- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.741
cesmi anneanneyi alkışlıyorum canım süper anneanne ne güzel birlikte diyet yaparsınız işte
duygu güzel bir akşam olmuş ne güzel.regli bittiğinden 3 gün sonra ancak şişlik tam anlamıyla geçiyormuş diye okumuştum bi yerde pazartesi güzel bir rakam bekliyo olacak seni
bugün çok yoruldum pestilim çıktı resmen kızlar okulda sıcakta töreni bekle oradan işe geç orda koştur koştur çalış tekrar son sürat kızın okul çıkışına yetiş arkasından kırtasiye listesindekileri almaya git eve gel sofra kur kaldır normaldeki tempomda yüksek ama hasta iken çok fena oluyorum gittikçe daha mı hasta oluyorum sanki anlamadım
cesmi anneanneyi alkışlıyorum canım süper anneanne ne güzel birlikte diyet yaparsınız işte
duygu güzel bir akşam olmuş ne güzel.regli bittiğinden 3 gün sonra ancak şişlik tam anlamıyla geçiyormuş diye okumuştum bi yerde pazartesi güzel bir rakam bekliyo olacak seni
canım sabah yediklerin senin kilondaki biri için çok çok az..
1.bu kadar az yersen diyetten çabuk bıkarsın
2. bu kadar az yemeyle verdiğin kilolar eski düzenine dönünce hop diye geri geliverir.
senin kilonda birinin vücudunun ihtiya.ç duyduğu kalori ile 60 kilodaki birininki aynı değil.diyetisyenlerin listesi bile değişiyor ona göre.. bakıyorsun birine hiç ekmek yedirmiyor, birine günde 8 dilim ekmek var..tabi bunlar benim görüşüm ama yediklerin gerçekten az.. ki kahvaltıyı ne kadar dolu yaparsan gün içinde beslenmen daha düzenli olacaktır..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin genelde bu şekildemi diyet yapıyorsun bilmiyorum ama bunlar senin kilona göre biraz az değil mi canım şimdi bu kadar kısıtlı kaloriyle başlarsan kilon azaldıkça nereden nasıl kalori kısıtlayacaksın profesyonel yardım alıyormusun bilmiyorum ben 86 kg ile başladıgımda önce her ögünde 2 dilim ekmekle başlamıştım sonra kilom azalıp kilo vermem yavaşladıkça ekmeği porsiyonları azaltmıştım mesala ama yinede tabiki kendini en iyi yimne sen bilirsin benimkisi sadece bi öneriydi
bugün arkadaşımın doğum gününe gittim orda ton balıklı salata yedim ve pastadan bir dilim bile almadım(önceden yediklerime sayıyorum) arada da birkaç erik yedim ve günü de böylece bitiriyorum :)
önceki sayfaların birinde fdm arkadaşımız diyetisyenin ona yazdıgı bir listeyi yazmıştı buraya. bi ona göz at istersen canım. onun sana faydalı olacagına inanıyorum.
az ve uzun aralıklarla yersen metabolizma yavaşlar ve kilo vermeni yavaşlatır haberin olsun canım
günaydın keyifli, huzurlu,mutlu bir gün geçiririz inşallahh
canım benim 8-9gün sürüyor haftaya salı yada çarşamba biterr büyükbir ihtimal çokgüçsüz düşüyorum oyüzden inşallah güzel değerlendiririm
ee güne iyi başlıyalım dimiii iyi olsunnn herşeyyGünaydın Duygu, ne güzel dilekler bunlar...
oo bazen "10 olur bazen ayda 2keree neyseki kansız değilimmm tabi yorgun düşüyorummm o ayrıDuygu 8-9 gün çok değil mi canım ya, Allah kolaylık versin, ben 3-4 günde perişan oluyorum, seni düşünemiyorum bile.
maalesef şu an listeye kimseyi alamıyoruz.. ama eksilmeler olursa ve sen düzenli bi paylaşımda bulunursan neden olmasın...merhaba bayanlaaaarrr :) beni de alın aranıza hep birlikte şu kiloları verip kurtulalım artıııııkkkkkkilo verme listesine beni de dahil edebilir misinz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlkızlar şu alttaki çizelgeyi nasıl yaptınızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?