Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

[Renkliatlas, canım eşine tebrikler gelsin benden :) deamda gelir inş güllerin. harici diskinde hayırlı olsun.bende düne eşimle dalga geçiyorum.hani kadınlar manyaklık derecesinde alışveriş yapıyo ya biride benim.aaa çim makinesi indirime girmiş alalım mı dedim koptu :))) benim eşimde hiiç sevmez alışverişi ama ben zorluyorum artık.o da lazım sonuçta.dün arkadaşların yanından ayrıldık yalnız kalsın diye alışveri yapma niyetimiz yoktu da eşime ve kendime trençkot alcaktım.şansa ona bulduk.iyiydi fiyatı ve güzeldi.ark.ların yanına döndük alışveriş mi yaptınız diye sordular.hemen şikayete başladı.masrafa soktu beni diye.neyse onun arkadaşı bayağı alışveriş yapıyomuşta yandaş buldum kendime :)) üst kattakilerde manyak mı ne? ne bakıyosunuz ki değil mi ama ayıp... hani mecbur yapcan.bence imrenmişlerdir böyle ateşli bi partnerimiz olsa diye :) herkes şanslı değil tabi :)) artık sayılarıda normale düşürmüşsünüz ektra tebrikler :) bende farkettim ki bizde artık durulmuşuz, günde 1 kere tamam.belki 2 ...

Nazlım, sen neler aldın medya marketten ? benim bu ay alışveriş yapmam gerekn o kadra çok şey varki bugün kredi kartı bakiyesni artırcam.ama ektradan epilasyon çıktı bizim.kardeşiminkide benden çeilecek.

ben yine rüya gördüm.off valla bıktım şu gizemli rüyalardan :)) ama bu pek gizemli değil gerçi. çok çocuklu bi evdeyiz.8-10 tane filanlar.4 çocuk var çok kanımın kaynadığı.3-8 yaş aralığındalar.kadınla bi adam (tanıdığımızmış) çocuklarla beni biraraya getirmeye çalışıyolar.neyse çocukların en ufağı geliyo kucağıma oturuyo.ela gözlü kıvırcık saçlı tombik, süper dudakları olan çok candanbi kız çocuğu.beni doyur diyo.sütüm varmış emzireyim diyorum.koca dana kadar bebe yalnız :) çocuk dudağımı öpüyo.içime alasım geliyo çocuğu.öyle seviyorum.kadınla adam bize bakıyo duygulanıyolar.kadın ağlayarak diyo bak yakında kızımda diyecek.çocukları olduğunu kabul edecek diyor.o 4 çocuk bizim çocuğumuzmuş.ben kafayı sıyırmış gibi kabul edemiyorum çocukları.depresyondayım ciddi sorunlarım var ama zararsızım.çocuğa balcım diyorum.kızım diyemem ki dedim kadına.kadında diyorki diyeceksin o da sana anne diyecek zorla kendini, çocuklar seni çok özlüyo filan.böyleydi işte rüyam.sabah tebessümle kalktım.çocuk o kadar güzeldi ki ve resmen rüyayı yaşadığımı hissettim.oysaki bebek konşmamız hiç yok artık.uzun zmandırda içten dua etmiyodum bebeğimiz olsun diye.rüyadan sonra allahım bizide yoksun bırakma bu duygudan ve böyle güzel ve candan bi çocuk nasip et demeye başladım... dilerim hepimzin gönlünce olsun herşey...

Nispet yapmış gibi olmayımda, hediye çekimiz geldi :) bizim yılda 1 kıyafet yardımız var.4 yıldır sabt kıyafetler veriliyodu herkesinki aynı yani ama güzeldi.bu sene çek sistemine geçmişler.ayakkabı dünyası ve ekolden.çok ballıyım galiba :) aslında bu yılda k.valideme bi ayakkabı ve pantolon vercektim burdan alınca.şansına küssün.brdakileri veremem :) başka yerden alırım artık.gerçi onun bana yaptıklarından sonra bunu düşünmeme bile şükretmesi gerek o da ayrı ...

senin bu rüyaları hep bebeğe yorasım var neden acaba:)allahım hayırlara çıkarısın canım inşallahhhh medya markete sema gitti ben ev eşyaları takıldım banyo paspas takımı sabunluk takımı saklama kabı ütü bezi filan:)

ISPANAK ÇORBASI (isveç)

yarım kilo ıspanak
750 ml süt
tuz
karabiber

sütü kaynatıyoruz, rondoda iyice inceltiğimiz yada elle ince doğradğımız ıspanakları kaynar süte ekliyoruz..sadece ıspanakların yaprakları olacak, eğer elle incelttiyseniz ıspanağı çorba pişince blendırdan geçirin. ıspanakları ekledikten sonra ıspanaklar pişine kadar eriyene kadar pişiriyoruz,eğer çorba sıvı olursa katılaşsın diye un ekleyebilirsiniz. çorbayı kapatmaya yakın tuz ve karabiber ekliyoruz..
isveç usulü olarak içine haşlanmış ve ortadan ikiye bölünmüş yumurta ekleniyor ve rendelenmiş kaşar.. o sizin zevkinize kalmış..ama haşlanmış yumurta çok yakışıyor lezzet olarak .. farklı bi lezzet çocukların hayır demeyeceği bir ıspanak yemeği bence..afiyet olsun

arkadaslar bu isvecte ögrendigim bir corba , göruntusu kötu ama tadi cok guzel..kesinlikle cocugu olanlar yapmali burdaki cocuklar yiyolar bayiliyorlar valla

fotografta benden

Son düzenleme:
ay pek güzelleri kızzzzz benim eşek evlendiimizden beri hiç almadı ben akşam çemkireyim bi :)benimki kıyafete yatırım yapıo hediye olarak:)
kizz benim ki de evlendigimizden beri ilk kez aldi..surekli cemkiriyordum bana hic cicek almadin felan fisman diyee .. en sonunda gercek oldu ama elbiseye yatirimi tercih ederim

kizz benim ki de evlendigimizden beri ilk kez aldi..surekli cemkiriyordum bana hic cicek almadin felan fisman diyee .. en sonunda gercek oldu ama elbiseye yatirimi tercih ederim

bende sesimi çıkarmıom valla kıyafet alsın daha iyi çiçek de güzel ama atılcak yazık:)allahım hepimize hepppppppp huzur versin mutlu huzurlu yuvalarımız olsun inşallahhhhhhh

günaydın kızlaarrr...

nasılsınız bakalım...bugün işim çookkk dün kızımı 1 haftalık isteği üzerine büyük karfura götürdük:)) canım benim top havuzunda çok eğlendi bide hamburger yemeye bayılıyor çok iyi bişey değil ama ayda birde olsun dimi kızıma helal olsun yarasın:)) yyaa işte böyle marketten aldıklarımızı yerleştiremedim henüz birde ödemelerim var dışarı çıkıyorum yemek falan yetişirse yazarım....

öpüyorum hepinizi şafak sayan kızlar kolay gelsin çabuk geçsin ilk ben ve nuray sanırım hep adet olamıcakmışım gibi geliyor yaa( bebekten değil yani talihsiz geçen 4 ayı biliyorsunuz offff dün kasık ağrılarım vardı sanki akıntı oldu okadar azcık kahverengi gelmişki sevinmiştim adet oluyorum diyee ama yok( neyse hayırlısı olsun bakalım herkeze iyi günler 20 günlük bir süremiz var dilerim allahtan o tablodaki herkezin hamilelik haberine çığlıklarla eşlik eder topiğin adınıda değiştiririz çünkü bu isim altında yazmayalım istiyorum artık ....hatta topiğin adı şöyle olsun..

eylül nehir_ karin_ çınar_ pileo, taf, sinaununda bebiş isimleri sonra bizimkiler derken çok yeni nesil bir topik olur dimi ayyyyy ne güzel yaa:)) hadi ben kaçtım...öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…