Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım. bu arada ben de akrep burcuyum. 16 kasım:)
dediğin gibi çok gün var.özellikle kasımda. bayram, doğum günüm, öğretmenler günü.
pcos varsa klomenle ya da benzer işlevli iğneyle yumurtlatıyolar. kadından kaynaklı problemlerin çözümü nispeten daha kolay oluyor. inşallah hamile kalırsın canım bu ay. ama dediğim gibi kadın sorunları tedaviye daha kolay yanıt veriyor. içini ferah tut.

aslında bi açıdan içim rahat.bir kere kaldık gene kalırız diye düşünüyorum.Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..önceden çıkmamıştı pcos. ağustosta muayene sırasında çıktı.bakalım göreceğiz.kasıma ne kaldı şunun surasında.benim eşim doktora gitmedi.tek bildiğimiz varikosel değil.sperm için gitmedi.gitmekte pek istemiyor.nedense erkekler bu konuda çekiniyor.
hepimiz ferah tutualım canım.bakalım bu ay kimlerden güzel haberleri alacağız..

benim eşim de varikosel değil. varikosel olsa zaten ameliyatla düzeliyor. biizm çok az derecede var. ama o az derecede varikosel bu kadar etki etmez dediler. yani spermin az olmasının sebebei genetikmiş. aynı saç rengi, boyun usun olması kısa olması gibi bir özellikmiş. bir prof. bu açıklamayı yaptı.
ama vitaminelrden çok fayda gördük ve keçiboynuzundan. hamile kalamdan 2 ay önce 15 milyona yükselmişti sayımız. ondan sonra tets yaptırmadık. ondan sonra da iki ay kadar proxeed diye vitamin kullandık. ayda 2 kutu gidyor, kutusu 100 milyon. onun yanında l-arginin, e vitamini, ginsengi gingko bloba giib vitaminler kullanmıştı. şimdi bunlara ara verdik ramazandan beri. şimdi sadece keçiboynuzu kürü yapıyorum ve e vitamini aldım, ama daha başlamadık.
bence eşini ikna et, bi sorun varsa boşa beklememiş olurusnuz. en azından vitamin falan bişeyelr kullanırsınız. canım çok sayıda var eşinde problem olan. atlamayın derim. bak sen de geç hamile kalmışsın ilkinde.
inşallah ikinciye bu kadar beklemeyiz. zaten o kadar bıktık ki doktora gitmekten. büyük söylemeyeyim bir tane olsun, ikinci için o kadar uğraşmam gibi geliyor. olursa olur olmazsa olmaz.

eşim doktora varikosel için 1 ay önce gizlice gitmiş.sonra yanlışlıkla ağzından kaçırdı.geçen sene doktor sperm sayısı istedi eşim gitmedi.sonra zaten hamile kaldım.şimdiki doktorumda istedi tamam dedi ama gene gitmedi..tedaviye başlayınca doktor muhakkak tekrar isteyecek o zaman mecburi gidecektir.ilaçlar çok tutmuş.Allah yardımcınız olsun.biz her ay 1800 ödüyoruz ev için.şimdi birde tedavi girecek bakalım ne olacak umarım işin içinden çıkarız.ben 2. bebişide isterim herhalde:)

sizin de Allah yardımcınız olsun. borçsuz kul yok.
eşim için randevuları hep ben alırım. hangi doktor olursa olsun. o zaman gidiyor. erkekler böyleymiş canım. dr. özden duymuştum, eşinize randevuyu siz alın, o zaman giderler diyordu. düşündüm, bugüne kadar eşimin tüm randevularıı ben aldım. o da gitmek zorunda kaldı:)
ben de isterim canım 2.yi. ama bu kadar uğraşmam gibime geliyor. oluurna bırakırım.

bizde de tam tersi tüm randevuları eşim alır..inşallah 1. ler çok bekletmez canım.2. ler de sürpriz yapar hatta 3.ler bile gelebilir ansızın

chnb canım biraz zamana bırak o yada r harfine kadar çocuklarda olayı kavrama sorunu olabiliyor henüz a sesindeler sanırım benimkilerde a sesinde aileler senin gibi kaygılı geliyorlar onlara da aynısını diyorum ödevleri yaptırın arada bi tekrar olsun unutmasınlar yeter ikinci grupta yani i ile birlikte olayı çözecekler üzme tatlı canını hareket konusunda tüm çocuklar öyle.. ben de çocuklara sınır koymak die bir kitap okuyorum orada da çocuklara bir şeyi 2 kez söylemeyin diyor zamanla umursamazlık başlayacağını yazıyor.. bir de yeni nesilde biz sınırlandırıldık onlar serbest olsun düşüncesinin yanlış olduğu yazıyor çocuğun sınıra ihtiyacı var ve bu sınırı aile oluşturacak çocuk böylelikle neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini öğrenecek diyor..

maşallah maşallah canım ya biz de 1 yıllık evliyiz ama sadece haftasonu üstüste ilişki oluyor genelde hafta içi 1 nadiren 2 :) ama çok şükür şikayetimiz yok bu durumdan :) hatta bebiş düşününce günlük oluyo ve ödev(miş) gibi geliyor yani çok da işin zevkinde olamıyoruz sanırım

:) size de maşallah cnm bu kadar çalışma üstüne biraz dinlenmek hakkın olur sanırım

CANDAS ve GÜNLÜK bi maşallah da size :) vallahi okuyunca erken yaşlanmışız biz diyorum :)

bence yapmazlar arada kızlarla hamama gidios yaşlı tteyzelerin gögüslerini görüyorum da kaldırıp omzuna atıp altlarını yıkayanlar var:):):)
hehehe koptum vallahi ben de sarkık meme görmeye tahammül edemiyorum bende o soruın pek olmayacak sanırım zaten miinnacık

canım adam hevesliyse bırak yemek sonrada yapılır :)
ilk defa ağrısız adet oluyorum ve ilk defa 28 günde geldi umutlanmıştım çünkü ilşkiye girdiğimiz gün eski dönemlerime göre yumurtlama zamanımdı ama kürtajla değişmiş sanırım vardır bir hayır hiç üzülmedim umudum var hala :) bu ay gelecek nazlı sıpam :)
fıkraya da bittim :)

listeyi koydum kızlar eksik gedik varsa söleyin bakim herkesin adetini 29 ekm yazdım:)benimkinden söleyin düzelteyim
canım benim de bat 5 kasım olarak listeye alırsan sevinirim

canım sen çok iyi bir anne olacaksıjn eminim ne güzel ya kitap alıp ben bilirim havasına girmeden kendine bişeyler katmak ve daha doğmadan onuniçin çalışmak.. inşallah annesi o da senin yüzünü hep güldürür annesi gibi çalışkan ve araştırmacı olur inşallah ..

renkliatlas cnm evet resim müzik gibi sanatsal faaliyetlerde sınırlamamk gerek yaratıcılıklarını köreltmemek için ama diğer davranışlarında çocuklar öğrenme aşamasındalar ve sınır gerekli die düşünüyorum
canım inşallah beklemediğin için o sana sürpriz yapar bu ay.. sanki beklemedin ama geldim der gibi..

loneliness canım okurken gözlerim doldu allah büyüktür inşallah bu ay size bir hediye verir ve artık bir yalan arkasına sığınmak zorunda kalmazsınız.. o önlüğü giymiş hakde eşim resmimi çekmiş baktıkça aklıma o gün geliyor elim silmeyede gitmiyor.. inşallah bir kez mutlu bi an için giyeriz önlükleri.. tüp bebek için bende önceleri senin gibi düşünüyordum ama artık doğal bir hal almaya başladığı için allah öyle nasip ederse hayır demem.. inşallah gönlüne göre olur doğal yoldan hamiş kalırsın

öncelikle rüyan için hayuırdır inşallah..
ceza ben de senin gibi düşünüyorum 1 kez kalan yine kalır.. o mucize bi kez yaşandıysa neden ikinci kez yaşanmasın değil mi? erkekler son aşamaya kadar sorunu hep karşıda görüyor bayan tedavi olsun bayan derdine düşsün ama bebiş tek başına yapılmıyor bunu da erkeklere anlatmak maalesef çok güç.. çaktırmadan pohpohlayarak keçi boynuzu yediriyorum çocuk besler gibi :) inşallah ikna edebilrisin.. ve topluca güzel haberler gelir

okudum çoğunu unuttum yazabildiğimi yazdım haftaya cumartesi sınav var ve yarın ireksiyon kursum başlıyor bir de yarın eşimin doğumgünü :) sana hediye olarak araba kullanmayı öğrenecem diyorum gülüyor :)sonra dün eve bşeyler aldık bunlar senin doğumgünü hediyen olsun diyorum işine yaramaz eve kullanırız :)
bir de sessizce gelen kırmızı adetmiş bugün bitti yarın çalışmaklara başlıyoruz..
ha birde ben henüz çocuğımun mesleğini düşünmedim onun döneminde en gözde meslek neyse onu seçer inşallah

adetin bitmiş..kolay gelsn canım..inşallah direksiyon sınavında iyi geçer..

Merhaba kızlar, geçmişi çok okuyamadım yine yoğunum. Dün akşam oğlanın öğretmeni veli ziyaretine geldi. Genelde iyi olduğunu biraz dikkat sorunu olduğunu söyledi. El becerisinin iyi olduğunu da söyledi. Bir de dikkat geliştirici bir kitap seti tavsiye etti. Adını yazarım bir ara. Günlük sen de bakarsın 60 tl söyledik internetten. 3 cilt sanırım.
Yine ödev. Dün oğlana devamlı "hadi" diyorum yüzlerce kez. Dedimki " Sana hadi demeyeceğim oğlum hadi." dedim oğlan da gülüyor...

Eşim yine yok. Genel olarak bakabildim mesajlara. Herkes iyidir inşallah...

canim ikinci el felan bakinsan amerikada cok ucuz ikinci el temiz esyalar var..evet isvec cok ormanlik cok guzel yasanacak bi yer..masal dunyasi gibi sessiz yesil gölluk gölistanlik bi yer..

tatlim ikea ya gelen köfteler direk isvecten geliyor dondurulmus sekilde..burdakiler domuz etinden oldugundan yemiyoruz biz..ama turkiyeye gelenler helal diye biliyorum..evet aynisi burdkiyle yarin bi ara burda isvec corbasi var onu yapmistim facede var ,onu yayinliyim burda..cocugu olanlar kesin yapsinlar..cocuk corbasi deniyor zaten...isvec köftesindede patates unu var sanirim özelligi o bide bulle diye bi cörekleri var bana alerji yapiyor her yedigimde o yuzden artik yemiyorum

gunaydinn herkesee biz yuruyuse cikicaz kocisle.. yarin bol bol yazarim anlatacak cok sey varr

loneliness canım okudum yazdıklarını benimde gözlerim doldu, ne kadar zorluklardan sınavlardan geçiyoruz. Farkındaysan aramızda öyle kaderine balına yaşayan yok herkes tırnaklarıyla kazımış gelmiş bu günlere, kürtaja girerken eşimin ailesiyle savaş halindeydim bana bekle 2 ay canlanır dediler cahil değil bunu diyenler üniversite mezunu insanlar eşimde acaba doğru mu yapıyoruz dedi neyse gün aldım gittik ödüm patlaya patlaya girdim ameliyata tek başınaydım gömleği giyince aynı şeyi düşündüm kaderde buda varmış diye...
allah yardımcımız olsun kuzu ya inşallah sağlıkla sıhatle kuzularımıza kavuşuruz.

herkese günaydınnnnnn
iyi pazarlar...

günaydın tatlım sanada iyi pazarlar :)

canım eşin haftasonu da mı çalışıyor?
Allah sabır versin canım oğlan için. kolay gelsin. ben de hep düşünmüşümdür bunu. tüm sabrımızı okulda tükketiğimiz için eve gelince kendi çocuklarımıza sabrımız kalmayacak diye, ya da takatimiz.
en son durumlar ne şimdi canım sende?korunmaya devam mı?

benim eşim de çekecekti aslında ben çekme hiç gerek yok dedim. inşallah doğumda çekerler bol bol. biz de bebeklerimizle poz veririz.
güzel dileklerin içn teşekkür ederim canım.
oo bursaya gideceksin?sınav bursada değil mi?sınavdan sonra gezersin, arkadaşlarla mı gideceksin, eşinle mi?
sen de çalışma maratonuna girmişsin. inşallah hepimizin tutar bu ay.

kizlar haftasonu bos kalmis buralar? :)))

herkes nasil? benimde pazar sabahi kahvaltiya misafirlerim vardi.. sonrada kocisle gezme yaptik gun oylece bittii...

renkliatlas senin yuruyus nasildi canim

helocum sende agirladin mi misafirleri.. elticiginin annesiydi sanirsam :)) umarim iyi gecmistir seni sinir etmemislerdir :)))

CAndas, gunluk, nazlim, ceza, chnb ablacim sizler nasilsiniz??

cok soru sordum ben kaciyim uyumaya bana iyigeceler sizlerede gunaydin....

nazlım..................................................... 29 ekim

günlük2011............................................. 20 ekim

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

citaknuray......................................................20 ekim

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydn kızlarrrrrrr

o cocuklar gözluk alsinlar bencekiz ben olsam kostururdum onlari cantayi gecirirdim kafalarinaa
:)) bende sallamadım pek , iş yeri civarındaydık.olmasaydık gösterirdim onlara :) dün eşimin arkadaşıyla benim arkadaşımı tanıştırdık ya, çocukla önceden tanuışıyoduk ama bayağı bi muhabbetimiz oldu dün.bana diyo aslında senden iyi polis asker olurmuş dedi, fiziki olarak mı diyosun dedim .. yok karakter olarak uygun gibisin sanki dedi. yani dolaylı olarak kavgacı olduğumu ima etti gibbi :)) yani şimdi öyleyimde , arkadaşına acımıştır çcukcağız şimdik :))
o da olabilir aslında :) ya diyorum ya gerçekten benim başıma böyle çok komik şeyler gelmiştir gelmeyede tam gaz devam ediyo.eşime anlatıyorum diyo ki nasıl bulmuşsam ben seni :))) saolasın canım ayrıca :)
hayde rast gelsin ...
canım benim çok saol, bende güldüm sorma :) geçmiş olsun misafirleri ağırlamışsın.. arkadaşını duyduğunda bende olsam hüzünlenirdim.insan neden bende değilim diyo ama inş vaktimize dahada yanşıyoruz diyorum ben :)
ayy inş istek yok ya, bebekte gelip şaşırtır seni.bende hiç gebelik testi yok :) geçen sene 2 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu ayaklarım yere basmıyodu yani ...
koçişin yanındaydı :)) kudur kudur adamı sinir ettim.. bu ne enerji arkdaş diyo.hep cinsel anlamda değil ama :)
[lonelines, canım yazdıklarını bi solukta okudum hüzünle dilerim allahm bu güzelliği yeniden nasip eder.. yeniden annelik heyecanını tam anlamıyla yaşarsın.. bencede 1 kere olan yeniden olur inancımız bu ... bu arada aynı sene evlenip aynı sene mezun olmuşuz :) inş kasımda da süprizi,n gelir hayırlısıyla :)

minikler, bizde fazla aktif gruptayız sanırım canım eğlence anlamında :))

chnb, inş kitaplar oğlun için iyi olur ve rahatlarsın biraz...

taf, ceza, yamateke, kıtty, senem, dr_alb, pileo, nazlım, tüm kızlar nabersiniz bakalım ??

dün biz arkadaşları tanıştırdık.oğlanın beğendiğini anladım bayağı romantik bakıyodu kıza, kıza da sordum ki önceden beğenmişti şimdi bayıldım dedi :)) çocuk eşimi aradı gerçekten hoşlandım filan demiş. bundan sonrası rastgele artık :) kızla konuşamadım tam, şimdik rapor almaya iniyorum :)

Son düzenleme:

dun baya bi yuruduk medya market e felan gittik..guzel bi pazar gunuydu..canim seninde epey misafirin geliyor..biz evimiz kucuk diye isvecte pek misafir almiyoruz ,ev kucuklugunden ziyade tabagimiz canagimiz kendimize göre.. bu sefer ki evimiz daha buyuk oldugundan ikea dan fincan felan aldim gelen olursa kahve ikram ederim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…