- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.761
canım benim 8-9gün sürüyor haftaya salı yada çarşamba biterr büyükbir ihtimal çokgüçsüz düşüyorum oyüzden inşallah güzel değerlendiririm
canım suni şişkinlik gibi bir şeyy,vucud su topluyor regl bitince 1 kaç gün sonra düzeliyor moral bozulşey değil yani
kızlar destekleriniz için tşkederimmm.
Bugünkü menümm:
Sabah domates,biber,lor peyniri,maydanoz kızarmış bir dilimçavdar ekmeği
öğlen işden güçden yemeği unuttum işim bitince 1 bardak nescafe şekersiz kremasız,biraz süt koydum zencefilli tarçınlı kurabiyem acayiop tok tutuyor
akşam: Evlilik yıldönümünü evde kutlamaya kararverdik köfte patates (tefal actifryda pişirdim yarım kaşık yağda) çiğköfte ,amerikansalatası hepsinden birer tadımlık yanında vişne soda içtik ekmeksizz
bugün biraz yoğun bir yemek tablosu ama en azzararla kapattım böyle özelgünlere çok önem veririm hepinize sevgilerrr
iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim
pomo canım tavuk sinitzeli ben hazır olarak alıyorum hazır yemek diye yazıyoryaa sadece ısıtıyorum zaten pişmiş yemek.tavuk butları baharatlayıp fırın poşetinde pişiriyorum oda çok güzel oluyor fikir olsun diye söyleyeyyim dedim.
biz genelde sadece pazartesi tartılıp pazartesi değiştiriyoruz çizelgelerimizi..sağ ol canimmyavaş yavaş ifadeleri öğreniyorummm bir de ben kilo verince çizelgemi değiştireyim mi yoksa pazartesi mi değiştireyim
evet dün senin için stresli olmuş ama mağnum çok kalorili bişey keşke onun yerine daha masum dondurma tercih etseydin.. eminim sen de sonradan pişman olmuşsundur ama...bi de pomo canım depresif üzgün bi halin var sanki.. ne olur silkelen ve kendine gel..umarım hmen regl olursunda enerjini boşaltırsıngunaydın kızlar,
evde net olmadıgı ıcın aksam gıremedım. dedım ya ustalar kabloları koparmıslar sanırım bır hafta on gun daha ınternetımız olmaz, yalıtım bıtınce yaptıralım dedı esım, yıne koparırlar sımdı dedı.
neyse dun 1 saat kadar yürüdüm iş çıkışı. 286 kalorı yakmısım.
ama bır cıs yaptım, canım cok dondurma cektı ve bır magnum yedım yuruyus yaparken. dun aksam da asırı gergındım regl olmama az kaldı o yuzden mı ya da aylardır olmadıgım ıcın mı oyle bır anda buhran geldı bılmıyorum cunku ev sahıbımle bıle tartıstım, yemek olurken oturdum agladım baya. dondurma da sanırım oyuzden oldu, cunku normalde hıc bozmuyorum.
aksam yemegı: 2 orta boy kofte, fırında, yagsız, yaglı kagıtta pısırdım, az domates-yesıllık ve 2 taze yesılbıber ıle yedım, 1 tane de kucuk kornıson tursu yedım. ve 4 kasık tam yaglı yogurt.
aksam hareket olarak baska bırsey yapmadım suyu 2,5 lıtre ıle tamamladım. fılm ızledım, rahatlamak ıcın. yanlız kalmayı tercıh ettım. ve uyudum sonra.
bence dışardan aldığın harçları kullanma muhtemelen için de monosodyum glutamat yani çin tuzu denilen bir nevi zehir var onların içinde.. kendin evdeki bahatralradan sos hazırla..zaten poşette pişti mi lezzetine doyum olmuyor..hımm hazır alıyorsun demek. dıyette doktorlar hazır kut meyve suyunu bıle yasakladıkları ıcın ben hazır almayayım dıyorum snıtzelı. evde kendım yapardım, pane harcı ıle normalde de. hımmmm fırın posetınde yapacagım zaten bır dahakı tavuk yemegıme.evde vardı harç falan almıstım.
sevindim canım sorunu halletmenizefdm, canım cok sagol msj atmıssın. dun neslı yardım ettı, ve hatayı bulduk ve basardık ekledık cızelgeyı.
kızlar hepinize günaydınlar........
güzel, güneşli ama o kadar karışık bi gün yaşıyoruz ki.. okulların durumu hiç iç açıcı değil..öğretmen yok, öğrenci var-yok..aman karmakarışık işte
kurban bayramına tam 36 gün kaldı..dişimizi biraz daha sıkalım.. bol sporlu günler yaşayalım.. zaten sonbahar kendini iyice göstermeye başladı mı spor yapamayız dışarıda. bu günleri iyi değrelndirelim..5 hafta da en az ama en az 4 kilo vermem gerek...
gunaydın kızlar,
evde net olmadıgı ıcın aksam gıremedım. dedım ya ustalar kabloları koparmıslar sanırım bır hafta on gun daha ınternetımız olmaz, yalıtım bıtınce yaptıralım dedı esım, yıne koparırlar sımdı dedı.
neyse dun 1 saat kadar yürüdüm iş çıkışı. 286 kalorı yakmısım.
ama bır cıs yaptım, canım cok dondurma cektı ve bır magnum yedım yuruyus yaparken. dun aksam da asırı gergındım regl olmama az kaldı o yuzden mı ya da aylardır olmadıgım ıcın mı oyle bır anda buhran geldı bılmıyorum cunku ev sahıbımle bıle tartıstım, yemek olurken oturdum agladım baya. dondurma da sanırım oyuzden oldu, cunku normalde hıc bozmuyorum.
aksam yemegı: 2 orta boy kofte, fırında, yagsız, yaglı kagıtta pısırdım, az domates-yesıllık ve 2 taze yesılbıber ıle yedım, 1 tane de kucuk kornıson tursu yedım. ve 4 kasık tam yaglı yogurt.
aksam hareket olarak baska bırsey yapmadım suyu 2,5 lıtre ıle tamamladım. fılm ızledım, rahatlamak ıcın. yanlız kalmayı tercıh ettım. ve uyudum sonra.
kız sen de verirsin hem senin 3 kilo vermen daha olağan bence..ama inanıyorum ki takım olarak güzel sonuçlar alıcaz..benim de reglim geldi gelecek şu bir hafta içinde.. ve tanm 10 gün sürer benim ki..Okullar epey karışmış sanırım, benim arkadaşların çocuklarından da var okula başlayanlar, herkes karışık aslında. Bu sene epey zor geçecek sanırım, hele de senin için. Kolay gelsin. Senin kilo hedefine ulaşmana az kalmış zaten, yaparsın merak etme. Ben bu hafta regl olacağım için umutsuz vakayım malum:) Ama ben de bayrama kadar 70 kg'ın altına inmek istiyorum.
güzel bi kahvaltı olmuş..Kızlar ben kahvaltıda 2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırladığım yağsız tost yedim. İçine 1 tatlı kaşığı lor ve 1 tatlı kaşığı kadar antep salçası sürdüm, üstüne de 2 dilim hindi salam (1 tanesi 10 kalori) koydum, yanında da sütlü şekersiz kahvemi içtim.
Canım, geçmiş olsun. Regl olamadığın içindir bu sıkıntı, olunca rahatlarsın. Magnum yerine külah dondurma falan daha sağlıklı olur bence de, ama olmuş bir kere, moral bozmadan devam.
Aylarca regl olmamak kötü bir şey gerçekten. Allah kolaylık versin. Ben bildim bileli düzenlidir, zaten doğum kontrol hapı da kullanıyorum, o yüzden ekstra düzenli, buna rağmen olmadan önce patlayacak gibi hissediyorum.
evet dün senin için stresli olmuş ama mağnum çok kalorili bişey keşke onun yerine daha masum dondurma tercih etseydin.. eminim sen de sonradan pişman olmuşsundur ama...bi de pomo canım depresif üzgün bi halin var sanki.. ne olur silkelen ve kendine gel..umarım hmen regl olursunda enerjini boşaltırsın
bence dışardan aldığın harçları kullanma muhtemelen için de monosodyum glutamat yani çin tuzu denilen bir nevi zehir var onların içinde.. kendin evdeki bahatralradan sos hazırla..zaten poşette pişti mi lezzetine doyum olmuyor..
sevindim canım sorunu halletmenize
kız Allah seni emi...ben sana dün yaşadıklarını yazdığın mesajına yönelik sadece dün ve bugün için mutsuz gibi duruyorsun dedim.. hatta gerginsin bile demedim..senin normalde ne kadar renkli ve cıvıl cıvıl olduğunu bildiğim için o mesajın bana donuk geldi.. asla senin genel itibari ile gergin biri olduğunu düşünümyorum ki..dediğim gibi dün yaşadıklarının etkisinden bi an önce kurtul mutsuzluğu at üzerinden diye yazdım..köftenin içine koyduğun ekmekten bişey olmaz..kastım hazır alınan soslar, kremalar ve harçlarla ilgili..benim köftem klasik anne usulü yapımdır..yani baharat kıyma ekmek için yumurta..ızgara da pişirebilirisn ya da fırında patatesle yapabilirsin..evet keske daha masum olsaydı. haklısın. dedıgım gıbı cok cok da pısman oldum. neden oyle dıyorsun ? topıkte en heveslı en heyecanlı en neselı dıyet yapan bunu aksettiren benımdır. sadece ılk kez dun boyle hıssettıgımı yazdım hemen nasıl karar verdın anlamadım. nasıl bır ızlenım cızdım kı sımdıye kadar yanı ?? alınmadım ama sasırdım yorumuna.
regl olma konusunda haklısın, bıran once olayım, cok gergınlık yapmaya basladı dunden berı. temmuzda regl oldum en son. bır umutla bekleıdm hapı kullanmadım, erken kullansaydım keske. hormon almaktan kactım ama stres yaptı bu kez de.
ben harç hıc aklıma gelmemıstı daha once. hımmm uyardıgın ıyı oldu. dun kofte yaptım ve harc vardı mesela ıcınde. ekmek ıcı de kullanmamak gerektıgıne gore koftelerı nasıl yapmalıyız ozaman ???? duygu sen dun kofte yaptım harç nasıl hazırladın ?? fdm sen nasıl yapıyorsun ?
evet halloldu sukur. ona bıle asırı stres oldum yapamıyorum dıye.
kız Allah seni emi...ben sana dün yaşadıklarını yazdığın mesajına yönelik sadece dün ve bugün için mutsuz gibi duruyorsun dedim.. hatta gerginsin bile demedim..senin normalde ne kadar renkli ve cıvıl cıvıl olduğunu bildiğim için o mesajın bana donuk geldi.. asla senin genel itibari ile gergin biri olduğunu düşünümyorum ki..dediğim gibi dün yaşadıklarının etkisinden bi an önce kurtul mutsuzluğu at üzerinden diye yazdım..köftenin içine koyduğun ekmekten bişey olmaz..kastım hazır alınan soslar, kremalar ve harçlarla ilgili..benim köftem klasik anne usulü yapımdır..yani baharat kıyma ekmek için yumurta..ızgara da pişirebilirisn ya da fırında patatesle yapabilirsin..
est. canım.. hepimiz zaman zaman üzgün olup bişeyleri yanlış anlayabilşriz...umarım bi an önce regl olursun.. ben bile düzenli gördüğüm halde öncesinde gerilirim.. senin işin daha zor..Allah yardımcın olsun..hımmm dune ozgu soylemıssın. anladım kusura bakma valla ya. gergınmıyım neyım anlamadım halen. valla cok mahcup oldum kızmadım ama sankı kırıldım gıbı oldum bırden. kusuruma bakma.
koftenın ıcıne normal ekmek ıcı koyabılıyoruz hımmmm anladım tamam canım ozaman oyle yapayım. yumarta, ekmek, baharat oyle yaparım artık, harç kullanmam. fırında yaptım dun, sızlerın dedıgı gıbı, yaglı kagıdı serdım borcama. cok da lezzetlı oldu, esım bundan sonra boyle yıyelım dedı.
kahvaltım:
1 domates
2 salatalık
3 zeytin, kibrit kutusu peynir, bir parça maydonoz
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kupa bardağında şekersiz çaay :)
Valla eskiden o kadar şeyi nasıl yiyormuşum ya
cnm aynen valla ben şimdi evdeyim bide çalışıyodum önceden 3 poaça yiyodum vay be şimdi 1 dilim kepek ekmeğini yemeyi bile unutuyorum
benim çok kilom yok 2 kilom kaldı onun için biraz daha gevşek davranıyorum ama yiyemiyorumki midemi küçülttüm sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?