Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Ve bu sabah 68.800 u gördüm. .
Sabah kahvaltim bir dilim karpuz
Bir tane hhaşlanmış yumurta. ..

Süpersin cnm dünkü sporun faydası hemen çıktı bak. Ben de ebru şallının yeni cd sini aldım onu yapıcam akşam eve gidince

Kızlaaar neredesiniz
bugün hast işlerim vardı geç kahvaltı yaptım.
Çeyrek pide karışık tost
Tereyağlı yumurta
zeytin, peynir, dom salatalık
şekersiz çay
hala acıkmadım

Siz neler yapıyorsunuz?

Kizlar bende kahvaltidan sonra havuza indim geldim bi dus aldik oglumla bi tartiya cikayim dedim 68.500 gördüm :)
Simdi karpuz kestim . Karpuz yiyorum. .

Kizlar ogluma patates kofte yapmistim aksam menum
Oglumun artanlari :) iki kofte
7-8 patates
Salata
Yarim dilim ekmek
Yedim...
Simdide yeni olmaya baslayan küçük yesil elmalar var ya cook severim ondan yedim tam 4 tane :)
Bugünü bu sekilde kapatrm sanırım. Yatarken yazarim son durumu :)

Afiyet olsun cnm
sen aksamları erken yiyorsun sanırım. Çok büyük avantaj bu
Herkesin oğlu var heralde benim 2 tane

Yine konuyu baştan yakalayamadim.Bende çok uzun zamandir diyetteyim 92 kiloydum bu sabah itibariyle 78.5 boy 167.Hedef 15 eylüle 73 kilo olmak yani kurbana 70 kilo olmak.Saat 17.00 den sonra bir sey yemiyorum arada bu saat 18.00e de kayiyor bazen meyve veya yoğurt yediğim oluyor.Gunluk 1200 kalori icerisinde kalmaya calisiyorum ve de her gun 1 saat spor yapmaya ama tabii arada kaynayabiliyor. Benide araniza alir misiniz?

Tabiki canm hoşgeldin. .. her pazartesi kilo bildirimi var .. 1. Seçilecek. ..😊

Hoşgeldin canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi akşamlar kızlar! İftar menüm: 1 kepçe çorba, 3 yk mantı, bir parça tavuk, 2 yk yoğurt, az yağlı bol salata ve sebze yemeği. Evde sütlü tatlı vardı çok özendim 3 tk kadar yedim. İftar sonrası 4.2 km yürüdüm. Sabah da yürümüştüm toplam 7.8 km oldu. Günüm böyle geçti işte. Birazdan 1 armut yicem. Umarım tek kaçamağım tatlı olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm maşallah ... o yürüyüş le o tatli yok olup gitmiştir

Ya bende Zayıflamak istiyorum yardım lütfen😂 bayrama kadar bende 5 kilo verebilirmyim😯

Slm kizlar. Ben yeni evli sayilirim 10 ayda 8 kilo aldim tam. Gece yatana kadar aklima ne geliyosa yiyodum tam olarak 2 hafta once dur demeye karar verdim. Ilk once intetnette 1 hafta gece gunduz nasil zayiflarim diye arastirdim. Vee olayi birazda olsun cozdum 2 haftada 3 kilo verdim. Suanda devam ediyorum yaptigim cok zor bisey degil gunde 5 6 kez yiyorum ama az az.. zaten artik midemde kuculdu galiba 1 tabak corba bile fazla geliyo ama ben zorlada olsa sebze yemegimi,salatami, ekmegimi yiyorum..sizinle beraber devam etmek istiyorum insallah.. sabah tartildim 60.9 ciktim en son 65 leri bile gormustum ama basladgim gun 64 kiloydum tam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…