- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.741
sorma bebeğim yaa vallahi ağlıcaktım sabah kalkarken hava da soğuk titredim banyoda çıktım saçımı kurutmak çok zor aslan yelesi gibi maşallah dün akşam kocam diyo ne hallere düşürdü gelmeden velet bizi kocamın arkadaşı gelmiş dün akşam klasik kurtlar vadisi izleme günü bende yoktum evde eve geldim 11 de çocuk oturuyo hala neyse yanlız bıraktım onları rahat otursunlar diye küçük bi odamız var kullanmadıımız orayı ben çamaşır ve ütü odası yaptım balkonum filan yok çamaşır asmaya neyse anacım orda çamaşırlarla uğraşıyom içerden bi ses geldi koptum gülmekten kocam arkadaşına diyoki
sen sabah kaçta kalkıosun :):):) terbiyesiz esneyip duruyo onunda kalkmıcaa tuttu mu dizi bitti kalktı neyse çalışma filan derken saat geç oldu anam ben yine mor gözlerle işe geldim hayırlısı bakalım babamda hep şey derdi misafir çok geç oturdumu tanıdıklara ama gevezelik olsun diye siz eve gidince napcanıs:)
valla ne bilem bacim ustunden geciyor baya saatyap anam yap napcan kocanımı kırcan bizimkide dün akşam diyo iyi alıştım ben böle iki günde bir iyi gelio şimdi sen hamile kalırsan elletmezsin kendine üzülürüm diyo:)baya vakit geçio kuzum üstünden akşam yaparsınız
ayy canım seninki tam kaplan valla :)) yine şükür benimki o kadar değil ... tabi gelince tam kararı vercez şimdi izlenimlerim uzaktan :)) allah kolaylık versin sana kardeş :)))
ayyy yumurtlama mağdurları bayağı varmış ya :)) kocanada bittim yani :)) hele baban hiç bişey diyemiyorum :))) onlarda anlayışlı olsunlar ama :)) onlara gelenede bizler (ben hariç daha çok sizler) kendinizden geçip hastalanmazsanız iyi valla :))
ayyy yumurtlama mağdurları bayağı varmış ya :)) kocanada bittim yani :)) hele baban hiç bişey diyemiyorum :))) onlarda anlayışlı olsunlar ama :)) onlara gelenede bizler (ben hariç daha çok sizler) kendinizden geçip hastalanmazsanız iyi valla :))
kuzum inşallah yaaa hepimizden güzel haberler gelsin bu ay şölee ay sonunda şenlik yapalım ceza sen ben günlük candaş aynı günlerde olduk ya adet 4 de kaç yapcas bakalım ve diğer arkadaşlarda tabi:):)) ah kiyamam yaa valla bu yogun calismanin sonrasi guzel haberler gelecekzaten o isin en buyuk sorunu uykusuzluk ..
ben daha yeni atlattım gribi daha ne kadar çalışmam lazım acebe bilemedim ben onuuuu 17.günümdeyim bugün ne kadar bu hızlı tempoda gitsek fikrin varmı
kuzum inşallah yaaa hepimizden güzel haberler gelsin bu ay şölee ay sonunda şenlik yapalım ceza sen ben günlük candaş aynı günlerde olduk ya adet 4 de kaç yapcas bakalım ve diğer arkadaşlarda tabi:)
valla ne bilem bacim ustunden geciyor baya saatdemi öyle öyle beni tongaya dusuruyo... seninkide iyi demis bakalim bu tempoya alisti bunlar bebek olursa valla elletmem
ya canim yakina gelsin bu calisma temposuna alisiyolar durmadan olsun istiyolarben anlamadim gitti bu ne istir yaaa o isi yapmasi kolayda banyosu dert :44: en sevmedigim kisim ..saclarda kivircik kurutunca bonus oluyorum esimde guluyo bofo diyo bana durulanmayan krem surmem gerekiyor, oda hergun o isi yapinca kremlesen ne ki yarin yine yikancak bakimli suslu sema gitti bofo sema geldi
:)) yakına gelince değişiebilirler tabi :) canım ya valla haklısın.. bende diyorum ki yani hani abdest olayı saça su değmeden olsaydı ne kadar rahatlık olurdu.şimdi büyükler diyo ki gençlerde peknazlı.biz k.valide k.pederle aynı odadyken yapar, suyu gizlice ısıtır öyle olurduk seste etmezdik filna.yani 70-80 yaşlarındakiler.dedim valla mümkünatı yok bizler yapamazmışız :)) senin saçlarda kıvırcık olunca sıkıtnı daha çok oluyodur tabi, bide her dk süslenmeye fırsatta kalmıyo banyo hergün olunca :) dün bende diyorum ki doğum yapınca hani o günleri görürsem :) ya brezilya fönü yaptırcam yada perma.permeya jöle gereiyo ama fön daha ideal.yada eşim burda olsaydı mutlaka yaptırırdım.çünkü hergün düzleştiriyorum bende saçımı. hem daha çok yıpranıyo hem elektirk.o fönde 300 lira filan.hem vakitten hem nakitten tasarruf olur sanırım.. off onlara göre hava hoş.saçlarını kuutmaslarda 10 dk ya kuruyo, 2 jöle sür, traş ol oh miss.. ya biz( saçları 15 dk ya kurut, yarım saate şekil ver, 15-20 dk makyaj .. yani 1 saate hizaya girmek mesele (
valla canim bende cok dusundum brezilya fönunu ama cok yipratiyormus..hem kivircik sacta yakisiyor bana :2: vazgecemiyorum kivircik kafamdansonra pisman olurum diye inanki babannemde anlatiyor gizli gizli yikaniyolarmis hemde isitma suyla , bizim evlerimiz sicak aciyon sak diye sicak su ,sac kurutma mak. felan..o dönemlerde yasayamazdik biz.. bide cok useniyoruz ya bu dus olayina babannem diyo ki 'usenenin ne oglu olur ne de kizi' dogru valla..
anlıyorum şimdi eskilerin neden bu kadar çok çocuk yapttını ilişkiye sık girme ilişki sonrası tabi hemen yıkanamıoalr yatıp kalıolar veletlerde arka arkaya gelio canım akıntın varsa yumurtlama yakındır bugün yarın olur inşallah sen çalış çalış gelsin bebeler
dogru haklisin valla..ama ben tv de dr lardan dinledim..evlilik yoksa kacak göcek iliski varsa hamile kalma o kadar artiyor..ama evlilerse bebek dusunuyorlarsa geciktikce gecikiyor..neden? kacak göcek olunca vajinal sivilar daha cok artiyormus haz fantezi daha cok olurmus buda döllenmeyi pozitif etkiliyormusbiz sartlandigimizden zevk alamiyoruz eskilerde böyle kacak göcek oldugundan hamile kaliyolardi..yada cok sagliklilardi..biz saglikli degiliz hormonlu besleniyoruz radyasyona maruz kaliyoruz felan filan...cok sey etkiliyor bizi..hayirlisi olsun valla..dedigin gibi ben bu aksam calisma yapayim su velette gelsin daa! ben sabirsiz biriyim hemencek gelsin-- bu gece ruyamda dusuk yapiyordum elime bebegin kesesi dusuyordu
hayır olsun canım
Rüyada düşük yapmak, mutluluğun ve başarının işaretidir.inşallah mutluluğun gelir kız bizde anamgilde filanmı kalsak bu hafta onun bunun evindemi geçirsek ekşınlı bi ilişki olsun:)
gecen ay kayinpederim gelmisti bizimde eksinli oldu amatutmadi bacim of of bende mi sorun var gerci enfeksiyonum varmis ilac kullandim gecen hafta insallah bu ay hamile kalirim ilac iyi gelmistir umarm..
sen bi dene istersen annenlere gidinbelli olmaz kacak göcek ya tutacagi tutar..
biz 11 temmuz 2010 da evlendik 2 ay falan korunduk sonra korunmayı bıraktık ilişki oluyodu ama hemen kalkıp tuvalete gidiodum yani çocuk olsun diye öyle uğraşmıoduk sonra mart 11-12 de biz ilişkiye girdik o zaman yattım ben sabaha kadar kalmadım 15 inede randevu almıştım kistim vardı benim hala varmı genel bi muayne olayım çocuk düşünüoruz diye doktora gittim 15 inde işte rahimde iltihaplanma varmış bana vajinal bi fitil verdi onu kullan ilişki yasak dedi yumurtan var şuan çatlamak üzere dedi ama biz ilişkiye girmedik ilacı kullandıım için neyse anacım ilaç bitincede ilişki yasak dedi eşime zararı olabilirmiş falan benim 22 martta falan adet olmam gerekiodu olmadım ilaçtandır falan diye düşündm sonuçta yumurta çatladıı zaman ilişki olmamıştı en son ilişkim 12 martta oldu 25 inde test yaptım tak ikinci çizgi kan testi 51.25 yani bebeğim olacağı zaman oluyo spermler 4 gün falan sağlıklı yaşamışlar içerde demekki döllenmiş oğulcazım
Uyku pozisyonlarınız ilişkinizi anlatıyor - Milliyet.com.tr
vay beee ! kizz icime bi umut dogurdun anam belki bende hamis kalirim ben ilaci gecen hafta kullandim cuma gunu bitti ,salida buraya geldim iliski oldu..ilac bittikten 4 gun sonra iliski oldu..bakalim ne olacak
umudun hiç bitmesin canım inşallah bu uyku stillerini sevdim kocasının eli karısının gögsünde uyma diye bi stil bulamadım:)
bende ona bakindimyok benim ki bi göguste bi asagilarda geziyor...bakalim kac yasina kadar böyle olacak..yaslandigimizda da böyle yaparlar mi sence? oramiz buramiz sarkinca
bence yapmazlar arada kızlarla hamama gidios yaşlı tteyzelerin gögüslerini görüyorum da kaldırıp omzuna atıp altlarını yıkayanlar var:):):)
günaydın bebiş nasılsınız bakalım analı oğullutünaydın kızlar,
kardeşim gece nöbetindeydi bize geldi kahvaltı falan derken bu saat oldu?
geçen ay iltihap, efendim fitil, adet olamama sonracıma grip derken herkesin çalışması hemen hemen aynı günere denk geldi bakalım büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı illaki gelecek haber güzel haber inşallah.
günlük bebeğim ve doğru iletişim mi ne 2 kitap aldım, hatta dün okurken oha ben yanlış düşünüyormuşum dedim dur üşenmeden yazayım 10 parmak çok hızlıyımdır :) yenidoğan döneminde bebek haz prensibi ile hareket eder, acıkınca ağlar, ağlama belki bir lisan değildir ama bu dönemde sesli iletişim aracı olur. O halde ağlayan bebek susuana kadar bir çaba sarfedilmelidir. Ağlasın ağlaya ağlaya susmayı öğrenir her ağladığında yanına koşarsam şımarık olur düşüncesi yanlıştır. diyor.:)
chnb ve günlük,
siz çocuklaırnızı anlatırken düşündüm de, bizim ailede erkek çocuk çok 1. hatta 2. sınıflarında anneleri hep aynı korkuya sahiptirler, siz daha iyi bilirsiniz elbet ama o kadr vahim durumda dikkat dağınıklığı var mı ki ? oyun çocukları daha onlar kıyamam ben yeğenlerime aaa :)
kızlar sizlerede selammmmmmmmmm, muck
tunaydin arkadasim..bugun topik baya tenhaa...tünaydın kızlar,
kardeşim gece nöbetindeydi bize geldi kahvaltı falan derken bu saat oldu?
geçen ay iltihap, efendim fitil, adet olamama sonracıma grip derken herkesin çalışması hemen hemen aynı günere denk geldi bakalım büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı illaki gelecek haber güzel haber inşallah.
günlük bebeğim ve doğru iletişim mi ne 2 kitap aldım, hatta dün okurken oha ben yanlış düşünüyormuşum dedim dur üşenmeden yazayım 10 parmak çok hızlıyımdır :) yenidoğan döneminde bebek haz prensibi ile hareket eder, acıkınca ağlar, ağlama belki bir lisan değildir ama bu dönemde sesli iletişim aracı olur. O halde ağlayan bebek susuana kadar bir çaba sarfedilmelidir. Ağlasın ağlaya ağlaya susmayı öğrenir her ağladığında yanına koşarsam şımarık olur düşüncesi yanlıştır. diyor.:)
chnb ve günlük,
siz çocuklaırnızı anlatırken düşündüm de, bizim ailede erkek çocuk çok 1. hatta 2. sınıflarında anneleri hep aynı korkuya sahiptirler, siz daha iyi bilirsiniz elbet ama o kadr vahim durumda dikkat dağınıklığı var mı ki ? oyun çocukları daha onlar kıyamam ben yeğenlerime aaa :)
kızlar sizlerede selammmmmmmmmm, muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?