Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence yapmazlar arada kızlarla hamama gidios yaşlı tteyzelerin gögüslerini görüyorum da kaldırıp omzuna atıp altlarını yıkayanlar var:):):)

deliiiii :)))))))))) çok güldüm...

günaydın bebiş nasılsınız bakalım analı oğullu

ay ne olsun hava kapalı birazdan yemek yapıcam kalkıp öyle yani şekerlik, sendne naber

tunaydin arkadasim..bugun topik baya tenhaa...

herkesin işi var sanırım.

uyku pozisyonlarına gleince hayattaaaa uyuyamam ben bana biri sarılsın etsin eşimle iyi geceler öpücüğü verilir sırt sırta uyunur :))) bişi diyim mi aslında güzel bir noktaya parmak bastık... çiççolar sarkmasın diye bişi yapmak lazm gerçekten de ayy çok fena bişi o.

merhaba canlarım...

hellom, ne iyi edip almışsın kitapları...çok güzel bir bilgi yazdığında çocuk anne kokusunu duyunca sakinleşiyor..ağlaya ağlaya susmasını beklemek zaten vicdansızlık olur onu şımartıcaksın tabii o daha ne ki dimi hiçbirşeyi bilmeyen ve sana ihtiyacı olan küçücük bebğin...çok güzel bir annesi olacak çınar bebeğin ve bilinçli...

renkliatlas, bencede çalış yumurtalarda kandırıkçı anacığım ne zaman çatlayacakları belli olmuyor belirtilerinde varken çalışmak iyidir...

nazlım, yine uykysyz bir gün bende çalışırken senin gibiydim gece 12- 1 yatış sabah 6 kalkış...şimdide miskin oldum çıktım yaa ama geceleri kalkıp kızıma bakıyorum...eşimi 6 da gönderip geri yatıyorum sonrada zaten 8,5 gibi kızım kalkıyor bölük pörçük uyuyorum işte...

hesapladımda tam 1 haftadır yapmamışız bee rekor kırdık bu sabah eşimi uyandırırken bir sarıldı alttan üstten:)) dedim hayırdır ne oldu bize özledinmi özledim dedi...yaa çok uykum geliyor birde benim dün bütün gün yemek yaptım sos yapıp buzluğa attım işim saat 8e kadar sürdü eşim geldi yemek yedik sonra gittik su doldurmaya bu hazır sular varya bizim burda çene dağından gelen suyumuz meşhurdur çene suyu allahın bize verdiği suyu bile parayla alıyoruz işte benzin istasyonu gibi damacanını götürüyorsun oradan dolduruyorsun neyse doldurduk eve geldik saat 9 u geçiyordu...sonra da çok çabuk geçtü zaman yattık uyuduk yaa zaten ben bu aydan umutlu değilim, ovulasyon bitince testi ancak anladım:)) bakalım öbür ay daha dikkatle çalışırız...umarım öbür ayın hamişleri arasında bende olurum...bu ayda sizin için dualarım kızlar nazlım ve renkliatlas sizden iyi bir performans bekliyorum...

cezacığım, ne oldu sen bugünmü başlıyordun o zaman performanslıların arasına senide alıyoruz canım...

minikler ne yaptın canım son durum nedir?

candaşım, senada yazacaktım kızım geldi ebelemecilik oynayalım derken kaçırmışım nasılsın canım? yumurtlama belirtileri devam ediyormu aman tut kaçmasınlar vuslat bugündü dimi?

Son düzenleme:
ablacım yüreğine sağlık çok yoruluorum ama inan umudum varya umrumda diil olmasın önümüzdeki ay yine devam adamcaazımda alıştı zaten benden önce hadi yapalım diyo 10 gün sonra belli olur bakalım tutmuşmu tutmamışmı 10 gün ne kadar az bi süre dimi ama bana zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr

Adamın evine bir kedi dadanmış. Bir gün adam kediyi almış,
ormanlık bir yere götürüp bırakmış. Sonra eve gelmiş.
Biraz sonra kedi çıka gelmiş.

Adam tekrar denemiş. Fakat sonuç aynı.
...
En son kediyi çok uzak ve yolları karışık bir yere bırakmış.
Eve dönerken yolu karıştırmış.
Aramış aramış yolu bulamamış.
Evi telefonla aramış:

- Hatun, kedi geldi mi?

- Evet geldi.

- O .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. kediye söyle; gelsin beni alsın .. :)))

bugun herkes mesgul ,benimde canim sIKiliyor yedek anahtarda yok disari cikip yuruyus yapmak istiyorum maalesef..

merhaba canim..bu ay bende herkesten iyi bir performans bekliyorum..havalar sogudu ya herkes sarilir kocisine bebisler gelir yumurtalarin kandirikciligi konusu cok dogru ne zaman olacagi belli deil of of Allahim lutfen bu ay bebisler karnimiza gelsin bide bu isin sonrasi beklemesi var of of..sabirlar tukendi

canim banada zaman gecmiyor..5 gun bile gecmiyor bu bekleyiste... su yumurtlama dönemi gecsin sonrasi daha zor bekleyis cok daha zor

canim banada zaman gecmiyor..5 gun bile gecmiyor bu bekleyiste... su yumurtlama dönemi gecsin sonrasi daha zor bekleyis cok daha zor

ya yumurtlama dönemi nasıl geçcekki canım yaa bak ayın 15inde gittim yumurtan var demişti diye anlattım o gün adetimin 21.günüydü düşün hep 14.gün denir ya 21.gün yumurtlamışım zaanı belli olmuyo o yüzden adet bittimi başlıcan 25.güne kadar iki gğünde bir devam :)

bende ondan korkuyorum yıpratır diye. iyice araştırmak lazım tabi.babanen haksız değil valla :) bende bekarken çok üşengeçtim eşim hep derdi o babanenin dediğini.bende ne demk o ya ne alaka diyodum, gerçekten anlamazdım.evlenince anlatırım diyodu :) anlattı öğrendim :))))
artık benim durumum süper :)) psikolojim tavan yaptı .. zevkte yerinde, hemde 3 yıldır olmadığı kadar iyi :)) utanıyorumda aslında yazarken ama kardeşiz biz değil mi ? şimdi bebek olayını hepten aklımdan çıkarttım gibi ya rahatladım valla ya :)) o akıntı durumunu chnb iyi biliyodu sanki bide ?
o zman neymiş, bebişleri ağlatmayacakmışız :)) teşekkür ederiz ufkumuzu açtın bu tazecik bilgiyle :)) bekliyoruz şekerim sohbete :)
candaşım, senada yazacaktım kızım geldi ebelemecilik oynayalım derken kaçırmışım nasılsın canım? yumurtlama belirtileri devam ediyormu aman tut kaçmasınlar vuslat bugündü dimi?
bugün patlama oldu yani öyle mi ? valla rekor kırdın şekerim ya 1 hafta ne demk, heleki sizin gibi aktif bi çift için. aman bi daha olmasın adam napar sonra :)) benimde yumurtlama ne alemde bilmiyorum ki bugün ve 3 gündür akıntım vardı en çok çarşamba günü akıntı oldu.sanırım dönemi kaçırmış bulunmaktayız değil mi? bide biraz önce arkadaşla lazer eşpilasyoncuya gitti.bikini bölgesinin altında var biraz üstünü ve koltuk altımı iğneliyle halletmiştim.bacaklarımla o kısımda sıkıntı var ki bacaklar mübarek erkek bacağı :)) fiyatıda uygun ve referanslıyız tamamen temizlenen bi arkadaş var.şimdide kapmanya varmış tüm vücut 450 tl bitene dek.kız da 1250 yaptımış düşünsene.bizde yaptırmaya karar verdik arkadaşla. bide hamie kalırsam yaptıramam dedim hakkını saklı tutuyolarmış yada istersen başkasına devrediyomuşsun. en kötü annemi gönderirim dedim.şimdi en azından 4-5 ay hamile kalmasam iyi olur gibi.ya böyle de demek istemiyorum llahımda geciktirmesin ama en geç mayısta hamile olayım ya :)) sen napıyosun, destinayla oyuna devam galiba :) öptüm iki,nizide :)

süper :)))

Kızlar bişey anlatcam size ve kopacaksınız.yemin ederim gittiğim yerde olay yaratmaya üstüme yok, tüm cinsleri çekiyorum galiba ( şimdi işyerindeilere tatlı alayım dedim esti bi.derken etrafa bakınıyorum arkadaşta yan taraftan simit alıyo.adamın biri 40-45 yaşlarında geldi merhaba dedi, merhaba dedim.bacaklarımdan yukarı bakmayı başladı rahatsız oldum.kafamı çevirdim.adam yüzüme bakıyo durmaksızın.ne var gibisinden baktım. yani bıyığı olsa burupta söylerdi kesin ! beni bi arkadaş bekliyodu siz siniz galiba demez mi ? bi bağırdım adam hayır ya manyal mısın diye .. adam valla kaça kaça gitti :)) ya arkadaş travestiyede benzemiyodum ki bugün bayağı narinde giyinmiştim manyak mı ne ! ya yem attı yada şu telekızlardan biriyle buluşacaktı o sndıda bende kırıtık bi insan da değilim ki ... hsabinallah dedim ya. kız da diyo ki valla 5 dk boş bırakmaya gelmiyon diye :))) yalnız biz 3 arkadaşız üçümüzde cins tipleri sararız. bi anlatsam hepimiz valla kitap olur :)) yani ekşın yaşadım öğlen öğlen ya :)))

nazlım..................................................... 29 ekim

destina0409............................................. 29 ekim

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................20 ekim

renkliatlas...................................................29 ekim

citaknuray......................................................?

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

Son düzenleme:
listeyi koydum kızlar eksik gedik varsa söleyin bakim herkesin adetini 29 ekm yazdım:)benimkinden söleyin düzelteyim

canım tekrar teşekkür ederim çok sevdim kadının tarzını, inşalllah günlük ya mükemmel çocuk yetiştirmek gibi bir saplantım hiç yok, mutlu olalım yeter. Bakalım değişik bişiler okursam yazarım sizlerede.
günlük anlıyorum umutsuz olmanı ama benim koyu çizgi varken olmamıştı tam hatırlayamadım ama ya ertesi gün yada ondan sonraki gün olmuştu.
hayırlısıyla gelsin artık minnoşlarrrrr :)
ya 1 haftadırda bizde tık yok :) kış geldi insanın ritmi düşük oluyor, kızına hamile kaldığın zamanı bilmiş miydin? birdeee naptın sen baza oda işini.

ah be nazlım ben tam 9 ay bekledim hadi beklemek bir yana ben regl olamıyordum ilk 4 ay kabustu :)

fizy

helllooo al çocuğa zeki müren dinlet kulakları şenlensin evladın

ya valla anlamadım ki buluşacaktı herhalde.hani tenha bi yerde değildi çünkü.manyak ama önüne gelene soracak ışık gördüğünü kapatacaktı galiba ! :) hafta sonu hem vuslat hem buluşma var, inş iyi geçer.bende çok merak ediyorum ne olacağını :))
sen ne kadar gidip ara verdin lazere? kimi hamileler yaptırıyomuş ama bizler cesaret edemeyiz sanırım, ilkler kayıp, allah muhafaza 2. yede bişey olsa bin kere pişman oluruz lazer yüzündendi diye. ya da illa gidilcekse ilk 4 ay gidilmemli gibi... inş biraz azaltırımda öyle hamile kalırım.kalanıda devrederim birne artık ...
nasıl şarkı ama ya bende tuaflık var sanırım yeni nesil hiç bi şarkıyı sevmiorum dinleyemiorum müzeyyen senra emel sayın zeki müren bülent ersoy:)bunlar favorilerim

bende severim onları.faıslı çok severim.geçen dönüşümde otobüste t.s.m. çalıyodu dinleyeceğim diye uyamadım bile :) benim asıl favorimde thm ...

yalnız nazlıcım, şu yatış pozisyonlarına bakıyorumda.hepsi bizde mevcut :) hemde gece içerisinde defalarca değişiyo :) bayağı genş çaplı bi ilişki oluyo ozman bizimki :)))

yalnız nazlıcım, şu yatış pozisyonlarına bakıyorumda.hepsi bizde mevcut :) hemde gece içerisinde defalarca değişiyo :) bayağı genş çaplı bi ilişki oluyo ozman bizimki :)))

kocanla alakalı diilde senin yatış pozisyonunla alakalı olabilirmi o :)ne güzel renkli bi ilişkiniz var bebeğim bizimde aynı hepsinden karışık ya ben gramofon istiyommmmmmmmmm bide plakkkkkk

kocanla alakalı diilde senin yatış pozisyonunla alakalı olabilirmi o :)ne güzel renkli bi ilişkiniz var bebeğim bizimde aynı hepsinden karışık ya ben gramofon istiyommmmmmmmmm bide plakkkkkk

olabilir sankim :)) bulursan banada haber ver de geliyimde beraber dinleyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…