Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

cesmi anneanneyi alkışlıyorum canım süper anneanne ne güzel birlikte diyet yaparsınız işte

duygu güzel bir akşam olmuş ne güzel.regli bittiğinden 3 gün sonra ancak şişlik tam anlamıyla geçiyormuş diye okumuştum bi yerde pazartesi güzel bir rakam bekliyo olacak seni

bugün çok yoruldum pestilim çıktı resmen kızlar okulda sıcakta töreni bekle oradan işe geç orda koştur koştur çalış tekrar son sürat kızın okul çıkışına yetiş arkasından kırtasiye listesindekileri almaya git eve gel sofra kur kaldır normaldeki tempomda yüksek ama hasta iken çok fena oluyorum gittikçe daha mı hasta oluyorum sanki anlamadım

canım benim 8-9gün sürüyor haftaya salı yada çarşamba biterr büyükbir ihtimal çokgüçsüz düşüyorum oyüzden inşallah güzel değerlendiririm

anammm gözümkorktuu bende 3-4yıla böyle koştururummm

bu arada okul dönemi başlayantüm kuzulara şimdiden başarılar dilerim anneleri sizlerinde ALLAH yardımcınız olsunn

öyledir benim ananemm bitanediirrrrr

şimdi 2 gün evdekinden bile dikkatli beslenirim vallaa

haklısınn sanırım:) o zaman kahvaltıya biraz daha ağırlık veririm ekmeği artırırım:) ya sanırım ben çok su içiyorum ondan bunlar bana az gelmiyor bugün en az 3-5 4 lt su içmişimdir:) ama dediklerini uygulıcaam

nazenin (bu ismi çok severim) sen de haklısın dediğin gibi fdm ile aynı şeyleri söylemişsinn artırıcam ben de yediklerimii :)

çok teşekkür ederim iligilenip cevap yazdıgınız için

bugün arkadaşımın doğum gününe gittim orda ton balıklı salata yedim ve pastadan bir dilim bile almadım(önceden yediklerime sayıyorum) arada da birkaç erik yedim ve günü de böylece bitiriyorum :)

bugün arkadaşımın doğum gününe gittim orda ton balıklı salata yedim ve pastadan bir dilim bile almadım(önceden yediklerime sayıyorum) arada da birkaç erik yedim ve günü de böylece bitiriyorum :)

önceki sayfaların birinde fdm arkadaşımız diyetisyenin ona yazdıgı bir listeyi yazmıştı buraya. bi ona göz at istersen canım. onun sana faydalı olacagına inanıyorum.

az ve uzun aralıklarla yersen metabolizma yavaşlar ve kilo vermeni yavaşlatır haberin olsun canım

Kızlar şehir dışından misafirimiz geldi, hastaneye getirmiş annesini, o yüzden onları yemeğe götürdük akşam. Eve ancak geldim. Öğlen ızgara yediğim için akşam canım istemedi, et sote söyledim, bol acılıydı. Biraz yağlı geldi ama suyunu yemedim. Yanında salata yedim. Ekmek yemedim:)) Tatlı siparişi vermedim:)) İş çıkışı da 45 dakika yüzdüm. Bu hafta başka yüzemem sanırım ama başlamak bile iyi geldi, haftaya yüzmeye devam, özlemişim.

Şimdi kendime 1 bardak ballı süt yapacağım (1 tatlı kaşığı bal ve 1 bardak yarım yağlı sütle) ve günü kapatacağım. Hepinize iyi geceler..

merhaba bayanlaaaarrr :) beni de alın aranıza hep birlikte şu kiloları verip kurtulalım artıııııkkkkk kilo verme listesine beni de dahil edebilir misinz ?

ya canım ben de öyle yapıyorum da dışarı çıkınca sürekli bir şeyler yiyemiyorum ev de 5-6 öğüne kadar gidiyorum:)

canım benim 8-9gün sürüyor haftaya salı yada çarşamba biterr büyükbir ihtimal çokgüçsüz düşüyorum oyüzden inşallah güzel değerlendiririm

Duygu 8-9 gün çok değil mi canım ya, Allah kolaylık versin, ben 3-4 günde perişan oluyorum, seni düşünemiyorum bile.

Günaydın Duygu, ne güzel dilekler bunlar...
ee güne iyi başlıyalım dimiii iyi olsunnn herşeyy
Duygu 8-9 gün çok değil mi canım ya, Allah kolaylık versin, ben 3-4 günde perişan oluyorum, seni düşünemiyorum bile.
oo bazen "10 olur bazen ayda 2keree neyseki kansız değilimmm tabi yorgun düşüyorummm o ayrı

merhaba bayanlaaaarrr :) beni de alın aranıza hep birlikte şu kiloları verip kurtulalım artıııııkkkkk kilo verme listesine beni de dahil edebilir misinz ?
maalesef şu an listeye kimseyi alamıyoruz.. ama eksilmeler olursa ve sen düzenli bi paylaşımda bulunursan neden olmasın...

kızlar şu alttaki çizelgeyi nasıl yaptınızzz?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu linkteki yazıda detaylı şekilde anlatılıyor..

kızlar hepinize günaydınlar........

güzel, güneşli ama o kadar karışık bi gün yaşıyoruz ki.. okulların durumu hiç iç açıcı değil..öğretmen yok, öğrenci var-yok..aman karmakarışık işte

kurban bayramına tam 36 gün kaldı..dişimizi biraz daha sıkalım.. bol sporlu günler yaşayalım.. zaten sonbahar kendini iyice göstermeye başladı mı spor yapamayız dışarıda. bu günleri iyi değrelndirelim..5 hafta da en az ama en az 4 kilo vermem gerek...

sağ ol canimm yavaş yavaş ifadeleri öğreniyorummm bir de ben kilo verince çizelgemi değiştireyim mi yoksa pazartesi mi değiştireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…