kayın aile 4 daire kirası yerken onların evinde beleşe doysun kayınço, onların evine hayatına destursuz dalsın, onların da fikri eşleri tarafından önemsenmesin, ukalalık ve bencillikle suçlansınlar, sonra da anlayışlarından bir şey kaybetmezlerse o zaman görüşürüz.

Ben konusahibine haksız diyemem.
Kimse kimseyi herhaftasonı ağırlamak zorunda değil. Konusahibi eşini herkesden iyi tanır, baştan taviz verirse görev haline gelebilir.
Baştan kabul etmeseydin denebilir.
Ben birtek kendi adıma kendi kardeşimi o şekilde muhtaç etmezdim diyebilirim ama aynı fedakarlığı eşimin kardeşi için yaparmiydim, emin değilim
Anne babası var, onlar düşünsünler
4 daieleri varmış kirada birini boşaltıp dayayıp döşesinler oğullarının başını beklesinler
İlerde evlendiği zaman hazır ev mis gibi

Aynen katıp. Ben hiç çekemem kimseyi kimse kusura bakmasın. Böyle bir hayat yaşamak isteyen varsa buyursun yaşasın. Bana bile beğenmedim atıyorlar konu sahibi canından bezmiş bir de gelip çocuğu savunuyorlar. Kadın evliliğinin derdine düşmüş millet çocuğun derdine.

Evet bir de sorun çocuğun her haftasonu gelip kalması flan değil konu eşimin daha önce bu konuyla ilgili sorun yaşadığımız için benim fikrimi bildiği halde kendi kendine kardeşini her haftasonu eve kalmaya davet etmesi Yani sorun eşimin zihniyeti.

Bu hikayede yanan yenge olmuş eltisinin çocuklarını büyütüyor ben olsam kargo ile condom gönderirim siz seviseceksiniz cezasını biz mi cekecez bari korunun yazardım
Z zxshermine bu yorumu neden beğenmedin o kadar merak ettim ki gerçekten sana göre birinin çocuğuna 2+1 evde yedi yıl bakmak sonra bir kaç yıl geçince diğer 19 yaşındaki çocuğuna bakmak normal mi hemde beş yaşında küçük bir çocuğun varken ?

Boşverin gerçekten fakettiğim birkaç isim var sadece eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşan özellikle cevap bile vermiyorum onlara siz de hiç yormayın kendinizi.

Boşverin gerçekten fakettiğim birkaç isim var sadece eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşan özellikle cevap bile vermiyorum onlara siz de hiç yormayın kendinizi.
Yok bende gerçekten merak ettim çünkü bana çok ütopik geliyor da başkası çocuk doğuracak sponsor gibi ben bakacağım niye bakayım yani çocuk bakmak istersem kendim yapar kendi çocuğuma bakarım

Bakın siz bir de tesettürlüydunuz yanlış hatırlamıyorsam. Ben açık biriyim buna rağmen istemem. Belki ben evimde donumla gezmek istiyorum. Ben evlenirken eşimle yaşayacağımı bilerek evlendim yarın bana gelse böyle bir şey söylese hadi canim başka kapıya derim. Duyar kasmak isteyenler kendi hayatında kasdınlar duyarlarını. kendileri böyle bir olay yaşasa eminim ki istemezler ama klavyeden duyar kasmak kolay tabi.

Yok bende gerçekten merak ettim çünkü bana çok ütopik geliyor da başkası çocuk doğuracak sponsor gibi ben bakacağım niye bakayım yani çocuk bakmak istersem kendim yapar kendi çocuğuma bakarım
Aynen öyle diğer konumda da anne babaya gamsız dediğim içinde linç yemiştim birkaç kişiden.Hayır yani 3 tane çocuk dünyaya getiriyorsun biri kendi başının çaresine bakıyor doğru düzgün okuluyla bişeyiyle ilgilenmiyorsun diğer ikisinde amcasına gönderiyorsun sen orada keyfin için köyünde yaşamaya devam ediyorsun millet çekiyor burada ceremesini bunun adı ne acaba haksızlık değilse ne ??

Hepimize sıradan beğenmedim atıyor beşverin. Cunku biz o bizi beğensin diye böyle düşünüyoruz herkes kendi normalini yaşasın.

Babamın 4 dairesi olsa kardeşimi alıp kocamın burnuna sokmam şahsen. Kocam benim kardeşimi her şeyi ile kabul etmek zorunda değil, ben de onunkileri. Gelen insan kıymet bilecek,huzur bozmayacak. Yükünü sırtımıza atıp ense yapmayacak. O şartla olur anca.

Kesinlikle öyle aklı başında hiç kimse böyle bişeyi istemez .Kendi ailelerinde böyle gördükleri için normal karşılayanlar da vardır elbet belki ama çok çok azdır bu şekilde düşünen ve yaşamak isteyen.Bu sadece erkek kardeşle bitecek bişey değil.İnanın devamı gelir.Erkek kardeş kız kardeş arada anne baba hala teyze….Bitmez yani

Doğru söylüyorsunuz.Ben hiçbir şartla başka biriyle aynı evde yaşamak istemiyorum ama kesinlikle Yani bu çocuk evlenene kadar her haftasonu bende kalacak ben de zaten çalışıyorum haftasonum ziyan olacak neden ne gerek var buna neden çekeyim ki böyle bişeyi.Eşimin kardeşini sevmiyor istemiyor değilim ama beraber yaşamak istemiyorum evet bu yaşa gelmişim kiminle yaşayıp yaşamayacağıma da kendim karar vermek isterim.Öyle bir ay iki ay değil ki senelerce devam edecek bir durum var ortada

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz

Kesinlikle geri adım atmayın siz yok dedikçe hala kendi kafasına hareket ediyorsa bir kere tamam dediğinizde kurtuluşunuz yok
Emin olun kardeşi evlensin ve siz ayrılmış olun o koca müsveddesi kardeşinin kapısından bile giremez yuvasını yıktığıyla kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…