Slm kizlar. Ben yeni evli sayilirim 10 ayda 8 kilo aldim tam. Gece yatana kadar aklima ne geliyosa yiyodum tam olarak 2 hafta once dur demeye karar verdim. Ilk once intetnette 1 hafta gece gunduz nasil zayiflarim diye arastirdim. Vee olayi birazda olsun cozdum 2 haftada 3 kilo verdim. Suanda devam ediyorum yaptigim cok zor bisey degil gunde 5 6 kez yiyorum ama az az.. zaten artik midemde kuculdu galiba 1 tabak corba bile fazla geliyo ama ben zorlada olsa sebze yemegimi,salatami, ekmegimi yiyorum..sizinle beraber devam etmek istiyorum insallah.. sabah tartildim 60.9 ciktim en son 65 leri bile gormustum ama basladgim gun 64 kiloydum tam..
vouv çok iyi zayıflamışsın. peki neler yedin. yani çok yağlı şeyler ya da hamur işleri yememiş olmalısın ?[/QUOT.
Ramazan oncesindeki menum su,,
Sabah uyaninca hemen 1 b. Normal su iciyorum ki kahvaltiyi hazirlayana kadar. Metabolizmam calismaya baslasin die. Menu vermemin anlami var mi bilmiyorum ama yaptigim su ekmek sadece 2 dilin kavaltu.ve aksam..sekeri kestim.cips cikolata yok hic.sadece bittet cikolatam var dolapta gunde 1 parca atiyorum agzima o kadar. Bol bol su,yesilcay iciyorum.. aksamda yuruyorum yurudugum zaman her sabah tartildigimda en az 400 gr.gitmis oluyo ama hergun yueuyemiyorum malesef ip atliyorum evde:) bol bol tavuk koftr ve türlü yiyorum aksam. Ama 7den sonra yeme en fazla 3 gun de alisirsin..
İyi akşamlar kızlar! İftar menüm: 1 kepçe çorba, 3 yk mantı, bir parça tavuk, 2 yk yoğurt, az yağlı bol salata ve sebze yemeği. Evde sütlü tatlı vardı çok özendim 3 tk kadar yedim. İftar sonrası 4.2 km yürüdüm. Sabah da yürümüştüm toplam 7.8 km oldu. Günüm böyle geçti işte. Birazdan 1 armut yicem. Umarım tek kaçamağım tatlı olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evlilik mutlaka aldırıyor, önüne geçmişsin iyi ki, hoşgeldin bu aradaSlm kizlar. Ben yeni evli sayilirim 10 ayda 8 kilo aldim tam. Gece yatana kadar aklima ne geliyosa yiyodum tam olarak 2 hafta once dur demeye karar verdim. Ilk once intetnette 1 hafta gece gunduz nasil zayiflarim diye arastirdim. Vee olayi birazda olsun cozdum 2 haftada 3 kilo verdim. Suanda devam ediyorum yaptigim cok zor bisey degil gunde 5 6 kez yiyorum ama az az.. zaten artik midemde kuculdu galiba 1 tabak corba bile fazla geliyo ama ben zorlada olsa sebze yemegimi,salatami, ekmegimi yiyorum..sizinle beraber devam etmek istiyorum insallah.. sabah tartildim 60.9 ciktim en son 65 leri bile gormustum ama basladgim gun 64 kiloydum tam..
Yemeden olmaz doyana kadar sağlıklı şeyler yiyeceksin bi de yürüyüs yaptın mı oh misyeni üyeyim.şu siteyi kullanmayı çözebilsem güzel olcakben diyet yapayım diye hiç yemek yemiyorum kısa bi süreliğine zayıflıyorum. ama kalıcı olmuyo. sanırım hatalı bi davranış.
günaydinlar o artilar kilo almak dgl bea.bende de oluyo zaman zaman ödem kabizlik vs.durumlar etki ediodurGünaydın kızlar. Hiç keyifli değilim sporumu yapamadım. Uyuyakalmışım oğlanı uyuturken çok pişmanım ve tartıda artı gördüm. Lütfen beni biri dürtsün..
yeni gelen kızlar da hoş safa gelmiş
Günaydın kızlar. Hiç keyifli değilim sporumu yapamadım. Uyuyakalmışım oğlanı uyuturken çok pişmanım ve tartıda artı gördüm. Lütfen beni biri dürtsün..
Kızlar 68.500 çıktım bu sabah. 💞💞
Bende 2 gündür doğru düzgün bişey yemiyorum. Yarın güzel yemek hazırlıcm insallah. . cok acim :)
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza :yeni üyeyim.şu siteyi kullanmayı çözebilsem güzel olcakben diyet yapayım diye hiç yemek yemiyorum kısa bi süreliğine zayıflıyorum. ama kalıcı olmuyo. sanırım hatalı bi davranış.
HoşgeldinSlm kizlar. Ben yeni evli sayilirim 10 ayda 8 kilo aldim tam. Gece yatana kadar aklima ne geliyosa yiyodum tam olarak 2 hafta once dur demeye karar verdim. Ilk once intetnette 1 hafta gece gunduz nasil zayiflarim diye arastirdim. Vee olayi birazda olsun cozdum 2 haftada 3 kilo verdim. Suanda devam ediyorum yaptigim cok zor bisey degil gunde 5 6 kez yiyorum ama az az.. zaten artik midemde kuculdu galiba 1 tabak corba bile fazla geliyo ama ben zorlada olsa sebze yemegimi,salatami, ekmegimi yiyorum..sizinle beraber devam etmek istiyorum insallah.. sabah tartildim 60.9 ciktim en son 65 leri bile gormustum ama basladgim gun 64 kiloydum tam..
Biz 10 kiloyu hedefliyoru sen hayli hayli verirsin 5 kiloyuYa bende Zayıflamak istiyorum yardım lütfen😂 bayrama kadar bende 5 kilo verebilirmyim😯
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba,
Ben de kendi konumu açmıştım geçen sene, orda 6-7 ayda 18 kilo verdim, ama çok sıkıldım bıraktım. Şu anda 70 civarı olmam lazım, bir kilo almışım gibi görünüyor. Hedef kilom ise 64. Boyum 168 bu arada. Ben de katılabilir miyim aranıza.
Allah bağışlasın ne tatlılar maşallah yaa :)5yasinda kizim 2yasi
Eki Görüntüle 1190385 nda oglum var teyzeleri.iste bu
Hayranım sana süper yürüyorsun
Evlilik mutlaka aldırıyor, önüne geçmişsin iyi ki, hoşgeldin bu arada
Yemeden olmaz doyana kadar sağlıklı şeyler yiyeceksin bi de yürüyüs yaptın mı oh mis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım takma oluyo bazen. bol su iç belki kabızlık falandır. Ben çok çekiyorum ondan :44:Günaydın kızlar. Hiç keyifli değilim sporumu yapamadım. Uyuyakalmışım oğlanı uyuturken çok pişmanım ve tartıda artı gördüm. Lütfen beni biri dürtsün..
Kızlar 68.500 çıktım bu sabah. 💞💞
Süpermiş :)
iPhone'den gönderildi.
Sahur:
1 armut 2 dilim karpuz 2 dilim ekmek peynir (Ne kadar yedim uyku sersemi bilmiyorum çok değildi ama) 1 yumurta bol su
Sabah erken kalktım yine. 4.7 km yürüdüm
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza :Hızlı verilen hızlı geri alınıyo ne yazık ki.. Vücudunu aç bırakma sakın kilolar yavaş da olsa sağlıklı gitsin tam gitsin.
Hoşgeldinsüpersin :) Bize de ilham ol burada. Başarılar canım :)
Biz 10 kiloyu hedefliyoru sen hayli hayli verirsin 5 kiloyuHoşgeldin aramıza canım.
Aramıza hoşgeldin canımNe güzel vermişsin yaa maşallah.
Allah bağışlasın ne tatlılar maşallah yaa :)
Sağol canım. Valla iddiam var kaybetmemem lazım ondan bu aşk
Canım takma oluyo bazen. bol su iç belki kabızlık falandır. Ben çok çekiyorum ondan :44:
E çok iyi canım. Bak adın gibi "Zor değil"inşallah bizde de eksilmeler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?