- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Konuşmuyoruz gerekmedikçe.Muhattap olmak bile istemiyorum.O da zaten kendini asla haksız bulmuyor.Ona göre ben onun fikirlerine saygı duymayan kötü fikirli ve bencil biriyim.İyi fikirli biri olamam için yengesi gibi evimi yol geçen hanına çevirmem gerekiyordu çünkü.aranız nasıl oldu konu sahibi ?
Boşanmayı teklif ettiniz mi?Eş kişisi kesin şöyle düşünür senin bencilliğini Amcam yengem ve çocuklar çekiyor senin yüzünden kardeşim onlarda kalıyor der.Yani kendi kardeşinin bu saçmalıklara yol açtığından haberi yok herşeyin suçlusu benim.Ben kabul etsem bir evde eşim ben ve erkek kardeş 3 kişi yaşayacağız ama ben kabul etmediğim için amca yenge ve üç çocuk ve erkek kardeş toplam 6 kişi yaşıyorlar onun da suçlusu benimdir
Neden ailesinin 4 dairesinden birini boşaltabilecegini ya da bir kirasını oğullarına verebileceğini söylemiyorsunuz? Sizinle sülalesine bakın herkese mal yığdırın diye evlenmiş herhalde.Eş kişisi kesin şöyle düşünür senin bencilliğini Amcam yengem ve çocuklar çekiyor senin yüzünden kardeşim onlarda kalıyor der.Yani kendi kardeşinin bu saçmalıklara yol açtığından haberi yok herşeyin suçlusu benim.Ben kabul etsem bir evde eşim ben ve erkek kardeş 3 kişi yaşayacağız ama ben kabul etmediğim için amca yenge ve üç çocuk ve erkek kardeş toplam 6 kişi yaşıyorlar onun da suçlusu benimdir
Evet.Bilmiyorum düşünmem lazım dediBoşanmayı teklif ettiniz mi?
Söyledim.Yemeğini kim yapacakmış kardeşinin nasıl tek başına yaşayacakmışNeden ailesinin 4 dairesinden birini boşaltabilecegini ya da bir kirasını oğullarına verebileceğini söylemiyorsunuz? Sizinle sülalesine bakın herkese mal yığdırın diye evlenmiş herhalde.
Düşünsün bakalım.. Çünkü böyle gitmez yani..Evet.Bilmiyorum düşünmem lazım dedi
Evet artık çok bunaldım ya gerçekten içim şişti Yani.Bi insana bu kadar yük olunmaz.Kendi kendine kimseye sormadan geliyor yıllarca yaşamak istiyor kimsenin bişey dediği yok.Sanki annesi babası başkaları baksın diye dünyaya getirmiş.Mecbur mu herkes başkasının çocuğuna bakmaya.Bir şekilde 3 çocuk dünyaya getiriyorsan hepsi için köy sevdandan vazgeçip çocuklarının başında olacaksın.Düşünsün bakalım.. Çünkü böyle gitmez yani..
Allah Allah. Aşçı mi var burda temizlikçi mi var diyemediniz mi? Çekilin aradan da bari iki kardeş bi gün biri yapsın yemeği öbür gün diğeriSöyledim.Yemeğini kim yapacakmış kardeşinin nasıl tek başına yaşayacakmış
Allah’ım bana bir şeyler oluyor. Kardeşi yetişkin değil patates sanırım.Söyledim.Yemeğini kim yapacakmış kardeşinin nasıl tek başına yaşayacakmış
İlginç bi aileymiş gerçekten de tüm çocuklarına resmen başkası bakmış gibi :) O yengenin de hakkı ödenmez gerçekten sabır taşı gibi bir insanmışEvet artık çok bunaldım ya gerçekten içim şişti Yani.Bi insana bu kadar yük olunmaz.Kendi kendine kimseye sormadan geliyor yıllarca yaşamak istiyor kimsenin bişey dediği yok.Sanki annesi babası başkaları baksın diye dünyaya getirmiş.Mecbur mu herkes başkasının çocuğuna bakmaya.Bir şekilde 3 çocuk dünyaya getiriyorsan hepsi için köy sevdandan vazgeçip çocuklarının başında olacaksın.
Aynen kendimi aralarında kara kedi gibi hissediyorum ben gitsem olay tamamen çözülecek gibi.Daha önce kardeşi ilk buraya geldiğinde Yani bundan 4 ay önce eşim o kadar morali bozuktu ki benle de doğru düzgün konuşmuyordu kardeşinin okumak istemeyip çalışmak istemesinden ben sorumluymuşum dersaneye burada gitsin dedim istemedin senin yüzünden okumuyor demeye getirmişti bana.Ben de dedim ki madem fazlalığım giderim o zaman dedim.Saçmalama ben öyle bişey demek istemedim demişti bana.Ne dediği ne yaptığı belli değil YaniAllah Allah. Aşçı mi var burda temizlikçi mi var diyemediniz mi? Çekilin aradan da bari iki kardeş bi gün biri yapsın yemeği öbür gün diğeri
Etraftaki insanlar bir çocuğa bakamadınız mı da ev tuttunuz diyecekler çünkü.Onlarda böyle ev tutan kimse olmadığı için garip gelir herkese yapamazlar.Sonuçta geri kafalılık hepsinde varAllah’ım bana bir şeyler oluyor. Kardeşi yetişkin değil patates sanırım.
Tabi ki aynen öyle ama yengeler de tesettürlü olduğu halde herkes herkeste rahatlıkla kalıyor ya benim istemiyorum demen onlara değişik geliyor.Üstelik bir de benim farkım yengelerden ben çalışıyorum.Haftaiçi çalıştığım için bu seferde haftasonunu kitlemeye çalışıyor resmen.İlginç bi aileymiş gerçekten de tüm çocuklarına resmen başkası bakmış gibi :) O yengenin de hakkı ödenmez gerçekten sabır taşı gibi bir insanmışBen yatılı misafirden rahatsız olan biri değilim mesela aylarca arkadaşlarımı bile ağırlamışlığım var ama zor durumdayken vs yani geçici sürelerle oldu bu süreklilik olduğunda işler değişir, ayrıca siz tesettürlüymüşsünüz asla da rahat edemezsiniz kim ne derse desin bu işleri çok değiştirir, biz belki normal ev kıyafetiyle kayınbraderimizin yanında takılabiliriz ama siz sürekli başınızı kapatmak düzgün giyinmek vs.zorundasınız. Hayatınızı çok çok zorlaştırır bu durum.
Eli ayagı yok mu? Gayette yapabilir. Tabi paşamıza hizmetçi lazım. Boşversene. Baştan ayagını kesmen iyi olmuş. Evlenene kadar kalırdı sizde. Adamlar nasıl yetiştirildiyse, yemek yapmaktan acizler. Aç İnterneti bir ton video var.Söyledim.Yemeğini kim yapacakmış kardeşinin nasıl tek başına yaşayacakmış
Çalışmasanız bile bence olacak bişey değil bu durum.. Eşinizin genel karakterini bilmiyorum ama düzgünce anlatırsanız belki anlar yüksek çıkışlara da gerek yok bence.. Çünkü insanlar ailesine söylenen ufak birşeyi bile büyütüp yanlış anlayabiliyorlar.. Ben 2 aylık lohusayken eşimin abisi yengesi ve çocuğu bebek görmeye (haftasonu kalmaya) geleceklerdi tepki vermiştim, hemen sen benim abimi istemiyorsun vs saçmalamıştı. Ben de güzel izah etmiştim, bebeğim zaten kolik, ortalıkta memeler açık geziyorum yeri geliyor, uyku sorunumuz zaten çok fazla ,ayrıca onların da 3 yaşında tam deli çağda bir bebekleri vardı, bunları söyledim nasıl olacak dedim. Sonra haklısın vs. dedi.. Geldiler 2 saat durup üst kattaki çocuksuz eltimde kaldılar 2 gün. Tabi gelip gittik sürekli kimseyi de kırmamaya çalıştık vs.Tabi ki aynen öyle ama yengeler de tesettürlü olduğu halde herkes herkeste rahatlıkla kalıyor ya benim istemiyorum demen onlara değişik geliyor.Üstelik bir de benim farkım yengelerden ben çalışıyorum.Haftaiçi çalıştığım için bu seferde haftasonunu kitlemeye çalışıyor resmen.
Yooo gayet belli. Siz olmasanız karınlarını kim doyuracak?Aynen kendimi aralarında kara kedi gibi hissediyorum ben gitsem olay tamamen çözülecek gibi.Daha önce kardeşi ilk buraya geldiğinde Yani bundan 4 ay önce eşim o kadar morali bozuktu ki benle de doğru düzgün konuşmuyordu kardeşinin okumak istemeyip çalışmak istemesinden ben sorumluymuşum dersaneye burada gitsin dedim istemedin senin yüzünden okumuyor demeye getirmişti bana.Ben de dedim ki madem fazlalığım giderim o zaman dedim.Saçmalama ben öyle bişey demek istemedim demişti bana.Ne dediği ne yaptığı belli değil Yani
Bizim eşimle ortak fikrimiz olmuyor işte ne yazık ki ben anlatıyorum ama o ısrarla anlamıyorÇalışmasanız bile bence olacak bişey değil bu durum.. Eşinizin genel karakterini bilmiyorum ama düzgünce anlatırsanız belki anlar yüksek çıkışlara da gerek yok bence.. Çünkü insanlar ailesine söylenen ufak birşeyi bile büyütüp yanlış anlayabiliyorlar.. Ben 2 aylık lohusayken eşimin abisi yengesi ve çocuğu bebek görmeye (haftasonu kalmaya) geleceklerdi tepki vermiştim, hemen sen benim abimi istemiyorsun vs saçmalamıştı. Ben de güzel izah etmiştim, bebeğim zaten kolik, ortalıkta memeler açık geziyorum yeri geliyor, uyku sorunumuz zaten çok fazla ,ayrıca onların da 3 yaşında tam deli çağda bir bebekleri vardı, bunları söyledim nasıl olacak dedim. Sonra haklısın vs. dedi.. Geldiler 2 saat durup üst kattaki çocuksuz eltimde kaldılar 2 gün. Tabi gelip gittik sürekli kimseyi de kırmamaya çalıştık vs.
Eşim yemek yapar ona yemek yapmayı biliyor ve seviyor da bakar kardeşine artıkYooo gayet belli. Siz olmasanız karınlarını kim doyuracak?
Tabi her şey yemekle bitiyor çünküEşim yemek yapar ona yemek yapmayı biliyor ve seviyor da bakar kardeşine artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?