Kumaa meselesi..

:)))))) Yorumuna bayildim canimm

arkadaşta yazmış zaten bende yorumları okumadan zıpladım

Kesinlikle fake.

Sevgili ptn_12 Allah sana akıl fikir versin. Amacın ne uyduruk konu acmanda.Çok zevk aldinmi bari gelen iyi niyetli masum yorumlardan ? Ama bak söyleyeyim böyle uydurur yalan söyler dalga gecersen böyle durumlarla bir gün gerçekten başına gelir görürsün.

kuma dedıgın kız sırf oyle dusunulsun ıstedıgı ıcın yalan da soylemıs olabılır, olmayan bır seyı olmuş gıbı anlatmış olabılır
belkı esın doğru soyluyordur

Son düzenleme:
yorumların hepsini okumadım ama konuyu okuyunca saçma ve samimiyetsiz geldi sanki hikaye yazmışsınız baya kafa yormuş olmalısınız

konu sahibi durum gerçekse çok özür dilerim ama ben inanmadım pek. yine de bir bir ihtimal gerçekse elbette boşanırsınız.

Bütün yorumları okudum ne sabrlı insanmışım öyle ben,
Malesef inanmak istemiyorum gerçek olduğuna kaldı ki mantığımda inanmıyor tutarsızlık var hıkayede en basiti yazdıkların öyle oturup sakin sakin anlatılcak seyler değil, 2 gün olmuş 7 aylık hamile kadınsın kaçıp baba evine sığınmışsın ama sakince foruma gelip anlatıyorsun. Senin şuan şoklarda olman canının derdinine düşmen gerekirdi zira boru değil aşiretten bahsediyorsun

Bırak aşireti , doğulu tanıdıklarım var onlar için kadın-kız demek namus demektir..
Bu değişmez kuraldır ve gözünün yaşına da bakmazlar öyle işler tehlikelidir, uzak olmama rağmen korkarım ben bile adetlerinden..
Kaldı ki hamile ve resmi karısısın sen..

Umarım hersey yalandır, umarım bu kötülükleri yaşamamışsındır..

konuyu okumadan, bodoslama dalip yargilayanlar yok mu?
birde cevap ver sana soruyorum diye emir verenler... hayranim size
sanki dogudaki herkes asmali konaklarda, asiretlerde yasiyor
ve hepside mahallenin agasinin ailesi ve hepsinin kapilarinda korumalari var, disariya atim atilmiyor...
ne sacma sapan seylere takinilmis....
berdel isin bahanesi, kizcagizi oyuna getirmisler... berdel öyle olmaz böyle olur diye mantik araniyor...
yani konusahibi cikip bu berdel degil dese onlarda "aaa haklisin bak, biz bunu düsünemedik nede haklisin vazgectik" mi diyeceklerdi?
Bu berdel degil, namus evliligi olmus... Birini almadiniz, birini kacirdiniz... namusumusu kirlettiniz, simdi temizlemelisiniz diye...
dünden raziymislar zaten kizi esine vermeye, kilif uydurmuslar.

muhtelen buraya bir daha birsey yazmicaksin ama:
ALLAH yardimcin olsun arkadasim, cok zor seyler yasamisin umarim bundan sonrasi cok güzel olur senin icin
ailene anlat, numarani degistir, ac bosanma davani ver, cek git bebeginle yurtdisina...
hem herseyden uzak olur kafa dinlersin, hemde güvende olursun....

Ay tuylerim diken dike oldu. Canan tanin piraye isimli romaniyla hikaye n cok benziyor En. O kitabi 3 defa okumusumdur ve yine okuyacagimm..

Nasıl anlaşılıyor fake olduğu ? Üyelerin kararı mı yoksa kişi çıkıp şakaa yaptımmm ceeee mi diyor

Sana 2 tane çarpıcı örnekle anlatayım canım, yakın zamanda olan.

Olay 1: Arkadaşın biri ünlü biriyle sevgili olduğunu, bir başrol oyuncusu olduğunu, fan sayfasında bir hayranının ona asıldığını ve bu yüzden kavga ettiklerini anlatan bir konu açtı. Kızlar biraz sıkıştırdılar adını bile söyledi, sonradan eski mesajlarına falan bakmışlar kızın, platonik aşkından bahsediyormuş, biraz da mantık hataları vardı tabi. Sonrada kız ben şizofrenim diye itiraf edip özür diledi.

Olay 2: Başka bir arkadaş da hamile olduğunu, evli olmadığını ve ünlü bir oda başkasının, o da adını verdi, ona tecavüz etmeye kalkıştığını anlattı. Onun da şizofren, konusunun fake olduğu anlaşıldı.

şoktayım

Sözümü geri alıyorum arkadaşım ... İnsanların boşa harcayacak zamanları ve psikolojileri varmış demek ki :44:

Ya fake veya değil bu berdel,töre vb. şeyler bu toprakların bir gerçeği.
Kadınlar hep ikinci planda. Şimdi bir kadın yalancıktan bir adamla mahsuscuktan evlenebilir mi? Olmaz di mi?
İşte hem kadın için hem de erkek için olmamalı.
Şimdi konu sahibi sende de var biraz. Bu adam kafana silah mı dayadı seni oralara götürmek için?
Tamam o zaman kocanın bir pislik olduğunu bilmiyordun ama oraların insanının nasıl olduğunu bilmiyor muydun?
Töre, cinayet vb. şeyleri hiç mi duymadın?
Hadi geçtim bunu, nasıl boyun eğdin?
Ben ki 2 yıl tehdit edildim, bir erkek tarafından. Bir kez bile boyun eğmedim.
Sen göz göre göre aldatılmaya evet demişsin. Hayat dizilerdeki gibi değil. Zerda kocasının düğününde çıkıp dans bile etmişti.
Ama o diziydi Sakın bana aşk deme. Hiç bir aşk ikinci kadını kabul etmez. Aşk kıskançtır çünkü. Kırılgandır, kırıldığı anda acıtır.
Yani aile de fena. Hepsi bir olup, toplu halde bir kızı kandırmışlar. Çok acizce bir durum.
Neyse olan olmuş artık, sen artık bu adamı boşayıp yoluna bakacaksın. Çocuğu da kendin büyüt. Neden mi?
Kaç kişi bir olup birini kandıran, entrika çeviren bir aile bir bebeğe kötü örnek olur. O bebek onlarsız çok daha iyi olur.
Şahsen ben bazen böyle bir babam olacağına hiç olmasaydı diyorum. Bazen olmaması daha hayırlı

bu FİLMİN kitabını okudum, bazı dikkatli arkadaşlarında fark ettiği gibi... siz Piraye misiniz yani şimdi???
hiç yaratıcı değilsiniz bari birazda olsa değişiklik yapsaydınız konuda...

saçmalık, fake konu bu...

Son düzenleme:

arkadaşım bu konunun kitabı var zaten; Piraye.... Canan Tan daha önce yazmış, bu arkadaşta okumayan varsa diye burada özet geçiyor sanırsam

Kesinlikle katılıyorum Piraye kitabının özeti gibi olmuş ama bu gerçek olmayacağı anlamınada gelmiyor keşke gerçek olmasa ama eğer gerçekse çok üzücü bi durum kadınların hala mal gibi ona verilmesi buna verilmesi rızasının alınmaması.. Kumanla aranız iyi mi bilmiyorum ama belkide seninle eşinin arasını bozmak için beraber oldukları yalanınıda uydurmuş planlamış olabilir.

vayyy bee asmalı konak mıyddı neydı o dızının adı o dizi aklıma geldı kusura bakmayın ama evlenmesıne musade etmıssınız de bosanmadan bahsettınıze gore resmı nıkah sızınle o kız nasıl bırının ıkıncı esı olmayı kabul etmıs siz eşinizin düğünunde gelıne kına mı yaktınız bu nasıl bi cehalet bıde okumuslar hiç evlenmemelıymıssınız onlar bebeğide sıze bırakmazlaar kımseye ne sorunu olursa olsun boşan dememiştim demem de dıyordum ama kusura bakmayın siz kesınlıkle bosanmalısınız çunku ailesine göre asıl eş amca kızı siz gerı donersenız tamamen yapayalnız olacagınızı sakın unutmayın :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…