Ve bu sabah 68.800 u gördüm. .
Sabah kahvaltim bir dilim karpuz
Bir tane hhaşlanmış yumurta. ..
Elavinya nereledee :)
Birg benimi aniyo buralardayim canım cocuklarla ugrasiyorum ramazan günü bi uyuyamiyorum 7de kalkiyoruz gün bitmio sinirliyim bea
Kizlar ogluma patates kofte yapmistim aksam menum
Oglumun artanlari :) iki kofte
7-8 patates
Salata
Yarim dilim ekmek
Yedim...
Simdide yeni olmaya baslayan küçük yesil elmalar var ya cook severim ondan yedim tam 4 tane :)
Bugünü bu sekilde kapatrm sanırım. Yatarken yazarim son durumu :)
Tabiki canm hoşgeldin. .. her pazartesi kilo bildirimi var .. 1. Seçilecek. ..😊Yine konuyu baştan yakalayamadim.Bende çok uzun zamandir diyetteyim 92 kiloydum bu sabah itibariyle 78.5 boy 167.Hedef 15 eylüle 73 kilo olmak yani kurbana 70 kilo olmak.Saat 17.00 den sonra bir sey yemiyorum arada bu saat 18.00e de kayiyor bazen meyve veya yoğurt yediğim oluyor.Gunluk 1200 kalori icerisinde kalmaya calisiyorum ve de her gun 1 saat spor yapmaya ama tabii arada kaynayabiliyor. Benide araniza alir misiniz?
Yine konuyu baştan yakalayamadim.Bende çok uzun zamandir diyetteyim 92 kiloydum bu sabah itibariyle 78.5 boy 167.Hedef 15 eylüle 73 kilo olmak yani kurbana 70 kilo olmak.Saat 17.00 den sonra bir sey yemiyorum arada bu saat 18.00e de kayiyor bazen meyve veya yoğurt yediğim oluyor.Gunluk 1200 kalori icerisinde kalmaya calisiyorum ve de her gun 1 saat spor yapmaya ama tabii arada kaynayabiliyor. Benide araniza alir misiniz?
İyi akşamlar kızlar! İftar menüm: 1 kepçe çorba, 3 yk mantı, bir parça tavuk, 2 yk yoğurt, az yağlı bol salata ve sebze yemeği. Evde sütlü tatlı vardı çok özendim 3 tk kadar yedim. İftar sonrası 4.2 km yürüdüm. Sabah da yürümüştüm toplam 7.8 km oldu. Günüm böyle geçti işte. Birazdan 1 armut yicem. Umarım tek kaçamağım tatlı olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm maşallah ... o yürüyüş le o tatli yok olup gitmiştir
kızlar geç oldu ama ben de katılayım mı. 10 kilo fazla ama 5 kilo versem yeter :))
inşallah canım yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gel canm gel... Kontenjan sınırsız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?