- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Adamda kardeş çok sanırsam birine hayır diyor konu sahibesi, adam diğerini davet ediyorValla bu klan üyeleri akıllanmaz hayırdan anlamıyorlar
Aynen bence deBöyle böyle aldılar o 4 daireyi sanırım ya.
Aynen öyle, eşinizle ilgili yaptığınız bu tespit çok doğru.Burada daha çok eş çok önemli.O da böyle kabile gibi yaşamaya doğru bulduğu için benim yanımda olmak yerine karşımda oluyor bu nedenle yapacak çok da bişey yok bence
Fikir özgürlüğü kardeşine var size yokYok bunları ben öğrendim başka bi yerden o anlatmadı.
Sonra eşime dedim ki kardeşin böyle söylüyormuş dedim ne var canım onda herkes fikrini söyleyemez mi diyordu.Al işte bende fikrimi söylüyorum ne var şimdi burada öyle değil mi ?i
Memnun gibi gorunmese hicten alma ihtimaliniz kalmaz:)Gayet memnun görünüyor ama ya
Aynen öyle birkaç ay herkes herkesi idare eder ama senelerce mümkün değilYa ben evlenmeden önce erkek kardeşimle yaşıyordum. Ben evlenince aldığı maaşla o şehirde geçinemeyeceğini kendi işini kurma hevesi olduğunu babamın da destek olduğunu o yüzden memlekete döneceğini söyledi.
Eşim bunu duyduğunda istiyorsan bizimle kalsın dedi. Dedim af buyur? Aslında düşününce işi iyiydi vardiyalıydı bekarken bile haftalarca birbirimizi göremediğimiz oluyordu ona rağmen teklif dahi etmedim. Ki bu benim kendi kardeşim.
Ha ama ne oldu ertesi sene dönemlik bi iş için geldi kaldı 3 ay.
Geçici süre için kendi düzenini kurana kadar ya da alışmak için vs kabul edilebilir ama kimse kimseyle temelli yaşamak zorunda değil.
Oncesinde konustun mu? Konustuysan normal konustun bisey olmamıs gibi. Belki bu yüzden normal davranıyor.Şimdi bana normal davranıyor gibi bu adam yanlışlıkla sindirdiğini flan düşünmesin.Kabul ettiğimi anlamadım gitti konuyu açmak bile istemiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ama neden normal davranmaya çalışıyor anlamda veremiyorum
Kardeşi de huzursuz olduysa ortamın daha fazla gergin olmasını istemiyor olabilirŞimdi bana normal davranıyor gibi bu adam yanlışlıkla sindirdiğini flan düşünmesin.Kabul ettiğimi anlamadım gitti konuyu açmak bile istemiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ama neden normal davranmaya çalışıyor anlamda veremiyorum
Hiç yokmuş gibi davranıp üstünü kapatacak. Daha sonra bu konunun tekrar önüne geleceğine emin olabilirsin.Şimdi bana normal davranıyor gibi bu adam yanlışlıkla sindirdiğini flan düşünmesin.Kabul ettiğimi anlamadım gitti konuyu açmak bile istemiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ama neden normal davranmaya çalışıyor anlamda veremiyorum
Şansını deniyordu, sonuçta bunun kavgasını 4 ay öncesinde zaten yapıp karar vermiştiniz. Bir zorlayayım dedi, size kendinizi kötü hissettirmeyi de denedi, baktı olmuyor. "Bunu zorlarsam kötüye gidecek demiştir".Şimdi bana normal davranıyor gibi bu adam yanlışlıkla sindirdiğini flan düşünmesin.Kabul ettiğimi anlamadım gitti konuyu açmak bile istemiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ama neden normal davranmaya çalışıyor anlamda veremiyorum
Ben de olsam sizin gibi tepki verirdim haklısınızHanımlar merhaba.Şuan göz yaşlarıyla yazıyorum buraya daha önce konu açmıştım.Eşim erkek kardeşini memleketlerinde değil bizim yaşadığımız yerde dersaneye yazdırmak istedi bizimle kalmasını istedi ve bunu bana sormadan kendi kendi kendine yapmaya kalktı ve ben buna karşı çıktım ardından erkek kardeşi bizim yaşadığımız şehre çalışmaya geldi bizim yaşadığımız şehirde amcasında kalıyor.Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor.4 ay oldu erkek kardeşi bizim yaşadığımız şehre geleli ilk kez dün geldi bize yemeğe ve burada kaldı dün gece ve eşim ona dedi ki yarında kalırsın pazartesi geçersin amcalara dedi haftasonları burada kalırsın dedi.Daha önce dersaneye yazdırmak istediğinde kavga etmemize rağmen Daha ilk gelişinde haftasonları gelir burada kalırsın ne demek ? Bu ailede ve belki başka ailelerde de vardır beraber kalma gibi bir kültür var.Birlikte yaşamak gibi Yani erkek kardeş kafasına göre burada çalışmaya gelebiliyor anası babası memlekette elbet bi yerde kalırım diye düşünüyor.Benim bu aileye ayak uydurmam mümkün değil ben de çalışıyorum benim de bir haftasonum var her haftasonu istemem eşimin erkek kardeşi ile kalmak.Bunu eşime söylediğimde kardeşinin eşyalarını da almış kendi birkaç eşyasını da almış gitmiş evden.Kendimi burada çok yalnız hissediyorum sanki kimsem yokmuş gibi…Sizce ne yapmalıyım
Kardeşi olduğu için yanımızda bana bişey sordu ben de cevap verdim o kadarOncesinde konustun mu? Konustuysan normal konustun bisey olmamıs gibi. Belki bu yüzden normal davranıyor.
Kardeşi gitti bugünKardeşi de huzursuz olduysa ortamın daha fazla gergin olmasını istemiyor olabilir
Hiç konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorumHiç yokmuş gibi davranıp üstünü kapatacak. Daha sonra bu konunun tekrar önüne geleceğine emin olabilirsin.
Sen de sakinsen o da normalse kendini tekrar ifade etmeye çalışabilirsin.
Hiç içimden konuşmak gelmiyor bilmiyorum.Benim tavrım aslında dersane olayında da belliydi Yani tavrımı bildiği halde bile bile böyle davranıyor.Şansını deniyordu, sonuçta bunun kavgasını 4 ay öncesinde zaten yapıp karar vermiştiniz. Bir zorlayayım dedi, size kendinizi kötü hissettirmeyi de denedi, baktı olmuyor. "Bunu zorlarsam kötüye gidecek demiştir".
Bence konuyu kapamadan önce size duyduğu saygı, evi terk etmesi ve yaşam alanınız hakkında böyle saldırılarda bulunamayacağına dair konuşun. Kararlı olmazsanız sınır vs tanımaz. Bir de görümceyi unutmayın. Fitne olmak bedava olmamalı
Çok çok iyi biliyorum bu durumu. Yine anlaşılmayacağını ve boşa konuşacağını hissettiğin için konuşmak kendini anlatmak istemiyorsun. Kendini anlatmaktan yoruldun.Hiç konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum
Biraz daha üstünüze giderse ortalığın fena karışacağını anladı o. Şu durumda vereceği tepki en fazla sizin ailenize gitmemek olur, bu blöfü görün ama,hatta işinize bile gelmeli,ne güzel herkes kendi ailesine gidiyorŞimdi bana normal davranıyor gibi bu adam yanlışlıkla sindirdiğini flan düşünmesin.Kabul ettiğimi anlamadım gitti konuyu açmak bile istemiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden ama neden normal davranmaya çalışıyor anlamda veremiyorum
Hiç de tasarlayarak konuşmadım bugüne kadar belki de yanlışı burada yaptım bir de böyle deneyim bakayım teşekkür ederimÇok çok iyi biliyorum bu durumu. Yine anlaşılmayacağını ve boşa konuşacağını hissettiğin için konuşmak kendini anlatmak istemiyorsun. Kendini anlatmaktan yoruldun.
Ama sonra biriktirip olmadık yerde patlıyor insan. O yüzden kendini hazırla. Söyleyeceğin her detayı hatırlat kendine. Hiçbir şey atlamadan söyle. Sana vereceği cevapları az çok bilirsin onlara karşı da cevabını oluştur. Yani çok spontane bir konuşma olmasın baya tasarla planla. Giriş cümlenden konuşma sırana kadar. İçini dök kendini rahatla gerisi eşinin tavrına göre artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?