dun baya bi yuruduk medya market e felan gittik..guzel bi pazar gunuydu..canim seninde epey misafirin geliyor..biz evimiz kucuk diye isvecte pek misafir almiyoruz ,ev kucuklugunden ziyade tabagimiz canagimiz kendimize göre..bu sefer ki evimiz daha buyuk oldugundan ikea dan fincan felan aldim gelen olursa kahve ikram ederim diye..
loneliness canım okudum yazdıklarını benimde gözlerim doldu, ne kadar zorluklardan sınavlardan geçiyoruz. Farkındaysan aramızda öyle kaderine balına yaşayan yok herkes tırnaklarıyla kazımış gelmiş bu günlere, kürtaja girerken eşimin ailesiyle savaş halindeydim bana bekle 2 ay canlanır dediler cahil değil bunu diyenler üniversite mezunu insanlar eşimde acaba doğru mu yapıyoruz dedi neyse gün aldım gittik ödüm patlaya patlaya girdim ameliyata tek başınaydım gömleği giyince aynı şeyi düşündüm kaderde buda varmış diye...
allah yardımcımız olsun kuzu ya inşallah sağlıkla sıhatle kuzularımıza kavuşuruz.
günaydın tatlım sanada iyi pazarlar :)
vayyyy romantizme bak allah nazardan korusun kuzumm ya dün eşimin bi arkadaşı eşi ve çocuğu geldi çocuk 7 aylık o kız ona annem kuzum dedikçe içimden bişiler koptu beee sonradan farkettimki baya üzülmüşüm bütün gün suratım düşüktü allahtan erken kalktılar kızı da pek sevmiorum zaten mutsuz bi tip ama evladı çok tatlı maşallah diyeyim zaten bütün gün maşallah dedim çocuğa bizim çalışmalarda devam sema yoruldum artık ilişkiye girmekten diil bu süreç sıkıcı sanki hemen 10 gün geçsin istiyorum adetime 10 gün var daha gögüslerim çok acıyo banyo yaparken bilecanım çıkmış sınav sorularını çöz en aşağı 90 alırsın, direksiyon içinde başarılar umarım kolay geçer. Okumayı seviyorum birde korkuyorum başarısız güçsüz bir anne olmamı biz sana demiştik demeyi bekleyen o kadar çok insan varki umarım haklı çıkmazlar. Bilmediğim bir sürü şey var . Regl olmuşsun yumurtlama günün kaçıncı gün. Umarım çifte bayram yapılır. Eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.
sen bu aralar çok bunaldın değil mi şeker, hem eniştem yok, hem tartışma olmuş birde oğulcanın ödevleri anne korku ve kaygıları derken sana vakit kalmıyor, ne bgüzel el becerisi varmış, erkek için çok önemli...
esinin ailsesine cok sasirdim canlanmamis bebek 2 aydir nasil olacakmis öyle..ya sana bise olsa onu dusunmuyorlar allah akil fikir versin.. valla canim o sosisleri sorma böggggg hakkatenn kokusu burnuma geldikce feci oluyorum...
herkeseee gunaydin...ne var ne yok kizlar calismalar ne alemde..bizim guzel gidiyo, 1 gun arada bosluk birakiyoruz ikna olodu kocam..ama calisma yaptigimizda 2 kere yapiyoruz..böylece anlastik..ama dun esim dediki ya bebek yapmak bu kadar zormuymus halimize bak..böyle bebek icin yapinca ödev gibi oluyor dedi, bende yoo bebek icin yapmiyorz zevk icin yapiyorz rahat ol dedim..oda girdi strese bu ay! yumurtlama gunum yarin gözukuyor hayirlisi bakalim bugun yapmiycaz yarin yapicaz insallah..
cuma gunude esim bana 10 tane gul almisbu zamana kadar bana hic cicek almamisti cok mutlu oldum
dun baya bi yuruduk medya market e felan gittik..guzel bi pazar gunuydu..canim seninde epey misafirin geliyor..biz evimiz kucuk diye isvecte pek misafir almiyoruz ,ev kucuklugunden ziyade tabagimiz canagimiz kendimize göre..bu sefer ki evimiz daha buyuk oldugundan ikea dan fincan felan aldim gelen olursa kahve ikram ederim diye..
loneliness canım okudum yazdıklarını benimde gözlerim doldu, ne kadar zorluklardan sınavlardan geçiyoruz. Farkındaysan aramızda öyle kaderine balına yaşayan yok herkes tırnaklarıyla kazımış gelmiş bu günlere, kürtaja girerken eşimin ailesiyle savaş halindeydim bana bekle 2 ay canlanır dediler cahil değil bunu diyenler üniversite mezunu insanlar eşimde acaba doğru mu yapıyoruz dedi neyse gün aldım gittik ödüm patlaya patlaya girdim ameliyata tek başınaydım gömleği giyince aynı şeyi düşündüm kaderde buda varmış diye...
allah yardımcımız olsun kuzu ya inşallah sağlıkla sıhatle kuzularımıza kavuşuruz.
günaydın tatlım sanada iyi pazarlar :)
vayyyy romantizme bak allah nazardan korusun kuzumm ya dün eşimin bi arkadaşı eşi ve çocuğu geldi çocuk 7 aylık o kız ona annem kuzum dedikçe içimden bişiler koptu beee sonradan farkettimki baya üzülmüşüm bütün gün suratım düşüktü allahtan erken kalktılar kızı da pek sevmiorum zaten mutsuz bi tip ama evladı çok tatlı maşallah diyeyim zaten bütün gün maşallah dedim çocuğa bizim çalışmalarda devam sema yoruldum artık ilişkiye girmekten diil bu süreç sıkıcı sanki hemen 10 gün geçsin istiyorum adetime 10 gün var daha gögüslerim çok acıyo banyo yaparken bile
amin canim...bende birileri bebegini yanimda abarti sekilde sevince rahatsiz oluyorum kasitli yapiyor gibi geliyor..:26: valla benimde adete 10 gun kala göguslerim patliycak gibi agriyor banyo yaparken bile sizlar..sIK disini canim az kaldi..biz yarin yapicaz calismavalla insan yoruluyor banyo yapmaktan bide sac kurutma mak aciyorum..yanimizdaki dairelerde bekar gencler var birinde 2 tane arkadas var birinde tek hepsi bekar bu sabah esimi yolcu ederken ,2 kisi olanlar cikmisti ya ise gidiyolar ya okula bana bakti isvecli olan digeri zenci ama isvecli böyle dik dik bakti ,kapimizdan gecerkende kapilarin posta deligi oluyor burda ustunde isim yaziyo onu okuyarak gecti...kesin seslerimizi duyuyo bu:44: yoksa isvecliler öyle bakmaz cok utandim hemen kapiyi kapattim:44:
kız çocuklar bişi yapamıodur belki özeniolardır :):) ya ne sevmek ne sevmek kocamada diyoki kız sizin çocuunuz olsun yürüteç beşik falan almayın bizimkini veririz sanki alamıcaz kocamda dedi bi çocuk olsunda ben kendim yürütürüm onu beşiğinide alırım saol dedi üzüldüm bende yaa valla çok moralim bozuldu sonra onlar gitti dışarı çıktık zararlık çıktık bu işten bir adet banyo paspas takımı sabunluk takımı saklama kapları ütü bezi falan derken gerekli olmayan bi sürü şey alıp rahatladım :)dun baya bi yuruduk medya market e felan gittik..guzel bi pazar gunuydu..canim seninde epey misafirin geliyor..biz evimiz kucuk diye isvecte pek misafir almiyoruz ,ev kucuklugunden ziyade tabagimiz canagimiz kendimize göre..bu sefer ki evimiz daha buyuk oldugundan ikea dan fincan felan aldim gelen olursa kahve ikram ederim diye..
amin canim...bende birileri bebegini yanimda abarti sekilde sevince rahatsiz oluyorum kasitli yapiyor gibi geliyor..:26: valla benimde adete 10 gun kala göguslerim patliycak gibi agriyor banyo yaparken bile sizlar..sIK disini canim az kaldi..biz yarin yapicaz calismavalla insan yoruluyor banyo yapmaktan bide sac kurutma mak aciyorum..yanimizdaki dairelerde bekar gencler var birinde 2 tane arkadas var birinde tek hepsi bekar bu sabah esimi yolcu ederken ,2 kisi olanlar cikmisti ya ise gidiyolar ya okula bana bakti isvecli olan digeri zenci ama isvecli böyle dik dik bakti ,kapimizdan gecerkende kapilarin posta deligi oluyor burda ustunde isim yaziyo onu okuyarak gecti...kesin seslerimizi duyuyo bu:44: yoksa isvecliler öyle bakmaz cok utandim hemen kapiyi kapattim:44:
kız çocuklar bişi yapamıodur belki özeniolardır :):) ya ne sevmek ne sevmek kocamada diyoki kız sizin çocuunuz olsun yürüteç beşik falan almayın bizimkini veririz sanki alamıcaz kocamda dedi bi çocuk olsunda ben kendim yürütürüm onu beşiğinide alırım saol dedi üzüldüm bende yaa valla çok moralim bozuldu sonra onlar gitti dışarı çıktık zararlık çıktık bu işten bir adet banyo paspas takımı sabunluk takımı saklama kapları ütü bezi falan derken gerekli olmayan bi sürü şey alıp rahatladım :)
ya bende öyle diyenlere kiziyorum ilk cocugum olacak herseyini kendi zevkime göre sifir alirim aaa! siz kendiniz sifir almisiniz ben cocuguma milletin eskisini mi kullandircamen sevmedigim sey! dusuncesiz insanlar! hadi 2. cocuk olsa neyse! kimsenin eskisini istemem valla ,bana da görumcem diyo iste senin kizin olursa da oglun olursada benim cocuklardan cok esya var bise alma felan ! lan sen niye aldin? 2. el kullanmadin da ben mi kullancam pöfff! uyuz!
ya o cocuklar mii bisey yapamiycakyapiyolardir hemde nasil pislikler ! her gece her gece noluyo böyle diye bakiyordur bide sac kurutma mak. aciyorum ya rahatsiz oldular demekki, calisma yaparkende ses cikarmamaya dikkat ediyorum ama illaki oluyo ,benden cikmasa dandik yatagimiz gacirt gucurt ediyor,sisme yatak ya tip tip bakti bu azgin kadin kimmis dercesine ne bilsin bebek yapiyoruz biz
bende sinirlenince kendimi alisverise vuruyorum , dun bizde epey bise aldik, harici hard disk bile aldirdim kocama
SEN TEKNOLOJİK TAKILMIŞSIN KENDİME AYAKKABIDA BAKTIM AMA BEĞENMEDİM BİŞİ BULAMADIM ALAMADIM DA AYNEN YAA HERKES ÇOCUUNA ALIR ALLAHIM KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN EN SEVMEDİİM SÖZLER BUNLAR EVLENİRKEN DE Bİ KAÇ İNSAN SÖLEDİ KIZZ BENİM ŞUYUM VAR KULLANMIYOM SANA VEREYİM FİLAN DİYE ASLA ALMAM KİMSENİN BİŞEYİNİ RABBİM YARIMCIMIZ OLSUN KİMSEYE MUHTAÇ AKLAMAYALIM HELE Bİ OLSUN DA BEN EN ALASINI ALIRIM EVLADIMA BİZİM YAKATKDA ÇOK SES ÇIKARIYO:)ya bende öyle diyenlere kiziyorum ilk cocugum olacak herseyini kendi zevkime göre sifir alirim aaa! siz kendiniz sifir almisiniz ben cocuguma milletin eskisini mi kullandircamen sevmedigim sey! dusuncesiz insanlar! hadi 2. cocuk olsa neyse! kimsenin eskisini istemem valla ,bana da görumcem diyo iste senin kizin olursa da oglun olursada benim cocuklardan cok esya var bise alma felan ! lan sen niye aldin? 2. el kullanmadin da ben mi kullancam pöfff! uyuz!
ya o cocuklar mii bisey yapamiycakyapiyolardir hemde nasil pislikler ! her gece her gece noluyo böyle diye bakiyordur bide sac kurutma mak. aciyorum ya rahatsiz oldular demekki, calisma yaparkende ses cikarmamaya dikkat ediyorum ama illaki oluyo ,benden cikmasa dandik yatagimiz gacirt gucurt ediyor,sisme yatak ya tip tip bakti bu azgin kadin kimmis dercesine ne bilsin bebek yapiyoruz biz
bende sinirlenince kendimi alisverise vuruyorum , dun bizde epey bise aldik, harici hard disk bile aldirdim kocama
SEN TEKNOLOJİK TAKILMIŞSIN KENDİME AYAKKABIDA BAKTIM AMA BEĞENMEDİM BİŞİ BULAMADIM ALAMADIM DA AYNEN YAA HERKES ÇOCUUNA ALIR ALLAHIM KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN EN SEVMEDİİM SÖZLER BUNLAR EVLENİRKEN DE Bİ KAÇ İNSAN SÖLEDİ KIZZ BENİM ŞUYUM VAR KULLANMIYOM SANA VEREYİM FİLAN DİYE ASLA ALMAM KİMSENİN BİŞEYİNİ RABBİM YARIMCIMIZ OLSUN KİMSEYE MUHTAÇ AKLAMAYALIM HELE Bİ OLSUN DA BEN EN ALASINI ALIRIM EVLADIMA BİZİM YAKATKDA ÇOK SES ÇIKARIYO:)
valla canim ben kimseye demem ,benim buyum var sana verim diye...herkes kendisi alsin,aa ne olur mesela gelir bise görur bende der ki aa ne guzelmis felan o zaman eger kullanmiyorsam derim sana veriyim istiyorsan, alirsa alir ,almasa sorun yok..evet herkesin cocugu kendine kiymetli elimizde oldugu kadariyle almaya calisiriz herseyini,baskasinin eskini kullanma devirleri eskidendi simdi hersey bolluk! görumcem getirirse bana eskileri aa diyecem burda belediyenin yeri var ihtiyaci olan yoksullara veriyolar oraya götururum ben bunlari saol felanöyle anlar msji
ben kiyafet reyonlarina göturemiyorum cok kiziyo cok elbisen var diyor:26: h&m diye bi magaza var haftaya oraya götur beni diyecem oraya götururse ille bise aldiririmelektronik bise mutfak esyasi felan isteyince hemen aliyor ama ayakkabi elbise deyince tepesi atiyor
valla canim ben kimseye demem ,benim buyum var sana verim diye...herkes kendisi alsin,aa ne olur mesela gelir bise görur bende der ki aa ne guzelmis felan o zaman eger kullanmiyorsam derim sana veriyim istiyorsan, alirsa alir ,almasa sorun yok..evet herkesin cocugu kendine kiymetli elimizde oldugu kadariyle almaya calisiriz herseyini,baskasinin eskini kullanma devirleri eskidendi simdi hersey bolluk! görumcem getirirse bana eskileri aa diyecem burda belediyenin yeri var ihtiyaci olan yoksullara veriyolar oraya götururum ben bunlari saol felanöyle anlar msji
ben kiyafet reyonlarina göturemiyorum cok kiziyo cok elbisen var diyor:26: h&m diye bi magaza var haftaya oraya götur beni diyecem oraya götururse ille bise aldiririmelektronik bise mutfak esyasi felan isteyince hemen aliyor ama ayakkabi elbise deyince tepesi atiyor
BENİM KOCAMDA KIYAFETE ÇOK DÜŞKÜNDÜR ONDAN HİÇÇÇ SESİNİ ÇIKARAMAZ HEMEN SAVUNMAM HAZIR OLUR SENİNDE BİLMEMKAÇTANE AYAKKABIN VAR FALAN DİYE ŞİMDİ ODA Bİ AYAKKABI BEĞENMİŞTİ ONU ALCAKTI BANA ALMAZSA KENDİSİDE ALAMAZ:)
BENİM KOCAMDA KIYAFETE ÇOK DÜŞKÜNDÜR ONDAN HİÇÇÇ SESİNİ ÇIKARAMAZ HEMEN SAVUNMAM HAZIR OLUR SENİNDE BİLMEMKAÇTANE AYAKKABIN VAR FALAN DİYE ŞİMDİ ODA Bİ AYAKKABI BEĞENMİŞTİ ONU ALCAKTI BANA ALMAZSA KENDİSİDE ALAMAZ:)
off benim ki hic duskun deil kendinede almak istemez ben zorlarim biseyin kalmadi alalim derim ancak öyle..kiyafete ayakkabiya cok duskunum bende,cok esyam var diye kiziyor almiyor maalesef..suandada ucretsiz izindeyimonun eline bakiyorum ne yazikki o alirsa alinir:26:
off benim ki hic duskun deil kendinede almak istemez ben zorlarim biseyin kalmadi alalim derim ancak öyle..kiyafete ayakkabiya cok duskunum bende,cok esyam var diye kiziyor almiyor maalesef..suandada ucretsiz izindeyimonun eline bakiyorum ne yazikki o alirsa alinir:26:
benimki kıyafet konusunda benden daha fazla düşkündür bunların fabirka yılda iki defa ayakkabı fişi veriyo 70 liralık falan bursada iyi bi kaç mağazada geçio ordan sürekli ayakkabı alıos şükür onun dışındada alınanlar cabası iki kişiyiz ama ayakkabı koymaya yer yok ya ben bu iki günde bir işini 3 güne indirsemmi artık acaba bugün adetimin 20.günü
benimki kıyafet konusunda benden daha fazla düşkündür bunların fabirka yılda iki defa ayakkabı fişi veriyo 70 liralık falan bursada iyi bi kaç mağazada geçio ordan sürekli ayakkabı alıos şükür onun dışındada alınanlar cabası iki kişiyiz ama ayakkabı koymaya yer yok ya ben bu iki günde bir işini 3 güne indirsemmi artık acaba bugün adetimin 20.günü
valla indirme derim cnaim ne olur ne olmaz yuzdun yuzdun kuyruguna geldin...bu ayakkabi meselesi benimde cok :44: koyacak yerde yok :44:ama hala gözum yeni ayakkabilarda..:44: kaban mont hastaligimda var :44: bu sene tasinirken baya bi azalttim verdim saga sola..cok israf aslinda ama elimde deil.
[Renkliatlas, canım eşine tebrikler gelsin benden :) deamda gelir inş güllerin. harici diskinde hayırlı olsun.bende düne eşimle dalga geçiyorum.hani kadınlar manyaklık derecesinde alışveriş yapıyo ya biride benim.aaa çim makinesi indirime girmiş alalım mı dedim koptu :))) benim eşimde hiiç sevmez alışverişi ama ben zorluyorum artık.o da lazım sonuçta.dün arkadaşların yanından ayrıldık yalnız kalsın diye alışveri yapma niyetimiz yoktu da eşime ve kendime trençkot alcaktım.şansa ona bulduk.iyiydi fiyatı ve güzeldi.ark.ların yanına döndük alışveriş mi yaptınız diye sordular.hemen şikayete başladı.masrafa soktu beni diye.neyse onun arkadaşı bayağı alışveriş yapıyomuşta yandaş buldum kendime :)) üst kattakilerde manyak mı ne? ne bakıyosunuz ki değil mi ama ayıp... hani mecbur yapcan.bence imrenmişlerdir böyle ateşli bi partnerimiz olsa diye :) herkes şanslı değil tabi :)) artık sayılarıda normale düşürmüşsünüz ektra tebrikler :) bende farkettim ki bizde artık durulmuşuz, günde 1 kere tamam.belki 2 ...
Nazlım, sen neler aldın medya marketten ? benim bu ay alışveriş yapmam gerekn o kadra çok şey varki bugün kredi kartı bakiyesni artırcam.ama ektradan epilasyon çıktı bizim.kardeşiminkide benden çeilecek.
ben yine rüya gördüm.off valla bıktım şu gizemli rüyalardan :)) ama bu pek gizemli değil gerçi. çok çocuklu bi evdeyiz.8-10 tane filanlar.4 çocuk var çok kanımın kaynadığı.3-8 yaş aralığındalar.kadınla bi adam (tanıdığımızmış) çocuklarla beni biraraya getirmeye çalışıyolar.neyse çocukların en ufağı geliyo kucağıma oturuyo.ela gözlü kıvırcık saçlı tombik, süper dudakları olan çok candanbi kız çocuğu.beni doyur diyo.sütüm varmış emzireyim diyorum.koca dana kadar bebe yalnız :) çocuk dudağımı öpüyo.içime alasım geliyo çocuğu.öyle seviyorum.kadınla adam bize bakıyo duygulanıyolar.kadın ağlayarak diyo bak yakında kızımda diyecek.çocukları olduğunu kabul edecek diyor.o 4 çocuk bizim çocuğumuzmuş.ben kafayı sıyırmış gibi kabul edemiyorum çocukları.depresyondayım ciddi sorunlarım var ama zararsızım.çocuğa balcım diyorum.kızım diyemem ki dedim kadına.kadında diyorki diyeceksin o da sana anne diyecek zorla kendini, çocuklar seni çok özlüyo filan.böyleydi işte rüyam.sabah tebessümle kalktım.çocuk o kadar güzeldi ki ve resmen rüyayı yaşadığımı hissettim.oysaki bebek konşmamız hiç yok artık.uzun zmandırda içten dua etmiyodum bebeğimiz olsun diye.rüyadan sonra allahım bizide yoksun bırakma bu duygudan ve böyle güzel ve candan bi çocuk nasip et demeye başladım... dilerim hepimzin gönlünce olsun herşey...
kiz cocugu mujdeli guzel haberdir..insallah yakin zamanda mujdeni verirsin kocanamedya markete giden benim nazlim deil hatlat karisti..hard disc aldim tum belgelerimi attim az önce, bide advanced woman calender proramini yedegini felan aldim serial kodunu felan hepsini attim benim icin en önemli belgeler o cunku tum adet dönemlerim iliski tarihleri, vucut isisi bilgilerim hepsi onda
bizim komsular heralde özendiama pislik isvecli zaten c.tesileri ille kiz atiyolardir onlar öyle hergun bise yapmak istiyolarda gitsin ciddi iliski bulsunlar ayni eve ciksinlar bizim ki de azginliktan degilde bebek isi iste normale dusurduk canim iliskileri sukur..bugun bos gun yarin calisma var..akintim hala var yarin yumurtlarim insallah..hafta sonu gecene kadar böyle devam..sonra 2 gunde bire dusurcem kocam kabul ederse ama dun yorulmus belli ki ne zormus bebek yapmak dedi ya ben spermler diasri cikmasin diye en derin birlesme hangi pozisyonsa öyle olsun istiyorum iliski sekilden sekile giriyoruz komik oluyor ama ne yapalim spermler kiymetli valla..
yukarida senle ilgili esinin arkadasi demis ya polis olsaydin felan diye..karadenizli hatunlar dayanikli oluyor daha erkeksi oluyor belki ondan demistir..cevremdeki karadenizliler hep öyle tas gibi hatunlar , ellerinden her is geliyo valla masallah!
kizz benim ki de evlendigimizden beri ilk kez aldi..surekli cemkiriyordum bana hic cicek almadin felan fisman diyee .. en sonunda gercek olduay pek güzelleri kızzzzz benim eşek evlendiimizden beri hiç almadı ben akşam çemkireyim bi :)benimki kıyafete yatırım yapıo hediye olarak:)
kizz benim ki de evlendigimizden beri ilk kez aldi..surekli cemkiriyordum bana hic cicek almadin felan fisman diyee .. en sonunda gercek olduama elbiseye yatirimi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?