- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.701
canim boy uzun olunca inanki cok dikkat cekici oluyor.ben hic kisa giyemiyorum..dizde giyiyorum onuda uzun cizme ile giyerim:)) çok şükür sen bizden değilmişsin :) ee tabi mesleğin katkısıda epeycedir :) ama senin tökezleme ve hayal olayıda süper :)) hyal deyince aklıma geldi benim ilk aşkım vardı lisede. onla ilili nasıl hayaller kuruyoduysam artık yemin ederim evde yemek yemezdim konuşmazdım kimseyle. bi gün babam farketmiş dedi ki kızın anladım bişey var sende benlede konuşmazsın biliyorum ama annenle konul bari diye :))bu hayallerde valla gerçek dünyadan bağımızı koparıyo, o yüzden tökezleme olayın resmen yaşadım içimde :))
:)) bende kesinlikle topuklu giyemem. yürümek zor tabide şimdi bizim dairede hergün yanına gitmek zorunda olduğum arkadaşlar var e boyları çok kısa, resmen adamın 2 katı oluyorum zmanda utanıyorum. hayatımın ilk topuklusunu geçen kış giyim bide tak atk.. at gibi oldum resmen ya. oo kar olayımda var benim yakın tarihli, hani anarada yollar tıkandı kardan dolayı arabalar yürümedi evimize yürüyerek gitik. onun ertesi gün dairenin kapısının önünde bi kaydım kiöyle böyle değil. millette servisten iniyodu tam.ben yere yatak serdim yattım resmen.arkamdan kadın yakalamaya çalışsada ne çare... millet gçrmüş sabah sabah geçmiş olsuna geldiler düşün vahmiyetini :)) yani bende kar yağacK DİYE KORKUYORUM BİRDE bizim burda 2 tane çok işlek yol var geçmek zorundayız.aradada park var.parkın inişi kaygan zemin, yani demir direk arkası cam, altı işlek yol.kayıp düşersen yandın ölüme kadar bile gidersin yani.. karı severimde melih amca düşünememiş bunları offf(( bu arada ben allahtan etek ve pantolon giyemiyorum sana göre azcık kadınım galiba :) hatta pantolonu yakıştımıyorum kendime hep etek giyiorum.bugünde normale göre az bi kısa etek giydim. gelene kadar yemedeğim göz ve laf kalmadı ( bide lisenin önünden biniyorum otobüse.ergenlerin tacizine uğradım resmen kız erkek karışık. wwooowww lar filan yani boyut büyük değilde koca heriflere sinir oldum önce bacaklarıma sonra yüzüme baktılar uyuzlar.yani sanki bi tek ben giyiyorum bide bu zsüper mini olsa ne olcak acaba
renkliatlasın kocasının memelerini ellemesinden açıldı sonra candaşın ahtopot gibi olup kocasına sarılırken adamın burnunu kırmaya teşebbüs etmesinden devam ederek bu hale geldi:)
canim boy uzun olunca inanki cok dikkat cekici oluyor.ben hic kisa giyemiyorum..dizde giyiyorum onuda uzun cizme ile giyerimyakasi acik bise asla giyemem memeler afeti devran dar bi gömlek giyersem ille sal atarim omzuma..iri kiyim olunca insan cok dikkat cekiyorr..laf atilinca millet bakincada rahatsiz oluyorum,baskalarida giyiuo diyorum ama iste iri olunca fark ediyor.. esimde bana hep der at gibi kisrak gibi kadinsin..bu iriligine vuruldum diyor
kiz allah iyiligini versin ..cok super özetlemissinnnbende simdi bi korku filmi seyrediyorum araf:18::18: aklima geldi :)
az önce bi sitede sorularla islamiyet diye bi sitede bunu okudum kizlar..
Çocuk anne karnında kırk veya kırk iki günlükken ruh üflendiğine dair hadisler bulunmaktadır. Çocuk eğer ruh üflendikten sonra anne karnında ölmüş ise ahirette Cennette olacağı ve yine ahirette anne babasına şefaatcı olacağı kanaatindeyiz.
dua ederken artık ne diorum biliomusun alahım evladımın şefaatine nail olmamı nasşb eyle yarabbimm amin
bizler özel insanlarız aslında
:)) valla daldık bi yerden :))ay kizlar nerden acildi bu sakarlik konusu bilmiyorum bir sayfa okudum gulmekten yerlere yatacaktim nerdeyse yazmadan edemedim simdi gecmise bakayim anlamaya calisayim
aynen böyle :))renkliatlasın kocasının memelerini ellemesinden açıldı sonra candaşın ahtopot gibi olup kocasına sarılırken adamın burnunu kırmaya teşebbüs etmesinden devam ederek bu hale geldi:)
ya evet ya ayıp yani, insanlar kalleş olmuş arkadaş ya.bunla ilgilide bişey yaşamıştım anlatmam lazım :) şimdi biz eşimle nişanlıyız eşim askerde, bende genel komutanlıkların önünden yürüyorum iş çıkışı başka seçeneğim yok.askerler oluyo tabide ne bileyim aktif olduklarını derken bi gün biri koştur koştur peşimden geldi.ne kadar huızlı yürüyosun ytişemedim filan dedim ne diyosun .. bişey konuşcam dedi evet dedim. ama salak ben anlamıyorum . .sizi takip ediyorum uzun zamandır çok beğeniyorum filan ... hergün görüyorum dedi.. telefonunu versen diyo ? dedim nişanlıyım.eveledi geveledi ee telefonunu almak i,stedim sadece diye ısrar etti defalarca.dedim oha ya senin nişanlınna biri böyle yapsa napardın diye .. zoraki uzadı .. o zman insnaoğlu çiğ süt emmiş dedim.. her erkeği adam sanmayacakmışım dedim ... bide orda memurmuş salak ... manyak valla millet ya allah yinede beterinden korusun bunlar zarasız şükür ki ...ay hala bu laf atma konusunda gelişmedi insanlar noluyo abi laf atıyonda noluyo yani bana da gözlerin çok güzel falan diye laf atarlar len parmağımda yüzük var be körrrr kocasının yanında bakıyo adamlar acaipler ay sabah sabah baya eğlenceli bi muhabbet oldu :)
ya evet uzun olunca sanırım böyle oluyo.bende giymemde pek yoktur giyeceğim tuttu. bide geçen gün bundan kısasını aldım artık onu nasıl gyeceksem ..çizmeyle ble rahatsız olabiirm.sende hem alt hem üstten mağdursun desenecanim boy uzun olunca inanki cok dikkat cekici oluyor.ben hic kisa giyemiyorum..dizde giyiyorum onuda uzun cizme ile giyerimyakasi acik bise asla giyemem memeler afeti devran dar bi gömlek giyersem ille sal atarim omzuma..iri kiyim olunca insan cok dikkat cekiyorr..laf atilinca millet bakincada rahatsiz oluyorum,baskalarida giyiuo diyorum ama iste iri olunca fark ediyor.. esimde bana hep der at gibi kisrak gibi kadinsin..bu iriligine vuruldum diyor
kiz allah iyiligini versin ..cok super özetlemissinnnbende simdi bi korku filmi seyrediyorum araf:18::18: aklima geldi :)
az önce bi sitede sorularla islamiyet diye bi sitede bunu okudum kizlar..
Çocuk anne karnında kırk veya kırk iki günlükken ruh üflendiğine dair hadisler bulunmaktadır. Çocuk eğer ruh üflendikten sonra anne karnında ölmüş ise ahirette Cennette olacağı ve yine ahirette anne babasına şefaatcı olacağı kanaatindeyiz.
aminnnndua ederken artık ne diorum biliomusun alahım evladımın şefaatine nail olmamı nasşb eyle yarabbimm amin
bizler özel insanlarız aslında
]
evet Allah herkese melek annesi olmayi nasip etmez..bebeklerimiz bizi cennette bekliyorlar.. insallah cennete gidersek bebegi olan insanlardan olucaz,sonsuza kadar bebek sevicez orda...bunu dusunmek rahatlatiyor beni..
ben hastanede yatarken bi ablamız geldi baya güçlü bi imana sahip bana ağlayarak dediki biliorum bana kızcaksaın ama senin yerinde olmak için neler vermezdim seni cennet kapısında bekleyen biri var senin yine 2 tane var candaşım bebekler anne karnına düştüğü anda ruhları üflenirmiş öyle et parçası olarak bakmamak lazım olaya fiziki diil kuzucum senin cennette iki meleğn var anne baba kardeşlerine yardım edeckler onlar inşallahhh:)) valla daldık bi yerden :))
aynen böyle :))
ya evet ya ayıp yani, insanlar kalleş olmuş arkadaş ya.bunla ilgilide bişey yaşamıştım anlatmam lazım :) şimdi biz eşimle nişanlıyız eşim askerde, bende genel komutanlıkların önünden yürüyorum iş çıkışı başka seçeneğim yok.askerler oluyo tabide ne bileyim aktif olduklarını derken bi gün biri koştur koştur peşimden geldi.ne kadar huızlı yürüyosun ytişemedim filan dedim ne diyosun .. bişey konuşcam dedi evet dedim. ama salak ben anlamıyorum . .sizi takip ediyorum uzun zamandır çok beğeniyorum filan ... hergün görüyorum dedi.. telefonunu versen diyo ? dedim nişanlıyım.eveledi geveledi ee telefonunu almak i,stedim sadece diye ısrar etti defalarca.dedim oha ya senin nişanlınna biri böyle yapsa napardın diye .. zoraki uzadı .. o zman insnaoğlu çiğ süt emmiş dedim.. her erkeği adam sanmayacakmışım dedim ... bide orda memurmuş salak ... manyak valla millet ya allah yinede beterinden korusun bunlar zarasız şükür ki ...
ya evet uzun olunca sanırım böyle oluyo.bende giymemde pek yoktur giyeceğim tuttu. bide geçen gün bundan kısasını aldım artık onu nasıl gyeceksem ..çizmeyle ble rahatsız olabiirm.sende hem alt hem üstten mağdursun desenebenim üstüm çok küçüktür sıkıntı yok şükür ordan az bi rahatım ... eşinde süpermiş valla kısrakgibiliğine vuurulmuş hee :) ama maşallah öylesinde yani süperr :))
ya yazıyı okuyunca kendimi ilkkez bi şefaate nail olur sandım.bizimkileirn kalp atımıda yoktu ya sadece diilminde cennetteler vardı. onun dışında hep dedimki kızım onların bi canı bile yoktu senin durumun sadece fiziki filan ... ve hep dediler ki bilmem kaç aylık bebekler içindir o şefaatliklr. bizimkilerde bunların içinde olabilir o zman. yani inş. ben bi rüya görmüştüm şuan işim varda eşim kayıplara yordu .. hamile kalmadan bikaç hafta önceydi rüyam çünkü ...
aminnnn
inş orada olsun vuslat...
ben hastanede yatarken bi ablamız geldi baya güçlü bi imana sahip bana ağlayarak dediki biliorum bana kızcaksaın ama senin yerinde olmak için neler vermezdim seni cennet kapısında bekleyen biri var senin yine 2 tane var candaşım bebekler anne karnına düştüğü anda ruhları üflenirmiş öyle et parçası olarak bakmamak lazım olaya fiziki diil kuzucum senin cennette iki meleğn var anne baba kardeşlerine yardım edeckler onlar inşallahhh:)) valla daldık bi yerden :))
aynen böyle :))
ya evet ya ayıp yani, insanlar kalleş olmuş arkadaş ya.bunla ilgilide bişey yaşamıştım anlatmam lazım :) şimdi biz eşimle nişanlıyız eşim askerde, bende genel komutanlıkların önünden yürüyorum iş çıkışı başka seçeneğim yok.askerler oluyo tabide ne bileyim aktif olduklarını derken bi gün biri koştur koştur peşimden geldi.ne kadar huızlı yürüyosun ytişemedim filan dedim ne diyosun .. bişey konuşcam dedi evet dedim. ama salak ben anlamıyorum . .sizi takip ediyorum uzun zamandır çok beğeniyorum filan ... hergün görüyorum dedi.. telefonunu versen diyo ? dedim nişanlıyım.eveledi geveledi ee telefonunu almak i,stedim sadece diye ısrar etti defalarca.dedim oha ya senin nişanlınna biri böyle yapsa napardın diye .. zoraki uzadı .. o zman insnaoğlu çiğ süt emmiş dedim.. her erkeği adam sanmayacakmışım dedim ... bide orda memurmuş salak ... manyak valla millet ya allah yinede beterinden korusun bunlar zarasız şükür ki ...
ya evet uzun olunca sanırım böyle oluyo.bende giymemde pek yoktur giyeceğim tuttu. bide geçen gün bundan kısasını aldım artık onu nasıl gyeceksem ..çizmeyle ble rahatsız olabiirm.sende hem alt hem üstten mağdursun desenebenim üstüm çok küçüktür sıkıntı yok şükür ordan az bi rahatım ... eşinde süpermiş valla kısrakgibiliğine vuurulmuş hee :) ama maşallah öylesinde yani süperr :))
ya yazıyı okuyunca kendimi ilkkez bi şefaate nail olur sandım.bizimkileirn kalp atımıda yoktu ya sadece diilminde cennetteler vardı. onun dışında hep dedimki kızım onların bi canı bile yoktu senin durumun sadece fiziki filan ... ve hep dediler ki bilmem kaç aylık bebekler içindir o şefaatliklr. bizimkilerde bunların içinde olabilir o zman. yani inş. ben bi rüya görmüştüm şuan işim varda eşim kayıplara yordu .. hamile kalmadan bikaç hafta önceydi rüyam çünkü ...
aminnnn
inş orada olsun vuslat...
ben hastanede yatarken bi ablamız geldi baya güçlü bi imana sahip bana ağlayarak dediki biliorum bana kızcaksaın ama senin yerinde olmak için neler vermezdim seni cennet kapısında bekleyen biri var senin yine 2 tane var candaşım bebekler anne karnına düştüğü anda ruhları üflenirmiş öyle et parçası olarak bakmamak lazım olaya fiziki diil kuzucum senin cennette iki meleğn var anne baba kardeşlerine yardım edeckler onlar inşallahhh
rüya çok etkileyici canım allahım nasib etsin sanaaa önce bi oğlan sonra güzel bi kız evladı hayırlara çıksın rüyanda inşallahhh ben ne olursa olsun inanıyorum rabbim anne karınına düştüğü anda can veriyo onlara onlar bizim şefaatçimiz sen bunu düşün inan çok iyi geliobi tuhaf oldum ya yazdıklarınızı okuyunca.haklısın et parçası gibi bakmamak lazımda hani bizimkilerin kalp atışı olmamıştı ya hiç o yüzden can gelmedi şefaat bebklerinden değildir diye düşündüm.kimsede şefaatçin demedi.duymadığım için belkide böyle düşünüyorum.k.validem bile demedi düşün.şundan diyorum onun dini bilgisi çoktur. o deseydi belkde hissederdim kimse demedi yani.. öyleyse ki inş öyle olsun evet şanssız olduğumuz kadarda şanslıyız. çok şükür şefaatçilerimiz varzor da ols şükür.. inş yardımcılarımız olurlar... ablada aslında haklı.. bu da herkese nasip olmaz... benim k. validem bi kere dediki anneme (annemin 1 ölü bebeği var 8 aylık doğup 3 gün yaşamış) çok şükür hiç kaybım yok, sağlıklıydım çocuklarda sağlıklıydı diye. üzüldüm o zman. bizim bu olayımız yoktu daha.. o kayıp işte şimdi bizden çıktı.. yinede en acı kaybımız bu olsun
rüyamı anlatayım.mahşer günüymüş.ortalık ana baba günü.arabistandayız.her yer çöl.insanlar akın akın koşuyor sorguya gireceğiz diye. derken toprak açılıyo yani yarılıyo ve yerin dibine düşüyoruz hepimiz.2 çocuğumuz varmış.eşimleyiz.bi oğlumuz 10 yaşılarında bide kızımız 4 yaşlarında.oğlan sürekli koşuyo . biz ailecek insanları izliyoruz bi köşeden.derken oğlan gidiyo bi yere.diyoruz ki bizde oğlum gitme ateş var orda.. zoraki alıyoruz yanımıza.kızımıda çok tatlı, güzelmi güzel ve akıllı.. derken biz ateş olan kısma değil diğer tarafa gidiyoruz. oğlumuz anne burası çok güzel diyo .. sonra uyandım ... aslında burda anlatmamalıydım belki..özel bi rüya biliyorum ama eşim kürtaj olduumda bunu düşünmüş.rüyan bunun işaretiydi demiş kendince. bana da diyememiş üzülürüm diye daha 2 ay evvel anlattı ve cidden kötü oldum.
rüya çok etkileyici canım allahım nasib etsin sanaaa önce bi oğlan sonra güzel bi kız evladı hayırlara çıksın rüyanda inşallahhh ben ne olursa olsun inanıyorum rabbim anne karınına düştüğü anda can veriyo onlara onlar bizim şefaatçimiz sen bunu düşün inan çok iyi gelio
saolaasın canım, biz yani eşim bu rüyayı bizim ikizlere yorduda bizimki tek yumurtaydı , cinsiyeti aynı olacaktı diyorum.farketmez sonuçta 2 tane çocuk vardı diyoi.inş allah hepimize 1 kız 1 erkek evlat sahibi olmayı nasip eder. özelliklede günlükle chnb yi... dediğini düşünmek gerçekten insana faydalı geliyo... hiç böyle dua etmezdim ben diyorum ya beni o kefeye koymadı kimse o yüzden. ama bundan sonra bende senin gibi dua edeyim :)
oooff bugün çok kudurasım var ya :)) hiç aksiyonda yokki kafamızı bılsak :))
:)) öyleyiz galiba :)) ben eşim geldiğinde evden gidince bizimkiler derki valla sen olmayınca ev çekilmiyo, sen oluncada gürültüden çekilmiyo :) bayağı çekilmez bi cazibem varmış meğersem :))kızlar selam...
ayyy ayyy ayyyykoptum yaa gülmekten çenem ağrıdı kızım uyuyor fazla sesde çıkaramıyorum...allahda sizi güldürsün emi...ne oldu işler birikti tabiii dimi hepiniz kaçmışsınız
renkliatlas, valla benimkide çok ateşli ama 5 gündür yapamıyoruz soğuk ben üşüyor ve üşeniyorum eşimde grip oldu...hergün yapardık ama duraklama dönemine girdik...hergün yapmak bile sıkıcı geliyor seni düşünemiyorum canım allah yardımcın olsun..
nuraycığım, ooo pastalar börekler canım bizde gelebilseydik keşke ne güzelde yapmışsındır şimdi yarındı misafirlerin...size iyi eğlenceler afiyet olsun...
nazlım ve candaş kız allah iyiliğinizi versin sizin kocalarınızda eğlenceli hatunları olduğu için çok seviniyorlardır...allah bu enerjinizi daim etsin canlarım...
hellom, yaaa ne oldu sana kıyamam ben hain enişte gitmicek işte hellom zorlama onu çok istiyorsan sen git ananın yanına 1 ay kal gel...ohhh telefonun kapatmanda isabet olmuş biraz kıymet bilsinler...canım benim eşimde öyle kızlarda demişya sadece sende değil yaa herkezde var akşam ben anlatırım eşim dinler yada ben öyle sanırım ertesi gün işteyken arar napıyonuz der şurdayız derim hee orayamı gittiniz der milletin yanında bişey demem ama eve gelince...hep aynı şeyi yaşarız yaa çok sinir olurum bu huyuna hatta bende sadece benim kocam böyle diye düşünürdüm...üzülme canım benim meraktayım ne oldu dr bize güzel haberler verecek benim hellom...
chnb, sende çok yoğunlaştın canım gönder senin oğlanı azıcıkta ben çalıştırayım tecrübe yaparım hem...allah yardımcınız olsun zor...
ceza, karikatür süperdi canım sen ve renkliatlas aynı zamanda başlıyorsunuz hadi rastgelsin inşallah...
minikler nasılsın?
lonelines naber canım?
taff, sende kopmuşsun iyisindir umarım...
pileo, canım yaa hastalanmışsın umarım düzelme yolundasındır zaten salgın var benim kızım ve eşimde hasta geçmiş olsun dikkat et canım öpüyorum...
senem, sinau, polyanna, passiflora nasılsınız kızlar?
ya sabah 8 den beri aynı şeyi hayal ediorum çalışmak iğrenç geldi bugün kapıdan çıkıp hadi ben gidiyom görüşürüzz deyip çıkasım varrr
:)) öyleyiz galiba :)) ben eşim geldiğinde evden gidince bizimkiler derki valla sen olmayınca ev çekilmiyo, sen oluncada gürültüden çekilmiyo :) bayağı çekilmez bi cazibem varmış meğersem :))
bu arada bende itiraf edeyim, bizde eşim anlatır ben pek dinleyemem unuturum. ertesi günü şurdayım deyin aaa neden derim.. o da bana kızr bide dinle beni diye :) ama şimdi akıllandım çaktırmıyorum haberim varmış gibi yapıyorum unutunca :))
:) işte bu zamnlarda hep derimki kendime ait işyerim olsaydı :))
şimdik yeni bir muhabbet konusu açayım sizlere :) profil resmim gördüğünz gibi türkiyenin en yakışıklı yaşlılarından.arkadaş hastayım ben bu adama ya :) hemde herşeyiyle, fikrende.. sanırım bu adam beni çok etkilemiş ki mesleği dahi benim idolüm. konu şu; çocuklarınızın hangi mesleği yapmasını isterdiniz ? son zmanlarda arkadşalarla bu konudayızda.
Ben oğlum olursa Asker olsun çok isterim, bu ulaşılması kolay olan idealim sanırım çünkü dayısından aşinalığı olacak inş. bide zor olanı pilotta olmasını çok isterim..mümkünse pilot :) birde makine mühendisi.işte tarık akandan geliyo sanırım bu mesleğe olan ilgim :) kzım olursa da mimar olsun çok isterim ... tabi bu işler istmekle olmuyoda belki olacakları tutar sıpaların :)
evet bayanlar sizden alalım ?
kızlar selam...
ayyy ayyy ayyyykoptum yaa gülmekten çenem ağrıdı kızım uyuyor fazla sesde çıkaramıyorum...allahda sizi güldürsün emi...ne oldu işler birikti tabiii dimi hepiniz kaçmışsınız
renkliatlas, valla benimkide çok ateşli ama 5 gündür yapamıyoruz soğuk ben üşüyor ve üşeniyorum eşimde grip oldu...hergün yapardık ama duraklama dönemine girdik...hergün yapmak bile sıkıcı geliyor seni düşünemiyorum canım allah yardımcın olsun..
nuraycığım, ooo pastalar börekler canım bizde gelebilseydik keşke ne güzelde yapmışsındır şimdi yarındı misafirlerin...size iyi eğlenceler afiyet olsun...
nazlım ve candaş kız allah iyiliğinizi versin sizin kocalarınızda eğlenceli hatunları olduğu için çok seviniyorlardır...allah bu enerjinizi daim etsin canlarım...
hellom, yaaa ne oldu sana kıyamam ben hain enişte gitmicek işte hellom zorlama onu çok istiyorsan sen git ananın yanına 1 ay kal gel...ohhh telefonun kapatmanda isabet olmuş biraz kıymet bilsinler...canım benim eşimde öyle kızlarda demişya sadece sende değil yaa herkezde var akşam ben anlatırım eşim dinler yada ben öyle sanırım ertesi gün işteyken arar napıyonuz der şurdayız derim hee orayamı gittiniz der milletin yanında bişey demem ama eve gelince...hep aynı şeyi yaşarız yaa çok sinir olurum bu huyuna hatta bende sadece benim kocam böyle diye düşünürdüm...üzülme canım benim meraktayım ne oldu dr bize güzel haberler verecek benim hellom...
chnb, sende çok yoğunlaştın canım gönder senin oğlanı azıcıkta ben çalıştırayım tecrübe yaparım hem...allah yardımcınız olsun zor...
ceza, karikatür süperdi canım sen ve renkliatlas aynı zamanda başlıyorsunuz hadi rastgelsin inşallah...
minikler nasılsın?
lonelines naber canım?
taff, sende kopmuşsun iyisindir umarım...
pileo, canım yaa hastalanmışsın umarım düzelme yolundasındır zaten salgın var benim kızım ve eşimde hasta geçmiş olsun dikkat et canım öpüyorum...
senem, sinau, polyanna, passiflora nasılsınız kızlar?
selamlar geldim dr dan
çok şükür herşey yolundaymışdr baktı ve aynı babası :)) dedi. Lakin bir problem var guatr seviyesi yüksek çıkmış dr gidip tedavi olmam gerekiyormuş. Dr bakacağım şimdi netten.
cezaaaa sen kilolu değilsin nerden çıktı rejim. Cuma ohhhhh mis gibi olcak ev.
citaknuray kuzu kolay gelsin yarın kardşeim gelecek senin şu incirli tatlunu yapıcam kısmetse
candaş çöpçatanlık iyi giderse süper oluyor kötü olursa kaçacak yer arıyorsun :)
renkliatlas naptın evi yerleştirebildin mi?
günnlük napıyorsun ovulasyon ne oldu, ayrıc bugün kendime kitap aldım sabiha paktuna keskin'in sanırım sen beğenmiştin.
selamlar geldim dr dan
çok şükür herşey yolundaymışdr baktı ve aynı babası :)) dedi. Lakin bir problem var guatr seviyesi yüksek çıkmış dr gidip tedavi olmam gerekiyormuş. Dr bakacağım şimdi netten.
cezaaaa sen kilolu değilsin nerden çıktı rejim. Cuma ohhhhh mis gibi olcak ev.
citaknuray kuzu kolay gelsin yarın kardşeim gelecek senin şu incirli tatlunu yapıcam kısmetse
candaş çöpçatanlık iyi giderse süper oluyor kötü olursa kaçacak yer arıyorsun :)
renkliatlas naptın evi yerleştirebildin mi?
günnlük napıyorsun ovulasyon ne oldu, ayrıc bugün kendime kitap aldım sabiha paktuna keskin'in sanırım sen beğenmiştin.
kızlarrrrr acil yorum istiyorum.. dün gece pembe kan geldi bir iki damla bugünde kahve akıntılarım olmuş baya.. şimdi de kırmızı gelio ama hiç ağrım yok hiç belirtim yok üstelik ben 32-33 günde adet olurdum ama şuan 27. günümdeyim adet mi oluyorum yoksa bu neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?