Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Evet benim en çok kırıldığım nokta bu.Asla gönül alma yok kendi egosuna yedirmiyor ona göre aşırı normal olan bu durumu benim kabul etmemem büyük sorun.Ki bununla ilgili geçenlerde sorun yaşandı daha hala neden aynı şey yapılır bir hatayı bir kez yaparsan başka bişey ama iki kez aynı hatayı yaparsan bu bambaşka bişey

Birakın gitmesin. Aileniz kocan nerde derlerse söyleyin çekinmeyin, size yapılanı bilsinler. O çoktan sizi kötü gelin ilan etti bile kendi ailesine.
Aynen geçen yaz dersane için istemedim diye beni kız kardeşine söylemiş kız kardeşi de aman abi zaten senin idare ettiğin belliydi bize karşı da soğuk zaten biz biliyorduk ama sana söyleyemiyorduk demiş görümce hanım evli değil bu arada çok biliyor kimi kimin idare ettiğini

Bu nasıl bi aile ya, yamyam gibiler. Bi yumuşak yüz bulmasınlar hemen yıkılıp küpü doldurmaya bakıyorlar. Çocuk da yokken verin oğullarını ellerine gitsin, sizsiz yüzüne bakılıyor mu o paşanın, görürsün.

O görümce çok bilmesin şimdiden. O da birkaç yıla ele karışırsa görür anyayı konyayı.

Eşiniz de gelip bunları size mi anlattı?

Ay dur hırsımı alamadım, demek abiciği idare ediyormuş ya ahahahahahah kıyamam. Küçük görümceye baksen, büyümüş de konuşuyor. Onu da görürüz yakın zamanda.

Dört Aydır amcada kalmış size gelmemiş keşke biraz sabredip bir iki hafta bekleyip sistematik olarak her hafta sonu gelecekmi bekleseydiniz bu konu eşinizle aranızda kapanmaz gibi geliyor karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı değilsiniz ama herhafta sonu kimse kimseyi ağırlamak zorunda değil tabiki geri adım atmayın ama arada gelen kardeşime eşim surat yapsa nasıl hissederdim bilmiyorum Eşiniz tarafındanda zor bir durum eşiniz sizi düşünmeden size danışmadan davet etmesi çok çok yanlış

Sürekli danışmadan bunu yapmaya çalışıyor bundurumdan dolayı daha da sinir ediyor beni benimle kardeşini veya herhangi birini çağırma konusunda asla konuşmuyor şunu çağıralım mı Bunu çağıralım mı diye e ben de çalışıyorum her dakika evim müsait olmayabilir.Alışmışlar dakika başı birini çağırmaya kadına sormadan.Bu sefer bana sorması gerektiğini söylediğimde haklısın bu ev sadece senin ya ondan sana sormam gerekiyor diyor laf ebesi Yani

Eşiniz de gelip bunları size mi anlattı?
Yok bunları ben öğrendim başka bi yerden o anlatmadı.

Sonra eşime dedim ki kardeşin böyle söylüyormuş dedim ne var canım onda herkes fikrini söyleyemez mi diyordu.Al işte bende fikrimi söylüyorum ne var şimdi burada öyle değil mi ?

O evlerin kiralarını kim alıyor?

İşiniz zor boşanmak için yeterli sebebiniz var. Alın karşınıza konuşun Son defa bu tipler Kolay düzelmez

Sizi gömmüş kardeşi, fikrini söylemekden anladıkları buysa çok işiniz var daha. Koca denen şahıs da kendini acındırdı herhalde. Bu klan kendi saçmalar kendi dinler. Bence siz ne yapacağınıza kalıcı bir karar verin. Devam edecekseniz de görümceyi eve kabul etmeyin. Kimse size laf edip sizin evinizde rahat edemez. Öyle bir hak yok.

Ayni durumlarda Karadeniz li bir aile tanıdım herkes herkeste kalıyordu mic mic, sonunda bosandilar tabii ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…