- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.761
bence yapmazlar arada kızlarla hamama gidios yaşlı tteyzelerin gögüslerini görüyorum da kaldırıp omzuna atıp altlarını yıkayanlar var:):):)
günaydın bebiş nasılsınız bakalım analı oğullu
tunaydin arkadasim..bugun topik baya tenhaa...
ablacım yüreğine sağlık çok yoruluorum ama inan umudum varya umrumda diil olmasın önümüzdeki ay yine devam adamcaazımda alıştı zaten benden önce hadi yapalım diyo 10 gün sonra belli olur bakalım tutmuşmu tutmamışmı 10 gün ne kadar az bi süre dimi ama bana zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrrmerhaba canlarım...
hellom, ne iyi edip almışsın kitapları...çok güzel bir bilgi yazdığında çocuk anne kokusunu duyunca sakinleşiyor..ağlaya ağlaya susmasını beklemek zaten vicdansızlık olur onu şımartıcaksın tabii o daha ne ki dimi hiçbirşeyi bilmeyen ve sana ihtiyacı olan küçücük bebğin...çok güzel bir annesi olacak çınar bebeğin ve bilinçli...
renkliatlas, bencede çalış yumurtalarda kandırıkçı anacığım ne zaman çatlayacakları belli olmuyor belirtilerinde varken çalışmak iyidir...
nazlım, yine uykysyz bir gün bende çalışırken senin gibiydim gece 12- 1 yatış sabah 6 kalkış...şimdide miskin oldum çıktım yaa ama geceleri kalkıp kızıma bakıyorum...eşimi 6 da gönderip geri yatıyorum sonrada zaten 8,5 gibi kızım kalkıyor bölük pörçük uyuyorum işte...
hesapladımda tam 1 haftadır yapmamışız bee rekor kırdık bu sabah eşimi uyandırırken bir sarıldı alttan üstten:)) dedim hayırdır ne oldu bize özledinmi özledim dedi...yaa çok uykum geliyor birde benim dün bütün gün yemek yaptım sos yapıp buzluğa attım işim saat 8e kadar sürdü eşim geldi yemek yedik sonra gittik su doldurmaya bu hazır sular varya bizim burda çene dağından gelen suyumuz meşhurdur çene suyu allahın bize verdiği suyu bile parayla alıyoruz işte benzin istasyonu gibi damacanını götürüyorsun oradan dolduruyorsun neyse doldurduk eve geldik saat 9 u geçiyordu...sonra da çok çabuk geçtü zaman yattık uyuduk yaa zaten ben bu aydan umutlu değilim, ovulasyon bitince testi ancak anladım:)) bakalım öbür ay daha dikkatle çalışırız...umarım öbür ayın hamişleri arasında bende olurum...bu ayda sizin için dualarım kızlar nazlım ve renkliatlas sizden iyi bir performans bekliyorum...
cezacığım, ne oldu sen bugünmü başlıyordun o zaman performanslıların arasına senide alıyoruz canım...
minikler ne yaptın canım son durum nedir?
bugun herkes mesgul ,benimde canim sIKiliyor yedek anahtarda yok disari cikip yuruyus yapmak istiyorum maalesef..deliiiii :)))))))))) çok güldüm...
ay ne olsun hava kapalı birazdan yemek yapıcam kalkıp öyle yani şekerlik, sendne naber
herkesin işi var sanırım.
uyku pozisyonlarına gleince hayattaaaa uyuyamam ben bana biri sarılsın etsin eşimle iyi geceler öpücüğü verilir sırt sırta uyunur :))) bişi diyim mi aslında güzel bir noktaya parmak bastık... çiççolar sarkmasın diye bişi yapmak lazm gerçekten de ayy çok fena bişi o.
merhaba canlarım...
hellom, ne iyi edip almışsın kitapları...çok güzel bir bilgi yazdığında çocuk anne kokusunu duyunca sakinleşiyor..ağlaya ağlaya susmasını beklemek zaten vicdansızlık olur onu şımartıcaksın tabii o daha ne ki dimi hiçbirşeyi bilmeyen ve sana ihtiyacı olan küçücük bebğin...çok güzel bir annesi olacak çınar bebeğin ve bilinçli...
renkliatlas, bencede çalış yumurtalarda kandırıkçı anacığım ne zaman çatlayacakları belli olmuyor belirtilerinde varken çalışmak iyidir...
nazlım, yine uykysyz bir gün bende çalışırken senin gibiydim gece 12- 1 yatış sabah 6 kalkış...şimdide miskin oldum çıktım yaa ama geceleri kalkıp kızıma bakıyorum...eşimi 6 da gönderip geri yatıyorum sonrada zaten 8,5 gibi kızım kalkıyor bölük pörçük uyuyorum işte...
hesapladımda tam 1 haftadır yapmamışız bee rekor kırdık bu sabah eşimi uyandırırken bir sarıldı alttan üstten:)) dedim hayırdır ne oldu bize özledinmi özledim dedi...yaa çok uykum geliyor birde benim dün bütün gün yemek yaptım sos yapıp buzluğa attım işim saat 8e kadar sürdü eşim geldi yemek yedik sonra gittik su doldurmaya bu hazır sular varya bizim burda çene dağından gelen suyumuz meşhurdur çene suyu allahın bize verdiği suyu bile parayla alıyoruz işte benzin istasyonu gibi damacanını götürüyorsun oradan dolduruyorsun neyse doldurduk eve geldik saat 9 u geçiyordu...sonra da çok çabuk geçtü zaman yattık uyuduk yaa zaten ben bu aydan umutlu değilim, ovulasyon bitince testi ancak anladım:)) bakalım öbür ay daha dikkatle çalışırız...umarım öbür ayın hamişleri arasında bende olurum...bu ayda sizin için dualarım kızlar nazlım ve renkliatlas sizden iyi bir performans bekliyorum...
cezacığım, ne oldu sen bugünmü başlıyordun o zaman performanslıların arasına senide alıyoruz canım...
ablacım yüreğine sağlık çok yoruluorum ama inan umudum varya umrumda diil olmasın önümüzdeki ay yine devam adamcaazımda alıştı zaten benden önce hadi yapalım diyo 10 gün sonra belli olur bakalım tutmuşmu tutmamışmı 10 gün ne kadar az bi süre dimi ama bana zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr
canim banada zaman gecmiyor..5 gun bile gecmiyor bu bekleyiste... su yumurtlama dönemi gecsin sonrasi daha zor bekleyis cok daha zor
bende ondan korkuyorum yıpratır diye. iyice araştırmak lazım tabi.babanen haksız değil valla :) bende bekarken çok üşengeçtim eşim hep derdi o babanenin dediğini.bende ne demk o ya ne alaka diyodum, gerçekten anlamazdım.evlenince anlatırım diyodu :) anlattı öğrendim :))))valla canim bende cok dusundum brezilya fönunu ama cok yipratiyormus..hem kivircik sacta yakisiyor bana :2: vazgecemiyorum kivircik kafamdansonra pisman olurum diye inanki babannemde anlatiyor gizli gizli yikaniyolarmis hemde isitma suyla , bizim evlerimiz sicak aciyon sak diye sicak su ,sac kurutma mak. felan..o dönemlerde yasayamazdik biz.. bide cok useniyoruz ya bu dus olayina babannem diyo ki 'usenenin ne oglu olur ne de kizi' dogru valla..
artık benim durumum süper :)) psikolojim tavan yaptı .. zevkte yerinde, hemde 3 yıldır olmadığı kadar iyi :)) utanıyorumda aslında yazarken amadogru haklisin valla..ama ben tv de dr lardan dinledim..evlilik yoksa kacak göcek iliski varsa hamile kalma o kadar artiyor..ama evlilerse bebek dusunuyorlarsa geciktikce gecikiyor..neden? kacak göcek olunca vajinal sivilar daha cok artiyormus haz fantezi daha cok olurmus buda döllenmeyi pozitif etkiliyormusbiz sartlandigimizden zevk alamiyoruz eskilerde böyle kacak göcek oldugundan hamile kaliyolardi..yada cok sagliklilardi..biz saglikli degiliz hormonlu besleniyoruz radyasyona maruz kaliyoruz felan filan...cok sey etkiliyor bizi..hayirlisi olsun valla..dedigin gibi ben bu aksam calisma yapayim su velette gelsin daa! ben sabirsiz biriyim hemencek gelsin-- bu gece ruyamda dusuk yapiyordum elime bebegin kesesi dusuyordu
o zman neymiş, bebişleri ağlatmayacakmışız :)) teşekkür ederiz ufkumuzu açtın bu tazecik bilgiyle :)) bekliyoruz şekerim sohbete :)tünaydın kızlar,
kardeşim gece nöbetindeydi bize geldi kahvaltı falan derken bu saat oldu?
geçen ay iltihap, efendim fitil, adet olamama sonracıma grip derken herkesin çalışması hemen hemen aynı günere denk geldi bakalım büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu ayı illaki gelecek haber güzel haber inşallah.
günlük bebeğim ve doğru iletişim mi ne 2 kitap aldım, hatta dün okurken oha ben yanlış düşünüyormuşum dedim dur üşenmeden yazayım 10 parmak çok hızlıyımdır :) yenidoğan döneminde bebek haz prensibi ile hareket eder, acıkınca ağlar, ağlama belki bir lisan değildir ama bu dönemde sesli iletişim aracı olur. O halde ağlayan bebek susuana kadar bir çaba sarfedilmelidir. Ağlasın ağlaya ağlaya susmayı öğrenir her ağladığında yanına koşarsam şımarık olur düşüncesi yanlıştır. diyor.:)
chnb ve günlük,
siz çocuklaırnızı anlatırken düşündüm de, bizim ailede erkek çocuk çok 1. hatta 2. sınıflarında anneleri hep aynı korkuya sahiptirler, siz daha iyi bilirsiniz elbet ama o kadr vahim durumda dikkat dağınıklığı var mı ki ? oyun çocukları daha onlar kıyamam ben yeğenlerime aaa :)
kızlar sizlerede selammmmmmmmmm, muck
bugün patlama oldu yani öyle mi ? valla rekor kırdın şekerim ya 1 hafta ne demk, heleki sizin gibi aktif bi çift için. aman bi daha olmasın adam napar sonra :)) benimde yumurtlama ne alemde bilmiyorum ki bugün ve 3 gündür akıntım vardı en çok çarşamba günü akıntı oldu.sanırım dönemi kaçırmış bulunmaktayız değil mi? bide biraz önce arkadaşla lazer eşpilasyoncuya gitti.bikini bölgesinin altında var birazcandaşım, senada yazacaktım kızım geldi ebelemecilik oynayalım derken kaçırmışım nasılsın canım? yumurtlama belirtileri devam ediyormu aman tut kaçmasınlar vuslat bugündü dimi?
Adamın evine bir kedi dadanmış. Bir gün adam kediyi almış,
ormanlık bir yere götürüp bırakmış. Sonra eve gelmiş.
Biraz sonra kedi çıka gelmiş.
Adam tekrar denemiş. Fakat sonuç aynı.
...
En son kediyi çok uzak ve yolları karışık bir yere bırakmış.
Eve dönerken yolu karıştırmış.
Aramış aramış yolu bulamamış.
Evi telefonla aramış:
- Hatun, kedi geldi mi?
- Evet geldi.
- O .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. kediye söyle; gelsin beni alsın .. :)))
merhaba canlarım...
ablacım yüreğine sağlık çok yoruluorum ama inan umudum varya umrumda diil olmasın önümüzdeki ay yine devam adamcaazımda alıştı zaten benden önce hadi yapalım diyo 10 gün sonra belli olur bakalım tutmuşmu tutmamışmı 10 gün ne kadar az bi süre dimi ama bana zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr
bende ondan korkuyorum yıpratır diye. iyice araştırmak lazım tabi.babanen haksız değil valla :) bende bekarken çok üşengeçtim eşim hep derdi o babanenin dediğini.bende ne demk o ya ne alaka diyodum, gerçekten anlamazdım.evlenince anlatırım diyodu :) anlattı öğrendim :))))
cancan kardeş bendeydi yemek falan derken ancak fırsta bulabildim, birde artık kucağıma yazamıyorum oturmam gerekiyor.
öncelikle lazer epilasyonu şiddetle tavsiye ediyorum benimde tüm vucut hamile kalınca ara verdim.
adama bak ya ayyyyy kız acaba birileriyle harbiden mi buluşacaktı. ya şu atv de bir program var ayy kadınlar bir ahlaksız bir ahlaksızmış şaştım müge anlı diye bir iki baktım sonra dayanamadım inanki...
haftas onu vuslat olduğu gibi tanıştırmada var değil mi,? çok meraklandım.
pileo,yamatake, senemcim, nasıllar?
citaknuray, loniness,
ay miniklere cevap yazacaktım unuttum, umarım yerleşme kanamasıdır. nasıl oldu düzeldin mi?
sinua, pasifflora, diğer kızlar hiç uğramaz oldu.
nazlım ya şu listeye hiç uğramayanları eklemek boşuna kalabalık bence ama sen bilirsin.
eyvallah kuzu :)
ya valla anlamadım ki buluşacaktı herhalde.hani tenha bi yerde değildi çünkü.manyak ama önüne gelene soracak ışık gördüğünü kapatacaktı galiba ! :) hafta sonu hem vuslat hem buluşma var, inş iyi geçer.bende çok merak ediyorum ne olacağını :))canım tekrar teşekkür ederim çok sevdim kadının tarzını, inşalllah günlük ya mükemmel çocuk yetiştirmek gibi bir saplantım hiç yok, mutlu olalım yeter. Bakalım değişik bişiler okursam yazarım sizlerede.
günlük anlıyorum umutsuz olmanı ama benim koyu çizgi varken olmamıştı tam hatırlayamadım ama ya ertesi gün yada ondan sonraki gün olmuştu.
hayırlısıyla gelsin artık minnoşlarrrrr :)
ya 1 haftadırda bizde tık yok :) kış geldi insanın ritmi düşük oluyor, kızına hamile kaldığın zamanı bilmiş miydin? birdeee naptın sen baza oda işini.
ah be nazlım ben tam 9 ay bekledim hadi beklemek bir yana ben regl olamıyordum ilk 4 ay kabustu :)
cancan kardeş bendeydi yemek falan derken ancak fırsta bulabildim, birde artık kucağıma yazamıyorum oturmam gerekiyor.
öncelikle lazer epilasyonu şiddetle tavsiye ediyorum benimde tüm vucut hamile kalınca ara verdim.
adama bak ya ayyyyy kız acaba birileriyle harbiden mi buluşacaktı. ya şu atv de bir program var ayy kadınlar bir ahlaksız bir ahlaksızmış şaştım müge anlı diye bir iki baktım sonra dayanamadım inanki...
haftas onu vuslat olduğu gibi tanıştırmada var değil mi,? çok meraklandım.
pileo,yamatake, senemcim, nasıllar?
citaknuray, loniness,
ay miniklere cevap yazacaktım unuttum, umarım yerleşme kanamasıdır. nasıl oldu düzeldin mi?
sinua, pasifflora, diğer kızlar hiç uğramaz oldu.
nazlım ya şu listeye hiç uğramayanları eklemek boşuna kalabalık bence ama sen bilirsin.
nasıl şarkı ama ya bende tuaflık var sanırım yeni nesil hiç bi şarkıyı sevmiorum dinleyemiorummüzeyyen senra emel sayın zeki müren bülent ersoy:)bunlar favorilerim
yalnız nazlıcım, şu yatış pozisyonlarına bakıyorumda.hepsi bizde mevcut :) hemde gece içerisinde defalarca değişiyo :) bayağı genş çaplı bi ilişki oluyo ozman bizimki :)))
kocanla alakalı diilde senin yatış pozisyonunla alakalı olabilirmi o :)ne güzel renkli bi ilişkiniz var bebeğim bizimde aynı hepsinden karışık ya ben gramofon istiyommmmmmmmmm bide plakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?