- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.781
kocanla alakalı diilde senin yatış pozisyonunla alakalı olabilirmi o :)ne güzel renkli bi ilişkiniz var bebeğim bizimde aynı hepsinden karışık ya ben gramofon istiyommmmmmmmmm bide plakkkkkk
yalnız nazlıcım, şu yatış pozisyonlarına bakıyorumda.hepsi bizde mevcut :) hemde gece içerisinde defalarca değişiyo :) bayağı genş çaplı bi ilişki oluyo ozman bizimki :)))
sizinki yaratici iliski ,yeniliklere acik eglenceli maceraliöyle yorumladim sen benim ruyami guzel yorumladin bende senin yatisini yorumliyim dedim
ilk atandigim sene esyali bi ev tutmustum, 3 tane yatak odasi 2 salon olan buyuk enteresan bi evdi, yatak odalarinin birinde yatagin altinda yuzlerce kitap yuzlerce tas plak ve plak calar bulmustum, plaklar hep yabanci alman ingiliz fransiz grublarindandi beatles bile vardi ,resmen servet degerindelerdi benceben hergun dinlemeye basladim plaklari,..eve arkadaslarim geliyordu hemen plak seciyorduk dinliyorduk..sonra bigun ev sahibi geldi ust kattan , sema hanim plaklari ve plak calari almaya geldim dedi girdi kizlariyla topladi göturduler, sanki yedik..atmislar oraya toz iicindeydi, ben dinleyince kiymete bindi
:)) saolasın :)) torpil geçtin bana :)) inş rüyan hayır olacak inanıyoruz diliyruz :) benimde rüyamda eve haciz geliyodu, tüm eşyaları götürdüler. ağlamaktan öldüm rüyada:) allah esirgesin gerçeinden.çok zordur eminim ...
plakta gerçekten sen dinleyince kıymete binmiş, açmasaydın umurları olmazdı kesin ...
ya benim bu devirde diilde eskide yaşamam lazımmış içimde bi yaşlı teyze var sürekli ortaya çıkıyo eski olan herşeyi seviorum ahh ahh parayı bulayım en alasından alcam kendime:)
rüyanın yorumuda eve bi eşya girecekmiş. eşya da düdüklü tencere :))senin ruyada feciymis ama terse cikar derler... acmasam plaklari umurlarinda degildi kiymete bindi..
al bacim valla..bende almak istiyorum o ilk oturdugum evde öyle alismistim ki plaklara o zamandan beridir istiyorum..
içinde yaşlı teyze olan nazlım benimcanım benim bat da 20 ekim canım, sen çocukluğunu olgun bir şekilde yaşadığın için olabilirmi canım...bende bu pop falan dinlemem aslında uzun zamandır müzikte dinlemiyorum ( kızıma açıyorum bazen en çokda pazar günleri ailece kahvaltı yaparken eşim yabancı müzik açar kızının hep yabancı dil öğrenmesini istiyor..benimde kızım için bazı düşüncelerim var ama aklımın bir köşesinde o bir birey neyi isterse onu yapsın sakın müdahale etme var...ben bunu hiç yaşayamadığım için ( kızımda yabancı dil merakı var ama bazen kayu açıyor kendi nerden buluyorsa rusçası falan var onları izliyor tatlı bir gülümseme oluyor bende...ortaokul lise yıllarımda orhan gencebay ferdi tayfur falan dinlerdim o kadar içe kapanık ve utangaçtımki bence dinlediğin müziğin insanın ruh ve psikolojisine etkisi çok büyük geçen yolda gelirken bir evden yükselen müzik sesi ve ferdi tayfur ıııı nasıl dinlemişim ben allahım dedim hoş güzel müzikler ama o yaşlarda bence dinlenmemsi gereken müzikler direk piskopata bağlıyor insanı hayatla bağlantın kopuyot derslerini etkiliyor falan filan...
candaş, o adama ohaa ohaa yalnız gerçi buldu fıstık gibi hatunu okonuda bişey diyemicem ama şöyle evli barklı hatunlara sarkanlara ayar oluyorum yaa...yuh daha ne diyeyim yaa ama iyi bağırmışsın terbiyesizler...
hellom, bakalım bu ay olmazsa öbür aya inşallah napalım alıştık artık gerçekten ilk aylar çok üzülüyordum ama şimdi yerini alışkanlığa bıraktı...
renkliatlas, harbiden hazine bulmuşsun ne güzel ama pek fazla sürmemiş keşke sesini açmasaydınız ben sinir olurum öyle tiplere yaa dinlemiyorsun bırakta dinleyelim dimi ama..
içinde yaşlı teyze olan nazlım benimcanım benim bat da 20 ekim canım, sen çocukluğunu olgun bir şekilde yaşadığın için olabilirmi canım...bende bu pop falan dinlemem aslında uzun zamandır müzikte dinlemiyorum ( kızıma açıyorum bazen en çokda pazar günleri ailece kahvaltı yaparken eşim yabancı müzik açar kızının hep yabancı dil öğrenmesini istiyor..benimde kızım için bazı düşüncelerim var ama aklımın bir köşesinde o bir birey neyi isterse onu yapsın sakın müdahale etme var...ben bunu hiç yaşayamadığım için ( kızımda yabancı dil merakı var ama bazen kayu açıyor kendi nerden buluyorsa rusçası falan var onları izliyor tatlı bir gülümseme oluyor bende...ortaokul lise yıllarımda orhan gencebay ferdi tayfur falan dinlerdim o kadar içe kapanık ve utangaçtımki bence dinlediğin müziğin insanın ruh ve psikolojisine etkisi çok büyük geçen yolda gelirken bir evden yükselen müzik sesi ve ferdi tayfur ıııı nasıl dinlemişim ben allahım dedim hoş güzel müzikler ama o yaşlarda bence dinlenmemsi gereken müzikler direk piskopata bağlıyor insanı hayatla bağlantın kopuyot derslerini etkiliyor falan filan...
candaş, o adama ohaa ohaa yalnız gerçi buldu fıstık gibi hatunu okonuda bişey diyemicem ama şöyle evli barklı hatunlara sarkanlara ayar oluyorum yaa...yuh daha ne diyeyim yaa ama iyi bağırmışsın terbiyesizler...
hellom, bakalım bu ay olmazsa öbür aya inşallah napalım alıştık artık gerçekten ilk aylar çok üzülüyordum ama şimdi yerini alışkanlığa bıraktı...
renkliatlas, harbiden hazine bulmuşsun ne güzel ama pek fazla sürmemiş keşke sesini açmasaydınız ben sinir olurum öyle tiplere yaa dinlemiyorsun bırakta dinleyelim dimi ama..
bende cocuklara cok fazla mudahale edilmesinden hoslanmiyorum..özgur olmali cocuk...bende cok yabaci muzik dinlerdim ergenlikte..metal muzik dinlerdim manyak manyak kafa sallardim simdi duyunca kafam agrimaya basliyocandascim valla sende acaip sexapalite var canim adamlar dayanamiyor demekki..ama kötu bir ani olmus yinede..
bebeklerinize klasik muzik dinletin bach felan mozart bethoven kafa sisirir sIkar ama bach iyidir..elleri kalem boya tutmaya baslayincada verin pastel boyalari boyasin dursunben bebisime verecem pastelleri duvarlari kagit kaplayacam boyasinda boyasin...benim icimde kaldi cunku annem cok titizdi,5 sene önce annemler yeni yatak odasi takimi aldilar öteki evlendikleri senedendi eskimisti..neyse sökuldu atiliyor yatagin altini cevirdi babam bidee nee göreliim alti oldugu gibi resimlerr... prenseler prensler kalpler satolar felan resmen masal dunyasi bi anda gözumun önune geldi onlari cizdigim anlar..inanin 5 sene öncesine kadar ben bile unutmusum..görunce animsadim aaa bunlari yaptigimi hatirliorum hayal meyal.. sok olduk..annem kiziyor diye yatagin altina girip girip orayi boyamisim neletr neler cizmisim görseniz kabarik elbiseli prensesler prenseslere cicek veren yakisikli prensler felan,kötu kalpli cadilar bile vardi
yok be ne gezer bende o sexapalite filan :)) ama itiraf ediyorum 6-7 ay evvel beni 2 tane genç çocuk travesti sanmışlarıd. oğlum ne çok travesti gördü filan diyolar karşıdan bana bakıp, yaklaşınca anaaa kızmış la bu deiler :) koptum :))
vay be yeteneğe bak o zmandan belliymiş şaheserler yaratacağın :)) yaşlanmışız artık yahu, gitti çocukluk artık :))
yaa candaş varya kopartıyorsun benikız gül gül öldüm yaaa... anlaşılan onlarda arayış içindelermiş kız fıstık gibi hatunsun yaa hani vardırya konuşmak için saçma sapan şeyler ortay atan tipler belliki onlardanmış ince kızıcaktın sonra oturup sohbet edicez diye düşündüler heralde dangalaklar ayyy sinir oldum allahım travesti görmesek inanıcaz yanii...
renkliatlas, kızımın odası yok diye bahsetmiştim ya eşimde senin gibi çocuğu özgür bırakmalısın der... destina olmadan önce bende titizdim destina sonrası resmen pasaklı oldum yaaneyse kızıma oda yapmadan şu parmak boyaları varya ondan alıp duvarları boyatacakmış bende bişey demedim badana yapılacak zaten boyasınlar bakalım...
nazlım ..................................................... 29 ekim
destina0409 ............................................. 20 ekim
chnb ........................................................... ?
ceza83 ........................................................6 kasım
renkliatlas ...................................................1 kasım
citaknuray ......................................................20 ekim
_CandaS_ ...................................................... 29 ekim
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
passifloraa . ..
alin84 . ..
Pollyannaa . ..
Pileo . ..
taf . ..
sinua . ..
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın nazlım batım 6 kasım
günaydın canım düzettim ee biz seninle aynı günlerde adet olmadıkmı ya benim 28 eylüldü son adetim geçmi oluyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?