Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

vouv çok iyi zayıflamışsın. peki neler yedin. yani çok yağlı şeyler ya da hamur işleri yememiş olmalısın ?

Eklentiler

• $2014-06-06 18.16.37.webp
    24 KB · Görüntüleme: 99
Eklenti deneym dedim fazla becerdm galiba idare edin kendi konuma gidip bi önce sonra becerey bakim

Merhaba,
Ben de kendi konumu açmıştım geçen sene, orda 6-7 ayda 18 kilo verdim, ama çok sıkıldım bıraktım. Şu anda 70 civarı olmam lazım, bir kilo almışım gibi görünüyor. Hedef kilom ise 64. Boyum 168 bu arada. Ben de katılabilir miyim aranıza.

Hayranım sana süper yürüyorsun

Evlilik mutlaka aldırıyor, önüne geçmişsin iyi ki, hoşgeldin bu arada

yeni üyeyim.şu siteyi kullanmayı çözebilsem güzel olcak ben diyet yapayım diye hiç yemek yemiyorum kısa bi süreliğine zayıflıyorum. ama kalıcı olmuyo. sanırım hatalı bi davranış.
Yemeden olmaz doyana kadar sağlıklı şeyler yiyeceksin bi de yürüyüs yaptın mı oh mis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar. Hiç keyifli değilim sporumu yapamadım. Uyuyakalmışım oğlanı uyuturken çok pişmanım ve tartıda artı gördüm. Lütfen beni biri dürtsün..
yeni gelen kızlar da hoş safa gelmiş

günaydinlar o artilar kilo almak dgl bea.bende de oluyo zaman zaman ödem kabizlik vs.durumlar etki ediodur

Günaydın canım ... kesinlikle moralini bozma elavinya nin dedigi gibi kilo almadn. Siskinlik falan oluyor. Aynen tam gaz devam canım. Moral bozmak yok .

Bende 2 gündür doğru düzgün bişey yemiyorum. Yarın güzel yemek hazırlıcm insallah. . cok acim :)

Hadi bakalım bugünkü menün renkli olacak. Ben aç kalamıyorum yaa 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yeni üyeyim.şu siteyi kullanmayı çözebilsem güzel olcak ben diyet yapayım diye hiç yemek yemiyorum kısa bi süreliğine zayıflıyorum. ama kalıcı olmuyo. sanırım hatalı bi davranış.
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza : Hızlı verilen hızlı geri alınıyo ne yazık ki.. Vücudunu aç bırakma sakın kilolar yavaş da olsa sağlıklı gitsin tam gitsin.
Hoşgeldin süpersin :) Bize de ilham ol burada. Başarılar canım :)
Ya bende Zayıflamak istiyorum yardım lütfen😂 bayrama kadar bende 5 kilo verebilirmyim😯
Biz 10 kiloyu hedefliyoru sen hayli hayli verirsin 5 kiloyu Hoşgeldin aramıza canım.
Aramıza hoşgeldin canım Ne güzel vermişsin yaa maşallah.

5yasinda kizim 2yasi
Eki Görüntüle 1190385 nda oglum var teyzeleri.iste bu
Allah bağışlasın ne tatlılar maşallah yaa :)

Sağol canım. Valla iddiam var kaybetmemem lazım ondan bu aşk

Canım takma oluyo bazen. bol su iç belki kabızlık falandır. Ben çok çekiyorum ondan :44:
Kızlar 68.500 çıktım bu sabah. 💞💞

E çok iyi canım. Bak adın gibi "Zor değil" inşallah bizde de eksilmeler olur.

Sahur:
1 armut 2 dilim karpuz 2 dilim ekmek peynir (Ne kadar yedim uyku sersemi bilmiyorum çok değildi ama) 1 yumurta bol su

Sabah erken kalktım yine. 4.7 km yürüdüm

Sağolun var olun 2 gün yürümesem böyle hissediyorum ben akşama yaparım inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E çok iyi canım. Bak adın gibi "Zor değil" inşallah bizde de eksilmeler olur.[/QUOTE]

İnşallah canm

Hoşbulduk cnm Teşekkürler. Ama ben yürüş yapamıyorum küçük bebeğim var ne yapa bilirim kilo vermek için yemğimi azalttım bol su içiyorum iftardansonra.ip atlamanın fayfası olur mu ve evin içinde yürümenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…