- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Almıyorlar sadece burada amcası ve yengesinde kalıyor böyle alışmışlar
Güzel ve doğru bir yorum teşekkür ederim evet fevri bir tavrım var.Ama eminim öyle söyleseydim de eşim bu sefer yine bi laf söylerdi her hafta sonu kalsa olmuyor mu müsaitim işte her haftasonu neden öyle söyledin derdiOlay kimin haklı olduğu değil tarz
Dikine giderseniz aynı şekilde dikine reaksiyon alırsınız daha önce de aynı şeyi yaşadınız ama tecrübe edinme ona göre yol alma gibi bir amacınız yok, iki keçi bir köprüde misali….istiyorsunuz ki yalnızca sizin borunuz ötsün kesip atın lafınız dinlensin
Dört aydır eşinizin kardeşiyle aynı şehirdesiniz ve ilk kez evinize davet etmişsiniz, sizce bu ayıp değil mi, eşinize haksızlık değil mi? Adam kardeşini dört aydır misafir bile edememiş, aynı durumda siz olsanız eşiniz hakkındaki düşünceniz ne olurdu?
Eşiniz bu gece burada kal demiş, gayet normal…
Haftasonları bizde kalırsın demiş, eşinize benim de bir haftasonum var diyeceğinize eşiniz kardeşine öyle dediğinde “ tabi müsait olduğumuzda davet ederiz arada haftasonları bizde de kalırsın sana da bize de değişiklik olur çalışıyoruz sık sık olamaz ama senin de bizim de müsait olduğumuz zamanlarda ayarlarız” deseydiniz tüm olası problemlemleri çözmüş olurdunuz. Hem sınırlarınızı belirtmiş hem “iyi niyetinizi” göstermiş hem de evde kadının müsaitliğinin önemini vurgulamış olurdunuz.
Daha ortada hiçbirşey yokken art niyetli davranmış bunu da gözlerine sokmuşsunuz
Sanki kardeşi her haftasonu sizde kalıyor gibi hallere girilmiş
Hayatı bu kadar panik fevri bencil yaşarsanız en büyük zararı kendinize verirsiniz ki mütemadiyen veriyorsunuz ama ders almıyorsunuz
Nasıl yani öylece çıkıp gitti bu adamnereye gitmiş amcaya mı? Yengeye yazık bavulunu alan geliyor
Nasıl yani öylece çıkıp gitti bu adamnereye gitmiş amcaya mı? Yengeye yazık bavulunu alan geliyor
İşte her haftasonu gelip kalsın diye bakıyorlarEski konunuzu da biliyorum ara sıra gelir hafta sonları kalır ama her hafta sonu kimse kimseyi çekemez kimse kusura bakmayacak. Sakın geri adım atmayın.
Ben geleceğinden çok eminim çünkü 4 aya kadar hiç çağrılmadı ki o yüzden gelmedi çağrılınca neden gelmesinAbartmissiniz cocuk yapışkan cinsten olsa 4 ayda bir defa mi gelirdi abisinin evine.demekki onunda pek gelmeye niyeti yok.esiniz hoşluk olsun diye soylemis cocugun gelecegini hic zannetmiyorum.
Yenge evin girişine check-in desk atmış, bekliyo.Nasıl yani öylece çıkıp gitti bu adamnereye gitmiş amcaya mı? Yengeye yazık bavulunu alan geliyor
İşte her haftasonu gelip kalsın diye bakıyorlar
Yapışkan insanlar cagirilmadan ilk firsatta gelen tipler olur.esiniz yarim agiz soylemis.Ben geleceğinden çok eminim çünkü 4 aya kadar hiç çağrılmadı ki o yüzden gelmedi çağrılınca neden gelmesin
Arkadaşına gidecekmiş ama şimdi geri geldi
Bizde de it ayagi yemis gibi sokaklarda geziyor derlerPoposu yemedi tabi
Annem Doğu Anadolulu bizim oralarda bir laf vardır bu iti azıt gitsin diyesizin it azmış gitmiş ama gerisin geri dönmüş sanki
Arkadaşına gidecekmiş ama şimdi geri geldi
Konu sahibinin eşi kardeşi temelli kalsın onlarla istedi konu sahibi istemeyince kardeş gitti amcaya temelli kalmaya. Artık orada yaşıyor.Yapışkan insanlar cagirilmadan ilk firsatta gelen tipler olur.esiniz yarim agiz soylemis.
Hımm o zaman başka.hangi memleketten ki bunlar.benimkilerde birimiz ölsek anca 1 yil sorna ogrenirler o kadar umursamazlar.Konu sahibinin eşi kardeşi temelli kalsın onlarla istedi konu sahibi istemeyince kardeş gitti amcaya temelli kalmaya. Artık orada yaşıyor.
Konu sahibi de kardeş istemeyen gelin oldu. O yüzden çağrılmadan gelmiyorlar. Trip gibi düşünebilirsiniz.
Kızım, arkadaşının bekar evinde kadın yok tabi yaptığı yenecek diktiği giyilecek. 1+1 ev, içinde çorap kokusu + kızartma ve makarna buharı kokusu + testosteron ve terr kokusu kombosu, oyyhh yeminlen koku burnuma geldi şu şuvan.Niye arkadaşı kabul etmemiş midemek ki kimse kimseyle ugrasamazmis. Boşuna artistlik yapmayacak o zaman.
Eşinizde sizinle aynı fikirde olunca sorun olmuyor ama eşiniz ailesi ile aynı fikirde olsaydı sorun olurduİkiniz de karadenizliymissiniz konu sahibi, yani evlenene kadar cidden hiç mi bilmiyordunuz bir şey? İnsan kendi bolgesini az bucuk bilmez mi? Ailesini gectim adam hakkinda hiç fikriniz nasil olmaz ki.
Ben eşimi gorerek evlenmeye karar vermiştim ama ailesinin kulturu hakkinda net fikrim yoktu acikcasi ve kultur farki var.
Nolmuş oldu dugunumuz disinda aileler gorusmuyor şimdi, dugun surecinde herhangi bir sorun olmadi aralarinda ama muhattap olmamalari en doğrusuydu, anlasmalari mumkun değil.
Ben de esimin ailesinin icine girmedim pek elbette gorustum ettim hala gorusuyorum ama sicak olmadim hiç. Yillardir da daha fazla mesafe koyuyorum. 1-2 ayda bir esime eşlik ederek ziyarette bulunuyorum tabi.
Yeni evliyken bizi ziyaret etmek istediklerinde "musait misiniz biz gelmek isteriz?" Demeyi ögretene kadar baya sorun oldu mesela. Kapida da kalsalar gelmeden once arayip sormuyorlardi.Eşim 5252626 defa anneee gelmeyin diyen yok ama gelirken bir arayin dedi dedi dedi...
Neyse biraz surdu ama ögrendiler artik hiç gelmiyorlar.
Eşim tam anlamiyla bana ters tavir alsaydi bu nedenden boşanmaya bile giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?