Kumaa meselesi..

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk dediğin olayın sonu öyle mi bitti

2. üyelik hangi durumlarda serbest bunu lütfen araştırın !

HTML:
19. Sayfada yazmıştım ama konu sahibi nedense yanıtlamadı benî . O günden beri düşünüyorum konu fake! Yüzde yüz emin oldum Allah akıl fikir versin

konunun fake olduğu değil, 2. üyelik alıp açıldığı ortaya çıkmış sadece.

Ne yani şimdi Kazen bu kişi ve yukarı mesajdaki kişi aynımı :26:

galiba canım..iki üyeliği varmş yeni üyelikle konu açıp asıl üyeliği ile de ona tepki gösterenlere ya da konu sahte diyenlere msj yazmış arkadaş.yani kendini savunmuş..bazen oluyo bu zaten.

yalnız konu sahte diye düşünen birçok üyeden biri de bendim ama asıl üyeliğin msjlarını okuyunca maalesef gerçek olduğuna kanaat getirdim.

iyide bu berdel değilki :26:
berdel benim bildiğim şudurki 2 taraftan biri kız kaçırmışsa karşı tarafta o evin gencine kendi kızlarını verirler :44:
yani bu konudaki gibi 2 kızkardeşi aynı eve gelin vermezler:26:
egerki böyle bir olay gerçekten olmuş isede planlı projeli yapılmış bir olay gibi görünüyo
tabi bu planı yapanlar arasında konu sahibinin eşide var:44:

İnsan kendi derdini unutup buradakilerin derdi ile uğraşıyor.Bazen eş dost akraba gelince kızlar KK daq bugün böyle konu okudum böyle böyle derdi varmış deyip sohbet ortamı oluşturup birde üstüne Allah yardımcısı olsun diyoruz.Gerçekten böyle tipledrin Allah yardımcısı olsun çünkü 1-2-3 kişilikle yaşamak yalanlarla bir hayal dünyasında yaşamak kadar acı birşey yok.Bunun zararını zamanla görecekler.

Bu arda Kadeşam canım sürekli görüyorum ama bir türlü tebrik edemedim.Bebişin hayırlı olsun canım.Rabbim sana ve tüm anne adaylarına evlatlarını sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.

canım sağ ol,amin..

yalnız açtığı konulara baktım çeyiz konusu açmış asıl üyelik, çalıştığndan falan bahsetmiş,ya bu arkadaş bekar değil ki? ne alaka şimdi?

galiba yine kandırıldık.

kazen yetiş sahte mi bu konu şimdi,boşuna mı üzüldük ki o kadar?

Yorum yazmadım konu hakkında ama tüm yorumları okuyup üstüne üstlük birde çok üzülmüştüm.
Sadece hayıflanıyorum şu an.Kazen de olmasa biz bazen uyuyup kalacağız sanırım.Yada ben.Ne safım inanı veriyorum böyle şeylere

Neyse iyi tarafından bakalım hayal dünyamız genişledi Berdelin aslında ne olduğunu, bir alana bir bedava şeklinde olmadığını, kocamız üstümüze kuma getirirse 2 saat yanında kalıp gelicem deyince inananmamamız gerektiğini öğrendik

ben de o kadar savundum sahte miymiş yani:97:

Aynen canım. Arkadaş ben ilaç da kullanıyorum, şizofrenim dedi.

Kukla_ipi arkadaşım şu ikinci bahsettiğin olay varya az kalsın kız gelip benim evimde kalacaktı.Telde falan görüştük bu olaylardan sonra ben özellikle aradım eşi ile konuştum evet gerçekten şizofren ve ilaç alıyormuş.Hamileliği gerçek kendisinin eski eşinden 1 oğlu eşinin de eski karısından bir oğlu varmış.Şu an ikisinin birlikteliğinden 1 erkek çocuğa hamile.Allah yardımcısı olsun.Ha ablası gibi gelip yazanda sanrım kendi idi günahına girmeyeyimde.Çünkü konuştuğumda abladan bahsedilmedi eşi ben yanındayım kimsemiz yok demişti.
Öyle şeyler oldu ki hatta bana faceden eşinin gay olduğunu ve en yakın arkadaşı ile birlikteliklerini mail aracılığı ile öğrendiğini ve bu çocuğu o yüzden vermek istediğini söylemişti.
Ya Rabbim dağlara taşlara daha neler duyup göreceğiz.

Elmayra haklısın sanırım canım

Son düzenleme:

ben de o kadar savundum sahte miymiş yani:97:

valla canım bu iki kişi aynı kişiyse ki kazen öyle dedi yanlış okumadık sanırım,bu konu sahte..doğuda aşiretle evli olan yakın zamanda kaçıp ailesinin yanına gelen 7 aylık hamile biri ile asıl üyenin alakası yok..msjlarına bi bakın,açtığı konu çeyiz konsu daha yeni açmış..yani sence?

bir de konu sahibine konuyu algılamak için çok soru sorduk diye tepki gösterdi bazı arkadaşlar,tabii sorulacak anlamadan nasıl yorum yapılır.sahte demekle bu aynı şey değil.

neyse ne diyeyim eğer sahteyse de zaten roman tahlili gibi bir şey o zaman.
tez mevzuları yani
yine de değilse bir şey diyemeyeceğim yani değilse o çeyiz konusunu evine eşya almak babında düşünebilirim ya da çok saflık olur bu bilemedim:26:

hayatımızın gereksiz bilgiler bölümünde güzel bir yer edindi kendine ama konunun başında biri "bu konu sahte" demişti de artık kimse inanmıyor onlara da

hayatımızın gereksiz bilgiler bölümünde güzel bir yer edindi kendine ama konunun başında biri "bu konu sahte" demişti de artık kimse inanmıyor onlara da

Bazılarının fake radarları cok kuvvetli İki ay önce fake diyenleri kimse ciddiye almıyordu da simdi harıl harıl yorum tahlili yapıyolar ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…