Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aboooo

canım adet gibi yoğunmu gelio nasıl kanaman
yok cnm yoğun değil gece pet koydum çok az vardı sabah değiştirdim sonra eve gelene kadar bi miktar daha gelmiş wc gidince bir iki damla peçeteye geldi rengi kırmızıya dönmüş dün gece acaba lekenme mi die düşünmüştüm ama bu kadar olur mu ki.. bi de cnm benim çok ağrılı geçer hiç ağrım yok bişey aktığını geldiğini hissederim ama hissetmiyorumda aklım karıştı sadece pazar günü korunmadan ikişki oldu lekenme kaçıncı günde olurki

cnm inşallah doktor bu ay korunmamızı istemişti eşimde doktorun sözünden çıkacak biri değilde pazar bi kaçamak oldu ogünden bi hediye olur inşallah..

benim ki baya klasik oğlum da kızımda olursa doktor olmasını isterim babasıda bunu çok istiyo yaşlanınca bize bakarlarmış:)
:)) inş olurda size bakar :)) ya ben istemem dr olsun. adamların gecesi gündüzü yok, kıyamam ben onlara hani askerin çok gecesi gündüzü var ya :))
aman aman allah bozmasın. maşallah
inş iyi gider canm.işin kötüsü ben bu kızla birini daha tanıştırdım.ama çocuk çok ısrar etti. ama hiçte beklediğimiz gibi çıkmadı tipine bak adam dersin içine bak ..... ne dersin bilemiyorum yani . hayırlısı olsun kısaca :)
bende çok etkilendim bu rüyadn.resmen mahşeri yaşadım ... o filmi bende izlemiştim sanırım güzeldi..

evet ya kadınlara sanatla ilgilenmek yakışıyor. ve yorumlarına kesinlikle katılıyorum. bir de bizde enstrumanı kesinlikle çalmalı diye düşünüyoruz bizde.burda yazmıştım sen yoksundur belki o zmanlar ama ben 1,5 yıl bağlama kursuna gittim. çok ilgim var ama göçebe hayattan dolayı verimli olamadı bıraktım. şimdi eğer hamile kaldığımda eşim yanımda olursa kesinlikle kursa başlayacağım.karnımdayken duysun o sesi. gidemesemde kendi bildiklerimden tıngırdatır yinede duyururum mutlaka.eşimde gitar çalmaya çalışıyo kendince .. yani ikimizde ilgi alanı ortak.. biri bence mutlaka saz çalsın ama :))
canım hoşigeldin.inş hamileliğe yoralımda öyle olsun ...

inşallah yerleşme kanamasıdır canım ne diyelim

kızlar saolun bakalım yarına kadar devam ederse haftasonu bi doktora giderim olmadı.. yemek yapıcam sonrada kursa.. çok koşturmaca oldu hayatım yetişemiyorum muhabbeti de merak ediyorum haftasonu okuyup yazacam hepinizi öptüm hoş sohbetler..

Kızlar ne çok yazmışsınız yine... Ben de okumaya çalıştım aklımda kaldığı kadar yazayım.

Önce Minikler kürtaj sonrası değişiyor. İnşallah hamilesindir ama benim 28 günde olurken şimdi 33-34 güne çıktı. Bekle yoğunlaşırsazaten adetsindir. Bir kez korunmadan olan yumurtlama gününde miydi?

Günlük sorma canım ya canım sıkkın. Sanki bu oğlan okumayı öğrenemeyecek. Yazdırıyorum okutuyorum biraz sonra okuyamıyor. Öğretmen de herkes yazıyor o oturuyor dedi dün. Ancak tenefüse çıkmama cezası verirsem 5 dakikada yapıp getiriyor dedi. Dikkat problemimiz var. Eşim de bu konudadoktora götürme taraflısı değil. Üzgünüm canım...

Hellocuğum kıyamam, ben de üzüldüm üzülmene ama üzülme. Bizde dün akşam eşimle tartıştık. Çocuğun bu durumundan suçlu ben oldum yani... Ben de çarptım kapıyı yattım. Ama sabah her zamanki gibi bir şey olmamış gibi konuştuk...

Candaş rüyan çok etkileyiciymiş. Uyuma konusunda ben de ahtopot gibiyim :))

Renklitaş maşallah canım. Bu adam bekarken ne yapıyormuş...

Nuray çok yorma kendini. Sevindim mutlu olmana...Dost önemli çünkü....

Nazlım ne vefalı arkadaşsın. Eşinle de sohbetin ne güzel. Biz bu aralar birbirimizi görmüyoruz neredeyse. Her gece 10.30 dan önce gelmiyor...

Taf iyisin sanırım.

Ceza, Loneliness diğer kızlar iyidir umarım.

Ben de bugün rejima başladım, yine kilo almışım.

Doktorun sekreteri sabah aradı. Haftaya arasın demiş çok yoğunmuş ameliyat haftasıymış. Yine bana beklemek düştü(5:

Bu aradayazdıklarınıza da çok güldüm...

ablacım hoşgeldin bugün baya eğlendik yaa kudurduk kızlarla acaipliğimiz üstümüzdeydi:)arkadaşlığımız ilkokuldan beri 19 senedir beraberiz babası bana 4.kızım derdi benimde çok canım yandı babasının vefatında ananesi desen beni çok severdi çok üzüldüm ve yanında olmazsam içim hiç rahat olmuyo akşam yemeğimde yok yazık kocama ne yicek bilmiıorum sesinide çıkarmadı ama evimde yemek yemeyi uzanmayı falan çok özledim inan abla çok yoruluyorum yarın 7 si var ananenin bitecek herkes evine çekilcek ana kız başbala kalcaklar ama ben yine giderim zaten arka sokağından tuttum evi ben hastanede yatarken sabaha kadar başımı bekledi nefesimi kontrol etmiş hiç uyumamış uyurken ağlamışım gözyaşımı silmiş ve hiç uyumadan ertesi gün işe gitti şimdi bu kıza gidilmezmi dimi :)

hosgeldin canim,senin oglanla basin belada insallah tez zamanda okur yazar yaramaz minnos..
benim adam bekarken ne yapiyordu bilmiyorum biraz daha evlenmese duvara tirmanacagini biliyorum ama

masallah canim ilerletirsin ilerde insallah.. bende ney almistim kendime ,kendi kendime calistim anca ses cikarabiliyuorum bende göcebelikten kurtulunca kursa gitmek istiyorum,ayni seyleri dusunuyoruz hamileyken o sesleri duysun asina olsun istiyorum..ben zaten sanatla ugrasiyorum..yuksek lisansima geri döndum,insallah sanatsal calismalarima devam edicem.. ögretmenlik gercekten cok uzaklastiriyor sanatsal faaliyetlerden köreltiyor insani sanatla ugrasmak kadar guzel bisey yok,insanin tum sIkintilari gidiyor bambaska alemler icersinde oluyorsunuz..

chnb, canım çok üzüldüm yaa benim kızda da var bu dikkat bozukluğu ama dr önerisi almak lazım bence eşin kabul etse iyi olur...bir arkadaşın kardeşi vardı böyle bayağı bir yardım aldılar kızın ikizi vardı aralarında dağlar kadar fark vardı ikizi 4 yıllığı kazandı oda 2 yıllağı zar zor kazandı bende yaşarsam böyle bir problem götürürüm heralde mesela dergide bişey gösteriyorum sonra onu tekrar soruyorum kime dedimmmm:)) on kere anlatıyorum nerdeyse( allah yardımcın olsun canım belkide adapte olamadığı içindir alışır canım...canım bişeyi söylerken çok fazla tekrar edşyormusun? ben çok fazla tekrar ediyordum mesela destina çorabını giy hadi çorabını giy sürekli çocuk takıntılı oluyormuş kursta hocamız dedi kesinlikle bir şeyi bir defa söyleyin dedi nerden geldi aklıma benim yandakinin oğlu bire başladı geçen dışarı çıkarmıştı dersini çocuğa göeteriyordu yanımızda sürekli hadi oğlum el el el nasıl okuyormuşuz el el şuraya yaz boşluk bırak oğlum 100 kere söylüyorum yaa hadi oğlum el el yaz oğlum nasıl okunuyormuş el el ayyy kadın sürekli ama abartmıyorum bana gına geldi söylüyecektim sonra dedim boşver yanlış düşünür falan söyleyemedim...

hellom, iştee buuu tosuncuk iyiyiymiş çok sevindim benden bu ay pas ovulasyon bitince anladım acemilik oldu canım bebek yokturda inşallah adet olabilirim bunun için korkum...evvvveeeetttt sabihayı ben çok beğeniyorum hangi kitabı aldın?

minikler, canım bende chnb ye katılıyorum kürtaj sonrası bçyle olabiliyor ama inşallah yanılıyoruzdurda yerleşme kanamasıdır canım benim...

renkliatlas benimki hastalık konusunda çok çıt kırıldım çok nazlıdır ben istesemde yapmaz aman hasta olmasında yapsın razıyım

candaş, canım benim eşim şimdiden kızımı örgütlüyor dr olacaksın diye tutturdu benim kızım dr...bende renkli atlas gibi düşünüyorum kızım bişey olsun da oğlum zaten bir şekilde kendini kurtarır allah o günleri gösterir inşallah hepimize...

nazlım, dost her zaman olmalı 10 arkadaşın olacağına 1 dostun olsun dostluğunuz daim olsun canım...

ceza, iyileştinmi canım..

Canım, BİLEMİYORUM Kİ. aSLINDA GÖTÜRMEYE DE KORKUYORUM. kESİN HİPERAKTİFDAMGASI VURULURDİYE. eŞİMİN KARDEŞİNİN OĞLU DA HAREKETLİ. çOCUĞU GÖTÜRDÜLER. iLAÇ BAŞLATTI , İLAÇ YAN ETKİ YAPMIŞ HASTANELİK OLDULAR. eŞİM BUNU DA BİLİYOR YA hiç sıcak bakmıyor. Ama kitap okuyunca çok güzel dinler ve sorulara doğru cevap verir. Ben de derim oğlum şöyle yap diye defalarca. Ne bileyim canım. Şimdi de uyudu. Birazdan kaldırıp ödev yaptıracağız...

kizlar (candas, nazlim, rebkliatlas) :))))) Allah iyiliginizi versin cok guldum yaaa okurken kahkaha atiyorum o derece:))) neseli hatunlar sizi :)))

benim kocamda boga burcu tv izlerken bile minciklamak ister ama uykusu falan varsa dokunmayin.. simdi evde dun sehirdisina cikti gece gecgeldi sabah kahvalti yapti hala uyuyor.. benimde yarin misafirim var supurge makinesini ble acamadim baska islere bakiyorum...

hellocum bende yarin misafirlere o tatlidan yapicam seninde eline saglik eminim sen benden daha guzel yapacaksin :)))

chnb ablacim Allah kolaylik versin oglun icin ne demeliyim bilmiyorum ama insallah duzelir... cok sagol gercekten yurtdisinda arkdas cok onemli yalnizligida hic sevmem

facede bisi paylastim .. sizde deneyin kizlar bakalim sizede uyuyormu ??

nazlim seninle facede arkadas olmadik galiba valla bu neseli hatunu tanimak isterim canim yaaa beni kizlardan bulabilirsin burda soyismimi yazmiyim...adim yine nuray ayni..

chnb, canım ilaç olayı varsa eşine hak verdim canım gitmemek daha doğru bu arada kitap okuken dinliyorsa hiperaktiflik yoktur korkma benim kızımda çok çok hareketli ama oda kitap okurken yeni yeni dinlemeye başladı :)) bence oğlun daha okula adapte olamamış canım benim üzme kendini o hala anaokulu gibi oyun oynanacak faln diye düşündüğü için sevmemiş ve alışamamıştır...bu dönem böyle geçicektir canım sonra herşey düzelir...

nuraycığım, nazlımın facesini bizde istedik ama kullanmıyormuş veremedi bizde burdan takip ederiz onu:)) misafir geleceği zaman bir telaş sarıyor insanı kolay gelsin canım sana...

İnşallah canım öyledir. Şimdi hala ödev yapıyor gelince uyudu masa başında. Bu "a" ile başım belada diyor. Kim bu el yazısı ile 1. sınıfta yazma öğrenme işini çıkardıysa rahmet okuyorum kendilerine... İnşallah düzelir veletler... Sıkıntı bastı beni vallahi. 1000 defa a dedim. Soruyorum unutuyor yine.

Gerçekten çok neşeli bu hatunlar. Hürrem neşeli demekmiş, Kanuni ona ondan hürrem demiş. Size de mi Hürrem desek:))

Ne güzel ben bu konularda yeteneksizim. Oğlan resim yapmayı seviyor ama...

Allah rahmeteylesin canım... Benim de var öyle dostum...

dogru ya gunlukcum sen soyleyince hatirladim dedigin gibi bizde burdan takip ederiz :)) valla bi telas sardi sorma az degil canim yaa 10 kisi gelecek bakalim hayirlisiyla atlatirim insallah :)))

günaydın herkeseee mutlu günlerrr

yine yorgun uykusuzum uykuya dinlenmeye hasret kaldım gözlerim kapanıyo gece 12 de yattım sabah 6 da kalktım ya keşke banad a yetse şöyle az uyku nuraycım face im yok eve internet alıyoruz inşallah bu hafta sonu gelecekler büyük ihtimal daha çok görüşürük

:) yalnız değilim yani ahtapotlukta :) yine bekleyecekmişisn dr için ya allah sabır versin aksi gibi hepte seni buluyo sanki ya eşinede bakma ya, çocukla ilgili problemlerden sen sorumlu olamazsın tabiki.işlerine öyle geliyo bu erkeklerin :) hadi bakalım sen bi bırakta o çocuk ne hale gelir ..

allah bozmasın dostluğunuzu canım inş. bu devirde böyle arkadaşlıkları kurmak zor ... allah sabır versin onlarada gerçketne çok zor bi zaman ....

ilgi alanlarımız aynıymış bencede :) ama ney çok zor ya. benim çalmam mümkün değil nefesim yetmez.inş bi düzen kurunda başlarsın kursa.duysun sesi bebeklerimiz.sanat gerçektn bambaşka, bende seviyorum.ilgilenemiyorum ama gerçekten sanatla ilgilenenlerde başka bi karakterde oluyolar.bi zariflik oluyo ...öğretmenlikle zor oluyodır tabi aama.
:) inş topiğimizden bol bol dr çıkar o zman :) inş oğullarda çok efendi e sorumluluk sahibi olurlar.. aslında ben bi ara kaymakam olcam diye tutturmuştum.işe başlamıştımda üstelik.yandan aöf yle sınava girerim diyodum.ama evlenince vazgeçtim.ben hep kadınların yönetici olmasnı istiyorum...ama biri demişti ki bu mesleği seçen aile hayatından vazgeçmeli diye. düşündüm doğru gibi. hani bunlara ulaşmak çok zor , kaymakm bi çocuğum var demk bambaşka olurdu ama sanırım artık istemiyorum.önce aile....iş güç derdine hayatını kaybetmemeli insan ... biz kıytırık bi memurken aile olamıyoruz ki onlar üst kademe olsa kimbilir ne olur ...
konsantre problemi var demekki. belki zmanla alışır.yaşanılan durum kötü bi örenk oluş drla görüşmek istememk normal gibi bu durumda da .inş oğlun sizi yormadan toparlar ya
:)) bizde burdan koptuk dün :)) ah boğalar ahhh :)) neyse çok darda kalırsan atarsın bi uyku ilacını gazozuna rahatlarsın :)) nuri alçonun ters taktiği olur :)) sana kolay gelsin şeker şimdiden, iyi oturmalar misafirlerin gidince bekleriz :)

ayyy nolcak kız senin bu halin ? allah kolaylık versin. yorgunlukla iş hayatı da zor.

taf, yamateke, senem, pasiflora, polyana, melek, dr_alb, minikler, senem, ceza, kıtty ismini unuttuğum arkadaşlaım nasılsınız ?

canim simdiki cocuklar hep hiper aktif eskiden biz ona simarik diyorduk simdilerde hiper aktif oldu bence cocugu bi spor aktivitesine yazdir,basketbol felan yada halkoyunlari.. muzige karsi ilgisi varsa bi muzik aleti al gönder kursa..resim yapmayi seviyorsa odasinin bir duvarini paket kagitlariyla onun kolunun erecegi yere kadar kapla, parmak boyasi al pastel boya koy oraya diledigince boyasin stres atsin..tamamen kaplayinca resimle heryanini ,söker yenisini takarsin bence o zaman biraz rahatlar canim..hic uzulme artik butun cocukalr böyle

hurrem neseli demek heee bilmiyordum valla...

bu arada bizim saat hesaplayicisi basladi..dun sabah namazindan sonra iliski oldu , hemde 2 mi 3 mu ne hatirlamiyorum o sersemlikle bu sabah kalkti beni öpuyo bu aksam calisma var diyo ona göre diyo..ya dedim dun sabah oldu bugun bos gececek yarin sabah yapacaz dedim..ohooo dun sabahti ustunden 24 saat gecti diyo ,gece yaparsak nerdeyse ustunden 40 saat gecmis olacak al sana arada bos bi gun diyo.. ben bu hesabin icinden cikamiyorum..normalde yarin sabah calisma olmasi lazim degil mi? ne yaparsam yapiyim adam yine saat hesabi yapip kafami bulandiriyor..bu aksam calisma olacakmis öyle diyo..:44:

sorma bebeğim yaa vallahi ağlıcaktım sabah kalkarken hava da soğuk titredim banyoda çıktım saçımı kurutmak çok zor aslan yelesi gibi maşallah dün akşam kocam diyo ne hallere düşürdü gelmeden velet bizi kocamın arkadaşı gelmiş dün akşam klasik kurtlar vadisi izleme günü bende yoktum evde eve geldim 11 de çocuk oturuyo hala neyse yanlız bıraktım onları rahat otursunlar diye küçük bi odamız var kullanmadıımız orayı ben çamaşır ve ütü odası yaptım balkonum filan yok çamaşır asmaya neyse anacım orda çamaşırlarla uğraşıyom içerden bi ses geldi koptum gülmekten kocam arkadaşına diyoki
sen sabah kaçta kalkıosun :):):) terbiyesiz esneyip duruyo onunda kalkmıcaa tuttu mu dizi bitti kalktı neyse çalışma filan derken saat geç oldu anam ben yine mor gözlerle işe geldim hayırlısı bakalım babamda hep şey derdi misafir çok geç oturdumu tanıdıklara ama gevezelik olsun diye siz eve gidince napcanıs:)

yap anam yap napcan kocanımı kırcan bizimkide dün akşam diyo iyi alıştım ben böle iki günde bir iyi gelio şimdi sen hamile kalırsan elletmezsin kendine üzülürüm diyo:)baya vakit geçio kuzum üstünden akşam yaparsınız

ayy canım seninki tam kaplan valla :)) yine şükür benimki o kadar değil ... tabi gelince tam kararı vercez şimdi izlenimlerim uzaktan :)) allah kolaylık versin sana kardeş :)))

ayyy yumurtlama mağdurları bayağı varmış ya :)) kocanada bittim yani :)) hele baban hiç bişey diyemiyorum :))) onlarda anlayışlı olsunlar ama :)) onlara gelenede bizler (ben hariç daha çok sizler) kendinizden geçip hastalanmazsanız iyi valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…