- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Ayrica Kuran hocasi olmak o kadar zor bir olay degil ki gerceklesmesin, sanki Cern de muhendislik yapacak.
Konu sahibi lutfen yeniden hayalindeki okulu oku ve sevdigin isi yap. Ben yazilimciyim ama gelecek yil sinava girip Sosyoloji okumak istiyorum ustelik senden cok daha buyugum :)
Istemeyene de Allah nasip etmiyor zaten merak etme.Evet fahri hocalık yapıyorum. Ama ilerisi için bu mesleği istemiyorum.
Biliyorum zorluyorlarmış çok. Zaten ben kadrolu değilim ki bu mesleği gerçekten isteseydim uğraşırdım, çok çalışırdım kpss ve mülakat için .
ne alakası var. öğretmek bir emektir ve ücreti olması da o kadar doğal. kuran okumak bir ibadettir ve onun için para alınmaz ama öğretmek öğretmen olmak bir meslektir, ve bunun ücreti alınabilir.Kuran hocalığı günümüzde meslek olarak görülse de hakikatte meslek değil. Ücretsiz ve gönülden yapılması gerekiyor. Bu konulara girmek istemiyorum ama kaynağı siz benden daha iyi biliyor olmalısınız..
ne alakası var. öğretmek bir emektir ve ücreti olması da o kadar doğal. kuran okumak bir ibadettir ve onun için para alınmaz ama öğretmek öğretmen olmak bir meslektir, ve bunun ücreti alınabilir.
tarih boyunca da alinmistir. günümüzle sınırlı değil yani.
konu sahibi istemiyorsanız mücadele edin ve yapmayın
sevmeden hiç bir iş yapilmaz
Bazılarının mantığı sadece aykırı olan düşünceleri kabul ediyor sanki dmi
Hem kendini eğitim ve öğretime adıycaksn hem karşılığında ücret talep ettiğin için sağda solda ayıplanıcaksn.. oh ne güzel. Ben şahsen merak ediyorum nedir bu mantığın kaynağı
Konu sahibi bence bu meslekten bi an once ayrıl hakederek severek yapan bireyler var bırak onlar yapsın yani biz yapalım. Sadece bu meslek için değil her meslek için geçerli.
Hanımlar,
şuraya bir hatırlatma notu düşeyim mi?
Konu meslek üzerine, öyle kalmaya devam etsin, başka taraflara çekilmesin, bende buralarda görünmek zorunda kalmayayım, iyi fikir değil mi sizce ?
Bir mantığı var hem de çok çok anlamlı ama ben girmek istemiyorum oralara, diğer insanlar da:)
Babana de ki: "her koyun kendi bacagindan"anlayacağını pek sanmıyorum.Çünkü ahiret için en uygun mesleğin bu olduğunu düşünüyor. Keşke severek yapabilseydim ama olmuyor ki offf
Konu hassas hayatım o yüzden takip listemde :))Hemen gelmişsin :))) hangi ara gördün burayı :)))
Kaynak Kuran. Kabul etmemek sizinle alakalı. Yorum yazacaksanız mesaj atın buradan yazmayın rica ediyorum yasak sonuçtane alakası var. öğretmek bir emektir ve ücreti olması da o kadar doğal. kuran okumak bir ibadettir ve onun için para alınmaz ama öğretmek öğretmen olmak bir meslektir, ve bunun ücreti alınabilir.
tarih boyunca da alinmistir. günümüzle sınırlı değil yani.
konu sahibi istemiyorsanız mücadele edin ve yapmayın
sevmeden hiç bir iş yapilmaz
Haklısınız. Benim de düşüncem hep bu olduğu için bu mesleğe girmek istemedim. Ailemin hatri için ben de denedim ama sadece denedim yeterli gelecek şekilde çok çalışmadım sınavlarına. Halbuki KPSS puanım da çok yüksekti. İstemedim aileme de çok zordu uğraşmıyorum dedim geçtim. Ki gerçekten de zordu ama olmayacak kadar da değildi. Her neyse ben sizin demek istediğinizi çok iyi anladım. Ama herkes öyle düşünmüyor. Herkes de kendinden mesul. Gönüllü olarak isteyen olursa yardımcı oluyorum, olurum. Bu ince bir çizgi benim dusunceme göre.Kaynak Kuran. Kabul etmemek sizinle alakalı. Yorum yazacaksanız mesaj atın buradan yazmayın rica ediyorum yasak sonuçta
Kaynak Kuran. Kabul etmemek sizinle alakalı. Yorum yazacaksanız mesaj atın buradan yazmayın rica ediyorum yasak sonuçta
Herkesin elinde bir meal Herkes hoca kesildi :)Kaynak mı kur'an ? Allah için siz bana msj atarmısnz çok merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?