Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Allah bağışlasın canım, bebişe uzun hayırlı bi ömür dilerim. Evden çıkamıyosan Leslie sansone'un videoları var onlardan yaparak da zayıflayabilirsin bana eğlenceli geliyordu tavsiye ederim. İp atlamanın da faydasını görürsün büyük ihtimalle. Ben denemedim dizlerime aşırı yük biner diye. Menisküs ameliyatı olmuştum çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba ... Bugün kahvaltı yaptım üstüne koltukları sildim camları sildim temizlik yaptım saat 5 e kadar. Acayip acikmistim. Saat 5 te koca bir kase yoğurt bir Tabak dolu dolu taze fasulye dört kaşık falan salata bir dilimde ekmek yedim .. onla da kaldım. . Bişey yemedim sonra hala da acayip tokum. Kendimden habersiz bişey mi yedim acaba diye düşünüyorum ama 😁
yok yani yemedim bişey çok yoğun geçti fırsatım olmadı sanırım acikmaya

Çok teşekkür ederim

Yalnız ben sizinle aynı zaman diliminde değilim :26:, amerikada yaşıyorum, o yüzden 7 saat gerideyim. Ve malesef sizinle aynı zamanlarda giremeyeceğim topiğe, yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim.
Bugün gündüz de hiç giremedim, evi taşıyacaktık, bi eve bakmaya gittim, ardından hastane işim vardı, yemek çocuklar derken saat şu anda 23:06. Szide sabah oldu bile
Bugün hiç ama hiç dikkat etmedim, öğlen de akşam da dışarıda yedim , hem de çok fena direk fast food. Neyse silkinip kendime geliyorum, yarın sabahtan itibaren düzgün yemeğe başlıyorum

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin camm

1 ay sonra dugunum var ve suanda 80 kilo 1.70 boyundayım ideal kilom 60 kilo hikayem benim nişanlanmamla basladı onceden hıc takmadıgımı dusunurdum esim benı boyle begenmıstı vs... Ama ben 89.9 dan 80 ne dustum bu 3 ayda oldu verebıldıgımı bılıyorum ve gercekten azım ettım bol su çok onemlı su ıctıgınızde halı ıle wc ıhtıyacınız doguyor hem calısmıs hemde wc ye gıderken hareket etmıs oluyosunuz en az 2.5 lt tabırıne gıcık olsam da vucudunuzdaki her 20 kilo basına 1 litre içmenız gerektğini dusunuyorum okudugum bılgılre dayanarak tabı bı ara cok takıp heryerde herseyde bu konu ıle ılgılendıgım için suyun onemını cok ıyı bılıyor ve faydasını cok gordum sonra seker bayanlar seker en tatlı zehır elınızden gelıyosa kesınlıkle kullanmayınnn ben hıc cayı sekersız ıcen bırı degılımdır ama ben yaptı ısem ınanın herkes yapar sımdı rmazan dolayısı ıle devam etmıyorum zaten mıgrenım var ac kalmak hıc yaramıyo sosyal hayatımı kısısel hayatımı cok etkılıyo dıyecegım o ki hanımlar kendınız saglıgınız ıcın saglıklı kılo verın 2 ayda olacak bıse ama sporsuz olması pek saglıklı degıl spor ılla kosmak yurumek degıl kı cok etkılı hareketler var ve nternet gıbı bı velinimet var bakın arastırın yapın ve gercekten kendınıze guvenın ben zayıflamayı soyle dusundum yaklasık bı ay kadar ayaklarımda agrı hıssettım bedenımı tasımadıgını farkettım ayaklarımın sıkıntı cekınce azımle karar verdım ve destek cok onemlı bırbırımıze destek olalım ve saglıklı hanımlar anneler olalım... Ramazan ayında beslenmekle ılgılı goruslerınızıde almak ısterımm... Hepınız cok guzelsınız guzellıklerınızın farkında olun ınsallah :)))) hayırlı ve huzurlu gunler hepımızın olsun :)))

Canm ne iddaasi :)
Canım yakın bi arkadaşım var onunla iddiaya girmiştik. Kpss'den sonra (5 temmuz itibariyle) 3 ayda 9 kilo vermem lazım. Başarırsam o bana elbise alacak başaramazsam ben ona kot ceket alıcam. İlk hafta o kadar dikkat etmedim ama 400 gr verdim. Gerçi adeti bitmişti onun da etkisi olabilir tabii. Baktım o hızda olmaz dedim destek lazım. O yüzden işte buradayım. Sizden yardım almaya ve sizi sonuna kadar desteklemeye. O kot ceketi kaptırmıcam
Sen hem hareketlerini yapmışsın hem de az yemişsin canım. Demek ki küçülüyo mideler yavaştan
Hoşgeldin aramıza canım olsun farketmez zaten hepimiz girebildiğimiz zaman giriyoruz. Ev taşımak yorucu iş sana kolay gelsin canım. Ne zaman müsait olursan gel. Sırf buraya yazacağım diye inan öğünlerime daha dikkat ediyorum. Yani mükemmel besleniyo değilim ama her bulduğumu yiyebilen birine göre gayet iyi gidiyorum bence Sen de istediğin zaman yaz bizi yalnız bırakma burda

Ne kadar güzel yazmışsın öyle. Gülümseyerek okudum yazdıklarını. Allah mesut etsin şimdiden. Hoşgeldin aramıza. Ne güzel söylemişsin bak daha önce başarmışsın. Çok kolay olmamıştır eminim ama çok zor da değildir. Birbirimize burada destek oluruz bilgiler veririz 1 ay sonra sen daha sağlıklı bir gelin olursun. Ve Kurban Bayramı'nı da sağlıkla karşılamak hepimize nasip olur inşallah

İftar menüm: 1 kepçe çorba 4-5 yk sebze bol salata 1 dilim ekmek 5 çatal kadar sütlü tatlı (ya bu tatlı olayını sıfırlayamadım canımı sıkıyo) biraz meyve
Gece:Meyve ve ice tea
3 km yürüyüş (Sabah da 4.8 km yürümüştüm toplam yine 7.8 km oldu)

Sahur:
2 dilim ekmek 2 parça peynir domates-salatalık ve 1 haşlanmış yumurta

Kızlar millet su içince doyduğunu söylüyo ben pek acıkıyorum iftara kadar yahu. Biraz kaçamaklı oluyo bu yüzden. Meyveyi de fazla kaçırıyorum. ice tea de var. :2:

Bu sabah yürüyüşe çıkmadım. Temizliğe kadın geldi. Yürüyüşe çıkınca bi hoş oluyorum uyuyakalıyorum sonra. gece yürücem artık bolca. Ayağım su topladı ona rağmen yürücem

Hosgeldin..fast foodu kessen bile ciddi kilo verirsin bize takil ve spor yapmaya calis gitmeyecek kilo yok canim

Oy masallah hem menu super hem hareket boll sen hedefe ulasirsin bu gidisle canim

Cok bilinclisin canim sen dw hosgeldin. Bu bilincle geriye sadece uygulamak kaliyor bence cok kolay yapacaksin

Herkese gunaydin..bufun cok iyiyim. Dun yaklasik iki saat spor yaptim. Cocuklari uyuttum once kosu bandinda 25 dakika tempolu yurudum sonra bir saat pilates yaptim kaslar yandi resmen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunku menum oglen iki lahmacun ayran
Aksam ise yarim tabak yogurtlu manti
Sonra biraz dondurma yedim onu eritmek icin de ha babam spor yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosbulduk: rabbım herkesın gonlundekını omrune hayrlı eylesın... insallah hersey guzel olucak yeterki kendımızı bilelim benim acık nıyetımde rahat bı hamilelik ve sonrasında rahat olmak ıdeal kiloya geldgımde ınsallah hamıle kalıp sızlerle paylasmak hepımızın bı ailesi var muhakkak ama kız kardes baskadır benım kız kardesım sızsınız ben uye olma konsunda cok ıyı degıldım ama sonunda oldum yoksa uzun zaman takıpcınımızımmm ve takdır edıyorum burdakı hanımları masallah :))) benıde bı kız kardesınız gorun...

Hosbuldum :)) hemde coook hosbuldum destekle herkes iyi yerde olcak ınsallah:)))

Canm tabiki öyle. . Bizim burada birbirimize olan sevgimiz desteğimiz karşılıksız .. karşılıksız yapılan şeyler o derece gönüldendir. .. hep birlikte kilolarımızdan kurtulcaz inşallah canm. Kurban Bayramı na 10 kiloyu yok sayıyorum hepimiz için 😆

insallah kadınlar hatta tum ınsanlar ısterse herseyı elde edebılır onlar ıcın ıyı yada kotuyu rabbım bılır onun deedıgının dısına zaten cıkamayız ama kadın olarak daha kudretlı olmamız lazım herzaman herkese anne baba esde dahıl buna kadın guclu ıse evlılıkte duzgun cocuklarda saglıklı bı ev ıcınde saglıklı bıreyler...

Kızlar bugün güzel bir kahvaltı yaptım ... ama dün bişey yememek rağmen sabah 69 çıktım sanırım o koca kase yoğurt tan öyle çıktım. Artık pazartesi den pazartesi ye tartilmayi düşünüyorum. Sıkıldım tartilmak tan . 😩

Merhaba arkadashlar. Artik bundan sonra inshallah ben de aranizdayim.

Kurban bayramini okuyunca, neee.. Hep korktugum, dushundugum shey dedim. Misafirler, eltiler hep bir arada, Ben bu kilolarimla .((

120 kiloydum arkadashlar, 1 ayda tam 10 kg verdim. Shuan 109 kg-yum. Kurban bayramina kadar ben de 10 kg verip, artik 2-li rakamlara inmek istiyorum.

10 gundur kilo vermem durdu, bunu Ramazana bagliyorum ama motivasyonumu da kaybetmek istemiorum. Desteginize ihtiyacim var arkadashlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…