Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Güzel ve doğru bir yorum teşekkür ederim evet fevri bir tavrım var.Ama eminim öyle söyleseydim de eşim bu sefer yine bi laf söylerdi her hafta sonu kalsa olmuyor mu müsaitim işte her haftasonu neden öyle söyledin derdi

Abartmissiniz cocuk yapışkan cinsten olsa 4 ayda bir defa mi gelirdi abisinin evine.demekki onunda pek gelmeye niyeti yok.esiniz hoşluk olsun diye soylemis cocugun gelecegini hic zannetmiyorum.

Abartmissiniz cocuk yapışkan cinsten olsa 4 ayda bir defa mi gelirdi abisinin evine.demekki onunda pek gelmeye niyeti yok.esiniz hoşluk olsun diye soylemis cocugun gelecegini hic zannetmiyorum.
Ben geleceğinden çok eminim çünkü 4 aya kadar hiç çağrılmadı ki o yüzden gelmedi çağrılınca neden gelmesin

Yapışkan insanlar cagirilmadan ilk firsatta gelen tipler olur.esiniz yarim agiz soylemis.
Konu sahibinin eşi kardeşi temelli kalsın onlarla istedi konu sahibi istemeyince kardeş gitti amcaya temelli kalmaya. Artık orada yaşıyor.

Konu sahibi de kardeş istemeyen gelin oldu. O yüzden çağrılmadan gelmiyorlar. Trip gibi düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Benzer konu vardı, adam kizkardeşini getirecekti eve, konu sahibi de istemiyordu. Telefonda ailesi ile görüntülü konuşurken yakalamıştı "Size kurban ederim onu, başımın üstünde yeriniz var. " diyordu adam. Kadın onu bir güzel boşadı, evin yarı parasını da aldı. Kız kardeşi ile beraber yaşıyordu o evde en son adam .

İkiniz de karadenizliymissiniz konu sahibi, yani evlenene kadar cidden hiç mi bilmiyordunuz bir şey? İnsan kendi bolgesini az bucuk bilmez mi? Ailesini gectim adam hakkinda hiç fikriniz nasil olmaz ki.

Ben eşimi gorerek evlenmeye karar vermiştim ama ailesinin kulturu hakkinda net fikrim yoktu acikcasi ve kultur farki var.
Nolmuş oldu dugunumuz disinda aileler gorusmuyor şimdi, dugun surecinde herhangi bir sorun olmadi aralarinda ama muhattap olmamalari en doğrusuydu, anlasmalari mumkun değil.

Ben de esimin ailesinin icine girmedim pek elbette gorustum ettim hala gorusuyorum ama sicak olmadim hiç. Yillardir da daha fazla mesafe koyuyorum. 1-2 ayda bir esime eşlik ederek ziyarette bulunuyorum tabi.

Yeni evliyken bizi ziyaret etmek istediklerinde "musait misiniz biz gelmek isteriz?" Demeyi ögretene kadar baya sorun oldu mesela. Kapida da kalsalar gelmeden once arayip sormuyorlardi. Eşim 5252626 defa anneee gelmeyin diyen yok ama gelirken bir arayin dedi dedi dedi...

Neyse biraz surdu ama ögrendiler artik hiç gelmiyorlar.

Eşim tam anlamiyla bana ters tavir alsaydi bu nedenden boşanmaya bile giderdi.

Hımm o zaman başka.hangi memleketten ki bunlar.benimkilerde birimiz ölsek anca 1 yil sorna ogrenirler o kadar umursamazlar.

Niye arkadaşı kabul etmemiş mi demek ki kimse kimseyle ugrasamazmis. Boşuna artistlik yapmayacak o zaman.
Kızım, arkadaşının bekar evinde kadın yok tabi yaptığı yenecek diktiği giyilecek. 1+1 ev, içinde çorap kokusu + kızartma ve makarna buharı kokusu + testosteron ve terr kokusu kombosu, oyyhh yeminlen koku burnuma geldi şu şuvan.

Eşinizde sizinle aynı fikirde olunca sorun olmuyor ama eşiniz ailesi ile aynı fikirde olsaydı sorun olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…