bu kadar iliskiye bebek gelsin demigelmiyo ama kiz bence cok yapmaktan spermlerin kalitesi azaliyor , esime diyorum böyle olmaz diye olur olur merak etme diyo kandiriyor benim yumurtlama sali gunu bak diyorum haftasonuna kadar yapmayalim biraz biriksin yok diyo 1 gun arayla yapmamiz lazim demi, cuma dan itibaren iliskileri azalticam 1 gun arayla olsun ,bu ay insallah olur canim yaa o kadar istiyorum kiii..bebek etiketleri getirdim gebelik testleri aldim , esime supris yapicam sözde,kendimi olumlu dusunceye sevk ediyorum bu ay olacak bebegim gelecek dersem gelir diyorum ..zaman gectikcede umudum azaliyor..
dun gunduz uykuya dalmisim, uyur uyanik bi haldeydim kalktim ama sacma sapan kafamda dusunceler var, uykuyla uyaniklik arasinda oolursun ya öyle bisey,icimden diyorum ki sema böyle igrenc bi dunyaya bebek getirilir mi? hem nasil bakicaksin aglar ses cikartir kafan siser,altini pisletir....hasta olsa bise olsa sorumlu olacaksin..ya sana bise olursa bebek kalirsa ortada ne gerek var bebek yapmaaya böyle iyisin..aynen kendi kendime bunlari dusunuyordumm..sonra kendime geldim yuzumu yikadim kötu hissettim kendimi bi anda..
canım benim kötü şeyler düşünme lütfen bi kez oldu yine olacak bizimkiler biraz nazlı bebeişler o kadar allahım bi akrabam var ha atorunu temmuz 24 de evlendi ağustos 3 de adet olmuş bida olmamış hamile ay kız hiç bişi bilmio geçen bana gelmiş abla ben kaç haftalık hamileyim diyo günaha sokacak beni işte böle hemen olanlarda var bizim gibi bekleyenlerde bide hiç olmayanlar var çok şükür ki umudumuz var ama doktorum bana 2 günde bir ilişki i ilişkiden sonra kalkma hemen dedi sende ikna et kocanı iki günde br olsun bu hafta idare et kandır sonra hergün yaparız de:)
öyle canım ya haklısın ... naber ?canlar günaydın....
renkliatlas, isveçe hoşgittin bizede tekrardan hoşgeldin canım:)) kolay gelsin nedir bu ev işlerinden düzenlemelerden çektiğin yaa:))
nazlım, dün yumurtaları koymuşsunya kızımla bakıyorduk pcye anne bu yumurtalar kimin dedi bende öyle farkettim dedimki bu yazıyı yazan abla varya benim arkadaşım onun anneciğim:)) çok güzel olmuş hayırlı olsun yumurtların inşallah çatlayınca yere düşmeden yakalamışsınızdır:))
candaş, dediğin gibi herkezler sıkıntılarla büyümüş şefin geçmişini bilmediği için öyle konuşur tabi:)) yazacak çok şey var hepiniz için ama pazara gidicem anneme uğrayacağım akşam gelince görüşürüz...
herkeze iyi günler kızlar nasılsınız??
inş canım, sinuada iyidir umarıminşallah kuzuzcummm senin yumurtada az dayansın hafta sonuna kadar yaa beklesin azcık dua edelim hep beraber bende merak ettim onu hiç gelmio naptı acaba
inş ... darısı sana inş o bebek arabalı yürüyüşlerden :))insallah canim yaa bu ay ses versin meleklerimiz... bende kapali diye dusunuyordum hava gunluk guneslik ama tabi soguk hani kar yagarda bi gunes cikar tatli bi gunes,hava soguktur ama gunesi hissedersin , su an oyle tatli bir hava var burda, herkes bebek arabasiyla cikmiis yuruyus yapiyor , insallah bizede nasip olur..
hosbulduk canimmm..valla göcebe olunca canim bi kac evin oluyor tabi islerde ona göre kat ve kat oluyor
inş haftasonuna dek bekler yumurtlama :)Merhaba kızlar okuldan geldim. Nasılsınız? Bugün fazla yazmamışsınız?:))
Candaşım inşallah haftasonuna kadar bekler senin yumurtalar canım.
Nazlım dikkat et daha fazla üşütme. Gerçekten zor, soğuklarda bu işler.
Renkliatlascanım sağ salim gittiğine sevindim. İsveç'in uğuru bulsun yine seni...
Loneliness adetin bitmeye yakındır. İnşallah bu ay gelir meleğin.
Hellocuğum sen nasılsın? Yormuyorsundur inşallah kendini...
Dr arkadaşımız yazmamış galiba bugün...
Pileo ve Sinau daumarım iyilerdir...
Günlük pazar var bizim mahallede de ama giysi pazarı. Ufak bir pazar ama gitmedim. Kızınla gez bol bol. Biz birazdan oğlanın ödevlerine bakarız.
Minikler, Ceza nasıllar? Ceza, boş dersler iyi oluyordur. Minikleri düşünemiyorum, biz bir öğrenciyle boğuşurken, sen kaç çocukla uğraşıyorsun. 1. sınıf zor ve tedirgin ediciymiş gerçekten...
hayırlısı canım ya... benim böyle denk gelmiyo .. sizin öyle .. bari eşim gelince hemen olsada süreyi 2 yıla çıkartmadan hamile kalabilsem :) bence sizlerin zamanı yakındır artık :)iyiyiz gunlukcum sen naslsin? ahh burdada pazar olsada gitsek ben pazara gitmeyi cok severim anneme derdim hadi pazara gezmeye gidelim diye cok hosuma giderdi size iyi gezmeler gunlukcum benim yerimede gezin
renkliatlascim gule gule gittin insallah evine.. bol bebek stickerli kapin olsun insallah guzel dua dimi :))) kolay gelsin biliyosun yurtdisi evleri biraz kucuk oluyo insallah cabucak bitirirsin benimde bizim burdaki binalar labirent gibi ilk geldigimde kayboluyodum kapiyi zor buluyodum simdi alistim tabi evimde fazla buyuk degil ama yetiyo bize bir oturma takimi bide yemek masasi var temizlikte kolay oluyo
candasim bu ayda pas demissin hayirlisi olsun canim yaa bizler eslerimizin yanindayizda ne oluyo gene tik yok zamani var herzaman dedigimiz gibi bekliyoruz insallah sabirla
nazlim sende dikkat et kendine insallah iyice kurun siki siki giyin bu havalar fena ediyor adami bebis gelince poposunu seve seve sorarsin hesabini :)))
hellucum sen nasilsin diger kizlar nasillar ? taf, pileo, pasiflora, polyanna onlar nasillar acaba haber verin kendinizden kizlar
:)) ayy canım ya önce gülmek istiyrum.eşin seni üzmüş tabiki kızdık böyle tatlı bi anne üzülmez bu 1, ikincisi hatanın bedelini korkuyla ödetmişsin oh iyi olmuş :) o da artistlik yapmasın , annede ne işin var ya :)) neyseki küçük emrah bakışı olayı toparlamış, adamda zaten pişman olmuş baksana yazık :))kızlar selamın hello :) yaklaşık 30 dakikadır alıntı yap cevap ver yapmaya çalışıyorum yine olmadı sanırım bilgisayar formatı olmadı.
chnb canım hoşgeldin okuldan umarım günün güzel geçmiştir, bebek odası konusunda senin dediğin gibi düşünüyorum birazda iş inada bindi anlayacağınız.
tek başına evin sorumluluğu gerçekten zor hele birde çocuk varsa düşünemiyorum. 22:30 da geçmiş eşin geç geliyormuş adamcağızda çok çalışıyor demek. İlk okul zormuş gerçekten. Her cuma temizlik insanlık için küçük ama senin için büyük bir adım olacak :))) camlar tertermiz oldu benimde 50 lira olmayınca çok para fakat bana şu anda ilaç gibi geldi temizlik. Bakalım bugün arkadaşıma gittim yeni geldim eve yarında hiçbirşey yapmayaağım yatacağımmm.
senin tahlilelr ne oldu bacım
candaşşşş kuzumm ben o kedileri gördüm ondan çok ağladım ama bu aralar hep ağlıyorum zaten. Allahaşkına öyle düşünme, çok ince bir düşünce ama ne özürü evet annelerle olan muhabbetler yapılınca kendi annemi hatırlıyorum evet üzülüyorum ama siz burada yazdıkça ben daha çok mutlu oluyorum yemin ederim. Ayrıca ben koca bebek muhabbeti yapıyorum bende özür dilerim o zamanlütfen bol bol yazın konuşun olur mu hiç öyle? kıyamam ben ya... seninde eşin yanında değil annenlerlesin zorlukları hiç mi yok ben de öyle yazıyorum kocadır bebektir yok tekmelemedi yok adı yok odası . Bizler burada tam oluyoruz ben siizn ailenizle olan ilişkilerinizi okuyunca duyunca çok mutlu oluyorum. Bugün hatta arkadaşıma gittim dedim senin düdüklün ne marka candaş alacakmış da annesine falan... yazz ne olur yaz hepiniz yazın en çok ben soruyorum zaten.
ceza naber bacıı
nazlım bebek geince poposunu benim için ısır :) ama dur kıyamam bennn. gelecekler sıpalar ama ömrümüzden ömür yediler.
citaknuray nraycım dolar gününüz hayırlı olsun öyle muhabbet için güzel oluyor ama şaka maka iyi para birikiyor :) ben eski iş yerinde altın gnü yapıyordum. 10 tane çeyrek altın olmuştu eşime getirip verdim bu ne lan :))) demişti hiç unutmuyorum. Evde canın çok sıkılmasında keyfin yerinde olsun.
renkliatlas hoşgeldin brea bacım. uğur getirsin sana oralar yeni ev. küçük ev çabuk dağılıyor çabuk toparlanıyor büyük eve geç dağılıp zor toplanıyor. bizim eski evde 2+1 di ama hakkı 1+1 di.
loniness canım nabersin ben iyiym, yarın dr gitceğim bakalım neler olacak. sen anlat bakalım nasılsın iyi misin? annenin dizleri nasıl oldu kaçtır aklımda.
kızlar kafamı toparlayıp yazamamaış olabilirim bugünlük beni pas geçin. burnumdan soluyorum. 1 haftadır kardeşime eşime annaneme tyezeme babama diyorum ki çarşamba arkadaşıma gitcem kahvaltıya
dün eşimle tartıştık mevzu klasik aydına git annemlere 1 ay kal öle böle derken dedim istemiyorum rahat huzulu ve mutlu olamıyorum annanla diyince oda 2 kere kurban ol sen anneme dedi. o kadar zoruma gitti ki bu hamilelik beni pek kırılgan güçsü yaptı neyse ama kızçeler öyle böyle değil başımdan aşağı kaynar sular döküldü gittim yatak odasına bu gece gözüme gözükme dedim kapıyı kitledim ağlaya ağlaya uyudum. Neyse sabah kalktı efendi giiyindi kuşandı hiç gıkım çıkmadı yolcu etmedim ilk defa. Etrafa şöle bir düzenleme yaptım 10 da çıktım evden arkadaşımı aradım geliyorum diye bir indim araba yok beyfendi arabayı bırakmamış neyse dedim metrobüsle gideyim aradım onu 2 kere açmadı teli 1 kere kardeşimi aradım açmadı oda bende metrobüse bindim kapadım teli vardım sohbet mohbet derken ana bir baktım telefon kapalı kalkmış hemen açtım saat 3 bu arada :))))))))))))))) açtım bir mesajlar arkadaş bir aramalar eşim aradı hemen efendim beni merak etmişler kendi anadolu yakasına gitmiş iş için eve gelip bakamamış kardeşime git bak demiş babam kardeşim mekkik dokumuşlar bizim eve sonra kardeşim demiş abi ablam evi terk etmediyse bu kız bir yere gitmiş ev çok düzgün... bu sfer oda demiş ki aaaa evet arkadaşına gidecekti. Ne var bunda dimi ama yok işte benim kafam farklı çalışıyor ulan hiçbiriniz mi beni dinlemiyorsunuz ben kime dedim bu kadar bmı umursanmıyorum. Kızın yani arkadaşımın yanında bişi demedim eşime eve de gelir gelmez size yazdım.Süt dökmüş kedi var karşımda çıt çıkmıyor kaşlar küçük emhrah gibi bana kızma bakışı ama nafile gidip yatıcam sinirden başıma ağrı giridi öpüyorum sizii
canım ya ben bunu kaç gündür anlamaya çalışıyorum anlayamadım, gerizekalı mıyım neyim be ya :)) yani nedir bunun özeti ?Eki Görüntüle 272226
güzel bi çalışma olmuş:)
günaydın cancaazlarım ablalarım kardeşlerim:)mutlu günler herkese dün eve yine 11.15 de girdim kocamla artık diş fırçalarken ütü yaparken falan sohbet ediyoruz itiraf ediyorum bizim evde kumaş pantolonları kocam ütüler çünkü ben 5 tane çizgi yapıomuşum beceremediimden bana yaptırmaz bende çok üzülürüm:)dün o ütü yapıodu eve gittiimde bende tepesinde laklak yaptık sonra dişlerimizi fırçalarken sohbet ettik sonra muhabbet koyulaştı ve ben çok uykusuzummmmmmmmmmm
öyle yapayim canim bende..inanki öyle yaptim ama o zaman saat hesabi yapiyor öyle göruncede uzuluyorum.su saattte yapmistik ,su kadar saat oldu yapmayali, 45 saat olmus yapmayali felan diyo ,saatleri hesapliyor bende uzuluyorum..gunaha girmekte istemiyorum...bu hafta sIksin disini insallah sonra hep yapariz diyecem
senin akrabaninda allah iyiligini versin one cahiillikayy biz bilmis olduk resmen ,dr lara bile kafa tutarzi hayirlisiyla gelsin bizim nazlilar..sen evde misin calismiyor musun?
¨ne guzel sevaba giriyorsun... keske benimkide öyle konuskan olsabiz tamamen kavustuk canim agustosun 1 inden itibaren sadece o erken döndu isvece ,benim kardesimin nisani vardi ondan gec geldim..ben yorgunum felan deyip yatiyorum yoksa gece gunduz farketmez ona bide namaz kilan kisileriz namaz abdest sorunu olunca oda biraz engelliyo..ona ragmen yinede oluyor yani bebek yapma meselesi olmasa inanki kizarim ne bu böyle derim..bebek olana kadar cekecem var ya diyelim calisma oldu ustelik 2 kere felan oldu, adama sarilsam öpsem bakiyorum yine hazirlaniyo o ise cok denedim bakalim ne yapacak diye..hemen gevsiyo uyurkende cok uykumdan uyandirmistir.. bise yapmasa bile eli heryerimde ustu bol tunik tarzi gecelik tarzi pijamalar giyiyorum yoksa pijamalarin ustu bolariyo eli ya gögsumde ya karnimda ille tenime temas edecekmis... huy edindi kendine..
bende hep soyle muhebbetli konusan cift lere bayilirim..bizde ben bicir bicir konusurum hic susmam,benimki super bi dinleyici
bizimkindede var o eli koynumda uyuma alışkalnlığı sabit uyumak zorunda kalıorum sürekli ama ilişkiye o kadar düşkün diil şükür bende öyleyim normal bi çiftiz haftada 2 yada 3 :)maşallah diyelim size nazar değmesin bu kadar ilişkiye gelir elbet bebek ilişkiden sonra kalkma hemen yat accık
öyle canım ya haklısın ... naber ?
inş canım, sinuada iyidir umarım
inş ... darısı sana inş o bebek arabalı yürüyüşlerden :))
inş haftasonuna dek bekler yumurtlama :)
hayırlısı canım ya... benim böyle denk gelmiyo .. sizin öyle .. bari eşim gelince hemen olsada süreyi 2 yıla çıkartmadan hamile kalabilsem :) bence sizlerin zamanı yakındır artık :)
:)) ayy canım ya önce gülmek istiyrum.eşin seni üzmüş tabiki kızdık böyle tatlı bi anne üzülmez bu 1, ikincisi hatanın bedelini korkuyla ödetmişsin oh iyi olmuş :) o da artistlik yapmasın , annede ne işin var ya :)) neyseki küçük emrah bakışı olayı toparlamış, adamda zaten pişman olmuş baksana yazık :))
dediğim konuya gelince senin anlyışın içinde teşekkür ederimde sakın bebekle ilgili yorumları anlatmaktan vazgeçeyim deme canım benim burası onlaarın topiği, umudumuzun topiği.valla ben artık hiç etkilenmiyorum bu bebek olayından .. hatta geçen dedim ki napalım hiç olmazsa evlatlık almaya dek gider bu olay ki allahın izniyle ona gerek kalmaz inş... senin bebeğin bizim bebeğimiz ya:)) inş bebeğin hep senle babasıyla olsun , eksik kalanlar onla tamamlansın inş :) o zman bişey daha diyeyim annemin hepinize slmı vardı öpüyomuş sizleri, günlüğede özelmiş slmı.. isim adaşları ya :)
canım ya ben bunu kaç gündür anlamaya çalışıyorum anlayamadım, gerizekalı mıyım neyim be ya :)) yani nedir bunun özeti ?
:) canım yorulmuşsun ya :) eve gidince bu gece erken yatmaya çalış bari....
isim isim sayamadan yazıyorum, herkeşler nasıllar ???
ben çöpçatanlığa başladım ya :) inş yüzüme gözüme bulaştırmam. eşimin çok samimi bi arkadaşı var tee liseden..neyse ailesi filanda iyi, kendide iyi, yakışıklıda. özel üniv. okumuş hani piçtir filan diye düşnmüştüm hep.. yanılmışım... dünde eşim konuşmuş, benim çok sevdiğim bi arkadaşım var.kıza göstermiştim resmini.çok beğenmişti.yüzünden ziyade giyim tarzı tam onlukmuş ... derken .. eşim bahsetmiş bundan. o da tamam buluşalım demiş.. sazan gibi olmuş ama arkadaş evlenecek birinni bulmakta zormuş onu anladım. hani cidden yolda görsen b bana bakmaz zatende sevgilisi var dersin , şaşırdım sevgilside yokmuş.neyse işte pazar günü vuslat var da bişey var belki olmayabilir ihtimaliyle.oğlan kız gibi maşallah yani çok kibar..kızda erkek gibi .. esprileri filanda, yani ortama çok rahat uyum sağlar.. eşime dedim böyle böyle anlşamazlar bence diye (ki ben çok stedim tanıştırmayı) eşimin cevap şu; ee aşkım sende erkek gibisin bende senin tabirinle kız gibiyim.sonuç itibariyede severek evlendik. olabilir yani dengede tutarlar birbirlerin diyo deli :)) ohhh bee anlattım. şimdi de kızın yanına gideyim azcık dedikodu yapalım :))
öyle canım ya haklısın ... naber ?
inş canım, sinuada iyidir umarım
inş ... darısı sana inş o bebek arabalı yürüyüşlerden :))
inş haftasonuna dek bekler yumurtlama :)
hayırlısı canım ya... benim böyle denk gelmiyo .. sizin öyle .. bari eşim gelince hemen olsada süreyi 2 yıla çıkartmadan hamile kalabilsem :) bence sizlerin zamanı yakındır artık :)
:)) ayy canım ya önce gülmek istiyrum.eşin seni üzmüş tabiki kızdık böyle tatlı bi anne üzülmez bu 1, ikincisi hatanın bedelini korkuyla ödetmişsin oh iyi olmuş :) o da artistlik yapmasın , annede ne işin var ya :)) neyseki küçük emrah bakışı olayı toparlamış, adamda zaten pişman olmuş baksana yazık :))
dediğim konuya gelince senin anlyışın içinde teşekkür ederimde sakın bebekle ilgili yorumları anlatmaktan vazgeçeyim deme canım benim burası onlaarın topiği, umudumuzun topiği.valla ben artık hiç etkilenmiyorum bu bebek olayından .. hatta geçen dedim ki napalım hiç olmazsa evlatlık almaya dek gider bu olay ki allahın izniyle ona gerek kalmaz inş... senin bebeğin bizim bebeğimiz ya:)) inş bebeğin hep senle babasıyla olsun , eksik kalanlar onla tamamlansın inş :) o zman bişey daha diyeyim annemin hepinize slmı vardı öpüyomuş sizleri, günlüğede özelmiş slmı.. isim adaşları ya :)
canım ya ben bunu kaç gündür anlamaya çalışıyorum anlayamadım, gerizekalı mıyım neyim be ya :)) yani nedir bunun özeti ?
:) canım yorulmuşsun ya :) eve gidince bu gece erken yatmaya çalış bari....
isim isim sayamadan yazıyorum, herkeşler nasıllar ???
ben çöpçatanlığa başladım ya :) inş yüzüme gözüme bulaştırmam. eşimin çok samimi bi arkadaşı var tee liseden..neyse ailesi filanda iyi, kendide iyi, yakışıklıda. özel üniv. okumuş hani piçtir filan diye düşnmüştüm hep.. yanılmışım... dünde eşim konuşmuş, benim çok sevdiğim bi arkadaşım var.kıza göstermiştim resmini.çok beğenmişti.yüzünden ziyade giyim tarzı tam onlukmuş ... derken .. eşim bahsetmiş bundan. o da tamam buluşalım demiş.. sazan gibi olmuş ama arkadaş evlenecek birinni bulmakta zormuş onu anladım. hani cidden yolda görsen b bana bakmaz zatende sevgilisi var dersin , şaşırdım sevgilside yokmuş.neyse işte pazar günü vuslat var da bişey var belki olmayabilir ihtimaliyle.oğlan kız gibi maşallah yani çok kibar..kızda erkek gibi .. esprileri filanda, yani ortama çok rahat uyum sağlar.. eşime dedim böyle böyle anlşamazlar bence diye (ki ben çok stedim tanıştırmayı) eşimin cevap şu; ee aşkım sende erkek gibisin bende senin tabirinle kız gibiyim.sonuç itibariyede severek evlendik. olabilir yani dengede tutarlar birbirlerin diyo deli :)) ohhh bee anlattım. şimdi de kızın yanına gideyim azcık dedikodu yapalım :))
direk atlıyorum muhabbetiinze koptum kızlar ya :)) o erkeklerin eli hiç durmuyo zaten yaramaz çocuklar gibiler :)) kime sorsam bu dertten muzdarip .. ama sırtını dönüp yatanlardan olmaktansa böyle olmaları iyi bee :)) şimdi bende bel kemiği eğrisi var yatakta çok rahatsız yatarım ... ve cidden kimsenin giremeyeceği pozisyonlarda uyurum. eşimde hep derki anasını sataayım sana sarılmak ne mümkün, ahtapot gibisin bi orda bi burda :)) yazık benimkine :)))
canimne guldum yaa o karikaturu anlamadim dedin yaa hani biz icerdeki bebek icin su ismi koyariz bu ismi koyariz kiz olsun erkek olsun deriz de sonra dan amann saglikli olsunda deriz yaa...icerdeki bebekde bizim icin öyle dusunuyormus erkek olana anne kadin olana baba dedim..amannn saglikli olsunlardaa
insallah canim bu ay hepinize isim isim dua ediyorum namazlarimda insallah hepimiz birden hamile kaliriz..
hmmm o anlamda yani :)) anladım şimdik )) hani bende öyle düşündüm ama değildir herhalde dedim :9 neyse gerizekalı değilmişim kendimi tenrik ediyorum :)=)))seni çöpçatan seniii bu işler hem hayırlı hem acaip işler allah sonlarını hayretsin inşallah canım bu akşamda sinlenme yok kuzum çalışma var 16.gün :)
:)) bende güldüm valla nerden aklına geldiyse o :))ayy cok guldum candas yaaaaaa ahtapot candas
yazık kocacıına senin adam haftada bir görüyo yüzünü zaten az düzgün yatta ellesin oranı buranı sabah sabah terbiyesizleştik
hmmm o anlamda yani :)) anladım şimdik )) hani bende öyle düşündüm ama değildir herhalde dedim :9 neyse gerizekalı değilmişim kendimi tenrik ediyorum :)=)))
allah razı olsun canım inş duaların dualarımız kabul olsun.bende günlük yasin okumaya çalışıyorum hepimiz niyetiyle .. allah kabul eder inş birimizin dualarını ...
:)) bende güldüm valla nerden aklına geldiyse o :))
:)) yaa valla onun adına üzülüyorum ama yapacak bişey yok :) hem ben çok sakarımdır var ya bi kaç kere sarılayım diye çocuğun burnunu kırıyodum boğuyodum filan :)) eşim bunn içinde diyor ki bi bilseniz ben nasıl bi tehlikeyle beraberim, yaşama şansım onun elinde resmen diye :))) kendi kendime gülüyorum bende burda :))
hmmm o anlamda yani :)) anladım şimdik )) hani bende öyle düşündüm ama değildir herhalde dedim :9 neyse gerizekalı değilmişim kendimi tenrik ediyorum :)=)))
allah razı olsun canım inş duaların dualarımız kabul olsun.bende günlük yasin okumaya çalışıyorum hepimiz niyetiyle .. allah kabul eder inş birimizin dualarını ...
:)) bende güldüm valla nerden aklına geldiyse o :))
:)) yaa valla onun adına üzülüyorum ama yapacak bişey yok :) hem ben çok sakarımdır var ya bi kaç kere sarılayım diye çocuğun burnunu kırıyodum boğuyodum filan :)) eşim bunn içinde diyor ki bi bilseniz ben nasıl bi tehlikeyle beraberim, yaşama şansım onun elinde resmen diye :))) kendi kendime gülüyorum bende burda :))
hahahahahaahahahahahaahyerlere yataraktan guluyorum resmen...cameron diaz da komedi filmlerinde genelde öyle rolleri canlandiriyor..adama guzel göruncem diye söyle sexi bi sekilde sacini arkaya atiyo yatakta ..kuutt diye yataktan dusuyo senin ki de o misal valla..kollarin bacaklarin vucuduna göre uzunsa canim ondandir ,sakarlik genelde kollarin vucuda oraninin biraz fazla oldugu kisilerde oluyor..
ya candaş bendeeeeeeeee dur canım ben sana sarılırım replikleri döner hep evde dur canım sakin ol bi dakka ben hallederim bi senelik evliyim 3 takım bardak gitti yemek takımının nadide bi kaç parçası kahvaltı tabaklarım 4 e indi küllük falan onları samıyorum:)bende acaip sakarım
valla yazıyodum sildim ama canlandırdığın tipleme işte o biziz :)) kaç kere kendimi yataktan düşerken eşimide beni çekerken buldum :))) komedi ya :)) ya evet kol uzunluğumu sorma felaket uzun. arkadaşlar üniv bana bi lakap bulmuş defolu ! :) gerçektende öyleydim. geçen terziye gittim adam diyo ki hayatımda hiç bu kadar uzun bi kol görmemiştim.. ne kadar uzun diyo :)) şaşırmadım dedim herkes aaaa diye karşılıyo bu durumu :)) bacaklarda boya göre normalde.. yürürkende hep ayağımı burkarım takılır düşerim .. ya bi acayip bişeyim yani :))
ayy canım benim yaa sende bendensin desene :)) bizimki artık eşyaları geçitde kendini sakınıyo benden. bide düşünki haftada 2 gün beraberiz. temelli kavuşsak adamı nerelerden toplayacam kimbiliri :))
ayy canım benim yaa sende bendensin desene :)) bizimki artık eşyaları geçitde kendini sakınıyo benden. bide düşünki haftada 2 gün beraberiz. temelli kavuşsak adamı nerelerden toplayacam kimbiliri :))
:)) çok şükür sen bizden değilmişsin :) ee tabi mesleğin katkısıda epeycedir :) ama senin tökezleme ve hayal olayıda süper :)) hyal deyince aklıma geldi benim ilk aşkım vardı lisede. onla ilili nasıl hayaller kuruyoduysam artık yemin ederim evde yemek yemezdim konuşmazdım kimseyle. bi gün babam farketmiş dedi ki kızın anladım bişey var sende benlede konuşmazsın biliyorum ama annenle konul bari diye :))bu hayallerde valla gerçek dünyadan bağımızı koparıyo, o yüzden tökezleme olayın resmen yaşadım içimde :))Allah iyiliginizi versin kizlarr..cok komiksiniz...benimde surekli bacagim burkulur..ama bu zamana kadar bisey kirdigim cok nadirdir..el kol koordinasyonum cok iyidir,resim ögretmeni olmaktan kaynaklanan bisey sanirim..
ama bende yururken tökezlerim burkulurum bi yerde cukur olur oraya duserimyururken önume pek bakmam hep hayal kurarak baska alemlerde oldugumdan sanirim..resmi islerim hep ters gideer mörfi kanunlari var ya iste ben onlardanim
ben hiç topuklu ayakakabı giyemem mesela topuklu ayakkabı giyen kaınlar hep kendinden emin güzel güzel yürürler allahım ben gene geri geri gidiyom converse kurban olayım hep spor ayakkabılarım var kışında harleyleri çekiom ohhh mis denge yok etek giyemem oturup kalkmasını bilmem kumaş pantolon giyemem fenalık gelir kadın gibi giyinemem anlıcaan allahım hepimiz bi alemiz yaa biz evde şakalaşırken sehpaların üstündekiler sürekli dökülüyo kırılıyo komşularda dicek napıo bunlar:)
ayyyyy kar yağarken hep yere düşerim bide o var allahh kar yağsada yürüsekkk
ay kizlar nerden acildi bu sakarlik konusu bilmiyorum bir sayfa okudum gulmekten yerlere yatacaktim nerdeyse yazmadan edemedim simdi gecmise bakayim anlamaya calisayim
ay hala bu laf atma konusunda gelişmedi insanlar noluyo abi laf atıyonda noluyo yani bana da gözlerin çok güzel falan diye laf atarlar len parmağımda yüzük var be körrrr kocasının yanında bakıyo adamlar acaipler ay sabah sabah baya eğlenceli bi muhabbet oldu :):)) çok şükür sen bizden değilmişsin :) ee tabi mesleğin katkısıda epeycedir :) ama senin tökezleme ve hayal olayıda süper :)) hyal deyince aklıma geldi benim ilk aşkım vardı lisede. onla ilili nasıl hayaller kuruyoduysam artık yemin ederim evde yemek yemezdim konuşmazdım kimseyle. bi gün babam farketmiş dedi ki kızın anladım bişey var sende benlede konuşmazsın biliyorum ama annenle konul bari diye :))bu hayallerde valla gerçek dünyadan bağımızı koparıyo, o yüzden tökezleme olayın resmen yaşadım içimde :))
:)) bende kesinlikle topuklu giyemem. yürümek zor tabide şimdi bizim dairede hergün yanına gitmek zorunda olduğum arkadaşlar var e boyları çok kısa, resmen adamın 2 katı oluyorum zmanda utanıyorum. hayatımın ilk topuklusunu geçen kış giyim bide tak atk.. at gibi oldum resmen ya. oo kar olayımda var benim yakın tarihli, hani anarada yollar tıkandı kardan dolayı arabalar yürümedi evimize yürüyerek gitik. onun ertesi gün dairenin kapısının önünde bi kaydım kiöyle böyle değil. millette servisten iniyodu tam.ben yere yatak serdim yattım resmen.arkamdan kadın yakalamaya çalışsada ne çare... millet gçrmüş sabah sabah geçmiş olsuna geldiler düşün vahmiyetini :)) yani bende kar yağacK DİYE KORKUYORUM BİRDE bizim burda 2 tane çok işlek yol var geçmek zorundayız.aradada park var.parkın inişi kaygan zemin, yani demir direk arkası cam, altı işlek yol.kayıp düşersen yandın ölüme kadar bile gidersin yani.. karı severimde melih amca düşünememiş bunları offf(( bu arada ben allahtan etek ve pantolon giyemiyorum sana göre azcık kadınım galiba :) hatta pantolonu yakıştımıyorum kendime hep etek giyiorum.bugünde normale göre az bi kısa etek giydim. gelene kadar yemedeğim göz ve laf kalmadı ( bide lisenin önünden biniyorum otobüse.ergenlerin tacizine uğradım resmen kız erkek karışık. wwooowww lar filan yani boyut büyük değilde koca heriflere sinir oldum önce bacaklarıma sonra yüzüme baktılar uyuzlar.yani sanki bi tek ben giyiyorum bide bu zsüper mini olsa ne olcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?